Bence guard sıkıntısı çeken bir takım onu kaçırmamalı buda warrios olabilir monta'nın uzun bir süre olmadığını düşünürsek veya başka bir takımda olabilir.
yaşlı bir oyunucu ama en azından joe den daha fazla yarar sağlar.Cavs LBJ yi elinde tutmak için herşeyi yapıyor.
- ama nafile LBJ 2010 da bizim olacak
Valla Lorenzen Whight'ı Joe Smith'den daha üstün gördün yya diyecek birşeyim yok. Bu adam 15dk'nın üstünde süre alamaz. Sen daha yararlı olur diyosun. Joe Smith bu takımın en skorer ikinci uzunuydu. Lozenzen Whight onun yarısı olamaz
Lorenzon'u pek iyi tanımam ama fazla ismini duymadım şunu söylemek isterim joe'dan daha iyi olduğunu sanmam böyle mesajlarada gerek olduğunuda sanmam wilt belirtmiş takımın en çok katkı sağlayan uzunlarından biri bu katkıyı lorenzon'un sağlıyağınıda sanmam joe onu bench'e çiviler bu kadar.
Bende NBA'da kalacağını düşünüyorum çünkü gordon'nun nba'de daha çok başarı kazanacağını düşünüyorum gerçi ona kanca takımda hafife alınacak bir takım değil sonuçta abram var işin içinde....
Sixers Adına iyi bir hamle marshall uzun bir shooter olmakla birlikte bench'ten gelip takıma gerekli katkıyı sağlıyacağına düşünüyorum tecrübeli bir oyuncu marshall takıma yarar sağlıyabilir hayırlısı olsun.
Valla kobee'nin durumuda kötü gibi bir çok maçı sakat sakat tamamlamıştı umarım onunda bir sorunu olmaz ve gelecek sezonda yine bildiğimiz kobee gibi oynar.
Darko Milicic, Rudy Gay, Mike Conley ve O.J.Mayo'yu gözden çıkarttığı ifade edildi.
Adam çıldırmış olmalı valla böyle bir takas olursa knicks için gerçekten süper olur bir yandan rudy bir yandan'da OJ mayo gibi yıldız isimler var eğer rudy knick'e katılırsa güzel işlere imza atacağına inanıyorum.
Geçtiğimiz sezon yao'suz 22 maçlık bir seri yakaladılar yao'suz play'offlara katıldılar ve şimdi hem yao hemde ron artest var gelecek sezonda büyük işler yapacaklarına inanıyorum rockets'in.
GSW için kötü bir takımda tutmak için çok çaba harcadıkları monta sakatlandı ve uzun bir süre yok ve ameliyat olacak umarım bu sezon başında takıma dezavantaj sağlamaz.
Kalması bizim için çok iyi oldu tecrübesi ile takıma çok yarar sağlıyacağına inanıyorum sayı yönünden fazla katkı yapamasada takıma yararı takım için çok önemli olabiliyor.
Bence Manu'nun takımda kalması daha iyi olabilir yani takım adına iyi olur çünkü manu kendini kanıtlamış bir oyuncu bunu tartışmaya gerek yok ama adam ülkesi adınada bir şeyler yapmak istiyor.
İşte bu hiç iyi olmadı valla Bu sezon artık hiç bir şey beklemiyorum bjk'den ve ergin hocayı saygı duyuyorum helal olsun adama sildi süpürdü valla ne diyeyim bi adam akıllı shumpert vardı oda gitti kaya gitti nice gitti şimdide shum sayıya yakın kim kaldı apodaca mı sırada kim var yönetim neden bu kadar sessiz neden bir atak yok töbe yarabbimmm
Bana göre Nash amare çünkü onların ikili oyunları çok güzel oluyor yani insan izledikçe izlemesi geliyor nash'in o güzel pasları ve amare'nin bitirişleri inanılmaz.
Bu takım gerçekten yıldızlarla toplu bir takım yani belirtilen yılda yapılacak maçlarla kadroda eğer bir sorun olmassa garanti olacak oyuncular belli zaten wade lebron howard melo d will c- paul vs ve iyi işler çıkartıcaklarıda belli.
Yani pierce boş bir konuşma yapmamışki sadece kobee'ye karşı düşüncelerini dile getirmiş bunuda söylemek bu kadar tepki alıyorsa adamın ağızını dikelim olsun bitsin