+ NBA Tr Forum
Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
  Mesajları Göster
Sayfa: [1] 2 3 ... 251
1  NBA Genel Tartışmalar / NBA -Haber Merkezi- / Ynt: Kobe: İtalya'da Oynayabilirim : Bugün 15:26:51
Ne oluyor bu nba oyuncularına yahu..Ortalık karıştı vallahi..
2  NBA Genel Tartışmalar / NBA -Haber Merkezi- / Ynt: Heat'de Hedef: Marbury - Ridnour : Bugün 12:30:37
Miami olayı iyice abartıyor.. Ne bu yaa bütün yaşlı paslanmış oyuncuları toplama çabası nedir yaa.. Beasley dışında elle tutulur birşey yaptığımız yok açıkcası ..
3  NBA Genel Tartışmalar / NBA -Haber Merkezi- / Ynt: Posey Hornets'te : 20 Temmuz 2008, 18:43:15
Valla Posey bu senede Hornets'te şampiyonluk kaparsa hiç şaşırmam.. Bench'ten gelerek kritik anlarda savunmada ve hücumda maçı değiştirebilecek katkılar yapan bir oyuncu posey özelliklikle savunmada karşi takıma hücum faulu çaldırmakta üstüne yok.. hücumda kritik shotlara imza atıyor.. Hornets açısından bench'i güçlendirmek adına mantıklı bir hareket olmuş..
4  NBA Genel Tartışmalar / Haber Arşivi / Ynt: Pierce Ameliyat Oluyor : 15 Haziran 2008, 16:49:18
Sağlığı yerinde olsunda varsın olimpiyatlarda olmasın.. Şampiyon olucaklar büyük ihtimalle bu gece zaten..
5  NbaTr Forum Arşivi / NBA Finali / Ynt: Boston Celtics (3) - Los Angeles Lakers (1) : 15 Haziran 2008, 16:48:17
Boston bugun şampiyon olacak gibi Lakers'ın burdan sonra geri dönmesi çok zor..
6  NbaTr Forum Arşivi / Play-Off Haber Merkezi / Ynt: Lakers Hakemlere Tepkili : 10 Haziran 2008, 17:55:17
Hakemler rezil miydi ? Ahanda ben buna gülerim  cheesy
Evet bir kaç hata vardı ama bunlar hep olan hatalar..
her maçta olan şeylerdi ama ilk çeyrek tam bi rezillikti.. Bana göre !
7  NbaTr Forum Arşivi / Play-Off Haber Merkezi / Ynt: Lakers Hakemlere Tepkili : 10 Haziran 2008, 14:27:31
Maç rezillikti hakemler konusunda.. keyifsizdi ve final serisinde böyle olması çok daha kötüydü bence..
8  2008 Pekin Olimpiyatları -Özel Bölüm- / 2008 Pekin Olimpiyatları / 2008 Pekin Olimpiyatları : 09 Haziran 2008, 02:35:57
yanlış yapıyor ama birşeyi istedimi onu durdurmak zor anlaşılan.
9  NBA Genel Tartışmalar / Haber Arşivi / Ynt: Wade: Takas Olursam Normal Karşılarım : 05 Haziran 2008, 12:15:20
tamam olay halledildil wade bir yere gitmiyor.. Kadromuz inş;wade,marion draftın 2.numarası şeklinde devam edicek.. Cook'ta gitmez umarım.
10  NBA Genel Tartışmalar / Haber Arşivi / Ynt: Wade: Takas Olursam Normal Karşılarım : 04 Haziran 2008, 13:28:21
Wade gene en güzel cümleleri kurmuş gerginlik yaratmamış.. zamana akışına bırakmış.Ki bu takımdan gitmemeli.. Miami büyük hata yapar wade'i yollarsa kendine gelip sağlıklı oynayacak bu sene.. daha kariyerinin başları ya 5-6 sene oldu geleli nba e 1.5 senesi gitti desen kariiyerinin başlarında daha miami yollamamalı..
