+ NBA Tr Forum
Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
  Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 ... 9
1  NBA Tarihi Tartışma Alanı / Kareem Abdul-Jabbar / Ynt: Kareem Abdul JABBAR [Kariyer Tablosu] : 28 Nisan 2008, 23:33:23
en çok seyretmek istediğim oyuncuların başında geliyor nba çok  geç aşık olduğum için pişmanım Sad
2  NbaTr Forum Arşivi / Play-Off Haber Merkezi / Ynt: Howard Tarih Yazıyor : 28 Nisan 2008, 23:20:11
müthiş bir yetenek çok daha  fazla top kullanmalı sezonun son bir ayı  dinlene  dinlene  oynadı  hiç kasmadı dağıtması gayet normal Cheesy çok seviyorum onu
3  NBA Genel Tartışmalar / Haber Arşivi / Ynt: D'Antoni Kovulabilir : 28 Nisan 2008, 23:14:29
bence  d antoni elindeki kadroyla  kurabilceği en iyi takımı kurdu.  çok da başarılı bana  göre  tabi başarı şampiyonluktur derseniz saygı duyarım. ama  bu adamı da böyle  kovmak felan büyük haksızlık olur bana göre hep olumsuzluklar yaşadı. buna  rağmen  takımını zirveye oynatabildi  onu gönderdikleri  zaman bu dar rotasyonda  bu kadar  başarılı olabilcek kaç tane koç var şuan çatısı yarım kalmış bir ev inşa etti çatısını bitirmesine izin verilmeli bu adama raja bell utahdan geldiğinde bitik bi adam dı iki sene  üst üste  mvp olmuş nash sadece kalbur üstü olmuş bir guard dı amare ne olacağı meçhul bir adamdı marion atletik özellikleri olan bir forvetti nerden nereye getirdi  takımı keza boris ve barbosa el insaf yoktan var etti bu  takımı alkışlanmalı bence .
4  NBA Genel Tartışmalar / Haber Arşivi / Ynt: Efsane Ewing, New York'tan Teklif Bekliyor : 28 Nisan 2008, 22:57:41
baba otur  oturduğun  yerde biz seni seviyoruz .
5  NBA Genel Tartışmalar / Regular Season Tartışma Alanı / Ynt: NBA'deki Uluslararası Oyuncular : 28 Nisan 2008, 22:55:16
peki darko ? orlando da oynarken ben ondan çok  fazla şey bekliyordum açıkcası potansiyeli bu kadar  fazla olan bir adam bence  tartışılmalı .
6  NBA Genel Tartışmalar / Tartışma Platformu Arşivi / Ynt: Most Improved Player (MIP Yarışı) : 28 Nisan 2008, 22:32:26
ne kadar gururlansak az  bu kadar büyük organizasyon ve  bukadar büyük oyuncuların içersinde  böyle  büyük bir onura laik görülmek  gerçekten  müthiş birşey çok teşekkür ediyorum .
7  NbaTr Forum Arşivi / Maç Takibi / Ynt: NBA -Canlı- Maç Topici : 26 Nisan 2008, 04:09:54
şu oyunla geri dönmesinin imkanı yok  detroit  19 sayı fark var ve  bitane düzgün hucüm izleyemedim (3 çeyrekten itibaren izlemeye başladım)
8  NbaTr Forum Arşivi / Maç Takibi / Ynt: NBA -Canlı- Maç Topici : 26 Nisan 2008, 03:57:40
ben diorumki philedelphia nın sezon içindeki çıkışı yoksa  küçümsendimi zira bunu kimse beklemiyordu onlarda ben 4-0 diyordum yada detroit artık kabuk mu değiştirmeli  çok enteresan çünki kabul edilemez bi durum bu
9  NbaTr Forum Arşivi / Maç Takibi / Ynt: NBA -Canlı- Maç Topici : 26 Nisan 2008, 03:51:03
rashid wallace  bi lafı var dallaslıların çok içerlediği dallasta büyük adam yok diye kidd bile fayda etmedi bu senenin bahanesi  ne olucak acaba ? 3 sıfır olursa  geçmiş olsundur iş
10  NbaTr Forum Arşivi / Maç Takibi / Ynt: NBA -Canlı- Maç Topici : 25 Nisan 2008, 03:49:33
valla sorun bende sanırım seyredemedim bi türlü  ilk çeyreği kaçırdım  fakat toronto seyircisine de aldı arkasına  i orlandodaki seyircisi gibi sakin değiller çok hızlı başlamış toronto fark play of bu rehavet e  kapılmıcaksın o kadar  rahat oynamıcaksın  ikinci yarı  takımımda iyi savunma  ve bi geri dönüş bekliyorum ama toronto çok hırslıydı seyrettiğim bölümde ikinci yarısı  daha  çekişmeli geçer umarım ilk yarı  20 li sayılarda  fark çok fena  takımım adına .
11  NbaTr Forum Arşivi / Maç Takibi / Ynt: NBA -Canlı- Maç Topici : 25 Nisan 2008, 03:08:03
sopcast 3 dakika geriden geliyor.

