+ NBA Tr Forum
Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
  Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 ... 103
1  NBA Genel Tartışmalar / NBA -Haber Merkezi- / Lebron: Altın Madalya'yı Nba Şampiyonluğuyla Kıyaslayamam : 26 Ağustos 2008, 19:51:49
ABD Ulusal Takım'ı ile Pekin Olimpiyatlar'ında altın madalyaya ulaşan Lebron James'ten ilginç açıklamalar geldi.

ABD takımkın lideri olarak gösterilen Lebron James kazandıkları altın madalya hakkında açıklamalarda bulundu.Olimpiyatlarda altın madalyanın önemine değinen Lebron;

"(Madalya)Benim için en büyük şeydir.Nba finallerine ulaştım,benim için en güzel ve büyük şeyin olduğunu düşündüm.Fakat asla bir Nba şampiyonluğu kazanmak ülkem için bir altın madalyayı kazanma ile kıyaslayamam." dedi.

TP//NbaTR
2  NBA Genel Tartışmalar / Boston Celtics / Boston Giddens'la İmzaladı : 26 Ağustos 2008, 19:22:39
Boston Giddens'la İmzaladı

Son şampiyon Boston Celtics imzalar atmaya devam ediyor.2008 Nba Draft'ında seçilen J.R. Giddens ile sözleşme imzalandı.

Boston Celtics'in ilk tur seçimi seçimi olan Giddens ile yapılan kontratın ayrıntıları takım politikası gereği açıklanmadı.30. sıradan seçilen Giddens,geçtiğimiz seneyi New Mexico'da tamamlarken 16,3 Sayı-8,8 ribaund ortalamalarını tutturdu.

Boston Celtics,draftta ilk tur seçimini Giddens'ten,ikinci tur seçimini Milli oyuncumuz Semih Erden'den yana kullandı.

TP//NbaTR
3  Serbest Bölüm / Müzik / Ynt: Şarkı Sözleri ( Lyrics ) : 25 Ağustos 2008, 22:01:07

[Hakan Yeşilyurt] > Acıya Gülmek

öpüyorsam ayrılığı gözünden
söküyorsam yüreğimi göğsümden
geçiyorsam gözlerinin içinden 
sana olan sevdamdandır bilesin
geçiyorsam bir çiçeğin özünden

meğer ne yalnızız insan olmuşsak
yaprak gibi dalda sessiz solmuşsak
yeri gelmiş acıya da gülmüşsek 
yeri gelmiş ayrılığa gülmüşsek

biliyorum sen yine
parmak uçlarında üşüyorsun.
aramızda kıvrılıp yatan uzaklığa inat, ayaklarınla kasıklarımın kasırgasını,
ellerinle yüreğimde yaktığın ateşi düşlüyorsun.
sularımız sızıp karışıyor ay karanlıkta
ve çırılçıplak bir ırmağa dönüşüyoruz yatağımızda.
apansız pencerende gülümsüyor güneş, ne güzel!
bütün parmakların tıkır tıkır işliyor.
iştahla biliyorsun, yaşamaktır aşk
geceyle gündüzün sessiz geçişimidir bir uyku boyunda
delice bir yangın parmaklarının buzulunda
ah şahrud,
her yerimiz nasıl da şaşırıp kalmaya istekli!

karşılıksız sevebilmekse sevda
gerçek seven küle dönmüş her çağda
elim kolum bağlanmışsa kıyında
seydunayım gebermişsem kıyında
4  Serbest Bölüm / Konu Dışı / Ynt: Gece Kargaları : 25 Ağustos 2008, 08:48:12
Akşam uyuduk açamadım.Sabah kalkınca kapatalım bari..

