1.Yok abi başka emrim şimdilik bu kadar
2.Jordan'a saygısızlık ettiğini söylemedim sadece Joe Dumars lafı geçiyo diye ben nasıl tepki gösteriyosam sende aynını gösteriyosun farkında değilsin bunu anlatmak istedim
3.Evet yöneticilik konusunda şimdiye kadar kötü kararlar aldı haklısın
4.İstese iyi bir koç olur emin ol zamanın'da kendi takım arkadaşlarınıda nasıl geliştirdiğini biliyoruz Örnek: Pippen
5.Jordan Wizards'ta neler yaptığını biliyorum hemde senden çok daha iyi biliyorum biraz araştırsaydın görürdün sende
6.Farkındayım ilk Detroiti izlediğin dönemler benden çok canlı olarak Michael Jordan'ı daha fazla izlediğini'de biliyorum ama şuan NBA Tv'de nerdeyse hergün Jordan maçları yayınlanıyor ve ayrıyetten bir sürü filmleri var geçte olsa izlemiş oluyorum tabi senin izlediğin gibi dönem gibi olamaz yinede o konuda özen gösteriyorum
7.Ben senin söylediğin boş savunmadan buralara geldiyse o zaman senin en başta laf söyelemen ve sonrasındaki savunman sayılmıyor heralde
8.Joe Dumars hakkında boş boş konuşmadım bildiğim kadarıyla konuştum bilmiyorum farkındamısın baya uğraş verdim Joe Dumars bölümünü hazırlarken az çok bilgilenmiş durumdayım ama senin bilgine ulaşamıcağım kesin ona hiç bişey diyemem

9.Oyunculuk ayrı,Yönetim ayrı,
Bişeyler öğretmek ayrı ve herşeyden önemlisi benim için Jordan Basketbol konusunda apayrı
10.Maddeleri seviyorum umarım devamını getirmeyiz