+ NBA Tr Forum
Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
  Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 ... 6
1  NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / AI'nın yerini kim dolduracak? : 02 Ocak 2007, 12:52:18
Bildiğiniz gibi, Allen İverson 76 ers den ayrıldı.Peki şimdi bu Allen ın yerini kim dolduracak? Andre İgodala var şimdilik. Ama Allen İverson ile o ikisi birden bir panzere benziyorlardı ve Allen gittiğinden beri Andre İgodala sadece yalnız kaldı... Peki, bu yeri Andre İgodala 'nın yanına kim gelecek ki İkisi birden müthiş bir 2. bir 76ers adamı olsun!
      Bu yeri kim dolduracak? Mutlaka 76ers birilerini takas etmesi gerekli. Sizin görüşünüze göre kim gelsin, kim gitsin?
2  NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / NBA'in en iyi 1. adamı : 02 Ocak 2007, 12:01:53
Sizce NBA in gecen sezon ve bu sezon en iyi oynayan oyuncusu kim olabilir?
3  NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / Phonix'in tecrübesi ne? : 02 Ocak 2007, 11:45:00
Evet arkadaşlar şimdi bu sezon ve geçen sezon Phonix, iyi oynadı, çok mücaadele etti. Bu performansı neye bağlı?
             Bana göre Çok iyi hücüm oynamaları ve Amaré ile Marion işbirliği..( Not: 2 seçenek işaretlebilirsiniz )
4  NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / Kidd mi, Nash mi? : 02 Ocak 2007, 11:32:37
Evet, Jason Kidd ve Steve Nash'in asistlerini ve sayılarının ne kadar çok olduğunu biliyoruz..Sizce bu ikisinden hangisinin performansı ( performansı derken yaptıkları asist ve sayılar ) daha fazla?
   Bana göre Nash, Kidd'den daha iyi.Ve Kidd'den daha fazla sayı yüzdesine sahip.
5  NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / Dallas'a Yararlı Oyuncular : 02 Ocak 2007, 10:15:21
Sizce Mavericks'e hangi oyuncuların gelmesi daha yararlı olur?
6  NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / Bir takım kursanız ................ : 01 Ocak 2007, 21:21:33
Eğer bir takım kursanız, NBA'deki oyunculardan ilk 5 iniz kimler olurdu?

Bana göre: 1. Shaq O'NEAL
                  2. LeBron King
                  3. Dwane Tyrone Wade
                  4. Kobe Bryant
                 5. Tracy McGrady     
7  NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / Ynt: Gilbert Arenas ve Tayfaları : 01 Ocak 2007, 21:03:21
çünkü bu sezon Awntawn Jamison da performansını arttırdı.
Geçen seneye göre arttırdı mı sence?
Geçen seneye göre de iyiydi ama şimdi daha iyi oldu.
8  NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / Bu sezon oynayan en iyi oyuncular : 01 Ocak 2007, 20:48:58
Bu sezon sizce hangi oyuncu daha fazla ilgi aldı? Jermine O'NEAL diyeceksiniz muhtemelen  grin grin...Ama ben o yüzden bu konuyu O'NEAL'sız yapmak istiyorum arkadaşlar..Diğer oyuncular hakkındaki görüşlerinizi almak istiyorum.Umarım saygıyla karşılarsınız. angel
9  NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / Bu sezon oynayan en iyi oyuncu : 01 Ocak 2007, 20:42:45
Evet, anket zaten çok açık: Bu sezon  Hornets takımında en çok performansı hangi oyuncu gösterdi?

Ben hemen söyleyeyim; Bence Chris Paul en iyi performans sergiledi.
10  NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / Ynt: Atlanta Takımının Yıldızı : 01 Ocak 2007, 20:21:32
   bence oyuncular birbirini tamamlayıcı özelliklerde...  ama bir yıldız varsa oda j.smıth tir
Evet sana katılıyorum ama bi yıldız daha gelmesi iyi olurdu.
11  NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / Yararlı Oyuncular : 01 Ocak 2007, 20:18:02
Sizce Atlanta'ya hangi oyuncuların gelmesi yararlı olur? Düşündüğünüzü söyleyebilirsiniz.

Ben hemen söyleyeyim. Bence Joe Jonshon gitsin Nene  gelsin.
12  NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / Ynt: Miami'yi nasıl buluyorsunuz? : 01 Ocak 2007, 20:08:51
Diğer takımlar kadrolarına yeni oyuncular kattılar ve eğer Miami bu yeni oyuncular karşısında hazırlıklı olmazsa performansı düşebilir.
13  NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / Ynt: 2007 Season : 01 Ocak 2007, 20:02:31
Cleveland'tan Play-Off bekliyorum ama ilerisi için bir şey düşünemiyorum..Bence final oynayabilirler. grin
14  NBA Genel Tartışmalar / Cleveland Cavaliers / Ynt: Güncel Haberler : 01 Ocak 2007, 19:53:30
Bu arada Aralık ayının 30 günü LeBron James'in doğum günüydü.Kutlarız..smiley
15  NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / Ynt: 06-07 Sezonu Beklentileriniz : 30 Aralık 2006, 18:23:16
Eğer böyle gidişini sürdürürse finale bile çıkabilir.grin
16  NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / Ynt: Sizce Utah Jazz'ın bu iyi gidişi devam edecek mi? : 30 Aralık 2006, 18:22:09
evet dedim tabikide sezona çok iyi girdiler tüm taşlar yerine oturdu eğer çok ciddi bir sakatlık olmazsa kadroyu sarsacak gibi yolları açık diyorum şampiyon olmazlar ama batıyı baya zorlarlar  takım kimyası bakımından sorunları yok zaten boozer iyi başladı  memo  howard ak 47  süper böyle devam edrler inş...
NBA deki bu sezon en çok sayı atan takımlardan 2. tabii ki.Bu gidişini sürdürürse Finale bile çıkar.
17  NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / Ynt: Söylentiler : 30 Aralık 2006, 18:20:17
valla ivy takasını utah yaparsa tek eksikleri olan sg eksiklerini kapatırlar ama bu takas için vazgeçilebilcek bir oyuncu yok tüh bea
zaten Memo ve Kirilenko oldukça başka birisine gerek yok ki.
18  NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / Ynt: Off-Season 2006 : 30 Aralık 2006, 18:18:53
Memo ,Boozer ve Kirilenko oldukça hiç kimsenin takas edilmesine gerek yok ki zaten.
19  NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / Ynt: Memo bu sene na yapar? : 30 Aralık 2006, 18:12:50
valla boozer ii başlarsa memo nun sayı ortalamsı düşer bence
Ona bakarsan Boozer olmayınca da Kiri,lenko veya da Memo var.
20  NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / Ynt: Salary : 30 Aralık 2006, 18:02:17
Ersan a çok az para vermişler..Herkes alabilir ama almak istemez! Neden mi? Çünkü takımda iyi oynarsa fazla para alır...grin
Sayfa: [1] 2 3 ... 6
Arşiv