+ NBA Tr Forum
Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
  Mesajları Göster
Sayfa: [1]
1  NbaTr Forum Arşivi / 1. Tur Eşleşmeleri / Ynt: Los Angeles Lakers (3) - Denver Nuggets (0) : 27 Nisan 2008, 22:00:13
Bu ne biçim savunma öyle?Suns'ı da geçtiler valla.Iverson'u çıkar hem savunma yapan hemde sayı attıran bi guard gelse takım harika basketbol oynar.
2  NbaTr Forum Arşivi / 1. Tur Eşleşmeleri / Ynt: San Antonio Spurs (3) - Phoenix Suns (0) : 26 Nisan 2008, 10:36:06
Artık Spurs'ü tebrik etmekten başka bir şey kalmıyor. PHX ilk 2 maçta kendi kendini yaktı ve kendi sahasında ise çok kötü basketbol oynadı.Nash'ten daha fazla katkı bekliyordum ama olmadı.Tebrikler SPURS
3  NbaTr Forum Arşivi / 1. Tur Eşleşmeleri / Ynt: New Orleans Hornets (2) - Dallas Mavericks (0) : 23 Nisan 2008, 21:32:28
Sizce Kidd bu takımı kurtarır mı  yoksa batırır mı??Kidd yokken Dirk yine aynı işleri yapıyordu.Hemde Harris kendi sayısını kendi yapabilen bir guarddı.Kidd'in tek artısı tecrübesi ve savunması.Bu seride bu avantajlarını kullanmazsa seri 4-0 gider haberiniz ola.
4  NBA Tarihi Tartışma Alanı / Hakeem Olajuwon / Ynt: Aman Allahım Yoksa Bir Rüya mıydı? Hakeem Olajuwan : 23 Nisan 2008, 21:27:53
Gerçekten inanılmaz bir oyuncu.NBA TV'deki eski maçları (2000 den aşağısı) izlemeyi hiç sevmem çok sıkıcı gelir ama Hakeem,MJ23 gibi oyuncuları izlemek gerçekten büyük keyif.
5  NBA Genel Tartışmalar / Haber Arşivi / Ynt: Vince Carter Ameliyat Oldu : 23 Nisan 2008, 21:19:04
Eski Carter olabilecek mi? Sanmıyorum !!
Ama geçmiş olsun..

Katılıyorum bence eski Carter olması imkansız
6  NbaTr Forum Arşivi / 1. Tur Eşleşmeleri / Ynt: San Antonio Spurs (2) - Phoenix Suns (0) : 23 Nisan 2008, 21:09:33
Spurs yolu yarıladı.Kendi evindeki avantajı çok iyi kullandı ve durum şu anda 2-0.US AİRWAYS CENTER'de PHX avantajını kullanırsa seri 2-2 olur ve bizi inanılmaz bir çekişme bekler.
Sayfa: [1]
Arşiv