+ NBA Tr Forum
Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
  Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2
1  NBA Genel Tartışmalar / Nba Tartışma Platformu / Ynt: Maç Kazanmak İçin Daha İyi Savunma mı,.Yoksa Daha İyi Hücum mu Yapmak Gerekli? : 22 Nisan 2008, 13:28:17
hucüm maç kazandırır savunma şampiyon yapar;)
2  NbaTr Forum Arşivi / 1. Tur Eşleşmeleri / Ynt: Houston Rockets - Utah Jazz : 20 Nisan 2008, 07:37:52
valla bu maç içn houston tarafında t-mac ruhu aranıyor bu gece ruhunu vestiyare asmışda gelmiş heralde seri boyunca böyle olacağını zannetmiyorum ama olursada rocketsların işi çok zor.utah açısındanda mehmetin kötü performansına rağmen kırılenko williams milsap aldı sazı eline utahı uçurdu milsapla mutombonun karşılılı bloklarıda olağanüstüyü kırılenkonunda scola yaptığı bloğu es geçmemek lazım seri houston açısından en azından bu maça baktığımızda zor geçecek gibi görünüyor skatlıklar canarını çok sıkacak buna akrşılık utahında benchten aldığı destekde bi o kadar artı haznesine yazılıyor utahın.bu gece hakeden maçı aldı diyebiliri her topa saldırdılar müthiş savunma örneği gösterdiler kritik dakikalarda.seride4-1 utah gibi görünüyor ama çokta emi konuşmamak gerekiyor çünkü karşısında rockes var her zaman iin uçuşa hazır bir takım ne kadar eksik olsada:)
3  NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / Ynt: Güneş Balçıkla Sıvanmaz : 09 Şubat 2008, 23:10:10
öncede vardılar şimdi de varlar daha sonrada olacaklar.kemal abinin dediği gibi durmak yok yola devam:-)
4  TBL-Avrupa-Diğer Organizasyonlar / Türkiye Basketbolu Genel Arşivi / Ynt: Opel Türkiye Kupası : 09 Şubat 2008, 23:03:35
kemal abi kusura bakma foruma bu konudan dalmak istemezdim ama grin
yaw bizim yönetimin yanlış tercihler hatasına birde saolsun turgay demirelin kurmaylarıda eklenince obu sonuç ortaya çıktı. dediğin gibi kemal abi ilk değil sonda olmayacak büyüklüğüz buradan anlaşılacak wink
5  TBL-Avrupa-Diğer Organizasyonlar / Türkiye Basketbolu Genel Arşivi / Ynt: Aydın Örs'e Yapılan Operasyonun Kodları !! : 15 Haziran 2007, 01:26:50
valla biz diyoruz tamam bundan sonra şov başlıyor bütün branşlarda diyoz ama her yerde bir tıkırdı geliyor basket şubesinde aydın abi futbolda tuncay baskey bayanlarda nilay voleybolda arslan ekşi en iyi fenerbahçeliler takımdan koparılıyor ama bu aydın  abiye yapılan çok daha bğyğk bi ayıp sırf aydın abi kalsın diye ben olsam ki bütün fenerbahçeliler bunu ister ülker desteğini çeksin yalnız devam edelim yola bence değer aydın abi için
6  Serbest Bölüm / Serbest Bölüm Arşivi / Ynt: Gece Baykuşları : 07 Haziran 2007, 02:26:17
yavaş yavaş toplanıyor baykuşlar hadi bakalım bool bool muhabbetler:)

ne demiş mevlana:"ya olduğun gibi görün, ya da göründüğün gibi ol"
valla şu zamanda adamım diye geçinenler var ne olduğu belirsiz onlaradır sözüm
  Geldik Kemal abi bekletirmiyiz hiç seni Smiley
  Eee şarkı sözü yokmu bugüne özel Smiley
  Erdi yok mu ortalıkta yahu onada bi merhaba deseydik Cheesy
kemal abide şarkı sözü biter mi her zaman kırmaz seni grin
erdi de kalamdı bu gece beni nöbetçi dikti  grin grin
