+ NBA Tr Forum
Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
  Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 4
1  Serbest Bölüm / Teknoloji/İnternet/Oyunlar / Ynt: Oyunlar İle İLgili Sorularınız & Sorunlarınız : 24 Mayıs 2008, 22:53:37
Millet sizde eski NBA Live serisinden varmı 2005 onceleri ve 2003 il ilgili yama yada hile bilen varmı ?    wink
ya bende nba 2004 var ps2 ama 2008den sonra hiç alışamıyorum hile falan bilmiyorum ama sitelerde yazar..video kodları falan
2  Serbest Bölüm / Müzik / Ynt: Eurovision 08 : 24 Mayıs 2008, 22:50:16
Perşembe günkü rakipleri de gördüm iyice sindirdim. Hiç şansımız yok. İlk 10'da belki. Yunanistan ve Ukrayna en çok beğendiklerim. Büyük ihtimalle Ukrayna götürür oyları.
yunanistan hep aynı şeyleri yapıyor eğer dikkat ettiyseniz böyle lise müsameresi türü şarkılar ve 2-3 hatun göstermekle olmamalı bu iş....o zaman Türkçe şarkıyla mor ve ötesi birinci olmalı eğer bu şarkı eurovision için değilde normal bir almbüm için yapılsaydı bu kadar tepki görmez,herkesin diline dolanırdı...
Şarkıyı dinlemedim daha ama bu kadar farklı iki yorum görünce Yunanistanın şarkısını merak ettim.
ya hani bi kadın varya kalomira diye beyaz şova çıktı sesi o kadar iğrenç ki konuşurken kulaklarımı tırmaladım...aşırı sevimli bir sesi var anla yani ...
3  Serbest Bölüm / Diğer Sporlar / Ynt: Avrupa'dan Futbol : 24 Mayıs 2008, 22:47:03
İlker Yasin mübağalayıda mı biliyormuş Smiley Yıllardır kendi eziyet çektirmedi mi bize saçma sapan abartmalarıyla Cheesy
frankfurt-fb maçıydı galiba :hem penaltı hem gol! ortamı nba kendini kaan kural zanneti galiba grin
4  Serbest Bölüm / Diğer Sporlar / Ynt: Avrupa'dan Futbol : 24 Mayıs 2008, 22:45:20
hani bir imam hatip öğrencisi vardı büyük ikramiyeyi kazandı da haram deyip almadı...e gerizekalı ... madem almayacaksın neden oynadın dedim çok feci konuşmuştum...gerçi arkadaş onu demek istememiş bir yanda bilginle para kazanıyorsun diğer yanda şansınla neredeyse aynı parayı alabiliyorsun bu da kişileri bu tür yarışmalara iter ama...burada arkadaş show tvnin yaptığı o uefa finalini yayınlamama salaklığına tepki göstermek istemiş bende olsam sinirlenirdim yani abartılacak bir şey değil
5  NBA Genel Tartışmalar / NBA -Haber Merkezi- / Ynt: Blazers, Takasa Sıcak Bakıyor : 24 Mayıs 2008, 22:34:21
oh 2.takımım portland sonunda adını duyurmaya başlayacak-playoffs manasında- rudy fernandezin gelmesi eğer olursa hedonun gelmesi ile bu takım muhteşeme doğru gider yalnız şu armadan hiç hoşlanmıyorum hiç bir albenisi yok sizcede öyle değilmi...ayrıca alakası yok ama detroit neden armasını değiştirdi? at vardı piston vardı güzeldi o ya....
