+ NBA Tr Forum
Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
  Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3
1  NbaTr Forum Arşivi / NBA Finali / Ynt: Finallerin Mvp'si .. ? : 14 Haziran 2008, 10:12:47
Paul Pierce olur.Yada Ray Allen.
2  NbaTr Forum Arşivi / NBA Finali / Ynt: Finallerin Mvp'si .. ? : 11 Haziran 2008, 19:34:26
Boston kazanırsa Big 3 den biri.Büyük ihtimal olarak Ray veya Pierce.Lakers kazanırsa cevap basit.Mvp.
3  NbaTr Forum Arşivi / NBA Finali / Ynt: Boston Celtics (2) - Los Angeles Lakers (1) : 11 Haziran 2008, 19:32:58
Pierce bi nevi yalıkazığı oldu maçta.KG beklenilenin altında.RayRay vardı benim görebildiğim o da elinden geleni fazlasıyla yaptı.Lakers da Kobe " Ben MVP'yim" diyerek oynadı.Ve en sürpriz isim ise şüphesiz Vujacic , mükemmel şut yüzdesiyle oynadı.Ve en zor anlarda attığı üçlüklerle takımı sırtlayan kobe'ye çok yardım etti.Staples'daki 2. maçda Çok daha iyi olacağımızdan eminim.
4  NbaTr Forum Arşivi / NBA Finali / Ynt: Boston Celtics (1) - Los Angeles Lakers (0) : 07 Haziran 2008, 21:39:21
Boston şanslı olduğunu görüşüne kesinlikle ama kesinlikle katılmıyorum..Her kim ki çıkıp Lakers şansızdı, Boston şanslıydı derse karşısında önce beni bulur..Dolasıyla Kaan Mert sende beni buluyorsun..Bu tip bir kaç msja daha rastladım onlarada lafım..

Biz başka maç mı seyrettik ? Ne şansı arkadaşlar adamlar çıktı çatır çatır maçı aldı..KG'nin (ki kendisinden haz etmediğimi bilen bilir) hırsına saygısızlıktır bu..Kazanma azmine saygısızlıktır..Daha ilk çeyrekte Boston'ın maçı alacağı belliydi..Ki maç esnasında Hüso msj atmıştı bende ona ilk çeyrekte Boston'ın hırsıyla alakalı bir cevap yazmıştım..Adamların gözlerinden açlık fışkırıyordu..

Dün geceki maçın gidişatı ve oynanış biçimine bakarsak şans faktörü diye bir kavramın olmadığını net bir şekilde görürüz..Kaldı ki benim favorim Lakers seride..Ama bu şu gerçeği değiştirmez;

Boston çıktı iyi savunma yaptı..Zaman zaman çözüldüler ama disiplinden kopmadılar ve toparladılar..Derslerine ilk maç itibariyle çalışmışlar..Ve Rivers ne istediyse ya da ne ön gördüyse hemen hemen bunlar oldu..Lakers şansızdı top orayı burayı turladı, şu gününde olsaydı bu gününde olsaydı falan geçelim bunu bir zahmet..Piknik yapmıyoruz ki NBA Final serisi bu..Bu zaman gününde olmayacaklarsa ne zaman olacaklar..

