+ NBA Tr Forum
Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
  Mesajları Göster
Sayfa: [1]
1  NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / Ynt: EuroLeague 2006-2007 : 23 Kasım 2006, 11:03:48
efes süpürdü olimpiakosu dün gece gercekten izleyenler bilir adeta son çeyrekte üçlük yarısmasında hissettim kendimi 36 sayının 33 sayısı üçlükle geldi yanlıs hatırlamıyorsam müthiş bir galibiyet hemde bir favori karsınıda alınmıs yolumuz acık umarım bole devam edicez
evet doğru hatırlıyorsun avrupa liginde bir periyodda 36 sayı atmak her takımın harcı değil. hele rakip olimpiakos'sa!!!
oyuncularımızı tek tek tebrik ediyorum. amerikalıların hepsi birbirinden kaliteli umarım efes bu yıl beklenen başarıyı gösterir. koraçtan sonra ülkemize 2. kupayı getirir..
2  NbaTr Forum Arşivi / All-Star Haftasonu 2007 / Ynt: NBA 2007 ALL-STAR OYLAMASI : 23 Kasım 2006, 10:57:48
herkesin fikri kendinedir kardesim tab ki istedigin kişiye oy vericeksin burda bir baskı olusturmak gibi bir amacımız da yok zaten sonucta herkes kendinden sorumlu
bunları biliyorum Smiley
3  NbaTr Forum Arşivi / All-Star Haftasonu 2007 / Ynt: NBA 2007 ALL-STAR OYLAMASI : 23 Kasım 2006, 10:53:21
gereksiz milliyetçilik diyebilirsiniz ama son dünya şampiyonasında mehmet okur ve hidayet'ten iğrendim. oyumu onlara vermiyorum. profösyonel yaklaşmak gerekir. ben tam tadında all star izlemek istediğimden onlardan daha çok eğlendirecek olanlara oy verdim.
4  Serbest Bölüm / Serbest Bölüm Arşivi / Ynt: Futbol : 05 Kasım 2006, 17:04:30
cimbom bu maçı alacak!!!
5  NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / Ynt: NBA'e geri sayım .. : 05 Kasım 2006, 15:35:57
sabırzıklıla beklediğimiz sezon sonunda başladı

iyi bir sezon izleriz umarım
şampiyon boston celtics...
Sıkı biir Boston taraftarıysan ne mutlu .. Forum bir Boston taraftarı daha kazandı .. Cheesy

evet o takıma karşı anlaşılmaz sempatim var
forever boston!!
6  NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / Ynt: NBA'e geri sayım .. : 05 Kasım 2006, 15:24:30
sabırzıklıla beklediğimiz sezon sonunda başladı

iyi bir sezon izleriz umarım
şampiyon boston celtics...
7  NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / Ynt: Spektaküler hareket mi takım basketbolu mu ? : 05 Kasım 2006, 15:16:07
nba bence tamamiyle show!
takımlar olması gerekeni yapıyor ve kazanmaktan önce seyirciyi eğlendirmeyi düşünüyor.
8  NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / Ynt: Memo'nun Düşüşünün Sebebi Boozer Mı? : 05 Kasım 2006, 15:07:25
memo mu o da kim ya?
en son yaza kadar öyle bir oyuncuyu hatırlıyordum ama artık yok!!!
9  Serbest Bölüm / Konu Dışı / Ynt: Tanışma Bölümü : 05 Kasım 2006, 15:02:42
selamlar mehmet ben

eskişehir osmangazi üniversitesi matematik bölümü öğrencisiyim. iyi bir basketbol izleyicisiyim. arkadaşımnı tavsyesi üzerine burdayım ve site doyurucu olmakla birlikte çok başarlı Alkış
10  NBA Tarihi Tartışma Alanı / Emekli Oyuncular / Ynt: Micheal Jordan : 05 Kasım 2006, 14:59:45
son efsane bence...
11  NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / Ynt: Iversonun yaptığı en iyi hareket?? : 05 Kasım 2006, 14:56:36
sanırım basmıştı çünkü youtobe de sanki video sunu görmüştüm büyük ihtimal
tam üstünden sayıllmaz
videoyu bende izledim.
bencede tam üstünden sayılmaz zaten bu da imkansız.
Sayfa: [1]
Arşiv