+ NBA Tr Forum
Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
  Mesajları Göster
Sayfa: 1 [2] 3
21  NbaTr Forum Arşivi / Konferans Finalleri / Ynt: Boston Celtics (1) - Detroit Pistons (1) : 23 Mayıs 2008, 14:49:52
Ray Allen sonunda düzeldi birazda bench katkısı alsak detroite zor anlar yaşatacağız.
22  NbaTr Forum Arşivi / Konferans Finalleri / Ynt: Boston Celtics (1) - Detroit Pistons (0) : 22 Mayıs 2008, 08:17:15
Garden da kazandık ilk maçı.Ama bildiğiniz gibi Detroit "avcı" takım.Ben maçı izleyemedim ama.Prince PP yi iyi savunamadı galiba? İstatistiklere bakarsak.
23  NbaTr Forum Arşivi / Konferans Finalleri / Ynt: Boston Celtics - Detroit Pistons : 20 Mayıs 2008, 17:43:59
Bir Celtics fanı olarak Play ( cidden ) Off diyorum.Kapattık yani.Prince PPye vuracak kelepçeyi.Wallace,Garnetten daha iyi olacağına eminim.Rip ise bi aksilik olmayacağı süre Ray Allen'ı sürgün edecek.Kendi sahamızda 2 maç alırız o kadar.Objektif olarak 4-2 dedim Detroit alır.Gönül ister boston finale gitsin.Tek kurtuluş gayemiz,Garnett sheed'i ezerse ( ?! ) ve Allen şutlarıyla nefes aldırırsa belki bi nebze şansımız olur.Yalnız PP tamamen kilit.Of prince of grin
24  NbaTr Forum Arşivi / Konferans Finalleri / Ynt: Los Angeles Lakers - San Antonio Spurs : 20 Mayıs 2008, 17:34:20
Tahminlerin çok zorlandığı bi seri.Herşey olabilir demekten alıkoyamıyorum kendimi.Kobe çıldırabilir,Duncan kötü oynarsa Gasol harikalar yapabilir.Fakat bana göre en iyi guard ikilisi parker,ginobili seriyi çevirebilir.Kobeye karşılık verebilir.Sas benchden çok yararlanmalı

Ama yinede Odom,Kobe,Gasol,Fisher gibi isimlere tüm maçlarda dayanabileceğini sanmıyorum.Tahmin 4-3 Lakers
25  NbaTr Forum Arşivi / Yarı Final Eşleşmeleri / Ynt: Boston Celtics (4) - Cleveland Cavaliers (3) : 19 Mayıs 2008, 01:40:37
Bunu atlattı Boston.PP böyle devam,Garnett iyi,Brown süper grin Herkes iyi sadece Ray'in formsuz şutları beni gerdi.Ray'in böyle oynaması detroit'in işini kolaylaştırır.
26  NbaTr Forum Arşivi / Maç Takibi / Ynt: NBA -Canlı- Maç Topici : 19 Mayıs 2008, 01:36:55
Nefes kesen bir maç.Demiştim Lebron patlayacak diye grin  Artık Billupsun karşısına Garnett geldi. smiley Bakalım kim yenecek
27  NbaTr Forum Arşivi / Maç Takibi / Ynt: NBA -Canlı- Maç Topici : 19 Mayıs 2008, 00:45:13
Pierce hayatının en iyi maçlarından birini çıkarıyor.Son çeyrekte lebron ipleri eline alır gibi.Çok zevkli geçecek bir son çeyrek izleyeceğiz.
28  NbaTr Forum Arşivi / Yarı Final Eşleşmeleri / Ynt: New Orleans Hornets (3) - San Antonio Spurs (2) : 15 Mayıs 2008, 22:04:53

Nasıl taktik  grin grin

Bu nedir arkadaş grin grin Hornetsin maçları nasıl kazandığı anlaşılıyor.CP-3 falan yalanmış grin ne taraftarmış be grin Gül gül öldüm grin
29  NbaTr Forum Arşivi / Yarı Final Eşleşmeleri / Ynt: Boston Celtics - Cleveland Cavaliers : 05 Mayıs 2008, 08:23:39
Pek şansımız yok.Ama burada LeBronun big three ye karşı neler yapabileceğini merak ediyorum.Boston 4-3 dedim.
30  NbaTr Forum Arşivi / 1. Tur Eşleşmeleri / Ynt: Boston Celtics (4) - Atlanta Hawks (3) : 05 Mayıs 2008, 08:20:49
Ray Allen 7 sayı-3 ribauntla oynadı.
Coach yerine yalıkazığı var da ondan.

