tipik phil baba olayları.. "kızılderili konusmaları" zen felsefesi falan filan.. hakemlere de yapıyor bunu.. coachlara da.. oyunculara da.. hatta geçen gün rodman icin "madonna yı tanımadan once cok masum biriydi,madonna onun icindekini dışarı cıkardı,istedigini aldı" gibisinden birseyler demis
Rox,önce birinci turu gecmeli (T-Mac Fact) Hornets,geçen yıl fazlasıyla can yaktılar (Dallas,San Antonio) simdi daha tecrübeliler.. (+ Posey fact) Sixers,Brand'in gelisi mutlaka büyük katkı (saglam kaldıkca) ama ilk yılı nereye kadar giderler bilemem (Detroit'e neler yapabileceklerini gösterdiler) Portland (genç bir takım önümüzdeki yıllar onların olabilir..) Utah (97-98 de olamadılar.. bir daha da sanmıyorum...)
Fenerbahce'nin zorlanması muhtemel rakipleri Tau,Roma,Badalona olur.. Efes cephesi ise az daha karışık gibi CSKA,Partizan,Real.. daha zorlu rakipler.. ama Efes de fena kadro kurmadı.. Vujanic,Kasun falan..
Gerci bu antoine 9 yıl once bitti ya.. hatta o ara nba lıve 99 kapagında bile yer almıstı.. boston donemleri iyiydi ozetle..herkesce de bilinir..başlıgı gordum heh dedim yeni coahlardan biri (diger adaylarım : eric snow,aaron mckie) geliyor goreve.. ama yanılmısız.. yanlıs anlamadan olusan bir yorum oldu
haa.. ben de antoine walker sandım bir an.. malum ortalıklarda yok ya.. hey Allahım.. bu ismi hic duymamıstım.. ama Tim Floyd gibiymis rakamları.. e artık bazı coachların kenara cekilmesi gerekirse boyle yeni vizyonlara yol olmak lazım diye düsünüyorum...
ama d-will ne olursa olsun booz double double la flört eden bir oyuncudur.. yazık edilmemeli.. ha malone'u görmüs bu bunye,onu (booz) tabii ki daha soft buluyor ama.. eldeki malzeme bu..anca bu kadar helva
tabii ki cb5 in gitmesi utahı baltalar.. cünkü icerideki tek savascı.. diğer arkadas turist omer.. dışarılarda gezsin aval aval.. hammal boozer çeksin yükü..ohh.. ben de olsam durmak ıstemem valla..
bu tip bir şerefsizlik benim de başıma gelmisti baska bir sitede yoneticiyken verdigim ugraslar.. baska bir forumda aynı baslıklarla yayınlanıyordu.. sonra da sogudum zaten .. ama yani.. ayıp yav.. gerci hırsıza ayıp mı var.. ta a..
bu durumda fisher-kobe-radmanovic(walton/ariza) (ne cok alternatif ) gasol ve bynum 5i düsünülebilir.. bence de mantıklı..cünkü kenardan gelip elle tutulur katkı saglayacak cogunluk olmalı.. ozellıkle uzun olarak.. mihm le mbengayı toplasak 10 sayı etmez.. turiaf gitti.. powell onun yaptıklarını yapmaz.. bakalım artık..
Lakers'sız 2005 Play off larını da izlemişti bu bünye hic merak etme.. heheh.. şaka bir yana.. yani ne bileyim yıllardır dipte olan bobcats,nyk gibi takımların içeride olması daha cazip hale getirmez mi.. e son olarak canlı ornek atlanta.. yıllar sonra girdiler.. boston'ı elemek üzereydiler ama son mac tabii dışarıda olunca.. fark oldu..