+ NBA Tr Forum
Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
  Mesajları Göster
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 27
21  NBA 2008/09 Sezonu / Haber Arşivi / Ynt: İki Ucu Keskin Bıçak; Carlos Boozer : 01 Eylül 2008, 14:45:35
tabii ki cb5 in Fantastic gitmesi utahı baltalar.. cünkü icerideki tek savascı.. diğer arkadas turist omer.. dışarılarda gezsin aval aval.. hammal boozer çeksin yükü..ohh.. ben de olsam durmak ıstemem valla..
22  NBA Genel Tartışmalar / Anketler / Ynt: Draft Tarihinin En Kötü Seçimi : 31 Ağustos 2008, 22:04:49
İlkauskas.. gözlük masrafları ve göz doktoru icin ayarlamalarını bekliyorum.. bu ne bee Cheesy Keşanlı Ali Destanı gibi
23  NBA 2008/09 Sezonu / Haber Arşivi / Ynt: Odom 6. Adam Mı Olacak ? : 31 Ağustos 2008, 09:39:21
bu durumda fisher-kobe-radmanovic(walton/ariza) (ne cok alternatif Cheesy) gasol ve bynum 5i düsünülebilir.. bence de mantıklı..cünkü kenardan gelip elle tutulur katkı saglayacak cogunluk olmalı.. ozellıkle uzun olarak.. mihm le mbengayı toplasak 10 sayı etmez.. turiaf gitti.. powell onun yaptıklarını yapmaz.. bakalım artık.. Smiley
24  TBL-Avrupa-Diğer Organizasyonlar / Milli Takımlar / Ynt: Efes Pilsen World Cup 7 : 30 Ağustos 2008, 19:04:36
Anca boyle takımları yenip,anca boyle turnuvaları kazanır olduk..nerede o 2001 takımı...
25  Serbest Bölüm / Konu Dışı / Ynt: Resimleriniz : 30 Ağustos 2008, 16:42:51
Bir de havuzda fotom vardı ama koyup koymamakta kararsız kaldım... Herneyse grin

Tövbee.. Cheesy zaten uygunsuzsa nbatr-ük Cheesy yapar gereğini.. ama cümle girişi bile sakat Cheesy Cheesy
26  NBA Genel Tartışmalar / Memphis Grizzlies / Ynt: Off-Season 2008 : 30 Ağustos 2008, 16:40:38
bu hadihadi  nasıl bir oyuncu acaba.. milicic i keserse Cheesy süper
27  NBA 2008/09 Sezonu / Haber Arşivi / Ynt: Batı Tahminleri (Sıralama) : 30 Ağustos 2008, 16:07:07
denver oluversin.. sloan da artık sıktı..utah da..

Biz de sıkılma gibi bi durum yok. Hakeden oynayacak ki bu hakeden de büyük bir ihtimalle Utah olacaktır.
e tamam işte.. sna gore yok.. bana gore var.. kisisel görüs.. kimse kimseye karısamaz.. dogrularımız farklı.. bu kadar Cheesy
28  NBA 2008/09 Sezonu / Haber Arşivi / Ynt: Batı Tahminleri (Sıralama) : 30 Ağustos 2008, 15:38:54
Cheesy Cheesy Cheesy

Lakers'sız 2005 Play off larını da izlemişti bu bünye Cheesy hic merak etme.. heheh.. şaka bir yana.. yani ne bileyim yıllardır dipte olan bobcats,nyk gibi takımların içeride olması daha cazip hale getirmez mi.. e son olarak canlı ornek atlanta.. yıllar sonra girdiler.. boston'ı elemek üzereydiler ama son mac tabii dışarıda olunca.. fark oldu..
29  NBA 2008/09 Sezonu / Haber Arşivi / Ynt: Batı Tahminleri (Sıralama) : 30 Ağustos 2008, 15:31:20
denver oluversin.. sloan da artık sıktı..utah da.. şuradaki iverson fanları bir daha onun final oynamasını,yüzük almasını istemez mi.. yenilik lazımmm Cheesy
30  NBA 2008/09 Sezonu / Haber Arşivi / Ynt: Batı Tahminleri (Sıralama) : 30 Ağustos 2008, 15:27:26
yokk..benim listemde utah da orlando da yok.. gına geldi artık.. yeni takımlar gorme istegim var..o yuzden listem bolye..
31  NBA 2008/09 Sezonu / Haber Arşivi / Ynt: Batı Tahminleri (Sıralama) : 30 Ağustos 2008, 14:46:12
LAL-NOH-DAL-HOU-LAC-SAS-PHO-DEN(GSW)

