+ NBA Tr Forum
Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
  Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 ... 10
1  NbaTr Forum Arşivi / 2008 Pekin Olimpiyatları / Ynt: 2008 Pekin Olimpiyatları : 16 Ağustos 2008, 20:57:25
Valla böyle bi şey beklemiyordum.İspanya'nın biraz zorlayacağını düşünüyodum amerika'yı ama bence hiç de öyle olmadı.Amerika'nın hücümlarına hiç bir çare bulamadılar ve sonuç olarak 119 sayı yediler.37 sayı fark da cabası:D
2  NBA Genel Tartışmalar / Haber Arşivi / Ynt: Camby Yoksa Denver'da Yok : 13 Ağustos 2008, 22:06:40
savunma yapmayan takımda savunma yapan tek adam yollandı. melo-ivy ikilisi mac basına 65-70  sayı ort tuttururlarsa belkide savunmaya ihtiyac kalmaz kim bilir
Melo -ivy ikilisinin 65-70 sayı ortalama tutturması bile denver'a bi şey kazandırmaz.Bu sefer diğer oyunculara top gitmeyeceği için onlardan katkı alamazlar.Savunmasız bişe yapamazlar.
3  NbaTr Forum Arşivi / 2008 Pekin Olimpiyatları / Ynt: 2008 Pekin Olimpiyatları : 13 Ağustos 2008, 20:20:37
Amerika'nın 2006'nın öcünü alacağını düşünüyorum.2006 da amerika 101 sayı yemişti yunanistandan.Spanuolis savunabiliriz demiş ama amerika'da savunmayı çok yükseltebiliyor.
4  NBA Genel Tartışmalar / Haber Arşivi / Ynt: Cavs - Bucks - OKC ? (Üçlü Takas) : 13 Ağustos 2008, 20:13:07
Geçen sene clevelandın yaptığı takastan sonra lebron'a en çok yardım eden oyunculardan biri westti.Bence takasa sokmazlar onu tabi belli de olmaz:D.
5  NBA Genel Tartışmalar / San Antonio Spurs / Ynt: Off-Season 2008 : 13 Ağustos 2008, 20:08:43
barry'nin gitmesine üzüldüm.geçen sene eniyi bench katkısını veren oyuncuydu bence

Aslına bakarsan Finley ve tabii ki Ginobili en azından istatistiksel olarak çok daha iyi katkı yaptılar takıma ..Sadece 31 maç oynayan ve maç başına 2-3 üçlük sallamaktan başka bir şey yapmayan bir adam için bu ifadeyi kullanmak ne kadar doğru bilmiyorum ama neyse artık ..
Ginobili'yi bench oyuncusu saymadım tabii ki en iyi derken istikrar demek istemiştim.Finley daha fazla sayı atmış olabilir ve gerçekten bazı dönemlerde iyi katkı verdi takıma  ama ortalıktan kaybolduğu çok oldu.Sadece sezonu düşünmemek gerekir ..Play-off ta parker'ın yedekliğini yaptığı oldu barry'nin.Bunları gözden kaçırmamak lazım.
6  NBA Genel Tartışmalar / Miami Heat / Ynt: Miami Heat Ne Yapmalı ? : 13 Ağustos 2008, 20:03:05
Amerika milli takımında seyrettiğim wade eğer yine bir talihsizlik yaşamazsa(sakatlık vb.) miami play-off yapar.Play_off larda ne olur orasını şu an kestiremiyorum.Sezon başlasın herşey yavaş yavaş belli ede kendini bence.
7  NbaTr Forum Arşivi / 2008 Pekin Olimpiyatları / Ynt: Pekin Olimpiyatları- Diğer Sporlar : 11 Ağustos 2008, 15:50:51
4x100 'ün tekrarını seyrettim son 50 metre gerçekten müthişti.Sabah amerika'nın kazandığını internette görmüştüm.Fakat son 50 m'ye kadar haberin yanlış olduğunu düşündüm:D
8  NBA Genel Tartışmalar / Haber Arşivi / Ynt: The All-Breakout Team (East) : 11 Ağustos 2008, 01:33:02
Bu sene stuckey'i dikkatlice seyredecem.Play-off larda ki performansı çok güzeldi.Bakalım üstüne koyabilmiş mi?