6  NBA Genel Tartışmalar / Haber Arşivi / Ynt: Utah'ı Boozer Korkusu Sardı : 24 Mayıs 2008, 22:26:17
kaan kural lakers-spurs maçında artık nbade geleceğin 4 büyük takımı olacak.jazz,portland,lakers,hornets bir jazzlı olarak sevindim zaten lakers dışında diğerlerini de 2.takımım gibi severm...fakat jazz bu söylenilenleri başarmak için boozerdan kurtulup daha iyisini bulmalı...boozer-haslem takası söyleniyordu olabilirmi? olursa müthiş olur zaten deronun yanına kim gelirse gelsin ihya olur malone-stockton olamazlar ama deron yanına gelecek adamla kobe-shaq gibi bir ikili oluşturabilir....diye düşünüyorum
7  NbaTr Forum Arşivi / Konferans Finalleri / Ynt: Los Angeles Lakers (2) - San Antonio Spurs (0) : 24 Mayıs 2008, 22:19:15
arkadaşım ben zaten ezer geçer demedim onu ilk eşleşmelerde hatta daha lakers-jazz ile oynarken diyordum ama bu gidişle olmayacak gibi gözüküyor...
8  Serbest Bölüm / Müzik / Ynt: Eurovision 08 : 24 Mayıs 2008, 22:16:57
yunanistan hep aynı şeyleri yapıyor eğer dikkat ettiyseniz böyle lise müsameresi türü şarkılar ve 2-3 hatun göstermekle olmamalı bu iş....o zaman Türkçe şarkıyla mor ve ötesi birinci olmalı eğer bu şarkı eurovision için değilde normal bir almbüm için yapılsaydı bu kadar tepki görmez,herkesin diline dolanırdı...
9  TBL-Avrupa-Diğer Organizasyonlar / Türkiye Basketbol Ligi / Ynt: Tbl'den Nba'e Kimler Gidebilir? : 24 Mayıs 2008, 22:11:00
ömer aşık,solomon bir de nba'e gidemeyecek olsalar bile yunus çankaya,tutku açık,ermal var...
10  NbaTr Forum Arşivi / Konferans Finalleri / Ynt: Los Angeles Lakers (2) - San Antonio Spurs (0) : 24 Mayıs 2008, 22:06:38
maçı izlediğimi söyleyemem utah-lakers maçının 5.30 da başlayıp 8.30da bitmesini baz alarak 6.30da kalktım...ses açmaya bastığımdan skorboardın sadece lakers yazan yerini görebildim lal 90 yazıyordu 4.50 dk vardı bitime sas da herhalde 87 falandır dedim gördüğümde inanamadım 90-67! spurs lakersı ezer geçer derken şu gördüğüme bak! gerçi hornets de ilk 2 maçı almıştı ama lakers bu ilk iki maçta belkide spursa sezonda veremeyeceği acıyı ve zararı verdi ilk maçta 20 sayıdan gelip yendiler 2.maçta 30 sayı farkla yendiler...artık büyük bir endişeyle(!) lakersın şampiyonluğun en büyük adayı olduğunu düşünüyorum ama spurs olamazsa bile savunması daha kuvvetli takımlar olan celtics ve detroitin lakersı durdurabileceğine inanıyorum...celticsin işi bana göre daha zor ama...
11  NbaTr Forum Arşivi / Maç Takibi / Ynt: NBA -Canlı- Maç Topici : 22 Mayıs 2008, 21:30:37
2.maç yarın saat kaçta bilen bir cevap yazabilirmi? ayrıca boston-pistons maçını da yazarsanız sevinirim kaçırdım güzelim maçı...hadi be  !
12  NBA Genel Tartışmalar / Utah Jazz / Ynt: Off-Season 2008 : 22 Mayıs 2008, 21:17:50
boozerı kötü performansına rağmen oyundan almaması bencede yeterli bir sebep fakat jazz gelenekçi bir yapıya sahip olduğundan büyüklerine hürmet edip sloanla devam ederler...
13  Serbest Bölüm / Müzik / Ynt: Eurovision 08 : 22 Mayıs 2008, 21:13:20
Komşulukla falan alakası yok.
Ermenistan ve Yunanistan'a oyları kimler veriyor sanıyorsun sen?Ermeni ve Rum asıllı vatandaşlar veriyor.Tıpkı Almanyadaki Türkler gibi.Öyle al sana komşu gibi bir durum yok yani.
