+ NBA Tr Forum
Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
  Mesajları Göster
Sayfa: [1]
1  NbaTr Forum Arşivi / NBA Play Off 2008 / Ynt: Tv'de Play-Off 08 : 26 Nisan 2008, 11:04:15
bide laker-denver maçını ntv versede izlesek seri  bitmeden.bi maç verdi ntv spor izlemek için süründük bilgisayar başında.ntv versede rahat rahat izlesek artık iversonu kobe yi.
2  NbaTr Forum Arşivi / 1. Tur Eşleşmeleri / Ynt: Los Angeles Lakers (2) - Denver Nuggets (0) : 26 Nisan 2008, 11:00:28
harbi açıklıyo karikatürler herşeyi ama buna ragmen bu seriyi geçicez İnşallah.bu maç iversonun maçı olabilir.çok şey bekliyorum artık iversondan işe el atması lazım yoksa seri gidiyor
3  NbaTr Forum Arşivi / 1. Tur Eşleşmeleri / Ynt: Los Angeles Lakers (2) - Denver Nuggets (0) : 24 Nisan 2008, 21:32:29
ben denver in süpürüleceğine inanmıyorum ne yapıp yapıp evinde bir maç bile olsa kazanmak isteyeceklerdir
4  NbaTr Forum Arşivi / 1. Tur Eşleşmeleri / Ynt: Los Angeles Lakers (1) - Denver Nuggets (0) : 22 Nisan 2008, 20:18:18
denver oyunu pek iç açıcı değil ama bence iverson ve melo iyi değşlerdi. sayı atmaları değilk çok top kullandılar ve çok kaçırdılar diğer maçlarda daha akıllı oynarlarsa lakers i zorlarlar hatta zoka bile uğratabilirler.(İnşallah)
5  NbaTr Forum Arşivi / 1. Tur Eşleşmeleri / Ynt: Los Angeles Lakers - Denver Nuggets : 20 Nisan 2008, 22:21:48
valla şu sipru durdu durdu maç başlarken açıldı Allaha çok şükür:D nese biz maç için elimizden geleni yaptık sıra denver da İnşallah kazanacaklar Cheesy
6  NbaTr Forum Arşivi / NBA Play Off 2008 / Ynt: Tv'de Play-Off 08 : 20 Nisan 2008, 13:18:54
Bu sipru üyeliği ne cins bir şeydir ya;bir türlü kullanıcı adı alamadım..Arabanın plakasını bile yazdım,"Bu kullanıcı adı kullanılmaktadır." hatası veriyor..

katılıyorum nuggets sana bende yazdım aklıma ne gelirse olmadı:Sizleyemicez galiba maçı
7  NbaTr Forum Arşivi / NBA Play Off 2008 / Ynt: Tv'de Play-Off 08 : 19 Nisan 2008, 21:19:43
ntv sporu netten nasıl izlicez daha dorusu denver maçını nasıl izlicez bilen varsa bi yardım etsin arkadaşlar
8  NbaTr Forum Arşivi / 1. Tur Eşleşmeleri / Ynt: Los Angeles Lakers - Denver Nuggets : 19 Nisan 2008, 11:39:29
herkezin kendine göre bi açıklaması var ama şunu düşünen yok.AI ın parmağına yüzüğü takmak için ne kadar hırlı olacağını düşünmüyo kimse ayriyetten melo JR tabi lakers içinde aynı şeyler geçerli ama bence tabi İnşallah Denver bu seriyi geçer.
Sayfa: [1]
Arşiv