Mesajları Göster
|
|
Sayfa: 1 ... 25 26 [27]
|
|
521
|
Medya-Video-Duvar Kağıtları / Yorumcular ve Yazarlar / Ynt: Murat Kosova & Kaan Kural
|
: 04 Mart 2007, 12:44:57
|
|
Murat Murathanoglu'nun telaffuzlarını zaten yapabilen yok ki.O tektir yani bu Türk basketbolunda.Senelerce Amerika'da yasamanın verdigi tecrübeler falan da var.Onun yanında KK ya da YU oldugu zaman,daha once de yazmıstım,ligin en kotu galibiyet yüzdesine sahip takımının macı olsa da konustuklarıyla keyif katıyorlar maca.Osman Sakallıoglu ve Kosova zaten futbol spikeri.Basketbol anlatmaları hepten hata ama.
|
|
|
|
|
522
|
Medya-Video-Duvar Kağıtları / Yorumcular ve Yazarlar / Ynt: Murat Murathanoğlu
|
: 04 Mart 2007, 09:59:16
|
|
Gecen gün yayınlanan Portland/Charlotte macında Kaan Kural ile bir tartısmaları oldu.Yeni gelen oyun kuruculardan hangisi daha iyi,kaliteli diye.Murathanoglu abi,Deron dedi CP3 (Chris Paul)'den daha iyidir dedi,Kaan Kural "Yapma abi ya iyice kayırıyosun sen de" dedi.Oyle bir tartısmaya girmislerdi.İlk defa dinledim yani.
|
|
|
|
|
523
|
Medya-Video-Duvar Kağıtları / Yorumcular ve Yazarlar / Ynt: Murat Kosova & Kaan Kural
|
: 04 Mart 2007, 09:57:01
|
|
Bir AllStar macını da anlatmasa diyorum.Murathanoglu'ndan dinlemek daha keyifli.Bir de zaten kanser etti hem Saturday Night'da hem de Miami maclarında."Kapano kapano" diye diye.Bu ne ya.Adamın adında olmayan harfi bastıra bastıra soylemek.Kaan Kural'a diyecek lafım yok.Basketbolun en iyi 2.adamı (1.spiker ya,2. de yorumcu olarak aldım,o yüzden)
|
|
|
|
|
525
|
NBA 2008/09 Sezonu / Haber Arşivi / Ynt: New York ve Sorun Francıs
|
: 26 Şubat 2007, 20:44:00
|
|
Stevie Franchise malesef Houston'da kaldı bana gore.Yao'nun ilk zamanlarında Cuttino Mobley ile top paylasımları yüzünden takımın gerisine atacak şut kalmazdı.Ama adamın da iyi hali orada kaldı.Magic de zaten hic tutunamadı.Ne yapacak bakalım...
|
|
|
|
|
526
|
|
: 26 Şubat 2007, 19:01:21
|
|
İnsallah bugün (Salı sabahına karsı demek daha dogru) yayınlanacak Lakers/Utah macını Murat Murathanoglu anlatır.Girişi klasiktir zaten.O muhtesem sesinden."Merhaba sevgili basketbolseverler ben Murat Murathanoglu,Yigiter Ulug (Kaan Kural) ile birlikte Utah Jazz-Los Angeles Lakers macında sizlerle beraberiz".Bu sabaha karsı 04:00de bu sesi duyarak macı izlemek istiyorum...Bakalım...
|
|
|
|
|
528
|
Serbest Bölüm / NBA Live SERİSİ / Ynt: En İyi NBA Oyunu
|
: 23 Şubat 2007, 17:51:22
|
|
Yorumlara bakılırsa 2k7 fanları baya fazla seviyedeler.Az once Live 07 oynadım.Nets-Cavs 3 sayı farkla kazandım (Son top Cavs'a kaldı Marv Albert "For the tie" diye bir bagırması var ki of of) yani bir de yama kurunca o pg'nin dominantlıgı da kısmen gitti.Diger yazılan aday serileri bilemeyecegim icin Live 07 diyorum
|
|
|
|
|
529
|
|
: 23 Şubat 2007, 10:28:06
|
|
"Esasında" ve "Bilmiyorum katılacak mısın" demesi ile benim cok sevdigim spor adamı.Nba Tv'de mac izlerken ya da sabahları tekrar yayını beklerken acıkcası "Merhaba sevgili basketbolseverler"... diye baslayan sesi,O'nun sesini arıyorum.Baska bir spikerden dinlemek neredeyse (hele bir de mac keyifsizse) işkence gibi oluyor.Yanında zaten Kaan Kural ya da Yigiter Ulug varsa hicbirsey demeyin o macın keyfine.(Mesela su an Sacra-Wizards macı var) MM ve KK'dan dinliyorum.Cok cok keyifli.
|
|
|
|
|
531
|
NbaTr Forum Arşivi / Günün Maçları Arşivi / Ynt: Trail Blazers 112, Lakers 108
|
: 22 Şubat 2007, 12:44:00
|
|
Rezalet-ül madara.Bu nedir arkadas ya.6 oldu 6.Hem yine "evde" Staples'da.Kesinlikle ters giden birseyler var.Phil Jackson'ın kariyerindeki ilk 6lık seri bu arada.O da ilginc.9 yüzük var 1 daha alsa en cok sampiyonluk kazanan coach olacakken durumlar hic de ic acıcı degil.Play-Off bile bu hızla gidilirse zora girecek...
