+ NBA Tr Forum
Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
  Mesajları Göster
Sayfa: [1]
1  Serbest Bölüm / Müzik / Ynt: Eurovision 08 : 24 Mayıs 2008, 13:41:36
Ben Türkçe şarkıyla katılmamızı anlayamıyorum.Biz bu şarkı ile ilk 10a girmemiz bile zor berbat ve ötesi ...
2  Serbest Bölüm / Spor Aksesuarları / Ynt: Giydiğiniz Ayakkabılar : 24 Mayıs 2008, 13:34:37
Bende Adidas T-Mac 6 kullanıyorum Ayakkabının görünüşü olsun rahatı olsun güzel bir ayakkabı tavsiye ederim ..
3  TBL-Avrupa-Diğer Organizasyonlar / Türkiye Basketbol Ligi / Ynt: Tbl'den Nba'e Kimler Gidebilir? : 24 Mayıs 2008, 13:29:34
Willie Solomon tabiki NBA'de iyi iş yapar.Oyun kurucu sorunu olan takımlara aniden ilaç olur.Ömer Aşık NBA'de gene çok iyi iş yapacağını düşünüyorum.Basketbola geç başlamış bir insan bu kadar mı iyi olur dedirtiyor insana gerçekten mükemmel NBA'den kesin draft edilir.
4  TBL-Avrupa-Diğer Organizasyonlar / Türkiye Basketbol Ligi / Ynt: Fenerbahçe Ülker - Türk Telekom (BBL Final Serisi) : 24 Mayıs 2008, 13:26:20
Fenerbahçe'miz bu seriden 4-1 le ayrılacağı görüşündeyim.Bu seride kadro derinliği seriyi etkileyecek en büyük faktör olarak görüyorum.Bizim kadromuzun genişliği zira telekoma göre kat kat üstün.Bu seride kilit adamlar tabi ki Solomon-El-Amin olacaktır.El-Amin şimdiye kadar geldiği playoff maçlarında karşısındaki oyun kurucular iyi savunmacı olduğu söylenemez.Karşısında avrupanında bildiği iyi bir savunmacı Solomon var.Pota altından Oğuz Savaş ve Ömer Aşık 2lisinden yararlanacağımızı düşünüyorum.Kinsey gene bu seridede çıkışını sürdürecektir.Damir'in 3lukleri gene bombalayacaktır.  Fenerbahçe:4-1:T.Telekom Tahminim
5  NbaTr Forum Arşivi / Konferans Finalleri / Ynt: Los Angeles Lakers (2) - San Antonio Spurs (0) : 24 Mayıs 2008, 13:07:26
Lakerslılar açısından şüphesiz güzel bir maç oldu Smiley Oyuna çok iyi başladık savunmamız baya iyiydi bu maç Kobe de aniden şut antremanı yaptı maçta Bomen Kobeyi zorlar diyen arkadaşlar İyi bir Kobe Bomenı siler süpürür ... Odom bu seride kilit nokta onun iyi olması Lakers için çok önemli bu maçtada double-double yaparak iyi bir perfonmans sergiledi.Gasolde Duncanı iyi savunduğunu düşünüyorum.Artık maçlar San Antonio'da ordan alacağımız 1 galibiyet bizim için NBA Finali demek ve ordan 1 maç çıkaracağımızı 4-1 le NBA Finaline Yükseleceğimizi düşünüyorum...
Ha bu arada arkadaşlar daha Finaller belli olmadı siz Lakers-Pistons eşleşmiş gibi tartışıyorsunuz Burası Lakers-Spurs serisi yani Lakers-Pistons değilki hele bi gelsin o günler tartışırsınız Cheesy
6  NbaTr Forum Arşivi / Play-Off Haber Merkezi / Ynt: Play-Off'ların MVP'si; Chris Paul : 19 Mayıs 2008, 17:27:56
Chris Paul bu sene inanılmaz bir sezon geçiriyor MVP'nin en önemli adaylarındaydı fakat Bu seneyi de iyi geçiren takım için oynayan ve 2 senedir bu ödülü verilmeyen Kobe vardı.Bu sene Paul tabi Kobeye göre daha çok hak etti ama geçen 2 senenin hatrına NBA bu sene Kobe'ye verdi.Paul'un suçu yok bu sürede.Playofflarda da iyi bir perfonmans sergiliyor Paul Spursu eleyip sonrada Lakersı eledikten sonra Final MVP si olabilir ...
7  NbaTr Forum Arşivi / Play-Off Haber Merkezi / Ynt: Pierce'tan Tarihe Geçen Performans : 19 Mayıs 2008, 17:21:50
Ben hayatımda Pierce'ın böyle bir maçını hatırlamıyorum gerçekten inanılmaz bir perfonmans gösterdi ..
8  NbaTr Forum Arşivi / Yarı Final Eşleşmeleri / Ynt: New Orleans Hornets (3) - San Antonio Spurs (3) : 19 Mayıs 2008, 17:03:34
Müthiş bir maç bizi bekliyor.Şuana kadar kendi evlerinde maç vermedi 2 ekipte.Bu maçı ben Spursu 1 adım önde görüyorum.Spurs'ün tecrubesi ve savunmasıyla maçı kazanacağı düşüncesindeyim.Ginobili-Duncan-Parker 3lusu bu maça damgasını vuracaktır.Diğer yandan Hornets takımından bu sene inanılmaz bir sezon geçirden Paul var.Paulu maçlarda gördüğümüz gibi Spurs durduramadı ve bütün oyuncuların onun üstüne itmekten vazgeçip kendi savunmasına döndü.Paul seyircinin desteğiyle gene iyi bir maç çıkaracaktır ama San Antonio turu geçer görüşündeyim...
9  NbaTr Forum Arşivi / Yarı Final Eşleşmeleri / Ynt: Boston Celtics (4) - Cleveland Cavaliers (3) : 19 Mayıs 2008, 16:57:36
Güzel bir maç oldu LeBron vs Pierce güzeldi ama bu maçta hakemler maçı katlettiği görüşündeyim böyle NBA gibi yerde böyle hakem hataları beni hayal kırıklığına uğrattı burdanda en çok Cavaliers zarar gördü.LeBron maçta mükemmel oynadı ancak bildiğimiz gibi basketbol tek başına oynanan bir oyun değildir ve tek kişiyle kazanmanız zordur.Celtics biraz hakemler biraz şansının yardımıyla maçı aldı.Ray Allenın bu seride inanılmaz kötüydü kayboldu gitti resmen.Pierce müthiş bir maç çıkardı PJ.Brown ile galibiyetin mimarı oldular.PJ Brown nerden geldi bu adam dedirtti Cavaliers a Cheesy Pistons serisinde Celtics'in işi çok zor
10  Serbest Bölüm / Spor Aksesuarları / Ynt: Adidas - NBA Konsept Mağazası !! : 17 Mayıs 2008, 18:10:41
Arkadaşım t-shirtler hakkında bilgi verirmisin Kobe'nin MVP t-shirti varmıydı mesela ?
Sayfa: [1]
Arşiv