+ NBA Tr Forum
Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
  Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 ... 395
1  NBA Genel Tartışmalar / NBA -Haber Merkezi- / Ynt: Grizzlies Zach&Outlaw'ı İstiyor : 27 Ağustos 2008, 13:43:24
 Alla akıl fikir versin. Zach için Rudy Gay diyorlar ya. Zach'i kontratının son sezonunda alacaksın takımına bak nasıl oynuyor. Geçen sezon Portland'da aslandı kontrat sezonunda New York'ta kedi kesildi mübarek.
 Memphis'te Zach için Rudy Gay'i vermeyi düşünüyorsa helal olsun derim.
 Zach'in Knicks'in elinde patlamasından korkuyorum açıkçası. Clippers teklif yapmıştı söylenenlere göre geçenlerde kabul edilmemişti. Yani iyi-kötü piyasası varsa bence takas edilebilir.
2  Medya-Video-Duvar Kağıtları / Kanallar / Ynt: NBA TV : 27 Ağustos 2008, 13:38:52
 Aynen konu sinema paketi değil ama sinema kanallarındaki filmler de hakkını veriyor. Sinemadan hemen sonra izliyorsun filmleri. Altyazı-Dublaj seçeneğide var. Zaten Nba Tv'yi bu pakete neden ekledikleride açık. Eko-Spor paketinde sadece Lig Tv var. Kimi Nba Tv izlemek ister ama ig Tv istemez. O yüzden sinema paketine dahil etmişlerdir. En azından fiyatı süper pakeete göre daha düşük.
3  NBA Genel Tartışmalar / Boston Celtics / Ynt: Güncel Haberler : 27 Ağustos 2008, 13:07:52
Bence en doğrusunu yapar. Geçen sezon basketbolu bıraktıktan sonra Big 3'ün ısrarı ile bir nevi zorla takıma kazandırılan Pj şampiyonluk sevinci yaşamıştı. Boston onun için iyi bir yer. Hem Boston  her zaman tecrübeli bir isme ihtiyacı olacak bir kez daha şampiyonluk istiyorsa.
4  Medya-Video-Duvar Kağıtları / Kanallar / Ynt: NBA TV : 27 Ağustos 2008, 11:52:30
 Eğer daha önceden Digiturk üyeliğin varsa kullandığın yıla görede indirim veriyorlar bu namussuzlar Cheesy
 En son hatırladığım 5 sene öncesinde vardı bizde Cheesy
5  NBA Genel Tartışmalar / NBA -Haber Merkezi- / Ynt: Bu Sefer Kazanacak Mı ; Tracy McGrady : 27 Ağustos 2008, 01:50:40
 T-Mac'in 07 play-off'larında Utah'a elendikleri maçın ardından basın toplantısındaki ruh hali gözyaşları hala gözümün önünde. Geçen yıl Yao'nun takımda olmayışından dolayı zaten ilk turu geçmeleri bkelenmiyordu yine de ciddi biçimde zorlamışlardı Jazz'ı.
 Artest çok iyi bir hamle oldu. Yararlı olacaktır muhakkak.Malum kontrat senesinde ve kendini bir kez daha göstermek adına verebilecğei en üst düzeyde katkıyı verecektir. Bu da Mcgrady adına olumlu olur. Ben  Houston'dan bu sene en azından ikinci tur bekliyorum. Batı'da daha ilerisini takip etmek zor. Sezon içinde taşların nasıl oynayacağını şimdiden kestiremezsiniz ama bence Rox bu sene ilk turu geçecek. Geçmeli de artık.
6  Serbest Bölüm / Konu Dışı / Ynt: Resimleriniz : 27 Ağustos 2008, 00:23:44
 Ne yapayım dikkatimi çekti Cheesy forvetler toplaşmışınız bir araya Cheesy
7  Serbest Bölüm / Konu Dışı / Ynt: Resimleriniz : 27 Ağustos 2008, 00:21:52
arkadnakide 10 numara sanki Cheesy
8  Serbest Bölüm / Konu Dışı / Ynt: Gece Kargaları : 27 Ağustos 2008, 00:02:05
 Güiza'dan bende umutluyum. Umutlu olmak istiyorum en azından o kadar para saydık Cheesy
9  Serbest Bölüm / Konu Dışı / Ynt: Gece Kargaları : 26 Ağustos 2008, 23:57:43
 Aragones Cheesy
10  Serbest Bölüm / Konu Dışı / Ynt: Gece Kargaları : 26 Ağustos 2008, 23:53:23
 Baya bi hızlı Cheesy
11  NBA Genel Tartışmalar / NBA -Haber Merkezi- / Ynt: Wade Onurlandırılacak : 26 Ağustos 2008, 23:41:10
 Bu seneki Abd forması altındaki oyunu bana büyük umut verdi önümüzdeki sezon için. Altını kazanan Abd'nin de en sorunsuz ve görevini maximum düzeyde yapan isimlerinden biriydi Wade. Cidden yakışır onun gibi birine.
12  2008 Pekin Olimpiyatları -Özel Bölüm- / 2008 Pekin Olimpiyatları / Ynt: Pekin Olimpiyatları- Diğer Sporlar : 26 Ağustos 2008, 22:48:32