[/quote] iyi tamam da medyada da o komşuya bak yunanistana destek falan gibi saçma şeyler de olmuyor değil...onlarda da bir nebze olsa dost olmaya çalışırlar hala kin besliyorlar yinede hiç takmayacaksın bunları...morgillere başarılar
14  Serbest Bölüm / Müzik / Ynt: Eurovision 08 : 21 Mayıs 2008, 16:45:15
artık eurovision da t...k geçen şarkılar başarılı olmaya başladı veya aşırı protest olanlar finlandiyadan sonra geçen yıl ukrayna ve bu sene hindili bilmemneli,ispanyanın yine ti ye alan şarkıları ....zaten geçen sene sırbistanın ne derece hakettiği de aşikar hile hurdayı abarttılar bir de ermenistanyunanistan olayı var biz adamlara komşu diye salakça yapışıp 10 verirken adamlar al sana komşu deyip çakıyor 0 pointi halka misali o yüzden çok ciddiye almamak lazım ben ikinci vatanım olan malta-neden bilmem çok seviyorum bu ülkeyi- için izleyeceğim...mor ve ötesi bu yarışmaya bir kaç beden büyük gelir ama anlarlarmı o da ayrı...
15  NBA Tarihi Tartışma Alanı / Aktif Oyuncular / Ynt: Kobe Bryant : 21 Mayıs 2008, 16:34:59
yalnız şansımıza kobe çıktı demişsin...gerçekten şanslıymışsın ya garip bi adama gelseydin? mesela ben ilk adını beğendim diye boozer fanatiğiydim şu lakers serisi yüzünden gitsin diye dua ediyorum...tabi tipini beğenip boyunu daha kendime yakın görüp yıllardır allen ıverson fanı olmam da var..
16  NbaTr Forum Arşivi / Konferans Finalleri / Ynt: Boston Celtics (1) - Detroit Pistons (0) : 21 Mayıs 2008, 16:24:21
of maçı izlemeyi unuttum...ikinci maç ne zaman oynanacak? ben celticsin geçeceğini düşünüyorum galibiyet sevindirdi hele garnettin 26 sayıyla maçın en skoreri olması da ayrı bir sevinç yarattı...
17  NBA Genel Tartışmalar / Utah Jazz / Ynt: Off-Season 2008 : 20 Mayıs 2008, 22:11:13
gerçekten de millsap çok önemli bir oyuncu son lakers maçında da tek başına direndi ve son saniyeye kadar umudun korunmasını sağladı...bu arada lordapo sen de olmasan bu sayfada eğlence olur mu bilmem desteklerinin sürmesi dileğiyle
18  NbaTr Forum Arşivi / Yarı Final Eşleşmeleri / Ynt: Los Angeles Lakers (4) - Utah Jazz (2) : 20 Mayıs 2008, 22:04:39
geç gelen bir itiraf olmuş...ama zararın neresinden dönersen kar..
19  Serbest Bölüm / Spor Aksesuarları / Ynt: Adidas - NBA Konsept Mağazası !! : 20 Mayıs 2008, 17:57:58
altlı üstlü mü 120? o zaman olabilir...bir deron williams -altlı- bir de utah polarlarından alırım-benchtekilerin giydiklerinden-
20  NbaTr Forum Arşivi / Konferans Finalleri / Ynt: Los Angeles Lakers - San Antonio Spurs : 20 Mayıs 2008, 17:45:53
bende lakersın olmadığı bir finali çok istiyorum grin bugün hornets karşısındaki soğukkanlı,dış şutlarda başarılı spursü görünce,utah karşısında kobe dinlenirken farkın kapanmasına engel olamayan lakersın bu seriden galip çıkması zor görülüyor ama büyük oyuncular büyük maçlarda ortaya çıkar...kobe&gasol&odom  ginobili&parker&duncan'a karşı bakalım ne kadar başarılı olacak...go spurs go!
Sayfa: [1] 2 3 4
Arşiv