LAL : Hala takviye yok.. sun ve josh powell dışında.. turiaf kaybedildi..
NOH : Posey geldi daha da derinleştiler.. Wells belirsiz
DAL : Savunma delisi Carlisle görev başında..Kidd bir yıl daha yaşlı.. Dirk le ilk tam sezonu...bakalım artık
HOU : Yao+TMac sağlam kalırsa (50+) (bu ne ki Cheesy) geçen yılki 22 nin yakaladığı gazı yakalarlar diye düsünüyorum
LAC : Yeni takım ama.. tecrübeli isimler var..gelenler de öyle.. bench zayıf kalacak..
SAS : İhtiyar heyetinde kayıp var mı diye düsünüyordum.Barry gitti.. Horry belirsiz..Bowen kalır..Finley kaldı.. Pargo dışında hamleleri yok diye biliyorum.. dinamik batıda işleri zor
PHO : GM Kerr'ün demecine göre Nash'in maç oynama sayısını sınırlandıracaklarmış.. (70 gibi) Shaq yine 1 yıl yaşlanacak.. Hill sağlıgına kavuşsa da o da yaşlı kategorisinde.. kenardan Marks da kaybedildi Giricek de.. merak ediyorum hallerini..
DEN-GSW : Savunma yapabilen tek elemanı kaybetmeyi başardılar.. hücumcu manyaklar Cheesy kaldı ellerine.. (JR Melo IVY) George Karl bakalım neler yaptıracak takımına..
GSW ise 8.liğin adaylarından diyorum.. Ellis'in uzun süreli kaybı var.. Baron göçtü.. S-Jax Maggette ve Al Harrington etkileyici performanslar gösterebilir..
32  NBA 2008/09 Sezonu / Haber Arşivi / Ynt: Doğu Tahminleri (Sıralama) : 30 Ağustos 2008, 14:45:18
DET-BOS-PHI-CLE-MIA-WAS-TOR-NYK

DET : Yeni coach,aynı oyuncular ve Kwame eklentisi.. Kwame 5 mi başlar.. Sheed 4e kaysa daha iyi olmaz mı.. bunlar düsündüklerim.. Stuckey Afflalo gibi isimler parlayabilir..

BOS : Son şampiyon kenardan iş yapabilen en etkili ismi kaybetti.. yerine olmasa da O'Bryant'ı aldı.. ama işleri bu yıl daha zor gibi..

PHI : Andre Miller,Iggy,Elton.. güzel 3lü..geçen yıl (artık oyle diyorum) Detroit'e zor anlar yaşatsalar da tecrübeye teslim olmuşlardı.. gerisi bu yıl gelir belki..

CLE : James'in yanında hala tamamlayıcı parça yok.. bana göre.. Mo Will'i aldılar ama.. o da ne kadar yardım edebilir.. asist denilse James zaten her kategoride yapıyor katkıyı.. son playofflarda yaşadıklarını bu sene de yaşamaları olası..

MIA : Spoelstra gelmis ama.. Riley yine el koyar mı olaya bilinmez.. neydi gecen sezon son donemleri..Kasib Powell lar.. falan filan.. tam yatış.. sağlıklı bir Wade,her zaman double double ile flört eden Marion,Smush'dan daha faydalı olabilecek Quinn + Banks ikilisi ve uzun rotasyonunda Udonis Haslem ve henüz akıbetini bilemediğim Zo..

WAS : Agent Zero artık bu yıl yakalar umarım kayda değer başarıları.. sayı krallığı mı olur artık,play off ilerleyen turları mı..orasını bilemem.. şans da yanlarında olmalı.. Butler da o da sakatlanmaya meyilli isimler..

