+ NBA Tr Forum
Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
  Mesajları Göster
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 35
41  NBA Genel Tartışmalar / Haber Arşivi / Ynt: Sixers'ta Brand&Gordon Harekatı : 06 Mayıs 2008, 15:37:20
Gordon gerek tarzı, gereksede yeteneği olarak AI kadar olmasa da şehirde onun havasını yaşatabilir ki ondan 3 kat daha iyi bir şutör...

Brand e gelirsek sağlıklı ve huzurlu olduğu her ortama 20+ 10+ 3+ 2+ istatistiklerini verimli verebilecek bir adam..Biraz undersized olsa da işinin ehli...

Alabiliyorlarsa ikisinide alsınlar..Olurda ikisini birden alırlarsa...Direk Phıla sempatizanıyım buradan duyrulur Cheesy
42  NBA Genel Tartışmalar / Haber Arşivi / Ynt: D'Antoni Bulls'ta Çalışmak İstiyor : 06 Mayıs 2008, 15:34:18
VAllaha ben Chicago nun sahip olduğu oyuncular ve tarzlarına, yaşlarına bakarak hep doğunun Suns'ı derdim...(Bu sene hariç)... Gerçekten birde Suns'ın koçu gelse çok iyi olur...Tamam savunma yapan Chicago biter ama en azından basketbolcuya benzeriz..

Carlise, Brown gibi adamları kaptırdık...Averyden iyidir...

Bu arada koçluk yapmayan Lenny Wilkens ve Hubbie Brown gibi bir takımı en kısa sürede kalıplaştırıp başarıya koşturma konusunda ün yapmış bu iki koça sesleniyoru...Bulls da herşey var gelin yav Cheesy
43  NbaTr Hakkında / Duyurular ve İstekler / Ynt: Ayın (Nisan) Analizi - Flash : 06 Mayıs 2008, 15:31:38
Vay bea yani şu layık gördüğünüz statü çok güzel fakat burada yazdıklarınız hepsinden güzel...Çok teşekkür ederim..Gerçekten.

Diğer yazılarımda güzel oldu ama herkesinde dediği gibi bu analiz daha doğrusu bu makale için çok emek verdim...Bir iki atlanılmış ve yanlış yazılmış yer hariç ,Genç okurların Michael Jordan hakkında Türkçe içerikli tek bir kaynaktan tüm istediği bilgileri bulmalarını istemiştim..Ve sanırım öyle de oldu....Ayın Üyesi için heyecanlı değildim fakat bu analiz veya yazı konusunda bu işin gediklisi olmaya devam edeceğim Cheesy

Şu Finalleri ve ÖSS yi başımızdan atalım daha ne yazılar patlatcam sitemize Wink

Tekrar Teşekkürler...
44  NBA Genel Tartışmalar / Tartışma Platformu Arşivi / Ynt: 2007/08 Normal Sezonu Ve Aklınızda Kalanlar : 05 Mayıs 2008, 19:56:38
-Kesinlikle kaleme aldığım konu olan takaslar... gerek off-season gerekse sezon ortası bu kadar manyak bir değişim yaşanılan bir zaman dilimi olmamaıştı..

Hido ve memo nun ligde artık iyiden iyiye rüştünü ispatlaması ve MIP ödülü tabi...

Kobenin sahada verimli çok yönlü, alışkın fakat bıkkın olmayan klas duruşu...

Boston Big 3 nün sezonda çoşması, play-offda topallamsı

J.Kidd'in ligin ilk çeyreğindeki 12+ 9+ 10+ 1.5+ performansı...Baron ve arkadaşlarının son ana kadar mücadelesi ve Baronun All-Stara alınamayaşı..

Philadelphia, Washington nın çabalarıı ve ödülleri...

Bir şampiyonluğun çöküşü ve Miami...

Batının en kötü play-off takımının bile 50 galibiyeti geçmiş olması...Batının alevlenişi...

D.Howard ve Amarenin pota altında ki dinamizmi...

Chicago Bulls un inanılmaz kötü performansı..Ve beni hala eski retro günlerine bakmamakı sağlaması Cheesy

Mike ın bobcats ile çıktığı antremanda.. G-Wall ve J-Rich i ilk maçlarda yenmesi ve ceza olarak 150 civarı orta mesafe hareketli şutu çalıştırması Cheesy

Howard'ın süpermen smacı

Rasheed Wallace kadar beleş bir all-star oyuncusu olmaması..