7  NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / Ynt: BÜYÜK Kadro Değişimi | Yeni Bir NbaTr | : 07 Haziran 2007, 01:03:27
kemal erdem büyük isim herkese ismini zihinlerine kazıtcak yaptıkları ile .inşallah bizi unutmaz nba tv espn gibi kanallarda yorum yaparken:).o da olacak bir gün inşallah. bu alemin bir numarası olacak buna şüphe yok ve herkes görecek kemal erdem kimmiş ne cevherleri varmış burada daha iyi görecek .hayırlı uğurlu olsun inşallah nice mutlu günlere
8  Serbest Bölüm / Serbest Bölüm Arşivi / Ynt: Dünyanın en zekî insanı: Türkiye'de okumak istesem ÖSS'yi kazanamam : 07 Haziran 2007, 00:52:23
beyler bence bu adam insan değil robot ama öss hakkında kitabın ortasından konuşmuş:) doğru söze ne denirki Allah hepimizi öss illetinden kurtarsın:) (amin dediğinizi duyar gibiyim:)
9  Serbest Bölüm / Serbest Bölüm Arşivi / Ynt: Gece Baykuşları : 07 Haziran 2007, 00:47:13
valla bu gece azız burada olmadı valla kemal abi ble yoksa ooo daha ne konuşuyoz ama merak etmeyin birazdan kıraç abimizin şarkı sözleri ile döner ortama:)
10  Serbest Bölüm / Serbest Bölüm Arşivi / Ynt: Futbol : 07 Haziran 2007, 00:39:28
Şaka maka Roberto Carlos geldi..
İlk işimiz anlaşılan Fenerium'a uğramak olacak..
valla abi ben uğradım girmemle çıkmam bir oldu:) her şey ateş pahası bir tshirt 50 ytl valla görevliye bi arkadaşa bakıp çıktım ayıp olmasın diye:)
11  Medya-Video-Duvar Kağıtları / Yorumcular ve Yazarlar / Ynt: Murat Murathanoğlu : 07 Haziran 2007, 00:33:48
bir numara yorumları ile basketbol bilgisi ile her şeyi ile süper atayımda tutsun veya konuşmuş olmak için konuşma yapmaz bütün söyledikleri ders niteliğindedir.yeni nesilden de bekliyoruz böyle yorumcular ama zor.hele birde ismet bademle birleşince off tadından yenmez valla:)
12  NCAA/WNBA/Basketbol-Streetball / WNBA / Ynt: En Sevdiğiniz Oyuncu? : 07 Haziran 2007, 00:29:35
cappie pondexter valla ülkemiz onun gibi oynayan başka bir bayan basketbolcu görmemiştir.şu an sayı ortalamsında 4. bildiğim kadarı ile süper bir kız yaw seneyede inşallah fenerbahçemizde görürüz
13  TBL-Avrupa-Diğer Organizasyonlar / Efes Pilsen / Ynt: Güncel Haberler : 06 Haziran 2007, 17:41:43
okyat mahmudi ile yollar ayrıldı beklenen bir sonuçtu bu aslında bana kalırsa bu ayrılık geçen sene olmalıydı ama olmadı .bütük ihtimalle de takımın başına yabancı bir koç getirilcek bakalım bir basket devi efes kayıp 2 yılın ardından tekrar şaha kalkabilecek mi?
14  Serbest Bölüm / Serbest Bölüm Arşivi / Ynt: NBA Hikaye : 06 Haziran 2007, 17:20:54
evet nash le hızlı hucüma çıkıyor suns nashten bell'e bir pas bell üçlüğü yolladı ama girmedi ribaund howarddan hemen hızlı bir şekilde topu yarı alana geçirdi dallas terry topla buluştu bir üçlükte ondan fakat o da ne nowitzki ortasahadan zıplayıp ribaundu aldı ve sayıyı buldu( forumda ki nba 2007 oyunundan alıntı grin grin)

mavs:4-suns:2 10.30
15  Serbest Bölüm / Serbest Bölüm Arşivi / Ynt: Futbol : 06 Haziran 2007, 17:09:49
r.carlos un forması satışa çıkmış ayrıca fb david treazaguet in peşine düşmüş...inş alırız süper bir kadromuz olur...
