bide laker-denver maçını ntv versede izlesek seri bitmeden.bi maç verdi ntv spor izlemek için süründük bilgisayar başında.ntv versede rahat rahat izlesek artık iversonu kobe yi.
harbi açıklıyo karikatürler herşeyi ama buna ragmen bu seriyi geçicez İnşallah.bu maç iversonun maçı olabilir.çok şey bekliyorum artık iversondan işe el atması lazım yoksa seri gidiyor
denver oyunu pek iç açıcı değil ama bence iverson ve melo iyi değşlerdi. sayı atmaları değilk çok top kullandılar ve çok kaçırdılar diğer maçlarda daha akıllı oynarlarsa lakers i zorlarlar hatta zoka bile uğratabilirler.(İnşallah)
Bu sipru üyeliği ne cins bir şeydir ya;bir türlü kullanıcı adı alamadım..Arabanın plakasını bile yazdım,"Bu kullanıcı adı kullanılmaktadır." hatası veriyor..
katılıyorum nuggets sana bende yazdım aklıma ne gelirse olmadı:Sizleyemicez galiba maçı
herkezin kendine göre bi açıklaması var ama şunu düşünen yok.AI ın parmağına yüzüğü takmak için ne kadar hırlı olacağını düşünmüyo kimse ayriyetten melo JR tabi lakers içinde aynı şeyler geçerli ama bence tabi İnşallah Denver bu seriyi geçer.