yani şu sersem deron mudur ne sacmalıktır.. 2 manyakca hata yaptı.. ne diye oynar boyle macta.. yeni stockton mış bir de pehh.. serseri..

Adam hata yapamaz mı? Her insan hata yapar yok serseriymiş merseriymiş lan adamın zorla sinirini bozuyorsunuz... Önceki yorumlarına bakmıştım Deron' a takıntın olduğu belli acı bi hatırası var heralde üzerinde şimdi bana diyecen ki yok Deron apaçiliği yapma falan diyecen de bunu demeden önce yaptığın yoruma bak. Serseri falan... Çoğu kişiye göre dünyanın en iyi oyuncusu Kobe bile bu turnuvada boş turnike kaçırmıştı ama senin hiç böyle tepki verdiğini görmedim. Neyse sen Deron takıntınlı yaşamaya devam et.
Maça gelirsek Pekin Olimpiyatları Anketi' nde Amerika zorlanmadan çok rahat şampiyon olur demiştim. Buraya kadar zorlanmadan geldiler ama finalde karşılarında çok iyi bir İspanya vardı. Rudy Fernandez' i çok beğendim. Maça ayrı bir hava gelmesini sağlayan oyunculardandı. Amerika zaten normal iyi oyununu oynadı ancak İspanya da çok iyi oynayınca zorlandılar. İki takımı da tebrik ederim. Bize çok güzel bir final seyrettirdiler.
Nickin elemanın şeysi.. ne desem boş.. cp3 ve jkidd varken ona gerek bile yok.. benim görüşüm.. katıl ya da katılma orası beni bağlamaz.. kobe bos turnıke kacırmıs falan filan gec onları.. adam sakat eliyle oynuyor aylardır.. ameliyatını erteledi şurada şu başarıyı yakalamak için.. o acı hatıra kısmı da aynen utah tarafında olmalı.. sakat sakat sürüne sürüne triple double a yakın bir macı vardı salt lake'de.. ya..