|
|
|
|
|
532
|
NbaTr Forum Arşivi / Günün Maçları Arşivi / Ynt: Suns 115 - 90 Clippers
|
: 21 Şubat 2007, 18:17:54
|
|
Ya Barbosa yetenekleri kısır bir adam.Hicbir ozelligi de yok hızından baska.Sürekli iceri girip sayı bulmaya calısıyor ya bir gün Shaq ya da Mutombo gibi birine bir carpacak sonra kemiği kalmayacak.Sözün özü,Suns Nash ile neşeli.Sonuc ortada.
|
|
|
|
|
533
|
NBA 2008/09 Sezonu / Haber Arşivi / Ynt: Jason Kidd: Takas Edilebilirim ...
|
: 21 Şubat 2007, 11:20:07
|
|
Ya aslında Kwame hep sakat,Mihm zaten soylemeye gerek yok.Farmar tek kayıp olur.Ama su an D-League'de oynayan Von Wafer var 1 numara oynayan onu cagırırlar Parker ile yedekler yani Kidd'i.2 sakattan kurtulmak cok akıllıca olur.Bir an once olsa da rahatlasak.2 yıldız varken 3 sampiyonluk olmustu.Yıldız sayısı 4e cıktıgında (+Malone+Payton) finallere kadar gidilip Malone'un sakatlıgı yüzünden 4-1 Detroit almıstı cok degil 3 sene once.Eger Kidd gelirse,bir de Pippen adı geciyor.E ne olur takım---Kidd-Kobe-Pippen-Odom-Bynum.--- hic de fena degil.Bekleyip gorelim.Takas bugün yarın sona erecek...
|
|
|
|
|
534
|
NBA Genel Tartışmalar / Los Angeles Lakers / Ynt: Güncel Haberler
|
: 20 Şubat 2007, 13:28:47
|
|
Felaket-ül eyvah.Kısa forvet pozisyonu iyice kısaldı,köreldi.Walton'dan sonra Vladimir Radmanovic de gitti.Buzda kayarken omuzundan sakatlanmıs ve en az 8 hafta yok.Yani sezonu kapattı,playoff larda belki(Bu 5 maclık seri artarsa o da zor ya) (Of ya ne kadar zormus takımı zor durumda gormek...)
|
|
|
|
|
535
|
NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / Ynt: 2007 NBA All-Star Game ( Las Vegas )
|
: 18 Şubat 2007, 10:42:26
|
|
Gecen seneki maçın (Burasını yazmıyorum lütfen anlayın) 23 numara umarım bu sene de aynı sacmalıkları yapmaz.Az once nba tv'de 95 AllStar macını verdi.Ya ne kadar güzel paslasmalar,yardımlasmalar.25-26 sayı fark varken hem de.Son periyodun son anlarında.Zaten oyun kurucu pozisyonu da Arenas dısında 2 takımda da boş.Dedigim gibi geçen seneki AllStar'a benzemesin,ZORLA mvp olmasın yeter...
|
|
|
|
|
536
|
NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / Ynt: Bavetta vs Barkley Challenge
|
: 18 Şubat 2007, 10:22:05
|
|
Sanırım Bavetta maçlara hazırlanırken 7-8 kilometre yürüyüş ve koşuyla çalışırmış.E dün de aslında iyi sayılırdı ama kendisi de dedi zaten 67-44 diye.Barkley'e ilk mikrofon uzatıldı.Yarısma sonunda "Heeh,hööh" gibi nefes sesleri yüzünden konusamadı,Bavetta'ya bıraktı.Cok komikti o da...
|
|
|
|
|
537
|
NbaTr Forum Arşivi / Günün Maçları Arşivi / Ynt: Cleveland 114-108 LA Lakers
|
: 16 Şubat 2007, 14:44:40
|
|
Hücum elemanlarının yaptıgı top kaybı diyelim ona ya.Direkt olarak Kobe'nin elinden almadı.Bombos birseyi gitti vurdu zaten.O kadar ahım şahım birsey degildi.Smac yarısmasına girseydi de gorseydik o güzide smaclarını.Ama yok yok,gecen seneki AllStar'ı düsündükce birsey dememeye calısıyorum...
|
|
|
|
|
538
|
NbaTr Forum Arşivi / Günün Maçları Arşivi / Ynt: Cleveland 114-108 LA Lakers
|
: 16 Şubat 2007, 12:29:53
|
Şut atmadan 38 sayı.Rekor var mı ya da rekor oldu mu bilen vardır kesin.
Ne demek şut atmadan 38 sayı:S Tabii şut atmadan,yani nasıl desem saha içi isabeti yok ki elemanın.Hep smac vurdu iceriyi zorladı.O yüzden şut atmadı diyorum.Bir tane üçlük denedi onu da daglara taşlara attı zaten.200-250 tane faul atarak 38 yaptı.(Her zamanki gibi)
|
|
|
|
|
540
|
NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / Ynt: Gecenin Maçı
|
: 16 Şubat 2007, 10:29:21
|
|
Clownland (Oyle diyorum anlamını bilen anlar) biraz da hakemlerin o kisiye destegiyle, Staples'da galip gelen taraf oldu (114-108) Cok tartısılacak pozisyonlar olsa da son bölümde alınamayan bir ribaund macı götürdü diyebilrim.Ama diğer tarafta o kişinin hep aynı seyleri yapması sonucu yüksek şut yüzdesiyle oynaması ve 1800 defa faul cizgisine gelmesiyle(Şut attıgını hatırlamıyorum,bir tane sacma sapan 3lügü vardı o kadar) Şut atmadan 38 sayı rekordur herhalde.Maglubiyet serisi 5e cıktı.Batının düsüste 2 takımı oldu boylelikle Nash ve Diaw'sız Suns da 3 arka arkaya maglubiyet almıstı.Bakalım AllStar arası takıma nasıl etki edecek.
|
|
|
|
|