+ NBA Tr Forum
Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
  Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 ... 27
1  NBA Genel Tartışmalar / NBA -Haber Merkezi- / Ynt: Carter'dan Jackson'a Cevap : 05 Eylül 2008, 18:37:17
tipik phil baba olayları.. "kızılderili konusmaları" zen felsefesi falan filan.. hakemlere de yapıyor bunu.. coachlara da.. oyunculara da.. hatta geçen gün rodman icin "madonna yı tanımadan once cok masum biriydi,madonna onun icindekini dışarı cıkardı,istedigini aldı" gibisinden birseyler demis Cheesy
2  Serbest Bölüm / NBA Live SERİSİ / Ynt: NBA Live 09 : 03 Eylül 2008, 22:11:34
muhtemelen şu diğer parcalardan daha fazla kazanacakları icin.. daha gercekci cünkü..
3  Serbest Bölüm / NBA Live SERİSİ / Ynt: NBA Live 09 : 03 Eylül 2008, 22:05:13
oyuncakları olan (ps2,3,psp,wii,xbox) yaşadı.. pc ciler yine kahır.. nbalive 2002 gibi.. angry
4  Serbest Bölüm / NBA Live SERİSİ / Ynt: NBA Live 09 : 03 Eylül 2008, 21:58:23
bak ben sana bir yanıt vereyim... (Büyük hali icin tıklayınız.. Cheesy)

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
5  NBA Genel Tartışmalar / NBA -Haber Merkezi- / Ynt: NBA'de Şampiyonluğa Yeni Adaylar : 03 Eylül 2008, 10:32:12
Rox,önce birinci turu gecmeli (T-Mac Fact)
Hornets,geçen yıl fazlasıyla can yaktılar (Dallas,San Antonio) simdi daha tecrübeliler.. (+ Posey fact)
Sixers,Brand'in gelisi mutlaka büyük katkı (saglam kaldıkca) ama ilk yılı nereye kadar giderler bilemem (Detroit'e neler yapabileceklerini gösterdiler)
Portland (genç bir takım önümüzdeki yıllar onların olabilir..)
Utah (97-98 de olamadılar.. bir daha da sanmıyorum...)
6  TBL-Avrupa-Diğer Organizasyonlar / Euroleague / Ynt: Euroleague'de Rakipler Belli Oldu : 02 Eylül 2008, 12:17:20
Fenerbahce'nin zorlanması muhtemel rakipleri Tau,Roma,Badalona olur..
Efes cephesi ise az daha karışık gibi CSKA,Partizan,Real.. daha zorlu rakipler.. ama Efes de fena kadro kurmadı.. Vujanic,Kasun falan..
7  NBA Genel Tartışmalar / NBA -Haber Merkezi- / Ynt: NBA Dünyası -Haberler- : 01 Eylül 2008, 20:45:48
Gerci bu antoine 9 yıl once bitti ya.. hatta o ara nba lıve 99 kapagında bile yer almıstı.. boston donemleri iyiydi ozetle..herkesce de bilinir..başlıgı gordum heh dedim yeni coahlardan biri (diger adaylarım : eric snow,aaron mckie) geliyor goreve.. ama yanılmısız.. yanlıs anlamadan olusan bir yorum oldu Cheesy
8  NBA Genel Tartışmalar / NBA -Haber Merkezi- / Ynt: NBA Dünyası -Haberler- : 01 Eylül 2008, 19:31:51
haa.. ben de antoine walker sandım bir an.. malum ortalıklarda yok ya.. Cheesy hey Allahım.. bu ismi hic duymamıstım.. ama Tim Floyd gibiymis rakamları.. e artık bazı coachların kenara cekilmesi gerekirse boyle yeni vizyonlara yol olmak lazım diye düsünüyorum...
9  NBA Genel Tartışmalar / NBA -Haber Merkezi- / Ynt: İki Ucu Keskin Bıçak; Carlos Boozer : 01 Eylül 2008, 15:26:01
ama d-will Cheesy ne olursa olsun booz double double la flört eden bir oyuncudur.. yazık edilmemeli.. ha malone'u görmüs bu bunye,onu (booz) tabii ki daha soft buluyor ama.. eldeki malzeme bu..anca bu kadar helva Cheesy
10  NBA Genel Tartışmalar / NBA -Haber Merkezi- / Ynt: İki Ucu Keskin Bıçak; Carlos Boozer : 01 Eylül 2008, 14:45:35
tabii ki cb5 in Fantastic gitmesi utahı baltalar.. cünkü icerideki tek savascı.. diğer arkadas turist omer.. dışarılarda gezsin aval aval.. hammal boozer çeksin yükü..ohh.. ben de olsam durmak ıstemem valla..
11  NBA Genel Tartışmalar / Anketler / Ynt: Draft Tarihinin En Kötü Seçimi : 31 Ağustos 2008, 22:04:49
İlkauskas.. gözlük masrafları ve göz doktoru icin ayarlamalarını bekliyorum.. bu ne bee Cheesy Keşanlı Ali Destanı gibi
12  NbaTr Hakkında / Duyurular ve İstekler / Ynt: Bunun Adı Hırsızlık Değil Artık Kansızlık : 31 Ağustos 2008, 16:58:20
bu tip bir şerefsizlik benim de başıma gelmisti Cheesy baska bir sitede yoneticiyken verdigim ugraslar.. baska bir forumda aynı baslıklarla yayınlanıyordu.. sonra da sogudum zaten Cheesy .. ama yani.. ayıp yav.. gerci hırsıza ayıp mı var.. ta a.. Cheesy
13  NBA Genel Tartışmalar / NBA -Haber Merkezi- / Ynt: Odom 6. Adam Mı Olacak ? : 31 Ağustos 2008, 09:39:21
bu durumda fisher-kobe-radmanovic(walton/ariza) (ne cok alternatif Cheesy) gasol ve bynum 5i düsünülebilir.. bence de mantıklı..cünkü kenardan gelip elle tutulur katkı saglayacak cogunluk olmalı.. ozellıkle uzun olarak.. mihm le mbengayı toplasak 10 sayı etmez.. turiaf gitti.. powell onun yaptıklarını yapmaz.. bakalım artık.. Smiley
14  TBL-Avrupa-Diğer Organizasyonlar / Milli Takımlar / Ynt: Efes Pilsen World Cup 7 : 30 Ağustos 2008, 19:04:36
Anca boyle takımları yenip,anca boyle turnuvaları kazanır olduk..nerede o 2001 takımı...
15  Serbest Bölüm / Konu Dışı / Ynt: Resimleriniz : 30 Ağustos 2008, 16:42:51
Bir de havuzda fotom vardı ama koyup koymamakta kararsız kaldım... Herneyse grin

