Mesajları Göster
|
|
Sayfa: [1] 2 3 ... 63
|
|
1
|
NBA Genel Tartışmalar / NBA -Haber Merkezi- / Ynt: Rockets-Blazers-Grizzlies'dan Üçlü Takas
|
: 30 Haziran 2008, 13:47:05
|
Deandre Jordan hakkında fazla bi bilgim yok ondan sallamayım yani...Dorsey'iden yana sıkıntı yok demiştim bi önceki mesajımda da zaten. Benmi ama deyişim farklı nedenlerden dolayı...25 sıradan Batum gibi bi adamı neden seçtik,olayın orasını kavrayamadım ben...Takımda forvet sıkıntısı varda biz mi bilmiyoruz yani...Heaa bu hata öyle ya da böyle düzeltimiş Dorsey gibi bi savaşçı kadroya katılmıştır o yönden güzel tabi.Ama nedenler insanın kafasına takılıyor işte  @Tugi:Amma abarttmışsın yahu 2.30 falan  DeAndren'in bizde alacağı süre Clippers'ta alacağı süreden az olabilir.Ama 6-7 dakika kadarda az olmazdı.
|
|
|
|
|
2
|
NBA Genel Tartışmalar / NBA -Haber Merkezi- / Ynt: Draft'ın 3 Büyük Kaybedeni
|
: 30 Haziran 2008, 04:01:47
|
Rockets ise daha sonra takas ettiği Nicolas Batum seçimi ile eleştiri aldı. Rockets'ın Yao'nun arkasına iyi bir yedek seçimi yapması gerektiğinin altı çizildi.
Az önce başka bi konuda da belirttim aslında.Ki kemal abiyle de az bişe konuştuk gece (Przybilla'yı alalım falan demiştim hoş orda ama ) bu takas olayını...Gerçekten saçma bi seçim yaptık..Hala Yao'yu yedekleyecek bi pivotumuz yok kadroda..Deke var tabi yedek olarak daaa.. Eee artık yaşı belli verebilceği katkı belli..Yao'nunda yorulunca dominatlığı kaybettiğini biliyoruz...Bi Ömer Aşık,Deandre Jordan hatta bi Semih'i alsak daha iyi olacaktı bizim için.
|
|
|
|
|
3
|
NBA Genel Tartışmalar / NBA -Haber Merkezi- / Ynt: Rockets-Blazers-Grizzlies'dan Üçlü Takas
|
: 30 Haziran 2008, 03:54:09
|
Dorsey gibi mücadeleci,ribaund canavarı,savunmacı bir adamı Yao'nun yanına koymak gayet mantıklı Apo.Hem o sırada adam akıllı uzun mu var Allah aşkına?
Dorsey'den yana sıkıntı yok abi, hatta sevdiğim bi oyuncu...Ama boy dezavantajı var biraz işte... Benim aklıma takılan; Şimdi biz 25. sıradan Batum'u seçtik,DeAndre Jordan 35'ten,Ömer ise 36'dan gitti...Acaba diyorum onlardan birini alsaydık daha hoş olmazmıydı...Hea tabi olan oldu artık geri dönüşü yok bu işin..Ama insanın aklına takılmıyor da değil Deandre Jordan'la,Ömer...
|
|
|
|
|
4
|
NBA Genel Tartışmalar / Houston Rockets / Ynt: Off-Season 2008
|
: 30 Haziran 2008, 03:36:03
|
Ama şunu söylemek lazım bir C de şart  Dediğim gibi adaş "Przybilla'yı isterem  Portland'a ne verilip adamlar kafalanır o kadarını bilemem, ama Oden'ın da dönmesiyle pota altı epeyi kalabalık oldu orda...Oden-Aldridge-Frye-Outlaw (bide LaFrentz gözüküyor kadroda ama onu salla  ) Bu uzunların arasında süre bulması zor olacaktır Przybilla'nın... Gelsin Rox'a Ming'in arkasından yeterli süreyi alsın...Böylece Deke'de tam bi veteran gibi; havlu sallasın, gaz versin, arada 5-10 dk girip blok yapsın ve parmak sallasın Duy sesimi Daryl!!!
|
|
|
|
|
6
|
TBL-Avrupa-Diğer Organizasyonlar / Fenerbahçe Ülker / Ynt: Güncel Haberler
|
: 30 Haziran 2008, 00:04:11
|
|
Benimde boyum 20 cm uzun olsa 1.ligde oynar olurdum...Belki...Kısacası, olsayla demekle olmuyor bu işler...
Green iyidir hoştur boyuna göre çok büyük işler yapar doğrudur...Green'in bi şekilde hücum tarafında işleri sırtlayabilceğini de düşünüyorum( Solomon kadar yapamaz tabi de...) ama işin savunma yanında napacak??İşte olay burda bana kalırsa...Solomon'un savunmasını anlatmama gerek yok heralde....
Solomon'un takım üzerinde ki etkisi, seyirciler falan oralara girmiyorum bile...
|
|
|
|
|
8
|
TBL-Avrupa-Diğer Organizasyonlar / Euroleague / Ynt: Euroleague -Genel-
|
: 28 Haziran 2008, 20:52:09
|
Bu karar federasyonun vereceği bir karar değil.