All-Star haftasonu ve Play-Offlarda patlayan Kapono, Wade ve Carter ın sakatlıkları dolayısı ile Top 10ları süsleyememesi...

İlk aklıma gelenler bunlar ama kendi perpektifimden bir değerlendirme yazısı yazacağım..Finallerden sonra vereceğim sanırım Wink

45  NBA Genel Tartışmalar / Haber Arşivi / Ynt: Johnson: Lidere İhtiyacımız Var : 05 Mayıs 2008, 19:47:26
JJ go to guy adam..Sahanın ileri geleni ve bilirkişisi ama sanırım onun bahsettiği ruhani, buraları onlarca kez solumuş biri( Misal; Alonzo, Kidd, Horry, Duncan, KG, Hill) galiba...

Fakat çok bir gerekliliği yok..İşte bu gelecek vaad eden takımda ilk tecrübelerini yeşertti JJ gelecek sezon ondan başkasına gerek olmayacak... Ki Bibby de armut toplamıyor olacak....Çok gereklilik arz etmeyen bir eksiklik hatta eksiklik bile olmamalı...
46  NbaTr Forum Arşivi / Play-Off Haber Merkezi / Ynt: Wilt+Shaq = Howard : 04 Mayıs 2008, 17:06:54
Büyük önderimiz; Atatürk'ün de dediği gibi sporcunun çevik, zeki ve ahlaklısı makbuldür..İşte buda fazlasıyla Howard... Nazar değmesin...
47  NbaTr Hakkında / Duyurular ve İstekler / Ynt: Ayın (Nisan) Üyesi - Cpzai3 : 04 Mayıs 2008, 17:05:31
Paul MVP olmadı ama sen ayın adamısın işte...hayırlı ve mantıklı üyeliğini sürdürmen temmenniğimle...Saygılar..TEBRİKLER
48  NBA Genel Tartışmalar / Tartışma Platformu Arşivi / Ynt: Most Valuable Player (Kobe Bryant) : 03 Mayıs 2008, 12:47:58
Tebrikler Kobe sen bu ayarda bir adamdın zaten, tek gereken takımının senin hazır ve olgun olmandı..Bunuda başardın... MVP de senin... Güle Güle övün Cheesy
49  NbaTr Forum Arşivi / 1. Tur Eşleşmeleri / Ynt: Boston Celtics (3) - Atlanta Hawks (3) : 03 Mayıs 2008, 12:45:22
Yani Allah aşkına Kemal Abimizin de daha önce belirtiği gibi hall Of Fame adayı 3 oyuncun var diye şampiyon olmuyorsun...Hanedan Chicago ve Lakers ile kapıştırılan Boston belki bizi utandırabilir sonradan..Şampiyon bile olur belki...Ama bu ilk tur rezaleti ile şampiyon edasında olmadıklarını gördük, nedense birinin bunlara gümüş tepside bir şeyler getireceğini, Büyük oyuncuların 20 sayı 7 rib. gibi ortalamalarla maçları Domine edebileceğini falan mı söylemişler, Yani anlamadım gitti, takıma has bir oyun düzeni yok, Bireysel konsantrasyona bakan bir savunma ve hücum anlayışından ibaret, Yani hiç Chicago ve Detroit ile karşılaştırmasınlar... Onlar sezona şampiyon gibi girerlerdi zaten....Bu arkadaşlar sezon başında çoştular, ortalarında rolantiye aldılar, play-off trenine doğru biraz göz dağı verdiler taam buraya kadar normal ama Play-Off da nniye bu kadar rahatlar...Birden aklıma Dallas-Golden serisi geldi.... Neden acaba..
50  Medya-Video-Duvar Kağıtları / İmza&Wallpaper&Gif Yarışmaları / Ynt: NBA'de Nisan Ayının En İyi Fotoğrafı : 03 Mayıs 2008, 12:38:48
LAL ve Rocky..Kesinlikle Cheesy Harika bir kare....
51  NbaTr Forum Arşivi / 1. Tur Eşleşmeleri / Ynt: Boston Celtics (3) - Atlanta Hawks (3) : 03 Mayıs 2008, 12:35:05
İşte efsane takım, işte yeni şampiyonlukların beşiği olan, geçmişin Chicagosu ve Detroiti ile karşılaştırılan takım HAHAHA
52  NBA Genel Tartışmalar / Tartışma Platformu Arşivi / Ynt: Sixth Man (Manu Ginobili) : 02 Mayıs 2008, 14:01:48
J-Max, JR.Smith, J.Childress, J.Posey, J.Calderon, B.wells, B.jackson, J.Farmar, L.Barbosa,B.Diaw,J.Pargo, A.Nocioni, T.Sepholosa vs vs vs Bunlar Ginobiliden daha samimi daha görev bilinci yerinde 6. adamlar...