Tövbee.. Cheesy zaten uygunsuzsa nbatr-ük Cheesy yapar gereğini.. ama cümle girişi bile sakat Cheesy Cheesy
16  NBA Genel Tartışmalar / Memphis Grizzlies / Ynt: Off-Season 2008 : 30 Ağustos 2008, 16:40:38
bu hadihadi  nasıl bir oyuncu acaba.. milicic i keserse Cheesy süper
17  NBA Genel Tartışmalar / NBA -Haber Merkezi- / Ynt: Batı Tahminleri (Sıralama) : 30 Ağustos 2008, 16:07:07
denver oluversin.. sloan da artık sıktı..utah da..

Biz de sıkılma gibi bi durum yok. Hakeden oynayacak ki bu hakeden de büyük bir ihtimalle Utah olacaktır.
e tamam işte.. sna gore yok.. bana gore var.. kisisel görüs.. kimse kimseye karısamaz.. dogrularımız farklı.. bu kadar Cheesy
18  NBA Genel Tartışmalar / NBA -Haber Merkezi- / Ynt: Batı Tahminleri (Sıralama) : 30 Ağustos 2008, 15:38:54
Cheesy Cheesy Cheesy

Lakers'sız 2005 Play off larını da izlemişti bu bünye Cheesy hic merak etme.. heheh.. şaka bir yana.. yani ne bileyim yıllardır dipte olan bobcats,nyk gibi takımların içeride olması daha cazip hale getirmez mi.. e son olarak canlı ornek atlanta.. yıllar sonra girdiler.. boston'ı elemek üzereydiler ama son mac tabii dışarıda olunca.. fark oldu..
19  NBA Genel Tartışmalar / NBA -Haber Merkezi- / Ynt: Batı Tahminleri (Sıralama) : 30 Ağustos 2008, 15:31:20
denver oluversin.. sloan da artık sıktı..utah da.. şuradaki iverson fanları bir daha onun final oynamasını,yüzük almasını istemez mi.. yenilik lazımmm Cheesy
20  NBA Genel Tartışmalar / NBA -Haber Merkezi- / Ynt: Batı Tahminleri (Sıralama) : 30 Ağustos 2008, 15:27:26
yokk..benim listemde utah da orlando da yok.. gına geldi artık.. yeni takımlar gorme istegim var..o yuzden listem bolye..
Sayfa: [1] 2 3 ... 27
Arşiv