bkz:fotomaç fotospor:) valla hocam pek inanma o gazetelerin haberlerine ama bomba transferler devam edecek gibi görünüyor hayırlısı bakalım
16  Serbest Bölüm / Serbest Bölüm Arşivi / Ynt: Futbol : 06 Haziran 2007, 14:14:01
valla carlos ne taraftan bakarsanız bakın avantaj dünyanın en iyi sol kanat oyuncusu bu bir tamam yaşlı ama en az 2 sene daha oynar(bkz:hooıjdonk) bu iki üçüncüsü ise önümğüzdeki yıllarda yine böyle bir yıldız futbolcu getirirken bak carlos geldi diyebilkceksiniz yani öenmli bi soru işareti olan türkiyenin nasıl bir yer olduu hakkında ki sorun kalkmış olcak carlos gitti ise gidilmiyecek yer değil diye düşündürmeye itersiniz futbolcuyu her açıdan süper bir transfer hayırlı olsun
17  NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / Ynt: Off-Season 2007 : 05 Haziran 2007, 17:57:44
uff kemal abi nerdesin tam senin konun:) the lord of the guard billups bana göre şu anda valla yaşladnı kısmına katılmıyorum billups ayrılcam desin anca takım arkasında sıraya girer bence billups big ben'in düştüğü hataya düşüp detroitten ayrılmaz bad boys ruhu detroitte devam eder:) ki kalmadlıdırda km geelcek onun yerine kimi alabilecekler ki billupsında ayrılma gibi bir düşüncersi olduğunu zannetmiyorum
18  Serbest Bölüm / Serbest Bölüm Arşivi / Ynt: Futbol : 05 Haziran 2007, 17:51:39
Fatih gitti
Abi Fatih'in takımı Rus ekipi Fatih'i ligleri başlayana kadar kiralık olarak verebilirmiş.Fotomaç'ta okumuştum herhalde.
fotomaç photoshop gazeteciliği yapıyor hocam:) bilindiği üzre yapılan haberlerin 10/1 ya tutuyor ya tutmuyor o yüzden pek güvenmemek lazım fotomaç fotospor 12.adam gibi gazetelere özellikle ama fatih zenitten ayrıl mak istediğini açıkladı ispanyada oynamak istiyormuş türkiyeyede dönebilirim dedi
19  TBL-Avrupa-Diğer Organizasyonlar / Türkiye Basketbolu Genel Arşivi / Ynt: 2008 Sezonu : 05 Haziran 2007, 15:36:58
valla ben bu sene açıkcası baya bilşey bekliyorum düşünün yaş ortalaması 18 filen ve bu durumda adamlar ligde kaldı ve fenerbahçe efes bu takımlar oynadıkları 4 maçtada zorladı gs ve beşiktaşı birer kere yendiler bu sene daha da tecrübeli olacaklar oun için bu sene play off bekliyorum bu takımdan gerçekten çok kaliteli oyuncular var ilerde bu oyuncuları milli takımlarda görecez ve bu takım fenerbahçe içinde büyük bir şans burda hem gençler oynayarak yetişiyor hemde 1.lig tecrübesi ediniyolar futbolda olmayan bu pilt takım uygulaması baya br yara salıyor takımlara seneyede en az 2 ouyncuyu fenerbahçede görecez hayırlısı bakalım hadş koçlarım gösterin kendinizi bu senede
20  NbaTr Forum Arşivi / NBA Finali / Ynt: San Antonio Spurs - Cleveland Cavaliers : 05 Haziran 2007, 15:32:51
Sadece LeBron ile final kazanılmaz.Gibson falan hikaye olacak bu seride.Hadi Spurs göriyim seni.Niye böyle Spurs diye deli olduğumu söyliyim dersanede arkadaş ile iddia ilk girdiğimde Spurs finale kadar çıkacak demiştim tuttu o da Cavs'a dikkat et falan demişti.İkimizin ki de tuttu.Şimdi fişnalde ikiside inşallah kazanırım.
valla hocam haklısın ama valla bu lebron çıldırtmaya gelmez:) bu zamana kadar taşıdı takımı finalde bir vites daha artırcak bana göre tabi gibson ılgauskas gooden gibi isimlerin yardımı ile kazanabilirler ancak bu seriyi ama lebron valla dediğim gibi çıldırmasın o zaman ne olduğunu bir çok maçta gördük..

TÜrkçe'ye biraz daha dikkat - Big Nugget 
Sayfa: [1] 2
Arşiv