Mesajları Göster
|
|
Sayfa: [1] 2 3 ... 16
|
|
1
|
Serbest Bölüm / Diğer Sporlar / Ynt: Formula 1
|
: 07 Nisan 2007, 20:52:31
|
|
ben massa dan zaten bekliyordum bunu cuma günkü antrenmalarında iki turda da birinci tamamlamıştı.ah nerde geçen seneler,hep bir dötlü vardı ama bu dörtlünün ikisi renault dandı.bu sene iyice battık.bu sene ferrari vs mclaren şeklinde geçecek.renault nun pilotları hiç yeterli değil bu sene.zaten alonso yu kaybetmeleri nasıl bir saçmalıktır.dünyanın en zengin otomotiv firmasının ne yapıp edip alonso yu elinde tutması gerekirdi.kovalainen çok silik bir pilot çok hata yapıyor ve tam anlamıyla ''loser'' bir pilot.fisichella ise geçen sene takımda çok yarış kazanamayan fakat önemli puanlar kazandıran bir takımdı.ama artık bu sene ferrari ve mclaren o kadar iyi ikiililer kurdu ki alonso olsa bile renault nun işi zordu.alonso yu kaybeden renault en azından raikonen i almalıydı o da olmadı hamilton gibi iyi bir pilot almalıydı.4 sene önce button ı da göndermişlerdi elimizdeki tüm iyi pilotları nedense gönderiyoruz.bu sene markaları bence mclaren,pilotları da raikkonen alır.mclaren in ikilisi gerçekten mükemmel iki süper genç.biri formula 1 in en iyi pilotu diğeri de en büyük umut vaddeden pilot.ama alonso geçen seneyi bence mumla arayacak
|
|
|
|
|
2
|
NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / Ynt: ben wallace savunması
|
: 07 Nisan 2007, 20:36:00
|
|
tyson u gönderip onu almak ilk bakışta hata değildi ama hata olduğunu gösterdi bize.gerçi benim gönlüm hem bu ikilinin yan yana oynamasındandı ama olmadı.eğer böyle olsaydı inanılmaz bir savunmaya sahip olurlardı.ben wallace geçen seneyi aratıyor,yaşı da ilerledi zaten kendisini ilerletmesi beklenemeszdi ama önemli bir düşüşte fakat yinede iyi çok iyi bir savunmacı
|
|
|
|
|
4
|
NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / Ynt: New York Knicks Nası Düzelir?
|
: 01 Nisan 2007, 18:18:02
|
|
quentin richardson,malik rose=rashard lewis,gelabelle frye,eddy curry=david west,tyson chandler steve francis=antonio daniels marbury crawford lewis west chandler fena kadro olmadı ha,hem savunma bakımından hem de hücum bakımından gayet etkili olur bence
|
|
|
|
|
5
|
NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / Ynt: New York Knicks Nası Düzelir?
|
: 01 Nisan 2007, 17:45:44
|
|
açıkçası knicks in kadrosu iyi.marbury çok iyi bir pg,nate iyi bir yedek,crawford iyi bir skorer,richardson savunmada kötü ama iyi bir oyuncu,lee de gayet iyi,curry de ligin önemli pivotlarından.bench de gayet iyi.fakat bu takımın düzene ihtiyacı var.larry brown a zaman tanınıp tam yetki verilseydi bu takım çok büyük çıkışa geçebilirdi.
|
|
|
|
|
7
|
NBA Genel Tartışmalar / New York Knicks / Ynt: NYK Şiirleri-Şarkıları
|
: 01 Nisan 2007, 00:13:14
|
|
çıktık rüyada playoff a 10 maçta 15 zaferle şampiyonluğa gittik
başta bütün nba in en kazma yöneticisi(bilin bakalım kim) demir attı bu takıma koca knicks e dört baştan
knicks im playoff a çıkacağız rüyanda marbury ye yav...amak yakışmaz zeke ve francis le ileri!!!(ne kadar gidilebilirse tabii)
|
|
|
|
|
9
|
NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / Ynt: Sorun ne ?
|
: 31 Mart 2007, 16:18:36
|
|
savunmaları çok kötü,bu savunmayla playoff imkansız.ayrıca kadroları da çok zayıf bence.wilcoxx yeterli değil.amma savunma yapabilirlerse başarılı olabilirler çünkü ligin en iyi oyuncularından biri var ellerinde
|
|
|
|
|
11
|
NBA Genel Tartışmalar / San Antonio Spurs / Ynt: Gregg Popovich
|
: 30 Mart 2007, 22:37:09
|
|
popovich nba tarihinin en iyi koçlarından birisi.parker ı parker yapan o'dur kesinlikle.her oyuncuya aynı şekilde davaranması da çok önemli ve güzel birşey.tim duncan a fırça çekebilecek başka koç sayabilir miyiz?gerek taktik gerekse oyuncu anlamında o nba in bence en iyisi.
|
|
|
|
|
13
|
NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / Ynt: Gelmiş geçmiş en iyi Spurs'lü
|
: 30 Mart 2007, 22:29:08
|
|
bu takım her zaman duncan ın takımıydı.spurs denince akla her zaman TD geldi,o bu takımı tüm branşlar arasında en iyi galibiyet yüzdesine sahip takımı yaptı.onsuz bir spurs düşünülemez.kesinleikle oyum duncan a.
|
|
|
|
|
14
|
NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / Ynt: Sizce Spurs,gelecekte şampiyonlukların gelmesi için nasıl bir hamle yapmalı ?
