+ NBA Tr Forum
Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
  Mesajları Göster
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 74
21  NBA Genel Tartışmalar / Houston Rockets / Ynt: Off-Season 2008 : 04 Eylül 2008, 18:06:00
Scola'nın çokta sert olmadığı ortada bence daha nba için pişmesi olayından bahsediyorum sonuçta avrupa basketbolundan geliyor sertliği kapmıştır ama daha nba için yeterli değil bence!Ben daha çok açıklarımızı kapatmalarını bekliyordum bu sene ama Battier'le aynı yeri paylaşacak sert bir oyuncu alındı.Burda Artest i sevmediğim fikri oluşmasın sadece daha farklı yönlü transferler yapılabilir diorm...Önce açıkları kapatmak lazım bence wink

Geçen sene ilk sezonunda yani;
Normal sezon:10,3 sayı - 6,4 ribaunt
Playofflar:14,0 sayı 9,3 ribaunt

Ortamaları yakalamış bir adamdan bahediyoruz.Kii bu istatistkiklerin ötesinde yaptığı katkı hele ki playofflar da  yapptığı katkı bu ortamaların kat ve kat üzerindedir.

+ olarakta bu adamın ilk senesinde Yao'suz oynadığını hatırlatmama gerek var mı  smiley

Tabi senin bu adamdan ne beklediğinde önemli..20-10 beklemek biraz hayalcilik olur Scola'dan...

tmacfatih:Valla bi uzun takasına hayır demem aslında grin ama bu saatten sonra sağlam bi uzunu hangi takımdan nasıl alabiliriz ki...Eldekiyle yetinmeyi ve bu kadroyu en iyi şekilde kullanmayı başarabiliriz umarım.
22  NBA Genel Tartışmalar / Houston Rockets / Ynt: Off-Season 2008 : 04 Eylül 2008, 16:42:34
Artest takası  ile Battier'ı 6.adam olarak kullanma imkanına sahip olduk hiç bu açıdan baktın mı acaba olaya.

Ayrıca Scola'ya yumuşak demek Lebron'a güçsüz, İverson'a hantal demek gibi bişey oluyor heralde...Bütün pis işleri mırın kırın etmeden yapıyor adam daha ne yapmasını, nasıl sert olmasını bekliyorsun adamdan acaba  ??

Pota altımızda da maalesef ekstra katkılar verebilcek isimler çıkmasını bekleyeceğiz bu sene.Joe Dorsey'den beklenin üstünde katkı mesala grin
23  NbaTr Forum Arşivi / Arşiv / Ynt: Garnett mi,Duncan mı ? : 04 Eylül 2008, 16:25:30
Arşiv nedir...Zamanı geçmiş,  değerini yitirmiş konunun atıldığı,saklandığı yerdir demi...

Arşive mesaj atmak nedir Huh..Şu ramazan gününde ağzımızı bozdurcaksınız illa.

Biraz daha dikkat!!!!
24  Serbest Bölüm / Serbest Bölüm Arşivi / Ynt: Gece Kargaları : 04 Eylül 2008, 04:26:46
Yemeğimizi yedik, dişlerimizi fırçaladık, suyumuzuda içtik grin hazırız bi oruçlu güne daha grin
25  Serbest Bölüm / Serbest Bölüm Arşivi / Ynt: Gece Kargaları : 04 Eylül 2008, 02:22:00
İyi geceler Eren'im.

Bende 1-2 saat kestirem sahurda görüşürüz kalan kargalarla grin

Hadi herkese iyi geceler.

İyi geceler K.E. smiley
26  Serbest Bölüm / Serbest Bölüm Arşivi / Ynt: Gece Kargaları : 04 Eylül 2008, 02:00:31
O abartı oluyor nedense bence Fantastic Hoş duygusal filmde ağlayanlara hadi bişey demeyelimde grin
Rocky filminde ağlayan kaç insan var Fantastic
27  Serbest Bölüm / Serbest Bölüm Arşivi / Ynt: Gece Kargaları : 04 Eylül 2008, 01:57:12
İnsan hüzünlenir yahu bu son derece normal demi ...
Ben sadece hergün her saat hüzünlenen adamı sevmem...Abartmaya gerek  yok hüzün olayını diyorum işte..

Poo'm sen varken hüzünlenmek elde mi tiryaki

Pozitif insanım işte naparsın  tongue
28  Serbest Bölüm / Serbest Bölüm Arşivi / Ynt: Gece Kargaları : 04 Eylül 2008, 01:39:40
Hüzünlüysek hüzünlü gidiverelim Eren'cim ayıp ettin.

