k.durant horford dan büyük oyuncu tabiki olucaktır ama lebron kobe t-mac seviyesine ulaşaması imkansız şu görüntü ile
ayrıca garnett yılın savunmacısı seçilirken (9 rib,1.4 steal,1.25 blok) istatistikleri vardı en yakın rakibi camby (13 rib,1.05 steal,3.7 blok)istatistikle oynadı anlatmak istediğim istatistiklere fazla bakılmıyo bu ödüller için önemli olan ödülün anlamına uygunluğu yılın çaylağı derken en başarılı olmuş çaylak denir durant'in başarısı yokki sen tutmuşsun yok efendim horford'ın yanındakiler durant'te olsaydı seattle süper olurdu felan falan die birbirleriyle karşılaştırdın
sen ne dedin seatllein hali gördük durante önem verdiler gördük..Adama önem vermeselerdi zaten duranti seçmezler ve takımı oonun üzerine kurmazlardi neden lewisi gönderdiler..???Sonra durantin yaptıklarını boş buluyorsun adam 20 sayı ortlamaları ile oynuyor..Takımın bırıncı skorer opsiyonu..Şutu düşük olabilir neden çünkü top hep onun eline geliyor takım bişeyler üreteceğine takım onu eline bakıyor...Sen seattleın durumuna batı sonlarında yer aldı durantin yaptıgı bu mu bide playoofmu yaptı dedğin için ben atlantadaki oyuncular durantte olursa böyle böyle dedim...