|
: 30 Mart 2007, 22:26:29
|
|
2 bölge şu an çok sırıtıyor; 1)center: böylesine şampiyonluğa oynayan bir takımın bir pivotu olmaması çok ilginç.zorunluluktan duncan bazen pivot oynuyor ve bu onun performansını da etkiliyor.elson ve oberto dan ne köy olur ne kasaba.tamam bir yıldız pivot salary ler sağolsun gelemez ama iyi savunma yapan ve skor da üretebilen bir pivot gelebilir.kalas bir adam daha gelmesin en azından.bu şekilde çok sıkıntı çekeriz. 2)yedek point guard: vaughn gerçekten çok etkisiz bir adam,çok gereksiz onun bu takımda tutulması.müthiş bir bench imiz var fakat parker a bir yedek lazım.antonio daniels falan fena olmazdı ama vaughn olmaz.parker çıktığı zaman oyun kurucu mevkisi çok zayıf kalıyor bizde.
|
|
|
|
|
15
|
NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / Ynt: Spurs şampiyon olur mu?
|
: 30 Mart 2007, 22:18:18
|
Hiç sanmam.Spurs çok iyi bi takım ama şampiyon olacak kadar değl.
miami çok mu iyi bir takımdı peki.ya da 3 sene önce detroİT.spurs kadro olarak dallas tan da phoenix ten de çok daha iyi bir takım.gerek bench i gerek tecrübesi yönünden spurs gerçekten daha iyi.fakat yaşlı bir yani dallas ın enerjisi onları çok zorluyor,buna rağmen müthiş bir seri izlemiştik.ben diğer takımlara bağlı şıkkını seçtim çünkü dallas playoff lara yorgun girecek.spurs onun kadar yorgun girmeyecek.bu iki takım karşı karşıya gelene kadar ki yapılan maçlar çok önemli eğer yorgunluk olarak aynı düzeyde olurlarsa spurs seriyi alır.phoenix e ise şans vermiyorum bu konuda her şekilde eler spurs,suns ı.hadi dallas ı eledik diyelim,doğu finaline kalacak ekibin yorgunluğu çok önemli burda da çünkü doğu dan gelen takımlar hep dandik maçlar yaptığı için daha rahat geliyorlar oysa ki batı dan çıkan ekip çok yorgun oluyor.eğer doğu dan çok dinç bir detroİT(çok büyük ihtimalle o çıkacak)çıkarsa spurs seriyi süpriz bir şekilde kaybedebilir.yani kısacası bence bu iş diğer takımlara bağlı tabii spurs ün kendine inanması da çok önemli,önce inanmak lazım.ama bence spurs şampiyon olur bu sezon.
|
|
|
|
|
16
|
NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / Ynt: Gitmesi gereken yaşlı Spurs oyuncusu
|
: 30 Mart 2007, 22:08:29
|
ben oyumu tim duncan ile bruce bowen'a verdim. aslında başka da var ama 2 tane hakkım olduğu için bu ikisine verdim oyumu. çünkü duncan'ı o kadar da yaşlı değilken elden çıkarıp bir genç ve iyi bir oyuncu alırlarsa gelecekleri için iyi olur. bowen ise yaşlandıkça daha çabuk yorulduğu için seneye iyice savunma yapamaz duruma gelecektir zaten tek fonksiyonu savunma ondan dolayı bowen'ın da gitmesi lazım bence
kardeşim ne yaptın sen ya.batırdın spurs ü.neyse ben oyumu vaughn ve elson a verdim.ikisi de çok etkisiz adamlar,adam gibi bir pivot lazım elson ın yerine.horry de eskisi gibi değil artık ama playoff larda onun yapacaklarını bilemeyiz.
|
|
|
|
|
17
|
NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / Ynt: Gasol'dan Önce Gasol'dan Sonra
|
: 30 Mart 2007, 20:30:37
|
|
memphis kendisini yaktı.gittiler ligin en iyi koçlarından birini gönderip savunmayı beceremeyen bir koç getirdiler.playofflara bir daha girmeleri çok zor.eğer fratello olsaydı seneye tekrar playoff yapabilirlerdi gasol ile birlikte
|
|
|
|
|
18
|
NBA Tarihi Tartışma Alanı / Aktif Oyuncular / Ynt: Mehmet Okur
|
: 30 Mart 2007, 19:34:04
|
|
memo çok iyi bir pivot.sırf türkiye çapında değil dünya çapında da önemli bir pivot memo.tamam gerçekten çok eksiği var ve kendini ribaundlarda,bloklarda çok zayıf.ayrıca çok istikrarsız fakat kendini bulduğu zaman gerçekten durdurulamaz bir oyuncu olabiliyor.memo nun şu anda yapması gereken en önemli şey istikrar.kimi zaman 28 atıp ertesi maç 5 atabiliyor,bunları bitirip her maçta 15 in üstüne çıkması lazım ancak bu şekilde kalıcı bir yıldız olabilir.bir pivotun şut sokabilmesi gerçekten çok önemli çünkü.eğer memo istiktarı yakalarsa,10+ribaund ortalaması yakalarsa,1.5+blok ortalaması yakalarsa memo mvp bile olabilir neden olmasın.önümüzdeki sezon kendisini çok geliştirmeli.eğer memo canla başla çalışıp kendisini iyice geliştirirse çok kalıcı bire oyuncu olabilir hatta bir süperyıldız da olabilir.23+ 10+ 2+ 1.5+ memo nun yakalayabileceği ortalamalar.
|
|
|
|
|