+ NBA Tr Forum
Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
  Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 ... 23
1  NBA Tarihi Tartışma Alanı / NBA Tarihi Analiz Bölümü / Ynt: Tüm Zamanların En İyi Point Guard'ları : 20 Eylül 2007, 22:22:43
Bob Cousy çok arkalarda kalmış.Ayrıca Oscar Robertson da Shooting Guard oynardı zaman zaman hatırlatalım.Johnson ın bu listede olması bence çok doğru.

Ben bir de şunu merak ediyorum Kidd ve Nash basketball  u bırakınca bu 10 isimden hangileri çıkacak ya da çıkar mı.Belki bunu tartışmak lazım..Çünkü bu 10 isim gerçekten sıralama yapmaksızınEn iyiler..
2  NBA 2008/09 Sezonu / Haber Arşivi / Ynt: Utah'da Şok; Kirilenko Takasını İstedi : 20 Eylül 2007, 22:10:18
Bence Jerry Sloan sisteminin uymadığı kişi sadece AK 47 değil.Artık tüm dünyada yarı sahayı çabuk geçen, çabuk paslarla rakip savunmanın dengesini bozan ve zaman zaman oyunu hızlandırıp temposunu arttıran takımlar başarılı ve göze hoş gelen basketbol oynuyor.(Phoneix,İspanya milli takımı,benden torpilli olduğunu düşünebilirsiniz ama New Jersey Nets) Şimdi San Antonio da böyle oynuyor diyenler çıkabilir ama SAS ın gerektiği yerde özellikle Tony Parker ve Manu Ginobili ile tempoyu yükseltip vurup geçebiliyorlar.Aynı zamanda San Antonio nun setlerine bakarsanız paslar çok çabuk,penetreler inanılmaz delici ve setler mükemmel uygulanıyor.Bu oyun sisteminde bu sezon Bonner ın bile katkı verebildiğini gördük.AK47 nin Utah da kendini gözsterememesinin nedeni bu olabilir.Jerry Sloan un setlerine,oyun zekasına,ve savunma tecrübesine çok büyük saygım var;fakat geçen sezon playofflarda da gördük Sloan bazen oyuna zamanında müdahaleler yapamıyor.Tabi ki kendisi bırakmadıkça Utah dan gönderilmesi söz konusu bile olamaz ama Utah a artık yeni bir kan gerekli gibi geliyor bana.Bana katılmayan çok kişi çıkacak o kesin ama benim düşüncem bu.
3  NbaTr Forum Arşivi / 1. Tur Eşleşmeleri / Ynt: Toronto Raptors 0-1 New Jersey Nets : 22 Nisan 2007, 21:36:29
   Nets bu maçı kazandıysa bence Toronto'nun normal sezondaki Nets'e aldanmasındandır.Özellikle Jason Kidd'in ben çok farklı oynadığını gördüm.Normal sezonda da Kidd kötü değildi ama playoff havasına girince herkes bi başka oynuyor.R-Jeff'in sezon içinde sakatlıklarla boğuşması beni çok korkutmaktaydı ama playoff a hazır olduğunu gördükten sonra Torontao ile eşlememize sevindim.Cleveland ile karşılassak işimizin çok zor olacağı aşikardı.

Şimdi diğer maçlar için neler yapılması gerektiğine bir deyinmek istiyorum.Bu maçta olduğu gibi Chris Bosh'u faul problemine sokmamız lazım.Bosh sahada ne kadar kalırsa bizim için o kadar zor dakikalar yasanır.

Nachbar'ında sezon sonu formunun zirvesine ulaşması Nets'i çok rahatlattı.Benchden gelip skor yapabilicek bi oyuncuya ihtiyaç vardı.Nachbar dışında Marcus Williams Josh Boone ikili oyunları rakipleri zorluyor.Fakat bunun yanında Boone'un savunmada ve rebaundlarda zaafının olması ona Lawrence Franck'in fazla süre vermesini engelliyor.