Ben hiç hüzünlenmeyelim demiyorum zaten grin arada hüzün lazım tongue

Ama fazlası insanı sinir hastası eder bee ..
29  Serbest Bölüm / Serbest Bölüm Arşivi / Ynt: Gece Kargaları : 03 Eylül 2008, 04:31:40
Çekişktirme K.E.   No no

4'de kalkıyorum ben sahura bikere...Sahura kalkmama gibi bi durumum yok grin
30  Serbest Bölüm / Serbest Bölüm Arşivi / Ynt: Gece Kargaları : 02 Eylül 2008, 00:53:44
Ayağımızı denk alacaz Eren'cim artık.

Çok sinsi çıktın grin Bilmezdim seni böyle tongue
31  Serbest Bölüm / Serbest Bölüm Arşivi / Ynt: Gece Kargaları : 02 Eylül 2008, 00:49:00
Poo hem neşeli..oruç tutmasına gerek yok grin yazık onada grin Bütün sene oruç tutarsam hayatım kayar valla grin

Edit: Ramazanda S.S. yok tabi grin ama ramazan sonrası bütün birikimimle gelirim o yönden dikkatli olsun hüzünlüler Fantastic
32  Serbest Bölüm / Serbest Bölüm Arşivi / Ynt: Gece Kargaları : 02 Eylül 2008, 00:43:58
Poo etkisi Tolgam Poo etkisi nargile

Eren bilmiyordum bak bu özelliğini grin Beklenmedik anlarda daha dikkatli olmam lazım bundan sonra grin
33  Serbest Bölüm / Serbest Bölüm Arşivi / Ynt: Gece Kargaları : 02 Eylül 2008, 00:37:52
Beni eklemediler boşa ankete abi.Ama anketin isminde yanlışlık var  No no

Poo'dan sonra en atletik oyuncu olmalı anketin adı nargile Lütfen düzeltelim grin
34  Serbest Bölüm / Serbest Bölüm Arşivi / Ynt: Gece Kargaları : 02 Eylül 2008, 00:34:50
İyi geceler beyler bir uğrayım dedim kargalara Smiley
Sanada iyi geceler Tolga grin
Tatilleri bitirdin tabi, kaldın bu kokuşmuş kargalarla geceleri geçirmeye Fantastic

Edit:Toptan görürüm işimi diyorsun yani Eren'cim grin
35  Serbest Bölüm / Serbest Bölüm Arşivi / Ynt: Gece Kargaları : 02 Eylül 2008, 00:30:44
Felsefik bir akım yaymaya çalışıyorum NbaTr'ye K.E. Fantastic

Selam Eren grin kaç kilo verdin bugün tongue
36  Serbest Bölüm / Serbest Bölüm Arşivi / Ynt: Gece Kargaları : 02 Eylül 2008, 00:22:28
Orucu uykuya tutturan tayfadanım yine grin

Ama sonuç olarak uykuyu uyuyanda ben değimiyim ??Ee o zaman orucu uyku tuttuysa uykuyu kim uyudu, BEN grin

Sonuç olarak orucu ben tutmuşum demi Fantastic

İyi geceler millet grin
37  Serbest Bölüm / Serbest Bölüm Arşivi / Ynt: Gece Kargaları : 01 Eylül 2008, 04:47:13
110'dan 85'e düşünce ne hala gelecen gerçekten merak ediyorum Eren Fantastic
Neyse ben yatmaya gidiyorum artık.Herkese hayırlı ramazanlar, Allah kabul etsin şimdiden grin

K.E. sen üstüne alınma tongue
38  Serbest Bölüm / Serbest Bölüm Arşivi / Ynt: Gece Kargaları : 01 Eylül 2008, 04:40:59
Eren'im datlım önemli olan 110 kilo olman değil.110 kiloda ki yağ oranını düşük, kas orasını fazla tutsan çok deli olursun Fantastic
39  Serbest Bölüm / Serbest Bölüm Arşivi / Ynt: Gece Kargaları : 01 Eylül 2008, 04:37:34
OHhh pilav+köfte=sınırsız ekmek grin

Bi beslenme programı yapmalı ama..İdmanlar falan epeyi kasıcı geçecek bu ramazan ayı...
40  NbaTr Hakkında / Duyurular ve İstekler / Ynt: Bunun Adı Hırsızlık Değil Artık Kansızlık : 01 Eylül 2008, 01:25:49
Vay anam vay isim vermişizde art  niyeytliymişizde...Saldırı düzenlemişizde adamlara..Biz neymişiz meğer...

Tugi'min mesajına kadar nerde geçmiş onların siteciklerinin ismi biri bana göstersin hadi...
Sayfa: 1 [2] 3 4 ... 74
Arşiv