+ NBA Tr Forum
Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
  Mesajları Göster
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 27
41  Serbest Bölüm / Konu Dışı / Ynt: Hangi NBA Oyuncusuyum? : 26 Ağustos 2008, 22:11:39
From Serbia.. Number 16..Predraaag Stooojakoviccc Cheesy dogru mudur
42  NBA 2008/09 Sezonu / Haber Arşivi / Ynt: Overrated NBA Players (Top-5) : 25 Ağustos 2008, 22:38:53
listede olanları konustugumuzu sanıyordum.. gasol ya da hacı arif beyi değil..
43  NBA 2008/09 Sezonu / Haber Arşivi / Ynt: Overrated NBA Players (Top-5) : 25 Ağustos 2008, 21:09:17
bir yao dogru..
Yao'nun nesi doğru yaa..Bi açıklarmısın bana, sana zahmet wink
Dominant mı Huh ne özelligi var.. devede de boy var ama tüm yükü eşek çeker diye bir laf var..
44  NBA 2008/09 Sezonu / Haber Arşivi / Ynt: Overrated NBA Players (Top-5) : 25 Ağustos 2008, 17:44:13
wade kendini gosteremedi ki fazla değer verilsin.. çelimsiz hep sakat hep sakat.. james gibi dana bir fiziğe sahip olsa sakatlanmaz herhalde.. ama tüy siklet.. sacmalık olmus.. marion da.. yani double double rakamlarla oynayan bir isim.. horry zaten play off bayrağı.. bir yao dogru..
45  NbaTr Hakkında / Duyurular ve İstekler / Ynt: Kullanıcı Adı Değişikliği ! : 24 Ağustos 2008, 21:08:29
benim nickin sonundaki 86yı imha edebilir mi üst makamlar Cheesy
46  Medya-Video-Duvar Kağıtları / Kanallar / Ynt: NBA TV : 24 Ağustos 2008, 20:12:55
Eğer giderse.. cok fena.. premier ligi kaybettik.. tbl i kaybettik.. e şl maclarının yabancı takımlara olanı dsmartta.. fena..
47  Serbest Bölüm / Diğer Sporlar / Ynt: Formula 1 : 24 Ağustos 2008, 16:47:10
yuh , motor patladı . bu adam kendini bir okutsun , ben bildim bileli cenabet .
Hakkinen de boyleydi.. yarısı kazanmak uzere 2 tur var..köşeyi döner ve arkadan beyaz dumanlar.. Finlilerde var bir numara Cheesy
48  NBA 2008/09 Sezonu / Haber Arşivi / Ynt: Gasol: 2009'da Oyuncu Değil Yorumcu Olurum : 24 Ağustos 2008, 16:06:00
Acaba diyorum.. alo diyorum Cheesy babadan ogula gecen şeyler gibi.. abiden kardeşe mi gecti diyorum.. marc'a mı bırakacak artık yerini.. cok da yaşlı sayılmaz gasol dayı ama.. amaann yılda 50 mn dolara şurada 40 mn dolara burada oynarım muhabbetlerinden daha degisik ve eglenceli bir demec oldugu kesin..
49  NBA 2008/09 Sezonu / Haber Arşivi / Ynt: Paul: 2012'de Herkes Oynamak İsteyecek : 24 Ağustos 2008, 14:47:36
howard,paul,wade,melo ve james önümüzdeki 10 yılın mj leri pippen ları,rodman ları zaten.. bu 5li rahat cıkarır gelecek turnuvaları
50  NbaTr Forum Arşivi / 2008 Pekin Olimpiyatları / Ynt: Pekin/Final: ABD - İspanya : 24 Ağustos 2008, 13:59:24
yok..lider derken yaş olarak demek istedim.. "abi" modu yani.. yardımcı oyuncuların başında wade geliyordu demeye getirdim yani.. her macları inanılmaz farklarla gecti.. son mac zorlandılar.. ispanya büyük direnç gösterdi 15.dk da (misal) pes etmedi.Beklenen di zaten amerika nın duman etmesi.. bu kadar üst düzey oyuncularla bir kez daha hüsran,ikiz kulelerin yıkılması olayı gibi sarsardı artık bünyeleri.. coach k nın veda macıydı..ona da güzel bir hediye oldu.. yalnız cok fazla dış oyuncu eksenli oynadı hep abd.. yani howard'ı goremedim hic.. genel olarak maclarda.. hep wade anthony lebron kobe gibi dış adamlardan buldular bulacaklarını..
51  NbaTr Forum Arşivi / 2008 Pekin Olimpiyatları / Ynt: Pekin/Final: ABD - İspanya : 24 Ağustos 2008, 13:31:37
umm tam olarak o 2 konuyu direkt bağladığımı düsünmüyorum. a algılama meselesi ya da istenildigi gibi anlama meselesi o ayrı.. ben sonucu soyleyeyim.. kobe liderliginde,yardımcı oyuncularla gelen namağlup olimpiyat sampiyonlugu..
52  NbaTr Forum Arşivi / 2008 Pekin Olimpiyatları / Ynt: Pekin/Final: ABD - İspanya : 24 Ağustos 2008, 12:05:21
bakalım bir sonraki coach kim olacak.. Phil Jackson adı geciyor diye duymustum ama.. okumustum daha dogrusu yabancı forumlarda.. bence iyi bir secim olur.. sanırım colangelo belirleyecekmis.
53  NbaTr Forum Arşivi / 2008 Pekin Olimpiyatları / Ynt: Pekin/Final: ABD - İspanya : 24 Ağustos 2008, 11:38:50
yani şu sersem deron mudur ne sacmalıktır.. 2 manyakca hata yaptı.. ne diye oynar boyle macta.. yeni stockton mış bir de pehh.. serseri.. angry

