Boston şanslı olduğunu görüşüne kesinlikle ama kesinlikle katılmıyorum..Her kim ki çıkıp Lakers şansızdı, Boston şanslıydı derse karşısında önce beni bulur..Dolasıyla Kaan Mert sende beni buluyorsun..Bu tip bir kaç msja daha rastladım onlarada lafım..
Biz başka maç mı seyrettik ? Ne şansı arkadaşlar adamlar çıktı çatır çatır maçı aldı..KG'nin (ki kendisinden haz etmediğimi bilen bilir) hırsına saygısızlıktır bu..Kazanma azmine saygısızlıktır..Daha ilk çeyrekte Boston'ın maçı alacağı belliydi..Ki maç esnasında Hüso msj atmıştı bende ona ilk çeyrekte Boston'ın hırsıyla alakalı bir cevap yazmıştım..Adamların gözlerinden açlık fışkırıyordu..
Dün geceki maçın gidişatı ve oynanış biçimine bakarsak şans faktörü diye bir kavramın olmadığını net bir şekilde görürüz..Kaldı ki benim favorim Lakers seride..Ama bu şu gerçeği değiştirmez;
Boston çıktı iyi savunma yaptı..Zaman zaman çözüldüler ama disiplinden kopmadılar ve toparladılar..Derslerine ilk maç itibariyle çalışmışlar..Ve Rivers ne istediyse ya da ne ön gördüyse hemen hemen bunlar oldu..Lakers şansızdı top orayı burayı turladı, şu gününde olsaydı bu gününde olsaydı falan geçelim bunu bir zahmet..Piknik yapmıyoruz ki NBA Final serisi bu..Bu zaman gününde olmayacaklarsa ne zaman olacaklar..
Altına imzamı atarım.KG yüzüğü istiyor,bana kalırsa o kadar azimli ve hırslı ki Kobe'den kat kat daha açlıkla saldırıyor.Bu da seriyi kazanabileceğimiz ihtimalini yükseltmekte..