Bakalım ilerleyen maçlar neler gösterecek.    GO GO
4  NBA 2008/09 Sezonu / Haber Arşivi / Ynt: Reggie Dönmüyor.. : 01 Mart 2007, 18:28:06
Abi adam 39 yaşına kadar oynamış daha oynamak istese bence hiç basketball u bırakmazdı.Ayrıca playoff da Tayshaun Prince den yediği o mucize bloktan sonra bırakma zamanının geldiğide aşıkça belli oluyordu.Bence dönmemesi hem Dallas hem kendisi için iyi olmuş.
5  NCAA/WNBA/Basketbol-Streetball / Basketbol, Streetball / Ynt: Favori StreetBall oyuncunuz.. : 22 Şubat 2007, 19:32:30
Bana göre streetball kısaların oyunudur ve şuan benim en hayran olduğum oyuncu Hot sauce.Helicopter i de beğenirim ama Hot Sauce ın yeri çok ayrı...
6  NBA 2008/09 Sezonu / Haber Arşivi / Ynt: Miami'de Wade şoku! : 22 Şubat 2007, 19:27:45
Miami ve Wade severler için çok üzücü bir haber.Sanıyorum sevmeyenler bile bir oyuncunun asla sakatlanmasını istemez.Bu sakatlığın Miami'yi nasıl etkileyeceği playoff havasına girilen şu günlerde çok önemli.Shaq performansına bakılırsa sağlam dönmmüş.Ama Wade in yerini doldurabilecek bir kısa rotation unun Miami'de olduğunu pek düşünmüyorum açıkçası.Ama bunu her takım yaşadı ama Miami bu sene bir fazla yaşadı diyebiliriz sanırım.Bu sakatlık Miami'nin formunu düşürecektir.Bu da en çok Nets e yarayacak gibi.Toronto ile yarışmak konusunda bir adım geride kalan Nets Miami 'nin şu günlerde alacağı mağlubiyetleri iyi değerlendirebilirse playoff yarışında az da olsa rahatlayabilir.Tabi ki bir oyuncunun sakatlığıyla gelecek avantajı hiçkimse sevinerek karşılamamalı.
7  NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / Ynt: Damir Mrsic mi Will Solomon mu? : 28 Ocak 2007, 01:12:32
Savunması ve deliciliği ile Solomon bence ilk tercih ama onu dinlendirmek ve kritik topları atmak için Mrsic tabi ki oyuna girecektir.Ayrıca iki numara oynaması daha muhtemel Mrsic'in
8  NbaTr Hakkında / Duyurular ve İstekler / Ynt: Custom Title : 28 Ocak 2007, 01:03:18
Onur kardeşim banada LeBron and Nash HATER yazar mısın?
9  NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / Ynt: Sizce Nets Müthiş Trio'yu Bozmalı mı? : 28 Ocak 2007, 00:51:18
bence de jefferson artık çok fayda sağlamayamıyo bi de sakatlığı var hem gasol müthiş bi yarar sağlar nets e ama memphis bunu kabul eder mi acep???
Eğer kabul ederse Memphis müthiş genç ve dinami,k bir takım olacak bakar mımsın....
C-Alexander Johnson
Pf-Hakim Warrick
Sf-R-Jeff
Sg-Danthay Jones
Pg-Chucky Atkins/Damon Stoudimire

Pg pozisyonu haricinde müthiş genç patlamaya hazır bir kadro elinde Jerry West'in.TRabi Mike Miller,Eddie Jones da takıma liderlik edebilir ve Memphis iyi bir takım haline gelebilir.

bence bozmamalı...bir şekilde uzun bulurlar diyorum...kidd varken normal bir uzun işlerine yarar...ve eğer vasat kabul edilebilecek bir 4 numaraları olsa,new jersey final oynar diyorum...

Bu salary Cap ile Mikki Moore ve Jason Collins oluyo kardeşim ve böyle ne kadar gidebiliriz görüyoruz.Ben ki Jefferson'ı en çok sevenlerdenim ama ben bile artık gitmesinden yanayım.
10  NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / Sizce Nets Müthiş Trio'yu Bozmalı mı? : 28 Ocak 2007, 00:38:14
  Evet bizim arkadaşlar arasında son günlerde en çok tartıştığımız konu bu.Bende sizlerle paylaşmak istedim.Bildiğiniz gibi takas dedikoduları artmaya devam ediyor.Bu dedikodular içinde Nets'de var ama Nets müthiş triosunu bozmak istemiyordu bildiğiniz gibi.Ancak diğer oyunculardan birşey çıkmayacağını sonunda anlamaya başladılar ve üçlüyü bozmaya yakın gibiler.Bence artık Jefferson kullanılıp bir pivot veya Gasol tipi bir oyuncu alınmalı.Memphis'in Gasol'u kullanarak bir takas yapacağı herkesin dilinde.Sizce Nets bu üçlüyü bozmalı mı?Evetse neden ve kimi göndermeli hepsini burada tartışalım. 
11  NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / Ynt: Nets İçin Doğru Uzun Kim? : 28 Ocak 2007, 00:29:05
Arkadaşlar ben şu K-Mart meselesine bi açıklık getirmek istiyorum.K-Mart gitti ve bence bir daha da gelmeyecek.Bu kadar sık sakatlanan,maç seçen,sorunlu uzun vadede asla düşünülmemesi gereken bir oyuncuyu Nets ne yapsın.Bu benim düşüncem.Artık K-Mart konuşmaya gerek yok sanırım.Zaten Nets'in böyle bir girişimi de yok.Kidd Martin'i yine All Star seviyesine çıkarır ama Nets bir kere tercihini yaptı ve onu gönderdi.Bence şuan en iyi aday Pau Gasol.Memphis'in onu iyi bir takasta kullanmak istediğini bazı sitelerde okudum.Nets'de artık Jefferson'ı yavaş yavaş gözden çıkartıyor.Jefferson+Marcus Williams=Pau Gasol+ tamamlamak için bir oyuncu takası gerçekleşebilir.Sanırım Memphis hızlı oyuna dayalı ve Hakim Warrick üzerine kurulu bir basketball oynamaya başlayacak .Bu şartlar bunları gösteriyor.
12  NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / Ynt: Beşiktaş'ın en büyük eksiği ne? : 28 Ocak 2007, 00:10:12
Ben bir Fenerbahçeliyim.Ama Beşiktaş Cola Turca'nın bu kötü gidişi beni de gerçekten üzüyor.Yıllarca Efes-Ülker ligi zirvede götürdükten sonra en sonunda BJK bir atılım yapmış ve final oynamıştı.Bu sezonda iyi bir atılım FB yaptı.Türk Telekom'da çok iyi basketball oynuyor.Keşke BJK ve GS de bu 2 takıma ayak uydurabilse ve artık Efes Pilsen,Ülker(artık kalmasada) gibi özel marka takımlarının egemenliği iyice kaybaolsa ve gerçek kulüpler istediğini alsa.