Adam hata yapamaz mı? Her insan hata yapar yok serseriymiş merseriymiş lan adamın zorla sinirini bozuyorsunuz... Önceki yorumlarına bakmıştım Deron' a takıntın olduğu belli acı bi hatırası var heralde üzerinde şimdi bana diyecen ki yok Deron apaçiliği yapma falan diyecen de bunu demeden önce yaptığın yoruma bak. Serseri falan... Çoğu kişiye göre dünyanın en iyi oyuncusu Kobe bile bu turnuvada boş turnike kaçırmıştı ama senin hiç böyle tepki verdiğini görmedim. Neyse sen Deron takıntınlı yaşamaya devam et.

Maça gelirsek Pekin Olimpiyatları Anketi' nde Amerika zorlanmadan çok rahat şampiyon olur demiştim. Buraya kadar zorlanmadan geldiler ama finalde karşılarında çok iyi bir İspanya vardı. Rudy Fernandez' i çok beğendim. Maça ayrı bir hava gelmesini sağlayan oyunculardandı. Amerika zaten normal iyi oyununu oynadı ancak İspanya da çok iyi oynayınca zorlandılar. İki takımı da tebrik ederim. Bize çok güzel bir final seyrettirdiler.
Nickin elemanın şeysi.. ne desem boş.. cp3 ve jkidd varken ona gerek bile yok.. benim görüşüm.. katıl ya da katılma orası beni bağlamaz.. kobe bos turnıke kacırmıs falan filan gec onları.. adam sakat eliyle oynuyor aylardır.. ameliyatını erteledi şurada şu başarıyı yakalamak için.. o acı hatıra kısmı da aynen utah tarafında olmalı.. sakat sakat sürüne sürüne triple double a yakın bir macı vardı salt lake'de.. ya..
54  NbaTr Forum Arşivi / 2008 Pekin Olimpiyatları / Ynt: Pekin/Final: ABD - İspanya : 24 Ağustos 2008, 11:17:43
Coach K altın madalya ile veda etti milli takımına...
55  NbaTr Forum Arşivi / 2008 Pekin Olimpiyatları / Ynt: Pekin/Final: ABD - İspanya : 24 Ağustos 2008, 10:57:03
cok fena bir mac.. 98 nba finali gibi valla.. son anları.. brrrr.. jimenez de birseyler yapabilir..yılların tecrubesi.. fark 6..haydeeeee

jimenez dedim..3luk attı.. cok fena mac...
56  NbaTr Forum Arşivi / 2008 Pekin Olimpiyatları / Ynt: Pekin/Final: ABD - İspanya : 24 Ağustos 2008, 10:46:00
yani şu sersem deron mudur ne sacmalıktır.. 2 manyakca hata yaptı.. ne diye oynar boyle macta.. yeni stockton mış bir de pehh.. serseri.. angry
57  NBA Genel Tartışmalar / Anketler / Ynt: Off-Season Anketi : 23 Ağustos 2008, 21:32:05
J-Rich,Baron,Matt Barnes kaybettikleri elemanlar.. e mutlaka yerleri dolacaktı.. bence aldıkları adamlar gayet iyi..
58  NBA Genel Tartışmalar / Anketler / Ynt: Final Performansları (Sakatlık) : 23 Ağustos 2008, 10:25:29
Thomas ve MJ ama.. MJ'den yanayım.. "Rol" e oy vermek bana göre değil (PP34 mü ne haltsa angry).. bu 2 anı da "greatest moments in nba history" kısa videolarında gösterir hep nba tv.. marv albert mj in sağlık durumundan bahseder,daha eski bir spiker ne oldugunu bilmiyorum ama pota altına yığıldı der (isiah için) 2 efsane...
59  NBA Genel Tartışmalar / Anketler / Ynt: Dream Team Vs Redeem Team : 22 Ağustos 2008, 22:23:26
Orada demek istedigim belli.. Kobe James geliyorsa.. Pierce da gelecek.. o stil adamlar olacak.. CP ve Kidd yanında Billups olabilirdi misal.. ne malone u ne stockton ı.. mezarından Mikan'ı mı kaldıralım dedim..
60  NbaTr Forum Arşivi / 2008 Pekin Olimpiyatları / Ynt: Pekin-08 / Yarı Final : 22 Ağustos 2008, 18:34:15
Yorumcu ya gelin Cheesy Yigiter Ulug.. ozlemisim mm yu kk üclüsünü.. oof of Cheesy güzel mac ama..
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 27
Arşiv