Fantastic

el & va
5  Serbest Bölüm / Konu Dışı / Ynt: Resimleriniz : 25 Ağustos 2008, 08:37:57
Yok ara sıra banada yapıyor grin

Onur'un seksi dolabı yine objektife yansımış.Artık değiştir o dolabın yerini geyik (miken) onur grin

:T işaretide gözümden kaçmadı ,4eva grin :T Buck

KE=Matrix grin
6  NBA Genel Tartışmalar / NBA -Haber Merkezi- / Ynt: 4 - Boozer / 3 - Beasley : 24 Ağustos 2008, 22:53:21
136 MD'ye takmayın bu kadar.O sadace varsayımdı.
7  NbaTr Hakkında / Duyurular ve İstekler / Ynt: Kullanıcı Adı Değişikliği ! : 24 Ağustos 2008, 21:43:25
Bu nasıl iş ben kimseyi tanıyamıyorum grin Se verin grin Şaka bir yana üyeler açısından inanılmaz bir fırsat..Benim gibi üyelik alırken , aklı gitmiş olanlar vardır elbet.
8  2008 Pekin Olimpiyatları -Özel Bölüm- / 2008 Pekin Olimpiyatları / Ynt: Pekin/Final: ABD - İspanya : 24 Ağustos 2008, 13:52:16
umm tam olarak o 2 konuyu direkt bağladığımı düsünmüyorum. a algılama meselesi ya da istenildigi gibi anlama meselesi o ayrı.. ben sonucu soyleyeyim.. kobe liderliginde,yardımcı oyuncularla gelen namağlup olimpiyat sampiyonlugu..
Turnuvayı konuşualım tamam.Başımla beraber..

Kobe liderliğinde demek Wade'e haksızlık yapmaktır.Kobe'nin son maçta kritik anlarda sorumluluk alması büyük bir olay ancak turnuvanın başından beri bir gerçek var ki ; oda Wade.Takımın sürekli skor gücünü yüklendi.Bunu yaparken takıma zarar vermedi,her top 'ben kullancam' demedi.Bence Wade ABD'nin en iyisi idi.

Kobe ise sakat sakat oynayarak büyük fedakarlıklar yaptı.Bana göre turnuvaya katılmayıp ameliyat olmalıydı ama tercih meselesi.
9  2008 Pekin Olimpiyatları -Özel Bölüm- / 2008 Pekin Olimpiyatları / Ynt: Pekin/Final: ABD - İspanya : 24 Ağustos 2008, 13:26:20
Hımmm .Yeni gördüm...

Williams'ın turnike kaçırmasından sonra , Kobe'nin sürünerek Salt Lake'te Triple yaptığına değinilmiş.Fazla söylüyecek bir şeyim yok..

Konu:Pekin basketbol finali
Olay:Kobe'nin Salt Lake'te yaptığı trible
Sonuç:Gözü kara Lakers taraftarlığı (bıktım)
Tepki:'Ne desem Boş'

(Yazmayayım diyorum ama.Yeter..Bu bende ki Lakers antipatisini oluşturan insanlara yazıklar olsun..Her yerde Lakers'ı açıpta 'Utaha nasıl koyduk' edasıyla yorum yapan insanlar yüzünden  bıktım,usandım.Bu lafım herkese değil . Laker olupta böyle kişilere müdahale etmeyenlerde suçludur,sonuçta benim antipatimi sağlayan bu insanlardır.)
10  2008 Pekin Olimpiyatları -Özel Bölüm- / 2008 Pekin Olimpiyatları / Ynt: Pekin/Final: ABD - İspanya : 24 Ağustos 2008, 12:34:35
Maçın buraya gelmesinin en büyük sebebi ABD'nin koçlarıdır.Alan savunmasına karşılık Redd'i bir saksı gibi kenarda oturtmaları,maçın zorlaşmasına sebeb oldu.Amerika Alan savunmasına hücüm etmekte bir hayli zorlandı.

Kobe'nin aldığı sorumluluğun önemi çok büyüktü.Özellikle takımın zorlandığı anlarda içeri drive eder savunmanın dengesini bozması maçı getirdi..Bunun dışında Wade'in istekli oyunu ABD'nin turnuva başında beri bir artısı idi.

Ben böyle maç fazla izlemedim.Maçta savunmaların sert olmasına rağmen müthiş skor vardı.İki takımda yüzdeli attı.İspanya,Amerikayı 100+ sayı atarak yenebilceğini biliyordu.Bunu yaptıklar ancak ABD'li oyuncuların bireysel yetenekleri x-faktör oldu.