11  NBA Genel Tartışmalar / Haber Arşivi / Ynt: Shaq: Bıraktığımda Hatırlanacağım : 03 Haziran 2008, 14:53:45
senin gibi birini kim unutabilir allah aşkına.. Ama tabi sezonu şampiyonlukla kapatırsan dahada mükemmelleştirirsin kendini..Ama sempatikliğini komikliğini gerektirdiğinde maç kazandırabilecek şeyler yaptığını unutamayız.. saha dışında komikliklere devam edecektir zaten özellikle allstarlarda Cheesy
12  NBA Genel Tartışmalar / Haber Arşivi / Ynt: Scott, Hornets'le Uzattı : 30 Mayıs 2008, 01:05:01
Miami'ye gelmesini isterdim ama Hornets'e uygun biri.. Hornets'i şampiyonluğa götürecektir.
13  NBA Genel Tartışmalar / Haber Arşivi / Ynt: Kerr: Shaq Takasını Yine Yapardım : 29 Mayıs 2008, 22:47:12
shaq seney kaç yaşında olucak farkındasın dimi? seneyede denenmeli mi yaşını düşününce?
14  NBA Genel Tartışmalar / Haber Arşivi / Ynt: Scott, Hornets'le Uzattı : 29 Mayıs 2008, 13:38:57
Uzatılmaması saçma olurdu iyi olmuş.
15  NBA Genel Tartışmalar / Haber Arşivi / Ynt: Yine Kobe Yine Skandal : 29 Mayıs 2008, 13:37:47
Doğru olduğunu sanmıyorum ama sicili parlak olmadığı için ne olsa Kobe mi acaba denilecektir o taraflarda.. Doğru olduğunu düşünmüyorum.
16  NBA Genel Tartışmalar / Haber Arşivi / Ynt: Heat'i Wade Korkusu Sardı : 29 Mayıs 2008, 13:35:02
Bence böyle bir durum Wade için uzak.. Takımını her zaman iyi ve kötü günlerde destekliyeceğini söyledi. Gitmez bence ki gitmemeli. Drafttan iyi bir seçim yaptıktan sonra kendimize geleceğiz.. O sağlığına dikkat etsin yeterki.
17  NbaTr Forum Arşivi / Konferans Finalleri / Ynt: Los Angeles Lakers (3) - San Antonio Spurs (1) : 28 Mayıs 2008, 21:09:49
Tekrarına baktımda son saniyede Barry'ye yapılanı görmemiştim harbi harbii faulmüş haksızlık olmuş büyük haksızlık..
18  NBA Genel Tartışmalar / Haber Arşivi / Ynt: Ewing: Knicks'e Kırgınım : 28 Mayıs 2008, 15:16:56
Ayıp yaptılar bencede.. Koç olabilecek kapasiteye sahip biri.Ama orlandoda özellikle Howard'a çok büyük yardımları dokunuyor,tecrübesini çok iyi aktarıyor.
19  NBA Genel Tartışmalar / Nba Tartışma Platformu / Ynt: Draft 2008 : 28 Mayıs 2008, 13:10:22
Valla Fenerbahçede oyuna girdiğin andan beri savunmayı 1-2 kademe arttıran genç bir oyuncumuz.. Giderse gurur verici olur ki bence gitmelide orda pişebileceği bir takım olursa gitmeli..
20  NbaTr Forum Arşivi / Konferans Finalleri / Ynt: Los Angeles Lakers (3) - San Antonio Spurs (1) : 28 Mayıs 2008, 13:07:35
Son 1.30 dakikasını izleyebildim okula giderken 5. saniye kala çıkmak zorunda kaldım servis zile bastı Cheesy
1.30 dk içinde Sas skora yaklaştı maçı alabilecek hale geldi,Kobe bi ara kendini çok kaptırıp potaya boşuna yüklendi orda topu elinde tutsa bekletse galibiyet daha çabuk netleşirdi. Derek fisher'ın şutu korkuttu ama şanslarına top Sas'dan dışarı cıktı ve maç orada koptu zaten. 3-1 olmasına çok sevindim. Umarım Finale adlarını yazdırırlar..
Sayfa: [1] 2 3 ... 251
Arşiv