bence d antoni elindeki kadroyla kurabilceği en iyi takımı kurdu. çok da başarılı bana göre tabi başarı şampiyonluktur derseniz saygı duyarım. ama bu adamı da böyle kovmak felan büyük haksızlık olur bana göre hep olumsuzluklar yaşadı. buna rağmen takımını zirveye oynatabildi onu gönderdikleri zaman bu dar rotasyonda bu kadar başarılı olabilcek kaç tane koç var şuan çatısı yarım kalmış bir ev inşa etti çatısını bitirmesine izin verilmeli bu adama raja bell utahdan geldiğinde bitik bi adam dı iki sene üst üste mvp olmuş nash sadece kalbur üstü olmuş bir guard dı amare ne olacağı meçhul bir adamdı marion atletik özellikleri olan bir forvetti nerden nereye getirdi takımı keza boris ve barbosa el insaf yoktan var etti bu takımı alkışlanmalı bence .
ne kadar gururlansak az bu kadar büyük organizasyon ve bukadar büyük oyuncuların içersinde böyle büyük bir onura laik görülmek gerçekten müthiş birşey çok teşekkür ediyorum .
ben diorumki philedelphia nın sezon içindeki çıkışı yoksa küçümsendimi zira bunu kimse beklemiyordu onlarda ben 4-0 diyordum yada detroit artık kabuk mu değiştirmeli çok enteresan çünki kabul edilemez bi durum bu
rashid wallace bi lafı var dallaslıların çok içerlediği dallasta büyük adam yok diye kidd bile fayda etmedi bu senenin bahanesi ne olucak acaba ? 3 sıfır olursa geçmiş olsundur iş
valla sorun bende sanırım seyredemedim bi türlü ilk çeyreği kaçırdım fakat toronto seyircisine de aldı arkasına i orlandodaki seyircisi gibi sakin değiller çok hızlı başlamış toronto fark play of bu rehavet e kapılmıcaksın o kadar rahat oynamıcaksın ikinci yarı takımımda iyi savunma ve bi geri dönüş bekliyorum ama toronto çok hırslıydı seyrettiğim bölümde ikinci yarısı daha çekişmeli geçer umarım ilk yarı 20 li sayılarda fark çok fena takımım adına .
kalbim durcaktı 10 yaş yaşlandım hedo son 3 dakika müthişti howard insan değil bosh müthişti çok çekişmeli bir maçtı ispanyolların da alayı colpacı neyse kazandık mutluyum
avery johnson öyle çaresiz bir bakışı vardıki ilk çeyrekte o bakış tüm maçın nasıl geçeceğini gösterdi bana ama dallas son periyotta varını yoğunu koyucaktır bir geri dönüş bekliyorum dallastan eğer geri dönemezlerse bundan sonra işleri çok çok zor new orleans beni busene hep yanılttı onları bukadar iyi olacağını ummuyordum hiç
kupono azdı ama bosh u çok yordular ikinci yar ıdüşücektir oyundan ilk setteki sert savunmayı yapamadık ama çok iyi döndü toronto seyri çok yüksek bir maç çok boş 3 lük kaçırdık ilk yarıda bakalım ikinci yarıda neler yapıcaz