İspanya benim gözümde antipatisi olan bir takımdı , taki bu maça kadar.Oyunu çirkinkleştirmeden (gasol'de devam etsede) müthiş mücadelesi ile turnucaının en zevkli maçını izletti.Rubio'nun müthiş yüreği daha 18 yaşında olmasına rağmen , takımı iyi idare etti.Bunun haricinde Rudy'nin Nba yıldızları karşısında verdiği savaş 'geliyorum' niteliğindeydi.Howard'ın üzerinden vurduğu smaç play-offtaki Kobe'nin (AK-47 üstünden) vurduğu smaçı hatırlattı.

Sonuç olarak turnuvada herşey beklendiği gibi gitti sürpriz olmadı.İspanya'nın Abd'yi zorlayacak yegane takımm olduğu görüşü vardı buda gerçekleşti.
11  NBA Genel Tartışmalar / Anketler / Ynt: Dream Team Vs Redeem Team : 23 Ağustos 2008, 08:22:51
Orada demek istedigim belli.. Kobe James geliyorsa.. Pierce da gelecek.. o stil adamlar olacak.. CP ve Kidd yanında Billups olabilirdi misal.. ne malone u ne stockton ı.. mezarından Mikan'ı mı kaldıralım dedim..
Pierce,Billups Ulusal takımdan aflarını istedi , nasıl olucak?
12  NBA Genel Tartışmalar / NBA -Haber Merkezi- / Ynt: Pierce: Kobe'yi Seviyorum : 22 Ağustos 2008, 21:53:52
Laker'lar döktürmüş yine grin

PP34 Lakers'ı devirmekle hatayı yaptı zaten.Konuşmasada 'kötü adam' olacaktı , Lakers saflarında.
13  NBA Genel Tartışmalar / Anketler / Ynt: Dream Team Vs Redeem Team : 22 Ağustos 2008, 21:48:37
Boozer Bosh Prince Deron Redd  bunların yerine daha iş yapacak isimler alınsa.. 2008 ama.. 92 kadrosunun yaptıkları ortada... o yuzden 92 diyorum

Fesupanallah...

Zaten Boozer yerine Malone , Deron yerinede Stocton alınmadı 2008 kadrosuna..Sanki Barkley yerine Bosh alındı..Saydığın isimler Nba'de en iyi iş yapan isimler..Yerine diye bir şey yok..
14  NBA Genel Tartışmalar / Haber Arşivi / Ynt: Parker Aşka Geldi : 22 Ağustos 2008, 21:43:09
Aksine Parker'ı savunabilicek oyunculara sahibiz.Özellikle Ender olmak üzere Tunçeri ile de bu işin üstesinden gelebiliriz.Enderin hızlı ayakları , Kerem'in akıllı savunması Parker'ı yavaşlatır ki öyle olacak.

Ancak Milli takımdaki sorunları düşününce bir işe yarayacağını sanmam.Pota altı skor gücü olmadığı sürece dışardakiler ne yaparsa yapsın bir 0'ızç.Pota altına Memo,Kaya,Ermel gibi skor üreten oyuncuların yerleştirilmesi gerekir.Aksi taktirde nal toplarız.
15  NBA Genel Tartışmalar / NBA -Haber Merkezi- / Ynt: Gordan Giricek Fenerbahçe'de : 20 Ağustos 2008, 13:11:10
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

Bu linklerin nba sitelerinde var oluşu bile transferlerin büyüklüğünü gösterir.Fenerbahçe Giricek'i almamıştır,Giricek'ten sonra gelen oyuncuları almıştır.Bu iş prestij işidir,Giricek'in 1 senede verebileceği katkıdan bile önemlidir.

-ayrıntılırnısonrayazarım-
16  Serbest Bölüm / Diğer Sporlar / Ynt: Avrupa'dan Futbol : 14 Ağustos 2008, 13:48:36
Tekke Çalışıyor…;

17  NBA Genel Tartışmalar / Haber Arşivi / Ynt: Kirilenko Takas Listesinde : 14 Ağustos 2008, 13:27:46
Ben çok senaryolar yazdım,çok yorumlarda bulundum geçen yaz Krilenko için.Yine de usanmadan bir senaryo daha yazayım :

http://www.realgm.com/src_checktrade.php?tradeid=4752914

- Öncelikle bu senaryo kesinlikle kazıklama içermiyor.Önyargılı davranmadan yazdıklarımı bir okuyun,ondan sonra tekrar düşünün.