Çok deli oynuyorlar. Diğer maçları da az buz izledim de final dehşetti. 2 taraf da süper oynuyordu. Ama ben daha çok "kız"a benzeyeni tutuyordum. Diğeri bildiğiniz Çinli bir erkekti ya.

Onur bu yorum anca senden gelirdi Cheesy
13  NBA Genel Tartışmalar / NBA -Haber Merkezi- / Ynt: Lebron: Altın Madalya'yı Nba Şampiyonluğuyla Kıyaslayamam : 26 Ağustos 2008, 22:34:57
 Allaha şükür Eurosport var vallahi. Çekilecek adam değildi o spiker.
 Neyse olimpiyatlar bitti. Lebron bir-iki ay konuşmaz inş..
14  NBA Genel Tartışmalar / NBA -Haber Merkezi- / Ynt: Lebron: Altın Madalya'yı Nba Şampiyonluğuyla Kıyaslayamam : 26 Ağustos 2008, 22:20:58
Aynen.. Zibidilik parayla değil ki.
Şampiyon olamadı takımlarıı, buna sığınıyor ikisi de. Peh.

Dipnot: İspanya, alıyodu paçalarını aşağı. Navarro'ya dua etsinler.
Onur Navarro aslında İspanya'yı bu kadar maçın içinde tutan hücum performansı ile. Tamam son 1 dakikada kritik bir turnike kaçırdı ama onun kullanması daha doğruydu bence.
15  Serbest Bölüm / Konu Dışı / Ynt: Resimleriniz : 26 Ağustos 2008, 22:09:26
Nereye yorarsan artık Cheesy
16  Serbest Bölüm / Konu Dışı / Ynt: Resimleriniz : 26 Ağustos 2008, 22:05:33
 Haktan abi yakıyor valla.. Cheesy
 Berkan'da tam bilardocu tipi var Cheesy
17  NBA Genel Tartışmalar / NBA -Haber Merkezi- / Ynt: Rockets'ta Artest Coşkusu : 26 Ağustos 2008, 17:36:18
 Rockets büyük bir iş başardı ilk beşini bozmadan ve en önemlisi Battier'ı vermeden Artest'i alarak ancak soru işaretleride üst düzeyde.
 Artest kontratının son senesinde. Rockets'i basamak olarak kullanıp kariyeri açısından son bir kontrat daha yapmak isteyecektir. Gelecek yaz Rockets'in Artest'i takımda tutup tutmayacağı benim için önemli bir soru. Eğer elinde tutabilirlerse gelecek sezon içinde Batı'da tam anlamıyla tepeye güreşen bir takım olacaklar.
18  TBL-Avrupa-Diğer Organizasyonlar / Efes Pilsen / Ynt: Güncel Haberler : 26 Ağustos 2008, 02:28:55
 Efes Beşiktaş'ı süpürmeye devam ediyor. Shumpert önemli bir transfer. Beşiktaş onu takımda tutmak için Efes'in önerdiğinin iki katını önermiş duyduğuma göre ancak Shumpert Ergin Ataman ile çalışmayı kafasına koymuş bikere.
  Geçen yılın lider takımı bu sezon pek zorlayamayacak gibi üst sıraları.
19  Serbest Bölüm / Konu Dışı / Ynt: Gece Kargaları : 26 Ağustos 2008, 00:30:43
Çıtır efendi , alt yazı yokken anlamadık napalım grin Adamlara sövdüm , eheh . Alt yazı olsa , orjinal dil tabii ki daha iyi ama altyazı olmayınca babayı yedik Fantastic
haha o zaman başka. yinede az da olsa anlamışındır bişeler. Cheesy
20  Serbest Bölüm / Konu Dışı / Ynt: Gece Kargaları : 26 Ağustos 2008, 00:18:39
Yatanlara iyi geceler , günüm süper geçti . Mc Donalds Fantastic

Filmde bir ara alt yazı kaydı gerçi , ingilizce ingilizce izledik , eheh grin
lan film orjinal dilde izlenir zaten Cheesy
Sayfa: [1] 2 3 ... 395
Arşiv