Ama işte 30+dk. alıp maçada sonradan girince iş kopuyor...
53  NBA Genel Tartışmalar / Haber Arşivi / Ynt: Bobcats'in Yeni Coachu Larry Brown : 02 Mayıs 2008, 13:57:20
Ooooooo ne başarı.

İyice coculaştık(nız) HA... Yeter ya....

Beyler ya tükürmeyelim ya da hadi o haltı yedik bari geri yalayın bi zahmet...Tükürdüğümü yalamamla forumda yorum dönmez....

Vence sen mockları falan boşuna koyuyorsun... Yorma abim Cheesy

Ya neyse tek suçum adamın ne kötü ne de süper iyi olmadığını söylemekti..Bunu söyleyince laf ettirmez oluyor adımız...

Ayrıca ben dahil konudan sapmışız.:Bobcats sanki ligin zirvesine oynayan ekipmişte MJ çelme takmış gibi konuşma döndü..Bunu tekrar düşünelim dedim...Gene laf ettirmez ettiniz...İyi abi kime ne şekil laf ediyorsanız edin..Bizde aktına haklısınız diye damga vuralım gül gibi gidelim..Ya bende MJ seviyorum, Burakda, ender de, oda buda şuda ama herkes farklı telden konuşuyor..Kimse körü körüne o adamı savunmuyor..(Tamam Burak biraz abartmış)... Demekki kimse bu adama laf ettirmiyor değil yani....

Neyse gerçekten burdaki arkadaşların nezlinde yanlış ve inatçı bir izlenim verdiysem özür dilerim...Öyle değilimdir..Ama işte...Ne yaparsın.....Kimseye laf ettirmiyoz ya Cheesy
54  NBA Genel Tartışmalar / Tartışma Platformu Arşivi / Ynt: Rookie Of The Year (Kevin Durant) : 01 Mayıs 2008, 23:22:15
YA bilmiyorum ama Hordford ve Thorton'nın takıma yaptığı etki daha yüksekti...Durant street maçındaki yetenekli çocuk kıvamındaydı..Ama Hordford ile Thornton daha NBA havasını anlamış kabullenmiş gibiydiler...

Nike ile 70 Milyon Dolar anlaşma yapıp, NBA in geleceği kabul edilirsen, ve güzel istatistiklerde tutturursan elbette çocuk oyuncağı oldu Durant için Cheesy

Hordford biraz daha ekmeğini taştan çıkartmış halde idi...Ve özellikle bibby takasından sonra S.Williams gidipte pachulia da sakatlanınca o kritik Play-Off virazjında çok akıllı ve takıma yararlı oynadı...Play-Offlarda da KG ile gayet korkmadan kapışıyor...Bilmiyorum...Hordford biraz daha göz kırpıştırıyor sanki bana!
55  NbaTr Forum Arşivi / Yarı Final Eşleşmeleri / Ynt: New Orleans Hornets - San Antonio Spurs : 01 Mayıs 2008, 23:11:23
Paul gerçekten harika ancak..Paul den sonra takımın asist ve topla kendi adına bir şeyler deneme çabaları çok düşük..Yani Paulün yaratıcılığında herşey şekil alıyor..Paul hücumundan dönülsün diye Scott ve Paul ikilisi bazen çok kasıyor..Ki burada Popovich devreye X-Factor lerini ve yardımlaşmalı parçalı savunması ve yarı saha ve tam saha orta mesafeden sonuçlandırılacak hücumlarla...Hornets engelini geçecektir....