TOR : Yabancı bir sitede okumustum.. JO'nun 122,TJ'in 130 maç kaçırdığı 4 yılda.. sağlam kalabildikleri sürece mutlaka yararlı olacaklardır.. tabii Bosh var.. artık kabuğunu kırması gereken Bargnani var.. keskin şutör Kapono var.. kadroları derin..

NYK : D'Antoni MSG'de Larry Brown'dan sonra yine o kahır günlerini mi yaşar.. kariyerini düşüşe gecirir.. yoksa sıfırdan herşeyi resetleyip 99 ruhuna mı döndürür oyuncularını..görecegiz.. kadronun iş yapabilecegini ama doğru elde olması gerektigini düsünüyordum.. ve bu kesinlikle Isiah değildi.. D'Antoni'nin hızlı tempo oyununda yer alan atletik uzun burada yok ama.. şuta dayalı bir sistem olabilir artık... 99 ruhu geeelll Cheesy
33  NBA 2008/09 Sezonu / Haber Arşivi / Ynt: Grizzlies Zach&Outlaw'ı İstiyor : 29 Ağustos 2008, 22:21:54
güzel takaslar abi ama.. randolph,curry ve kwame'yi hangi bünye sağlam şekilde çekebilir Cheesy a prince new york un yeni sisteminde işleyen bir parça olur.. ama pozisyonlarda kaymalar da olabilir.mesela prince 3 ken,qrich yedeği de olabiliir 2 ye de kayabilir.. jamal aynı sekilde 1e kayabilir.. ama gercekten mantıklı takaslar.. gm havası var..
34  NBA 2008/09 Sezonu / Haber Arşivi / Ynt: Grizzlies Zach&Outlaw'ı İstiyor : 28 Ağustos 2008, 13:17:52
zekeriya gelirse grizz silkinir biraz.. camby nin draft hakkına,garnett in oyle bos bos halde,ray allen ın sudan ucuza takım degistirdigi ortamda bu takas olursa ilginc olur..
35  Serbest Bölüm / Konu Dışı / Ynt: Hangi NBA Oyuncusuyum? : 28 Ağustos 2008, 00:20:58
tüh Cheesy keske şey yazsaydım..şu sıralar rick kamla'nın nba vault'ta konuğu.. bilinir miydi acep Cheesy Cheesy sıra senin
36  Serbest Bölüm / Serbest Bölüm Arşivi / Ynt: Gece Kargaları : 28 Ağustos 2008, 00:08:38
Monta olayı duman etti beni bea Sad  tam da Baron'ın arkasından kurtulmuşken.. takımın starı olacakken.. Warriors'ın taşları tek tek toz oluyor.. işleri cok zor.. ama başlarında müthis bir coach var.. ondan ümitliyim en azından...
37  Serbest Bölüm / Serbest Bölüm Arşivi / Ynt: Gece Kargaları : 27 Ağustos 2008, 23:58:25
aman hic acma.. angry adi bir hakem.. ofsayt.. gol.. neyse milan bile uefa da.. gecen sene bayern in oldugu gibi.. teselli bu.. en büyük kupada bir takımımız daha var..
38  Serbest Bölüm / Konu Dışı / Ynt: Hangi NBA Oyuncusuyum? : 27 Ağustos 2008, 23:39:07
1964 Doğumluyum... 1986 draftında secildim (Cavs tarafından).. oyun kurucu pozisyonundayım.. yüzüklerim var.. 2001 de emekli oldum.. bilin bakalım kimim Cheesy
39  NBA 2008/09 Sezonu / Haber Arşivi / Ynt: Grizzlies Zach&Outlaw'ı İstiyor : 27 Ağustos 2008, 16:56:09
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

Delilik de olsa.. oldu valla Cheesy
40  NBA 2008/09 Sezonu / Haber Arşivi / Ynt: Kobe Ameliyat Oluyor : 27 Ağustos 2008, 16:44:04
1 maclık "fedakarlık" tamam kabul edilir ama.. takımın esas adamının bu derece bir delilik yapması.. bilemiyorum..sezondan parçalar kaçırırsa..fena..
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 27
Arşiv