BJK nin sorununa gelince.Bence Reese iyi bir skorer olmasına rağmen El Amin vwe Kerem Tunçeri gibi oyunu çok iyi yölendiren bi oyuncu değil.Takımda Jamel Thomas gibi müthiş bir skorer varken Reese bazı maçlarda ondan daha fazla top kullanıyor.Hiç kullanmasın demiyorum tabi ki ama sınırlamalı.

İkinci olarak pota altındaki yumuşaklık Ostojix gidip McFarlin ve Harvey'in gelmesiyle biraz çözülmüş gözüküyor.Ama bu sefer de çok ince kaldılar ve kalın sırtı dönük oynayabilen pivotlara karşı çaresiz kalyorlar.

Sales biraz toparlandı ama savunmada büyük zaafları olduğunu düşünüyorum.Bence Beşiktaş'ın isediği 4 numara o değil.4 dedim çünkü 5 oynadığı zaman ribaund yapmakta çok zorlanıyor BJK.

Umarım Beşiktaş biran önce toparlanır ve zirve mücadelesine ortak olur.
13  NBA 2008/09 Sezonu / Haber Arşivi / Ynt: Bucks ta İşler Yoluna mı Giriyo : 27 Ocak 2007, 23:56:43
Arkadaşlar şu gerçeği bi kabul edelim artık.Milwakuee Bucks iki sezondur playoff yapıyor ve bence bu sezonda playoff yapacak.Micheal Redd,Mo Williams,Charlie Bell,Earl Boykins,Ruben Patterson,Ersan İlyasova,Andrew Bogut,Dan Gadzuric ve zaman zaman Greer..Bu saydığım oyuncular artık Stoots'ın yavaş yavaş kafasında belirlediği rotation.Bence hiç fena değil.Suns'a karşı da çok kötü oynamadılar Mo ve Redd in yokluğuna rağmen.Ama herkesin beyninde kötü Milwakuee Bucks var ve zor gideceğe benziyor.Herkes Bucks'a biraz önyargılı bakıyor.Bunu artık bırakma zamanı geldi.Bende sizin söylediklerinizin aksine Bucks playoff yapacak ve ilk turda iki maç kazanacak diyorum hadi bakalım....
14  NBA 2008/09 Sezonu / Haber Arşivi / Ynt: Yine Shaq Yine Olay : 27 Ocak 2007, 23:47:12
Bence takımda ne amaçla olursa olsun huzursuzluk yaratmak iyi birşey değil.Oyuncuların kafaları karışabilir.Bence burada en doğru şeyleri D-Wade söylemiş.Herkes aynada kendine baksın ve takımı adına gurur verici şeylere imza atsın...
15  NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / Ynt: İverson Geldikten sonra Carmelo nun Durumu : 23 Ocak 2007, 20:03:41
Dediğinde olabilir ama 31 yaşına gelmiş bir oyuncu7 egolarından bu saatten sonra vazgeçmez bana kalırsa emekli olmasına 3-4 sene kalmış biri acilen bir şampiyonluk istiyor onun için işler zor...dediğin gibi olursa melo giderse hiç şaşmam...
Cansu Denver yöneticileri Carmelo'yu İverson için bile göndermeyeceğini Philedelphia'ya söylemişti.Bana göre giderse İverson gider.
Bi dur ya daha yeni geldi nereye : )
Yok abi ben uyum sağlayamaz yorumları üzerine böyle birşey söyledim yoksa hemen gitsin veya gider demiyorum yanlış anlaşılmasın  Smiley
16  Serbest Bölüm / Arşiv / Ynt: II. NbaTr Günleri (Caddebostan) - Gelecekler Listesi : 23 Ocak 2007, 19:44:00
Arkadaşlar şöyle birşey yapalım isterseniz Avrupa yakasında yaşayan üyeler belirlenen bir yerde toplaşsın.İlla ki bir bilen çıkan.Hep beraber güle oynaya gideriz. Cheesy     Ayrıca Salı'da olsa geliyorum.Big Boss beni çok korkuttu. Cheesy
