+ NBA Tr Forum
Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
  Mesajları Göster
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 74
41  Serbest Bölüm / Serbest Bölüm Arşivi / Ynt: Gece Kargaları : 01 Eylül 2008, 00:19:24
Torres'im Bi Karadeniz fırtınası estirelim gel hadi grin
42  Serbest Bölüm / Serbest Bölüm Arşivi / Ynt: Gece Kargaları : 31 Ağustos 2008, 23:48:52
Öyle değil Dağlar'cım grin Fesat arkadaşlar çıkabilir aramızdan Fantastic
43  Serbest Bölüm / Serbest Bölüm Arşivi / Ynt: Gece Kargaları : 31 Ağustos 2008, 23:45:41
Bende sana sevgilerimi yolluyorum K.E. İyi duşlar Fantastic

Not:Şimdi iyi duşlar dedik diye millet yanlış anlamasın lütfen  grin

44  Serbest Bölüm / Konu Dışı / Ynt: Resimleriniz : 31 Ağustos 2008, 01:54:12
YOk bizim gibi hayata dolu dolu bakan manzaralar işte K.E.

Ayrıca bu ne hal Hüso ya...Kim küstürdü seni hayata böyle Fantastic
45  Serbest Bölüm / Serbest Bölüm Arşivi / Ynt: Gece Kargaları : 30 Ağustos 2008, 23:56:05
Eheh , İddaa 'ya şimdi verdiğim paralar ödünç . Nasıl olsa geri alacağız faiziyle dimi TP ? Fantastic

Her umutlu genç gibi sende  umutlu ol tabi Hüso Fantastic

İyi geceler Tugi ve K.E.
46  Serbest Bölüm / Serbest Bölüm Arşivi / Ynt: Gece Kargaları : 30 Ağustos 2008, 01:35:25
Ben kimseye iç yada içme demem zaten.Hee içmesen iyi olur derim tabi orası ayrı grin

Ama içecem derse illa buyursun içsin, tutan yok kimseyi grin
47  Serbest Bölüm / Serbest Bölüm Arşivi / Ynt: Gece Kargaları : 30 Ağustos 2008, 01:24:17
Sigara öldürmez K.E. ...grin Keşke öldürse yani

Direk süründüryor.Her anlamda...
48  Serbest Bölüm / Serbest Bölüm Arşivi / Ynt: Gece Kargaları : 30 Ağustos 2008, 00:51:00
Ben hayatımı yaşıyorum.Mutluyumda,KAstamonu'da olmak dışında tabi grin

Ayrıca o sigaraya verdiğim parayla yiyecek bişey alırım, karnımı doyururum Fantastic

49  Serbest Bölüm / Serbest Bölüm Arşivi / Ynt: Gece Kargaları : 30 Ağustos 2008, 00:45:31
Yaa ne muhteşimi allahına..Kendini kandırma K.E. ....
Al dumanı içine ver dumanı dışarıya...Ne büyük zevk demi.

Sigara içmek tamamen psikolojik bi olay bence.
50  Serbest Bölüm / Serbest Bölüm Arşivi / Ynt: Gece Kargaları : 30 Ağustos 2008, 00:40:18
Konuşma K.E. grin

Sigarayı iyi bişey gibi göstermeye çalışıyor bide utanmadan  No no
51  Serbest Bölüm / Konu Dışı / Ynt: Resimleriniz : 29 Ağustos 2008, 23:54:17
Yaa görüntüler küçüktü biraz büyülttüm ondan netliği bozuldu haliyle...
Sendende bi campırlık bekliyorum artık Dağlar'cım wink
52  Serbest Bölüm / Konu Dışı / Ynt: Resimleriniz : 29 Ağustos 2008, 23:26:01
Nİye böyle oldu ya..Ben bunları silemde sonra bidaha atarız artık grin

Edit:Sorun halloldu galiba grin
53  Serbest Bölüm / Konu Dışı / Ynt: Resimleriniz : 29 Ağustos 2008, 23:10:42
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
54  Serbest Bölüm / Konu Dışı / Ynt: Resimleriniz : 29 Ağustos 2008, 01:46:40
Çok çekiştiriyorsunuz millet beni Fantastic ayıp oluyor ama grin

Dış görünüşe aldanmayın içimde bi Artest mevcuttur,tabi basketbol oynarken smiley Normal hayatımda son derece sakin bi adamımdır ama grin
55  NBA Genel Tartışmalar / Haber Arşivi / Ynt: Bu Sefer Kazanacak Mı ; Tracy McGrady : 27 Ağustos 2008, 23:22:43
Valla uzun sıkıntımız olduğunu bende düşünüyorum ama öyle UZZZUNN diye bağıracak kadar  bi sıkıntımızda yok.