9  NBA Genel Tartışmalar / San Antonio Spurs / Ynt: Off-Season 2008 : 11 Ağustos 2008, 00:35:01
Valla pek takip edemedim yazın takımı ama çıkan takas  söylentileri gerçekleşmedi.barry'nin gitmesine üzüldüm.geçen sene eniyi bench katkısını veren oyuncuydu bence.ama roger mason'u almak iyi olmuş.gençleşme operasyonu ne zman başlicak bilmiyorum ama böyle kalırsa takım sezonda zorluk çekeriz gibime geliyor.
10  NbaTr Forum Arşivi / 2008 Pekin Olimpiyatları / Ynt: 2008 Pekin Olimpiyatları : 11 Ağustos 2008, 00:27:18
Bence de biraz daha heyecan katmalı , Lebron'un vurduğu smaçla çinli oyuncuların vurduğu smaçları aynı tonda söylemesi bi garip oluyo:D
11  NBA Genel Tartışmalar / Haber Arşivi / Ynt: Kaman'ın Camby'i Heyecanı : 11 Ağustos 2008, 00:24:44
İyi bir ikili oluşturacaklarını düşünüyorum.Baron davis de var takımda camby bence geçen senekin daha iyi sayı ortalamaları tutturabilir
12  NBA Genel Tartışmalar / Haber Arşivi / Ynt: Sixers,Brand'i Kaptı : 10 Temmuz 2008, 10:52:33
Pota altında skor üretme sıkıntısını böylece aşmış oldu sixers.Ama 1-2 düzgün şutör lazım hala takıma.
13  NBA Genel Tartışmalar / Haber Arşivi / Ynt: Maggette Warriors'ta : 10 Temmuz 2008, 10:49:31
bu kontratı daha fazla başarı yakalayabileceği bir takımdan da alabilirdi ama gsw'yi seçti.Görelim bakalım neler olacak:D
14  NBA Genel Tartışmalar / Nba Tartışma Platformu / Ynt: Maç Kazanmak İçin Daha İyi Savunma mı,.Yoksa Daha İyi Hücum mu Yapmak Gerekli? : 06 Temmuz 2008, 20:48:12
ikisini de belli seviyelerin üstünde yapacaksın Cheesy
15  Serbest Bölüm / Diğer Sporlar / Ynt: Türkiye Ligleri (Futbol) : 05 Temmuz 2008, 21:57:42
Tüm yakınlarının ve türk spor camiasının başı sağolsun.
16  NBA Genel Tartışmalar / Haber Arşivi / Ynt: Paul, Hornets'le İmzaladı : 05 Temmuz 2008, 14:12:16
Hornets yakaladığı düzeni bozmak istemiyordu.paul'da hornets başarı geleceğini düşünmüş olmalı ve kontratını uzattı.
17  NBA Genel Tartışmalar / San Antonio Spurs / Ynt: San Antonio Spurs 2008 Draft : 27 Haziran 2008, 17:24:06
Hill de bir steal olma potansiyeli var sanırım Pop bu kadar güvendiğine göre...Artık buda steal olarak nitelendirelecek bir oyuncu çıkarsa Spurs ün üstüne çok geliceklerdir haksız rekabet yapıyosunuz diye...grin
İnşallah olacak:D
Hem bu oyuncular takımın yaş ortalamasını da 30'a çeker belki. cheesy smiley grin  laugh
18  NBA Genel Tartışmalar / Miami Heat / Ynt: Heat 2008 Draft : 27 Haziran 2008, 17:20:42
Kimse için pekte sürpriz olmadı sanırım.Ama son dönemde heat'in beasley yerine O.J. Mayo y da Bayless'i seçeceği hakkında söylentiler vardı.Neyse Hayırlısı olsun Heat'e
19  TBL-Avrupa-Diğer Organizasyonlar / Avrupa'dan Basketbol / Ynt: Yunanistan Ligi(HEBA) : 27 Haziran 2008, 15:21:35
Papaloukas Vujcic den sonra Yotam Halperin'i de alan Olympiakos bu sene adından söz ettirecektir bence.
20  NBA Genel Tartışmalar / Charlotte Bobcats / Ynt: Bobcats 2008 Draft : 27 Haziran 2008, 13:04:42
Dj augistine'i aldılar.pek bilmiyorum ama istatistikleri fena değil.Slam'de okumuştum doğuş balbay'ın sakatlığı yüzünden çoğu maç 40 dakika oyunda kalmış.Biraz da bu yükseltmiş olabilir istatistiklerini.hayırlısı olsun:D
Sayfa: [1] 2 3 ... 10
Arşiv