- Krilenko'nun savunmacı özellikleriyle bize katacakları ortada.Ayrıca run&gun sisteminde kullanacağı şut sayısını artması sonucu alacağı tatmin duygusu,yeniden yapılanan takımda üstleneceği liderlik görevi ile ve tecrübesi ile de çok faydalı olacak bir oyuncu.Tabi bu hamleyi yapmak,2010 yazında LeBron ve benzerlerine sulanma ihtimalini sonlandırıyor.

- Utah öncelikli hedefleri doğrultusunda Rose'un biten kontratını alarak sene sonunda capte 8 milyonluk bir rahatlama sağlıyor.Krilenko'nun kontratı 15 milyon değerinde,Jeffries ve Rose'un kontrat değeri toplamı ise 13 milyon değerinde,oysa lig kurallarının izin verdiği aralıkta olduğu için,2 milyonluk daha cap boşluğu oluşuyor.Toplamda 10 milyonluk cap boşluğu oluşuyor.Boozer şu anda 11.5 milyon alıyor.Yıllık 16 milyon alsa bile,yapılan bu hamle ile 5 milyon kara geçilmiş oluyor,Üstelik şu an capin 5 milyon üzerinde olan Jazz,bu hamleyle capin altına düşüyor ve lüks vergisi de ödememiş oluyor.

- Jeffries gibi pis işleri yapmaktan haz alan,savunmacı ve Harpring'i yedekleyebilecek,belki de zaman zaman 4 numarada bile oynayabilecek bir oyuncuyu kadroya katmış oluyor.

- Krilenko'yu bu haliyle başka bir takıma takas edebilen varsa da beri gelsin.
-

İnanılmaz akılcı bir senaryo..Özellikle Kirilenko'nun kontratından kurtulmak ve Cap'te yer açmak için müthiş bir hamle olur benim adıma..Ama bu takasın gerçekleşmesi Utah açısından imkansız gibi bir şey;

-Öncelikle her ne kadar Kirilenko şu aralar kötü oynasada , Utah Jazz yönetimi içinde Kirilenko'ya tapanlar var.Buda beraberinde Kirilenko'nun takımda öyle verya böyle kalmasını sağlıyor.

-Görünüş olarak -ilk bakışta- bedavaya gitti yorumları yapılacağı için , taraftarların pek hoşuna gitmeyeceği kesin.

-Krilenko'nun takımdan ayrılmamasının bir diğer sebebide Utah seyircisinin sevgisidir.Küçük bir şehirde taraftar yönetimi bile etkileyebilir.

-Başta Kirilenko'ya 15 MD'lık kontrat  veren zat'lar bu olaya karşı çıkacaktır.Çünkü bunu yapanların yanlışı ortaya çıktıktan sonra kabul edilmiş olacak.

-Sloan'un önümüzdeki sezon gönderilme planları ise,Kirilenko'nun seneye takas değerini arttırmakta.Bu da Kirilenko'nun gönderilmeme nedenidir.

Kısacası; bana göre iki takımada yararlı takas olur ancak bunu yapabilicek bir Utah takımı görmüyorum.Kirilenko konusunda çıkmaza girilmiş durumda.
18  NBA Genel Tartışmalar / Haber Arşivi / Ynt: Kirilenko Takas Listesinde : 13 Ağustos 2008, 13:31:22
He zaten takımlarda 50 MD'lik kontrat olsada alsak diyorlardı.Kontratı bitene kadar bir yere gidemez , açık ve net!
19  Serbest Bölüm / Konu Dışı / Ynt: Gece Kargaları : 11 Ağustos 2008, 23:29:33
Bugün erkenden uçak dedim, yolumuz uzun grin
20  Serbest Bölüm / Konu Dışı / Ynt: Gece Kargaları : 11 Ağustos 2008, 01:38:08
KArıya kıza baktım tongue

Ne yapam maç seyrettim , yine bana hüsran grin
Sayfa: [1] 2 3 ... 103
Arşiv