Özellikle 4 numara konuda sıkıntımız olduğunu hiç düşünmüyorum.Elimizde Scola gibi bi maden var zaten,Landry'ide bu saatten sonra takımda tutarız heralde.. Hayes gibi mücadeleci bi adamda yedekten gelip kısa sürelerle 4 numaramızı kapatabilir.

Gelelim 5 numara sorunumuza...Yao gibi bi uzuna sahibiz evet, ama nerdeyse sakatlanmadığı sezon yok adamın.Yedeklerine bakalım Mutombo dedemiz ve yeni Ben wallace olacak denilen ya da ona benzetilen Joe Dorsey.

Mutombo'nun yaşı belli alabilceği süre belli, geçen sene elinden gelenin en iyisini yaptı gerektiğinden fazla sürede oynadı hala az çok idare edebilceğini gösterdi.Ama geçen sene iyice yorulan vücudu bu sene ne alemde orası tamamem muamma işte.

J.Dorsey ise Ncaa'de kısa boyuna rağmen 5 numara oynamaya alışmış ve o mevkide hiçte sırırtmayan bi eleman.Nba'de 5 numaraya epeyi bi kısa kalıyor...Bakalım yeni Ben Wallace olabilcek mi izleyip görecez.

Yani kısacası 5 numaraya bi uzun yedek takviyesi olsa hayır demem, ama eldeki kadroya illa uzun lazımda diyemem.
56  NBA Genel Tartışmalar / Haber Arşivi / Ynt: Bu Sefer Kazanacak Mı ; Tracy McGrady : 27 Ağustos 2008, 22:26:28
Houston çok iyi bir bomba patlattı. Ama 4 numarada ciddi bir açıkları var bence. Louis Scola var. Juck Hayes PF pozisyonuna çok kısa kalıyor. Belki bazen Ron Artest PF oynayacak ama yinede oda Sf'de olduğu kadar başarılı olacağını sanmıyorum bu pozisyonda. Onun için bir Pf transferiyle bence 2. tur değil belki konferans finali bile garantilenir

Carl Landry ne güne duruyor bu takımda.
57  Serbest Bölüm / Konu Dışı / Ynt: Resimleriniz : 27 Ağustos 2008, 21:06:50
Poo da tam psikiyatris tipi var grin

Ruhsal bilimci adamım ben grin

Kasların olayım Po.

Triseps'e kasmış yani... Poo klasik bir 9 numara karizması Fantastic

Lan Buck benim  gibi sexy kaslarım olacan heaaa Fantastic karizman artar sayemde  cool

O trisepsler doğuştan var Dağlar'cım tongue Var bu 9 numarada bi hikmet smiley

58  NBA Genel Tartışmalar / Haber Arşivi / Kobe Ameliyat Oluyor : 27 Ağustos 2008, 16:32:54
Los Angeles Lakers'ın yıldız oyuncusu Kobe Bryant'ın, sol el serçe parmağından ameliyat olacağı belirtildi.

Pekin'de düzenlenen Olimpiyat Oyunları'nda Amerika ile birlikte altın madalya sevinci yaşayan Kobe'nin, yakın zaman içinde operasyona maruz kalması bekleniyor.

Kobe geçtiğimiz sezon Nets maçında sakatlanmış ve sezonu sakat sakat oynarak tamamlamıştı.

-------------------------------
NbaTr/KE

59  NbaTr Hakkında / Duyurular ve İstekler / Ynt: Ceza Alanlar : 27 Ağustos 2008, 10:13:50
"kobe_merve" adlı kullanıcı 1 haftada 5  mesajının silinmesinden dolayı 2 gün no-post cezası almıştır.

Bu 2 gün süresinde forumun işleyişini iyi takip eder ve anlar umarım wink
60  NBA Genel Tartışmalar / Haber Arşivi / Ynt: Bu Sefer Kazanacak Mı ; Tracy McGrady : 27 Ağustos 2008, 09:50:37
Bad Boys gibi son şansımız buda bizim grin (Hoş adamların nba şampiyonu olabilmek için son şansı, bizimse ilk turu geçmek için smiley)

Kariyerinde öyle, böyle, şöyle diyerek hep ilk turdan elendi.Bazılalarında kendi suçu vardı bazılarında takımının gücü yetmedi.Ama bu sefer bahanesi, sığınabilceği hiç bişey yok bence...Sakatlık bile bahane olamaz artık, o kadar yani grin

Şampiyonluk sözcükleri bu kadroya bakınca ister istemez benimde aklıma geliyor...Ama lige büyük umutlarla girip sezonun sonunda büyük hayal kırıklarıyla baş başa kalmak istemiyorum artık.

Kısaca bu yıl ilk tur ötesini görememiz için bir sebeb göremiyorum ben artık smiley
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 74
Arşiv