Efes ve Ülker'in Euroleague ile 3 yılık bir anlaşmaları var devam eden.Ülker hakkını devrettiği için Fenerbahçe gidiyor.Bu takımlar isterlerse küme düşsünler,yine giderler Euroleague'e.Olay ligde kaçıncı oldukları ile alakalı değil,zira bildiğiniz gibi Euroleague FIBA'nın organizasyonu değil,ULEB'in organizasyonu olarak kuruldu ve birleşmiş olmalarına rağmen yapılan anlaşmaların geçerliliği devam ediyor.Antlaşmalar sona erince ancak lig pozisyonlarına göre alım yapılabilir ki bu durum da henüz kesin değil bildiğim kadarıyla.
Ben tam olarak ayrıntıyı girmedim,sadece temsil edecek takımları yazdım işte Her ne kadar çoğu kişi bilsede(tahminim) Efes ve FB-Ülker'in neden Euroleague'a katıldığını...Bu ayrıntı yazman iyi olmuş abi
|
|
|
|
|
10
|
TBL-Avrupa-Diğer Organizasyonlar / Banvit / Ynt: Güncel Haberler
|
: 28 Haziran 2008, 14:30:05
|
|
Oktay Yılmaz Banvit'de
Banvit, geçen sezon Mersin Büyükşehir Belediyesi forması giyen Oktay Yılmaz ile anlaşmaya vardı.
Crispin İle Devam
Banvit, geçen yıl başarılı maçlar çıkaran Joseph Crispin ile gelecek sezon için yeniden anlaştı.
|
|
|
|
|
11
|
TBL-Avrupa-Diğer Organizasyonlar / Türkiye Basketbol Ligi / Ynt: Oyuncuların Askerlik Sorunları
|
: 28 Haziran 2008, 14:22:15
|
|
Askerlik Kanunu Yürürlüğe Girdi
Resmi Gazete’de yayımlanarak yürürlüğe giren 5768 sayılı Askerlik Kanunu ile Bazı Kanunlarda Değişiklik Yapılmasına Dair Yasa, A Milli Takım oyuncularının yanısıra liglerde oynayan oyunculara da, askerliklerini 38 yaşına kadar tecil etme hakkı tanıyor.
Yeni yasaya göre, 3 ve daha fazla ligi bulunan spor dallarında en üst 2 ligde yer alan takımlar ile en az 2 ligi bulunan spor dallarında da en üst ligde yer alan takımların uluslararası kuralların öngördüğü sayıdaki sporcuları, askerliklerini 38 yaşına dek erteleyebilecekler.
|
|
|
|
|
12
|
TBL-Avrupa-Diğer Organizasyonlar / Erdemir / Alper Yılmaz, Erdemir'de
|
: 28 Haziran 2008, 14:20:16
|
|
Alper Yılmaz, Erdemir'de
Ligin yeni ekiplerinden biri olan Erdemir, Alper yılmaz ile anlaştı.Alper Yılmaz'la 1 yıllık sözleşme imzalayan Erdemir, iç transferde ise Gökhan Sunter, Emre Ekim ve Serhan Kavut ile yeniden anlaşma sağladı.
|
|
|
|
|
13
|
TBL-Avrupa-Diğer Organizasyonlar / Aliağa Belediyesi / Ynt: Güncel Haberler
|
: 28 Haziran 2008, 14:15:51
|
|
-> Aliağa Belediyesi, takımın başına Meta Babaoğlunu Getirdi.Mete Babaoğlu'yla 1 yıllık sözleşme imzalandı.
-> Aliağa Belediyesi,Galatasaray Cafe Crown'dan Fatih Solak ile Mersin Büyükşehir Belediye'den Reha Öz ile anlaşmaya vardı.
->Aliağa Belediyesi,geçtiğimiz sezon Darüşşafaka forması giyen Barış Güney ve Eren Beyaz ile sözleşme imzaladı.
-> Aliağa Belediyesi,geçtiğimiz sezon Aliağaspor forması giyen Levent Demirci ve Hakan Yapar ile birer yıllık sözleşme imzaladı.
|
|
|
|
|
16
|
TBL-Avrupa-Diğer Organizasyonlar / Türkiye Basketbol Ligi / 08-09 Sezonunun'da Beko Basketbol Liginde Oynayacak Takım sayısı Belli Oldu
|
: 28 Haziran 2008, 00:52:37
|
|
08-09 Sezonunun'da Beko Basketbol Liginde Oynayacak Takım sayısı Belli Oldu
Dün akşam yapılan Basketbol Federasyonu Yönetim Kurulu Toplantısı ile,önümüzde ki sezon BBL'de oynayacak takım sayısı belirlendi. Sene sonunda ligin 18 takıma çıkartılacağı dedikoduları gerçeklik bulmazken, yeni sezonda Beko Basketbol Liginde yine 16 takımın yer alacağı açıklandı.
Ayrıca bu toplantıda Alpella ve TTnet Beykoz'un ligden düştüğü kesinleşirken, Erdemir ve Aliağa Belediyesi'nin Beko Basketbol Ligi'ne yükseldiği resmiyet kazandı.
|
|
|
|
|