Ancak Paul hatrına iki maç alacaklarını düşünüyorum...San Antonio üçlük savunmada hep biraz saaflıdır..Scott topla Paulden başka birilerinin de bir şeyler yaratmasını o havayı solumasını isterse Wells, Peja, Mo-Pete gibi adamlar cezaları kesebilir....

Duncan belkide en komplike (fizik, kondisyon ve hız bakımından) Pota altlarından biri ile çarpıştı şimdi sıra ikincide .....İlk kuleler olan Amare ve Shaqa şov çekti...Burada da çekecektir....

Parker VS Paul herkesin beklediği bir kapışma açıkcası... Duncan VS West de öyle..:Ancak ben bu seride Ginobili ve Finley nin açıkta kalıp kendilerini unutturacaklarını ve en az 2 flash maç çıkartacaklarına eminim...

Spurs 4-2 hornets
56  NBA Genel Tartışmalar / Haber Arşivi / Ynt: Bobcats'in Yeni Coachu Larry Brown : 01 Mayıs 2008, 23:04:02
  Bu forumda beni tanıyanm herkez mj yane jordan ı sevmedimi bilir,yane oyunculuğu nba in popüler olmasındaki katkısı ,kendine has pazarlatma yeteneği vs vs.... Ama jordan berbat bir gm ve başkan yane hala akıllarda kwame brown fiyaskosu.Dumars ın detroit i nerelere getirdiği ortada keza.Büyük oyuncu her zaman başarılı bir yönetici  yada koç olamaz ki zeke olayı göz önünde (kemal belirtmiş) şimdi bu forumda jordan ile büyümüş 2-3 adamdan  biriyim hep şunu sölerim sölücemde ''onu ya severseniz yada nefret ederseniz'' ama asla saygı duymamazlık yapmazsınız.Yane oyunculuğuna kimse söz sölemez ama mj berbat bir gm ve başkan larry brown ile anlaşması zor keza ikiside unc kafatasçısı olması ayrı handikap.

İşte bu noktada itirazım var. Neden Jordan berbat bir GM? Tarihi başarılarla dolu bir organizasyon olan Bobcats'i adam edemediği için mi? Bobcats geleneği olan bir organizasyon mudur? Önüne çok iyi fırsatlar gelmiş de Bobcats bu fırsatları tepmiş midir? Öyle bir konuşuluyor ki sanki Bobcats sürekli başarılı olmuş bir takım, playofflarda yer alamazsa kıyametler kopuyor vesaire.

Öncelikle şunu söyleyeyim, ligin 20 yaş franchiseları arasında şampiyonluk görebilmiş tek organizasyon Miami Heat. Bilemiyorum size geleneğin, altyapının, tecrübenin bu yönde ne kadar önemli olduğunu anlatıyor mu. Bobcats ne zaman kuruldu? 2004 senesinde. Bobcats'in elinde Orlando gibi kurulduğu ilk 2 sene ard arda Shaq ve Penny Hardaway seçme şansı yoktu. Draftta mı hata yapıldı? Expansion draftta Geral Wallace geldi. 2004 draftında 1. sırada seçilmesi beklenen Okafor'u 2. sıradan seçtiler, yılın çaylağı oldu. 2005 zaten zayıf bir drafttı, Felton ve May'i seçtiler. Hangisi hataydı? 2006 draftında Morrison'ı seçtiler, o hata mıydı? Bu sene başında Brandan Wright seçildiğinde itiraz eden çıktı mı? Jason Richardson hamlesi kötü hamle miydi? Draftları geçiyorum, takaslara ne demeli? Elinde çok büyük takas malzemesi vardı da Jordan mı turşusunu kurmaya çalıştı? Ne yapmasını bekliyordunuz? Bu takım playoffta Boston ile kafa kafaya oynayan Hawks'tan çok mu kötü? Jordan bugüne kadar yaptığı hamlelerle kötü bir GM olmadığını kanıtlamıştır. Hangi hamlesi büyük hata arkadaş?

Bir Kwame hikayesi tutturulmuş gidiyor. Şimdi buraya 2001 senesinin mock draftlarını mı koyalım? Kwame zaten 1. sıradan seçilmesi beklenen oyuncuydu. En kötü tahminlerde ilk 3'lerde bulunur. Sanki adam sürpriz bir şekilde seçilmiş, başarılı olamamış.

1- Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

2- Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor

3- Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor

Buyurun bakın. Daha araştırırsanız en dandik tahminde bile Kwame'nin ilk 3'te yer alması beklendiğini görürsünüz. Adam bazı sitelerde yeni Garnett olarak lanse ediliyordu, şaka mı yapıyorsunuz? O gün seçilebilecek en makul adam Kwame idi. Herifin geldiği günden bir adım ileri gidemeyeceğini mi anlayacak MJ, müneccim mi? O günkü şartlarda 1. sırada 5 numarada açığı olan hangi takım olsa Kwame'yi seçerdi.

TNT analyst Charles Barkley, said it's too early to tell what Jordan's legacy as a Wizards administrator will be: "I think the Wizards organization is better off now than before Michael. They are not cash-strapped with untradable salaries. He got rid of salaries that were burning the cap. He'll be a good executive. We haven't seen how his players will turn out. I think (recent picks) Kwame Brown and Jared Jeffries will turn out well."
--------------------------------------------------------
"That was a tough draft with the top 4 spots going to three 7 foot high schoolers and a 7′ Spaniard.

And for those wondering why Kwame was picked #1, just look at his physique compared to say Fat Eddy, skinny Gasol, or even Chandler.
If Kwame just had better hands or a better head... "
The 2001-2002 season was the season that almost was: the team almost made the playoffs, Michael Jordan was almost healthy and Kwame Brown almost looked like a basketball player. After a disastrous 2000-2001 season, last season was a god send to long suffering Wizards fans. The team drafted 1st overall and picked highly touted rookie forward Kwame Brown
Brown edged out Tyson Chandler in workouts, which made Michael Jordan opt for him

Jordan tabii ki dokunulmaz değil. Washington'da geçirdiği senelerde eleştirilecek birçok yanı var. Kwame Brown, evet son 20 yılın en kötü 1. sıra oyuncusudur fakat Kwame'nin lige geldiği günden bu güne bir adım bile ileriye gidememiş hatta gerilemiş olması da kesinlikle Jordan'ın suçu değildi. Kwame o günün şartlarında iyi bir tercihti, Jordan seçmese en kötü 3. sıradan seçilirdi.

Larry Brown konusuna gelince, tecrübesiyle geçmişiyle disipliniyle o takımı adam edecek coach Larry Brown'dır. Çok doğru hamle yaptı Bobcats.

edit: unutmuşum, Jordan'ın Bobcats yöneticiliğinde yaptığı hatalar takımı yönetecek kişilerdeki yanlış seçimleriydi. Vincent yetersizdi, gelişi de hataydı.

Öhö öhö..... Saygılar...

Kimse dokunulmaz değil...Öyle olsa benim gibi Jordan seven bir arkadaşıma bir cuval inciri berbat etmişsin diye kızmaz ona katılır körü körüne sacunma yapardım..Biraz daha derin bakın olaya....Ayrıca Salih tek tek karşılaştır Allah Aşkına şu kadroları...Bir kere 2005-06 NYK benci Bu Bobcats inkini katlardı...

J-Rich bir kaç maç mı öne çıkmış...Baba All-Star sonrasının VC, Kobe, LeBron ile beraber en iyi swingmani idi bunu yabancı otoritelerde söyledi ki keza bir çok kez haftanın bir kez de sanırım ayın oyuncusu oldu...

G-Wall sakat olmasa J.Smith Atlanta için ne ise Bobcats de o adam da..R.Felton istikrarsız işte bu konuda sonuna kadar haklsısın...ama geçmişteki o kendini unutmuş adam değil artık...

J-Stacki WAS a getirmeden bir sene önce Stack 29.3 gibi bir sayı ortalaması sahibi idi hamilton ise 19+ yani senin bu ikisini değiştirme fırsatın olsa ne yapardın....

Organizasyon MJ bırakmak istemedi..Ama takım sahibi Abe Pollin gene yapacağını yaptı...Ve kendini pasifize eden kişiyi eledi..Atlanta da yaptığı gibi...,

Ayrıca baktım tartışmada kendimi rahatsız hissettim..Duymak istenileni söyleyerek kibarlık ettim..Kimseyi dokunulmaz kıldığım yok..Diğer arkadaşı diyorsan o biraz öyle yapmış ama ben asla!

