+ NBA Tr Forum
Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
  Mesajları Göster
Sayfa: [1]
1  NbaTr Forum Arşivi / NBA Finali / Ynt: Finallerin Mvp'si .. ? : 11 Haziran 2008, 13:17:10
kesinlikle kobe
diğer adaylar sadece kendi sahalarındaki maçlarda etkili ve diğer takım arkadaşları süper
ama kobe resmen tek başına takımı sırtlıyor, deplasmanlarda 25- evinde 35-40 sayıyı buluyor her zaman, başkası olursa haksızlık olur.
2  NbaTr Forum Arşivi / NBA Finali / Ynt: Boston Celtics (2) - Los Angeles Lakers (1) : 11 Haziran 2008, 13:14:33
Lakers olaral önümüzdeki 2 maçıda kazanırız ve 3-2 önde boston a gideriz
oynayacağımız 2 maçtan birini kazanıp şampiyon oluruz, ama Gasol ve Odom un biraz daha esktra oynaması gerekiyor. Boston kendi sahasında resmen çıldırıyo.
3  NbaTr Forum Arşivi / Hafta'nın Maçı -NTV- / Ynt: Suns @ Nets : 26 Mart 2008, 19:08:31
VC ı izlemek için bir fırsat daha...
4  NbaTr Forum Arşivi / NBA Günlük Maç Arşivi / Ynt: Rockets:83 Hawks:75 : 13 Mart 2008, 18:21:05
Son hücumlarda T-Mac aldı sazı eline başladı basketlerine.Houston'a da böyle sıkıcı bir maç sonunda 20. galibiyet geldi.21'e kadar çıkacaklarını tahmin ediyorduk bir maç kaldı.Kıyametin kopacağı maç
 Lakers-Houston maçı ki o maçı Stern normal saatinden gündüz vaktine almış Pazar gününe renk katmak için.NBA Tv'de 17 Mart gecesi 02.00 gibi yaynlayacağı maçı 16 Mart pazar 21.30 da yayınlayacak.Kaçırmayın bu maçı.

bu maçı ntvspor verir mi, t-mac-kobe eşleşmesini kesinlikle kaçırmak istemem...
5  NbaTr Forum Arşivi / NBA Günlük Maç Arşivi / Ynt: Rockets:83 Hawks:75 : 13 Mart 2008, 12:10:52
T-Mac in hakkını vermek lazım, takıma sahiplendi, bence T-mac ve arkadaşları çok iddaa lı.
6  NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / Ynt: 100 Mesajın Altındakiler Buraya.. : 12 Mart 2008, 13:34:02
NTVSPOR da pazar akşamları oynanacak nba maçı reklamında çalan bi şarkı var
onun sadece ismini söylemeniz yeterli, ismini bilen var mı o şarkının ?
7  NBA Tarihi Tartışma Alanı / Aktif Oyuncular / Ynt: Tracy Mcgrady : 11 Mart 2008, 18:02:28
muhtesem birisi, ona hayran olmamak elde değil, ama bence houstonda biraz daha bencil oynamalı
Orlando da oynarken çok topla oynuyordu ama houstonda bunu bozdu, yinede günümüzde kobe ve t-mac en iyisi...
8  NbaTr Forum Arşivi / Hafta'nın Maçı -NTV- / Ynt: Ntv -Maç Programı- : 11 Mart 2008, 13:57:21
NEYDİ O ŞARKI..?

Ntvspor da pazar gecesi oynanacak NBA maçları reklamlarında çalan bi şarkı var, ismini bilen var mı acaba ?

Bütün forumu aradım ama nereye yazacağım konusunda bi sonuca varamadım, burdaki herkes NTVSPOR u takip ediyordur, bana yardım edecek biri umarım vardır, yeni olduğum için belki yanlış yere soruyorumdur, kusurumu bağışlayın..
9  NBA Tarihi Tartışma Alanı / Aktif Oyuncular / Ynt: Kobe Bryant : 11 Mart 2008, 12:43:13
insanlar neden kobe yi kişiliğine göre yorumluyor anlamıyorum, ben tv yi açtığımda eğer bir lakers maçı warsa izlerim, sahada biri wardır, kişiliği beni alakadar etmez, ama tv ye ayırdığım zamanı ve harcanan elektriğin hakkını veren biri oynuyo, oda KOBE...
bu adamı bencillikle suçlayanlar oluyor, eğer basket oynamayı çok sevmek suçsa bence sonuna kadar bencil kalsın.
NBA hakkında pek bilgi sahibi olmasamda basketi sevmemi sağlayan iki isimden biri kobe dir, diğeride jordan.
Sayfa: [1]
Arşiv