DET-BOS-PHI-CLE-MIA-WAS-TOR-NYK
DET : Yeni coach,aynı oyuncular ve Kwame eklentisi.. Kwame 5 mi başlar.. Sheed 4e kaysa daha iyi olmaz mı.. bunlar düsündüklerim.. Stuckey Afflalo gibi isimler parlayabilir..
BOS : Son şampiyon kenardan iş yapabilen en etkili ismi kaybetti.. yerine olmasa da O'Bryant'ı aldı.. ama işleri bu yıl daha zor gibi..
PHI : Andre Miller,Iggy,Elton.. güzel 3lü..geçen yıl (artık oyle diyorum) Detroit'e zor anlar yaşatsalar da tecrübeye teslim olmuşlardı.. gerisi bu yıl gelir belki..
CLE : James'in yanında hala tamamlayıcı parça yok.. bana göre.. Mo Will'i aldılar ama.. o da ne kadar yardım edebilir.. asist denilse James zaten her kategoride yapıyor katkıyı.. son playofflarda yaşadıklarını bu sene de yaşamaları olası..
MIA : Spoelstra gelmis ama.. Riley yine el koyar mı olaya bilinmez.. neydi gecen sezon son donemleri..Kasib Powell lar.. falan filan.. tam yatış.. sağlıklı bir Wade,her zaman double double ile flört eden Marion,Smush'dan daha faydalı olabilecek Quinn + Banks ikilisi ve uzun rotasyonunda Udonis Haslem ve henüz akıbetini bilemediğim Zo..
WAS : Agent Zero artık bu yıl yakalar umarım kayda değer başarıları.. sayı krallığı mı olur artık,play off ilerleyen turları mı..orasını bilemem.. şans da yanlarında olmalı.. Butler da o da sakatlanmaya meyilli isimler..
TOR : Yabancı bir sitede okumustum.. JO'nun 122,TJ'in 130 maç kaçırdığı 4 yılda.. sağlam kalabildikleri sürece mutlaka yararlı olacaklardır.. tabii Bosh var.. artık kabuğunu kırması gereken Bargnani var.. keskin şutör Kapono var.. kadroları derin..
NYK : D'Antoni MSG'de Larry Brown'dan sonra yine o kahır günlerini mi yaşar.. kariyerini düşüşe gecirir.. yoksa sıfırdan herşeyi resetleyip 99 ruhuna mı döndürür oyuncularını..görecegiz.. kadronun iş yapabilecegini ama doğru elde olması gerektigini düsünüyordum.. ve bu kesinlikle Isiah değildi.. D'Antoni'nin hızlı tempo oyununda yer alan atletik uzun burada yok ama.. şuta dayalı bir sistem olabilir artık... 99 ruhu geeelll