Altına imzamı atarım.KG yüzüğü istiyor,bana kalırsa o kadar azimli ve hırslı ki Kobe'den kat kat daha açlıkla saldırıyor.Bu da  seriyi kazanabileceğimiz ihtimalini yükseltmekte..
5  NbaTr Forum Arşivi / NBA Finali / Ynt: Boston Celtics (1) - Los Angeles Lakers (0) : 06 Haziran 2008, 13:45:37
Bizde Pierce gibi oyuncular olduğu sürece sırtımız yere gelmeyecek.Big Three muhteşemdi.Gece PP yi sakatlıktan geri dönünce ayakta alkışladım -bizimkiler uyanıyordu az kalsın-.PP sakat haliyle Kobe ye kafa tutacağını burada göstermiş oldu.Bundan sonra da sanırsam PP-KB düellosu olur.
6  NbaTr Forum Arşivi / NBA Finali / Ynt: Finallerin Mvp'si .. ? : 03 Haziran 2008, 23:25:40
Kobe'nin ne olduğunu herkes biliyor,bu ödül birileri iyinin üstünde performans göstermezse onundur.Fakat PP cavs maçındaki gibi KG de normalin üstüne çıkarsa 2 sinden biri olabilir.Ha birden patlama yapabilecek Ray Allen ve Odom u unutmamak gerk.Ama en büyük aday Kobe.
7  NbaTr Forum Arşivi / NBA Finali / Ynt: Boston Celtics - Los Angeles Lakers : 03 Haziran 2008, 23:23:12
KE taraftarın oyuncular üzerindeki etkisini bilmiyosan - ki biliyosundur - bu tür yorumlarda bulunma lütfen.Orada ezdik dediğm bi anlık sinirle oldu,ezdikden kastım yendik yanlış anlaşılmasın.
8  NbaTr Forum Arşivi / NBA Finali / Ynt: Boston Celtics - Los Angeles Lakers : 03 Haziran 2008, 17:06:33
4-3 Lakers.Herkes Bostonu küçümsüyor gibime geliyor benim.Tamam Lakers cidden ben şampiyonluğun en büyük adamıyım diyerek oynuyor fakat,arkadaşlar zorlu geçen bir lebron-boston serisinden yorgun geldik,ve detroiti palace da 22.000 taraftar kurtaramadı elimizden,onların önünde ezdik.Bu kadar yorgun halde detroit gibi bi takımı devirdik ve artık 1 maç bile alamaz diyorsunuz.Hayır Lakers kazanamaz demiyorum fakat 3 veya 2 maç alırız.Bizde afedersiniz BORU değiliz.
9  NbaTr Hakkında / Duyurular ve İstekler / Ynt: Forum Hakkında > Soru & Sorunlar : 02 Haziran 2008, 16:53:13
Neden site geriye alındı ?
10  NbaTr Forum Arşivi / Konferans Finalleri / Ynt: Boston Celtics (3) - Detroit Pistons (2) : 30 Mayıs 2008, 14:12:56
Arkadaşlar ben Celtics fanıyım fakat bir şeyi anlamıyorum.Hawks'a 3 maç verip Tek lebronu zor geçtik.Şimdi ise en oturmuş takımlardan biri olan Detroite zor anlar yaşatıyoruz.Bu kadar kolay maçlarda zorlanıp Pistonsa karşı seride nasıl avantaj sahibi olabiliyoruz ? Detroit mi kötü oynuyor her maçda.Yoksa biz mi gereken maçları kazanıyoruz ?
11  NbaTr Forum Arşivi / Konferans Finalleri / Ynt: Boston Celtics (3) - Detroit Pistons (2) : 29 Mayıs 2008, 18:23:07
Anasayfada RİP'in sakatlığından söz ediliyordu.Sheed'de teknik faul sınırında eğer bu maçda bi teknik faul alır ve RİP'in sakatlığı ciddiyete binerse çok da zorlanmayız.
12  NbaTr Forum Arşivi / Konferans Finalleri / Ynt: Boston Celtics (2) - Detroit Pistons (2) : 28 Mayıs 2008, 12:30:39
Detroit cidden tam anlamıyla oturmuş artık.Boston'ın sınırları zorlaması lazım.Benchden gelecek katkılar çok çok önemli.Big three oturduğu zaman onların takımı sırtlaması lazım.
13  NbaTr Forum Arşivi / Konferans Finalleri / Ynt: Los Angeles Lakers (3) - San Antonio Spurs (1) : 28 Mayıs 2008, 12:27:14
Spurs işini çok çok çok çok çok zora soktu bu maçı vermekle.Kobe cidden bundan sonra bırakmaz.
14  NbaTr Forum Arşivi / Konferans Finalleri / Ynt: Boston Celtics (2) - Detroit Pistons (2) : 27 Mayıs 2008, 12:57:16
Det.i tebrik ederim.Boston diğer maçlara daha temkinli olarak gidecek.Hatalarından ders alacaktır.KE abi sende iyice kavgaya çevirdin yani kafasına blok falan smiley
15  NbaTr Forum Arşivi / Konferans Finalleri / Ynt: Boston Celtics (2) - Detroit Pistons (1) : 26 Mayıs 2008, 19:25:04
Seri başında 4-2 detroit diyorum.Şimdi seriyi alacağımızı düşünüyorum.Allen sonunda hayalet modundan çıktı.Ve iyi oynuyoruz.Darth Daron arkadaşıma katılıyorum.Yorumlardan birazda " Detroit oynayamazsa Boston maçı kazanıyor." iması çıkıyor.Fakat durum böyle değil.Boston hak edip oyunu yla rakibini alt edip kazanıyor.
16  NbaTr Forum Arşivi / Konferans Finalleri / Ynt: Boston Celtics (2) - Detroit Pistons (1) : 25 Mayıs 2008, 23:36:12
Yalnız deplasmandaki siftahımızı yaptık.İnşallah devamı gelir.Go Celtics Go ! Smiley
17  NbaTr Forum Arşivi / Konferans Finalleri / Ynt: Los Angeles Lakers (2) - San Antonio Spurs (0) : 25 Mayıs 2008, 16:08:02
Kobe bir antreman geçirdi bu maçta ve dinlendi.AT&T de kobenin coşacağından adım kadar eminim.Spurs böyle devam ederse süpürülecek gibi.
18  NbaTr Forum Arşivi / Konferans Finalleri / Ynt: Boston Celtics (2) - Detroit Pistons (1) : 25 Mayıs 2008, 16:02:53
Herkes Palacedaki 2 maçıda detroitin kazanacağını düşündü,ben dahil.Fakat Boston iyi bir takım olduğunu ve seriyi bırakmayacağını sanırım açıkca gösterdi.Bu maçtan sonra bostonun detroite daha zor maçlar yaşatacağını umuyorum.Boston kazanması gerekn maçları kazanıyor.
19  NbaTr Forum Arşivi / Konferans Finalleri / Ynt: Boston Celtics (1) - Detroit Pistons (1) : 24 Mayıs 2008, 11:10:50
Boşuna demiyorlar Detroit Pistons " All-Star's Team " diye.Bu arada bi yerde gördüm bu seri için biri şöyle yazmış :

Alıntı
Bastonlar Kırılacak,Pistonlar Basacak
20  NbaTr Forum Arşivi / Konferans Finalleri / Ynt: Los Angeles Lakers (2) - San Antonio Spurs (0) : 24 Mayıs 2008, 11:00:00
Arkadaşlar,burada görüyoruz,Kobe İstiyor ve Alacak.Bu çok açık , Celticsde zaten bi allen kötü oynar allen iyi olduğu zaman bench kötü oynuyor.Detroit çıksa bile bi kobe ye dayanamaz.
Sayfa: [1] 2 3
Arşiv