17  NBA 2008/09 Sezonu / Haber Arşivi / Ynt: Josh Smith'ten Büyük Ayıp... : 23 Ocak 2007, 19:40:29
Bence bu ceza ona iyi bir ders olur.Daha çok genç ve toy bir opyuncu.Bu cezayı ömrü boyunca hatırlayıp bir daha böyle birşey yapmaz diye düşünüyorum.
18  Serbest Bölüm / Arşiv / Ynt: II. NbaTr Günleri (Caddebostan) - Gelecekler Listesi : 22 Ocak 2007, 19:08:00
Onur kardeşim bu işi hafta sonu yapsak daha çok katılım olur mesela ben gelirim ama hafta içi çok çok zor.
19  NBA Genel Tartışmalar / Nba Tartışma Platformu / Ynt: Komisyoner olsanız neyi değiştirirdiniz? : 21 Ocak 2007, 20:00:10
Bana kıyafet yönetmeliği ve topun değişmesi çok saçma geliyor.Alahh'tan yeniden eski topa dönüldü.Oyuncuların ellerinde kesikler oluştuğunu gördük.Ayrıca Jason Kidd ve Steve Nash topu beğenemediklerini söylediler.Böyle iki guard sevmemişse o topta birşey var demektir.Umarım en kısa zamanda şu kıyafet saçmalığı da kalkar.Bunun dışında NBA Avrupa turuna Türkiye'yi dahil ederdim.Utah veya Orlando gelebilirdi böyle birşey olsaydı.
20  NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / Ynt: Mj Neden Hala Hegomonya :? : 21 Ocak 2007, 19:53:52
Nba i takip edenler bu at gözlükleriyle giderseler  bu iş böyle gider  3 -4 nesil.X isimli adamlar o sene süper bir sene geçirmiş sayı ortalaması süper,asisti süper,ribound almış en zor anlarında takımı kurtarmış felan filan ama diğer adama bak ya şuna nasıl oynuyo ama deyince söylediği ilk söz genelde şu oluyo : BIrak abi ya Jordan gibi kimse olamaz zaten,be kardeşim aç bi at gözlüklerini bir etrafına bak en az jordan kadar iyi olacak oyuncular sende mevcut,değerlendir yeni nesilde bir efsaneye sahip olsun neyse görüşlerime karşı çıkanlarda olacak kim o oyuncular felan diye ama bilen biliyo o yüzden X oyuncuları yazdım...

Saygılar.
eyvallah sağolasın mükemmel yorumun için sana katılıyorum.....
bence siz ikiniz de basketbol izlemeyi bırakın çünkü baskteboldan anlamıyorsunuz birazcık basketboldan anlayanlar bile jordan anlamını ve basktebola kattıklarını bilir en büyük rakibleri tarafından bile basketbol ilahı olarak gösterilmekten kaçınılmayan birisini siz hangi bilgi birikiminizle yargılayabiliyorsunuz doğrusu anlamakta güçlük çekiyorum

Bence sen bu ortalık karıştırıcı üslubu bırak.Herkesin kendine göre düşüncesi var.Hepsine saygı göstermek zorundasın.Katılmak zorunda değilsin ama bunu da saygılı bir şekilde söylemek zorundasın.Ayrıca senin basketbol izleme dediğin Black Mamba bu sitede uzun zamandır çok güzel yorumlar yapan ve BİRÇOK KİŞİDEN BASKETBOLU DAHA İYİ BİLEN BİR ÜYE.Ya herkesin fikirlerine saygılı olursun ya da önce antipatik,kimsenin sevmediği bir üye olursun,sonra BAN yemiş bir üye olursun.Bugünlerde sitede ne kadar çok kavga çıkmış.İlk defa bu kadar yadırgadım açıkçası.
Sayfa: [1] 2 3 ... 23
Arşiv