Ekleme yapıym umarım 4. maçı Beşiktaş alır ve iki takım da bi maç daha oynamak zorunda kalır. Finalde kim gelirse gelsin biraz yorgun olursa işimize gelir. Özellikle Beşiktaş yorgun olursa deplasmanda oynayacağımız ilk maçı kazanabiliriz gibi geliyo bana. Tabii 3-0 bitirdiğimizi varsayarak konuşuyorum. Umarım burdan vermeyiz.
Usta valla tek engel BT gibi duruyor. Mesela son maçta Vidmar hiç süre almadı. Sakat mı bilmiyorum ama hiç süre almaması dikkatimi çekti. White ve Kinsey'in aldığı süreler de yavaş yavaş dengeye gelmeye başladı. Umarım böyle devam eder adamın sağı solu hiç belli olmuyo.
Çok fazla yorum yapmayacağım;
Yerden yere vurulan Fenerbahçe açık ara kalitesini belli ediyor..Hele Amerikalı oyuncularda şu sıralar bu kadar formda iken Fenerbahçe bu sezonuda şampiyon göğüsler artık bu şampiyonluktan sonra ....
---------------------------
Solomon-Kinsey-White
Ömer-Mrsiç
Semih-Oğuz-Ömer Aşık
Mirsad ve zaman zaman Emir
Bu kadar patlamalı oyuncuların olduğu ve hızlı hücumları canının istediği gibi yapan bir takımın endişe etmesine gerek yok bu saatten sonra..Play-off'larda bambaşka oynuyorlar bunuda hesaba katmak lazım..