Cheesy:D Çok doğru söyledin.

Boston nerelerdeydin demekten kendimi alı koyamadım.
31  NbaTr Forum Arşivi / Yarı Final Eşleşmeleri / Ynt: New Orleans Hornets (1) - San Antonio Spurs (0) : 04 Mayıs 2008, 12:39:47
Vallahi Duncan böyle oynadıysa demek yerine oynatıldıysa Wink 100 değil 150 sayılık maç oynamıştır Hornets.Bu maçda da sas'ın da etkisiz bırakılabildiği anlaşıldı.
32  NbaTr Forum Arşivi / Yarı Final Eşleşmeleri / Ynt: Detroit Pistons (1) - Orlando Magic (0) : 04 Mayıs 2008, 12:35:14
Her maçta harika işler çıkaran Howard,Pitonsun savunması karşısında sinek kaldı Smiley Detroit fazla uzatmaz gibi.
33  NbaTr Forum Arşivi / 1. Tur Eşleşmeleri / Ynt: Boston Celtics (3) - Atlanta Hawks (3) : 03 Mayıs 2008, 10:27:42
Şimdi ben anlamadım burada.Boston mı kötü oynuyor,yoksa hawks mucizevi işler mi çıkardı ?

@@

Umarım boston karşımıza gelir.Ve onlara nasıl oynadığımızı ve bostonun şampiyonluğa ne kadar yakın olduğunu gösteririz.
34  NbaTr Forum Arşivi / Yarı Final Eşleşmeleri / Ynt: Los Angeles Lakers - Utah Jazz : 03 Mayıs 2008, 10:16:19
Evet şüphesiz Utahı istemeyen takım çok.Ama onu en çok isteyen takımla eşleştiler.Lakers bu savunmayı nasıl deleceğini biliyor.Gerekse kobe gerekse gasol.4-1 Lakers.Belki bir maç alırlar.
35  NbaTr Forum Arşivi / Yarı Final Eşleşmeleri / Ynt: Detroit Pistons - Orlando Magic : 02 Mayıs 2008, 08:32:02
Bu NBA bilgilerimle(Daha yeniyim öğreniyorum sizlerden)çok da fazla yorum yapamadığım bir seri.Detroitin tecrübesi + gerektiğinde ne kadar iyi olduğunu biliyorum.Fakat yeni yıldız magicin de
bu seriyi vermeyeceğini düşündüm.Gerekse hidonun winner şutları gerekse lewis gerekse mükemmel pivot dwight howard.Kısacası 4-3 magic
36  NbaTr Forum Arşivi / 1. Tur Eşleşmeleri / Ynt: Los Angeles Lakers (4) - Denver Nuggets (0) : 30 Nisan 2008, 22:24:06
Bu seri ile herşeyin iyi kadrodan kaynaklanmadığını anladık.İyi bir koç ile çok işler başarır Denver.
37  NbaTr Forum Arşivi / Yarı Final Eşleşmeleri / Ynt: New Orleans Hornets - San Antonio Spurs : 30 Nisan 2008, 22:18:16
Sas çok tecrübeli.Ne yapcağınız ne zaman ve nerde olması gerektiğini iyi biliyor.Hornetsda hiç kolay lokma deil.Suns gibi olmayacaklar.Duncan gibi BÜYÜK bir oyuncuyla 4-3 spurs diyorum.
38  NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / Ynt: New Orleans Hornets - San Antonio Spurs : 30 Nisan 2008, 11:28:54
Buraya anket eklenmeyecek mi ? Kim kazanır hesabı ?

@@@@

Maçlara gelecek olursak,Sas iyi gidiyor,Hornetsda öyle.Duncan patlaması yaşanır ya da takım halinde iyi bir oyun kurarlarsa hornetsa pek bişey bırakmazlar fakat ve lakin,Hornetsda C.Paul MVP adayı , bu seriyi tersine çeviredebilir.Eğer anket olsaydı 4-3 spurs derdim.
39  Serbest Bölüm / NBA Live 2008 / Ynt: NBA Live 08 Patchleri : 22 Nisan 2008, 18:05:57
ya nba 08 türkçe yama var mı ?
40  Serbest Bölüm / NBA Live 2008 / Ynt: Nba Live 2008 Düello Alanı : 22 Nisan 2008, 18:03:54
Gelin oynayalım.Kendime güveniyorum.Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
metabolique@windowslive.com
  Ve belkide 
Sayfa: 1 [2] 3
Arşiv