Garden da kazandık ilk maçı.Ama bildiğiniz gibi Detroit "avcı" takım.Ben maçı izleyemedim ama.Prince PP yi iyi savunamadı galiba? İstatistiklere bakarsak.
Bir Celtics fanı olarak Play ( cidden ) Off diyorum.Kapattık yani.Prince PPye vuracak kelepçeyi.Wallace,Garnetten daha iyi olacağına eminim.Rip ise bi aksilik olmayacağı süre Ray Allen'ı sürgün edecek.Kendi sahamızda 2 maç alırız o kadar.Objektif olarak 4-2 dedim Detroit alır.Gönül ister boston finale gitsin.Tek kurtuluş gayemiz,Garnett sheed'i ezerse ( ?! ) ve Allen şutlarıyla nefes aldırırsa belki bi nebze şansımız olur.Yalnız PP tamamen kilit.Of prince of
Tahminlerin çok zorlandığı bi seri.Herşey olabilir demekten alıkoyamıyorum kendimi.Kobe çıldırabilir,Duncan kötü oynarsa Gasol harikalar yapabilir.Fakat bana göre en iyi guard ikilisi parker,ginobili seriyi çevirebilir.Kobeye karşılık verebilir.Sas benchden çok yararlanmalı
Ama yinede Odom,Kobe,Gasol,Fisher gibi isimlere tüm maçlarda dayanabileceğini sanmıyorum.Tahmin 4-3 Lakers
Bunu atlattı Boston.PP böyle devam,Garnett iyi,Brown süper Herkes iyi sadece Ray'in formsuz şutları beni gerdi.Ray'in böyle oynaması detroit'in işini kolaylaştırır.
Vallahi Duncan böyle oynadıysa demek yerine oynatıldıysa 100 değil 150 sayılık maç oynamıştır Hornets.Bu maçda da sas'ın da etkisiz bırakılabildiği anlaşıldı.
Evet şüphesiz Utahı istemeyen takım çok.Ama onu en çok isteyen takımla eşleştiler.Lakers bu savunmayı nasıl deleceğini biliyor.Gerekse kobe gerekse gasol.4-1 Lakers.Belki bir maç alırlar.
Bu NBA bilgilerimle(Daha yeniyim öğreniyorum sizlerden)çok da fazla yorum yapamadığım bir seri.Detroitin tecrübesi + gerektiğinde ne kadar iyi olduğunu biliyorum.Fakat yeni yıldız magicin de bu seriyi vermeyeceğini düşündüm.Gerekse hidonun winner şutları gerekse lewis gerekse mükemmel pivot dwight howard.Kısacası 4-3 magic
Sas çok tecrübeli.Ne yapcağınız ne zaman ve nerde olması gerektiğini iyi biliyor.Hornetsda hiç kolay lokma deil.Suns gibi olmayacaklar.Duncan gibi BÜYÜK bir oyuncuyla 4-3 spurs diyorum.
Buraya anket eklenmeyecek mi ? Kim kazanır hesabı ?
@@@@
Maçlara gelecek olursak,Sas iyi gidiyor,Hornetsda öyle.Duncan patlaması yaşanır ya da takım halinde iyi bir oyun kurarlarsa hornetsa pek bişey bırakmazlar fakat ve lakin,Hornetsda C.Paul MVP adayı , bu seriyi tersine çeviredebilir.Eğer anket olsaydı 4-3 spurs derdim.