Vence bu arada bu siteye attığın ilk 3 mesajda senin yorum, analiz hareketlerini beyenmiştim..Lütfen daha çok online ol forumda..Renk katman için...

Bırakında ısıahlar, Magicler, pippenlar, Kareemler, Jordanlar da ortalıkta dolaşsınlar... Cheesy

Ya ben sizi anlıyorum..Ama sanki gerçekten bu takım dört nala koşan bir atmışta gem vuran MJ miş gibi kaydı konuşma...Konudan bende dahil saptık..Ben bunu belirtmek istedim..Tamam o takımı dört nala koşturamıyor MJ ama gem de vurmuyor şimdi Allah Aşkına..Sanki takımın başına gelen en büyük felaket MJ, Vincent ya da Brown muş gibi konuştuk.....

57  NBA Genel Tartışmalar / Haber Arşivi / Ynt: Bobcats'in Yeni Coachu Larry Brown : 01 Mayıs 2008, 13:43:34
Tamam tamam, Charlotte kül oldu bitti...Kıyamet onlar için başlamıştır Cheesy Jordan sıçtı batırdı, Brown takdımı taktı, Bickerstaff unutuldu kaldı, Bizde burada egoları vuruşturduk..artık o takımdan hayır gelmez tamam Cheesy Belli oldu herşey..Yani MJ şu Brown ı almadan önce bizim de fikrimizi sorsan böyle kötü Yönetici olmazdın Allah Senin de egonun da belasını versin... Cheesy

Tamamdır...
58  Serbest Bölüm / Konu Dışı / Ynt: Bayram & Doğum Günü Kutlama vs. : 01 Mayıs 2008, 13:38:54
Benim gibi Juventus ve Del Piero fanı, Jordancı, ender insan olan...Forumun enderi..Enderin doğum günlerini kutlar selamlar ederim Cheesy
59  NBA Genel Tartışmalar / Haber Arşivi / Ynt: Bobcats'in Yeni Coachu Larry Brown : 30 Nisan 2008, 23:33:12
ya abi ne ipi ne cambazı; Biri Operasyon Başkanı ve takımın ismi yani oranın çocuğu bir efsane, diğeride yılların bilindik en başarılı koçlarından biri ne alaka yani....

Dumar ile Brown, Dumars ile Saunders, Bird ile Carlise, Bird ile L.Brown, Bird ile Isıah, West ile Jackson, Riley ile Gundy  yani Operasyonlar Başkanı ve Koç mevkiinde daha önce bulunmuş ve başarı yakalamış ego ve isim sahibi adamlardan bir kaç örnek yani....Bir şey olmaz abi..Bu kadar büyütmemek lazım...cambaz falan...Daha kim ip kim cambaz o belli değil..Yalnız şu anki resmi kayıt ve sözleşmelere göre ip MJ in elinde...Yani...İpin üstünde değil ip elinde zaten, oyuncuların ipide fazlasıyla Brown nın elinde..Bu ikisini birbirinden ayırabilecek kadar akıllı adamlar..Sanki bu iki adam gittikleri takımda başkan ya da koçlarla kapıştı yani....

Bence MJ ve Brown açıklamalarda gayet samimiydi....
60  NBA Genel Tartışmalar / Haber Arşivi / Ynt: Bobcats'in Yeni Coachu Larry Brown : 30 Nisan 2008, 23:06:08
Sağol abi bende sana saygı duyuyorum zaten Cheesy Zaten güzellik bu zıtlık duyduğun noktalar olsa bile karşı taraf insancıl ve akıllı bir şekilde dile getiriyorsa saygı uyandırır durum Budur....Gereksiz boş bir tartışma yaşanmış üzücü..Normalde çok ortak yönü olan birbiri ile iyi anlaşabilecek iki adam bir kaç oyuncu ve görüş farklılığından birbirinden soğuyor olan foruma oluyor...Önyargı denen saçmalık mesajlara yansıyor..Buna izin vermemeli....Neyse konuya dönecek olursak...Vincent dan iyi değil Brown şu anki Charlotte için...Ama Charlotte ın başına Isıah değil MJ ve Bickerstaff var özellikle Bicker çok akıllı bir adam..Ve Brown ile çok akıl birliği yapacaklardır...
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 35
Arşiv