Cavs-Washington maç linki:

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

teşekkür ederim sağolasın

Orlando-Toronto maç linki:

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
12  NbaTr Forum Arşivi / Maç Takibi / Ynt: NBA -Canlı- Maç Topici : 25 Nisan 2008, 03:07:00
link varmı arkdaşlar  ilk seti  kaçırdık Sad
13  NbaTr Forum Arşivi / Maç Takibi / Ynt: NBA -Canlı- Maç Topici : 23 Nisan 2008, 05:13:29
kalbim durcaktı 10 yaş yaşlandım hedo son 3 dakika müthişti  howard Cheesy insan değil  bosh müthişti çok çekişmeli bir maçtı ispanyolların da alayı colpacı neyse kazandık mutluyum
14  NbaTr Forum Arşivi / Maç Takibi / Ynt: NBA -Canlı- Maç Topici : 23 Nisan 2008, 03:52:27
avery johnson öyle  çaresiz bir  bakışı vardıki ilk çeyrekte o bakış tüm maçın  nasıl geçeceğini gösterdi bana ama dallas son periyotta  varını yoğunu koyucaktır bir  geri dönüş  bekliyorum dallastan eğer geri dönemezlerse bundan sonra işleri çok çok zor new orleans  beni busene  hep yanılttı  onları bukadar iyi olacağını ummuyordum hiç
15  NbaTr Forum Arşivi / Maç Takibi / Ynt: NBA -Canlı- Maç Topici : 23 Nisan 2008, 03:47:26
kupono azdı ama bosh u çok yordular ikinci yar ıdüşücektir oyundan  ilk setteki  sert savunmayı yapamadık ama çok iyi döndü toronto  seyri çok yüksek bir maç  çok boş 3 lük kaçırdık ilk yarıda bakalım  ikinci  yarıda  neler yapıcaz
16  NbaTr Forum Arşivi / Maç Takibi / Ynt: NBA -Canlı- Maç Topici : 23 Nisan 2008, 03:07:39
resmen azdık ya Cheesy kalbim durdu böyle  bir iştah görmedim  ben

orlando sopcast linki

sop://broker1.sopcast.com:3912/22668
17  NbaTr Forum Arşivi / Maç Takibi / Ynt: NBA -Canlı- Maç Topici : 23 Nisan 2008, 02:37:51
avery johnson yüzündeki ifade dallas cephesinde durumun hiç iç açıcı olmadığını gösteriyor
18  NbaTr Forum Arşivi / Maç Takibi / Ynt: NBA -Canlı- Maç Topici : 23 Nisan 2008, 02:31:21
new orleans çok rahat oynuyor  dallasa  göre  ve çok daha sert savunma yapıyorlar
19  NbaTr Forum Arşivi / Maç Takibi / Ynt: NBA -Canlı- Maç Topici : 23 Nisan 2008, 02:26:11
bu mıp ödülü ne  zaman açıklanıyor  arkadaşlar

dallas maçı sopcast linki

sop://broker1.sopcast.com:3912/22260
20  NbaTr Forum Arşivi / Maç Takibi / Ynt: NBA -Canlı- Maç Topici : 23 Nisan 2008, 02:19:58
yanlız çinliler  reklam yapmayı öğrenmiş haa  reklam ları çok enteresan Cheesy
Sayfa: [1] 2 3 ... 9
Arşiv