+ NBA Tr Forum
Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
  Mesajları Göster
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 251
41  NbaTr Forum Arşivi / Yarı Final Eşleşmeleri / Ynt: New Orleans Hornets (3) - San Antonio Spurs (3) : 16 Mayıs 2008, 13:01:47
Eva taktiği mükemmel taktik harbiden çoook yaratıcı Cheesy
Maçı izlemedim ama Sas'ın evinde alacağını tahmin ediyordum. Seri 7 maça uzadı . bu eşleşmeyi izlemesi çook keyifli uzamasına sevindim ama ben Hornets'in elemesini istiyorum durumlarını riske attılar.. Sas her şeyini ortaya koyup tecrübeli taraf olarak 7.maçı iyi oynayacaktır.. Hornets umarım evinde yener ve finale bir adım daha yaklaşır..
42  NbaTr Forum Arşivi / Yarı Final Eşleşmeleri / Ynt: Los Angeles Lakers (3) - Utah Jazz (2) : 15 Mayıs 2008, 21:53:39
Maçın tekrarını izledim. Gasol her pozizyonda israr etti.. haklı olduğu yerlerde vardı ama genelde haksız yere ağzını yordu.Kobe'nin tam anlamıyla kobe olmadığı pozizyonları aşırı zorlamayışından belliydi kafasını kullanarak oynadı zorlamadı ass yaptı gerektiğinde kritik topları attı. Fisher bu serinin en kritik oyuncularından bence Utah takımını tanıyor Deron'u çok iyi tanıyor ve inanılmaz toplar kapmaya devam ediyor bu Lakers için büyük bir artı.. ayrıca hücumdada dengesiz şutlar atmasına rağmen zor şutlar atmasına rağmen isabet buluyor.. Farmar'da diğer serilere oranla kendine gelmişe benziyordu kritik basket faülü var. Lamar'ı ayakta alkışlamak lazım inanılmaz savaşıyor hücumdada savunmadada..
43  NBA Genel Tartışmalar / Haber Arşivi / Ynt: Rick Carlisle: Artest'i İsterim : 15 Mayıs 2008, 15:10:33
Benimle çalıştığı dönemde allstar olmuştu demiş. O dönemler eskide kaldı dostum.. Artest artık bitik..
44  NbaTr Forum Arşivi / Yarı Final Eşleşmeleri / Ynt: Los Angeles Lakers (3) - Utah Jazz (2) : 15 Mayıs 2008, 15:09:46
İzleyemediğim için detaylı yorum yapamıyacağım.Hakemler gene sorun yaratmış anladığım kadarıyla.. Lakers artık geçsin şu seriyi 7.maça uzarsa işler zor..
45  NbaTr Forum Arşivi / Maç Takibi / Ynt: NBA -Canlı- Maç Topici : 12 Mayıs 2008, 00:25:45
Gasol'dan bu çeyrek katkı almak zorundalar.. Lamar zorluyor ama faulleri atamıyor.. Kobe'den ciddi bir durum çıkmasa diye dua ediyorum her pozizyonda benim belim ağrıyor içim gidiyor.. Lakers al şu maçı yaa.
46  NbaTr Forum Arşivi / Maç Takibi / Ynt: NBA -Canlı- Maç Topici : 12 Mayıs 2008, 00:07:32
Kobe bu haliyle bence çok iyi başladı.. Yüz ifadesinden ne kadar acı çektiği belli oluyor.. Lamar'ın kobe'nin bu durumunda devreye girmesi Utah'ın zorlanma sebeplerinden birde Gasol kendine gelebilse..
47  NbaTr Forum Arşivi / Maç Takibi / Ynt: NBA -Canlı- Maç Topici : 11 Mayıs 2008, 23:28:58
   Ne çok faul oldu Yahu...
48  NbaTr Forum Arşivi / Maç Takibi / Ynt: NBA -Canlı- Maç Topici : 11 Mayıs 2008, 23:16:25
valla yürüyemiyor gibi geldi.. Umarım daha sonra ciddi bir sorun çıkarmaz bel sakatlıklarıda ciddidir.. tendon yırtığıyla oynuyor aylardır baya ciddi anlaşılan serinin kaderi değişir ciddi bi durum olursa.
49  NbaTr Forum Arşivi / Maç Takibi / Ynt: NBA -Canlı- Maç Topici : 11 Mayıs 2008, 23:11:47
evet.. neyse izlicez görücez..
50  NbaTr Forum Arşivi / Maç Takibi / Ynt: NBA -Canlı- Maç Topici : 11 Mayıs 2008, 23:09:57
Belli olmaz ama evinde alıcak gibi utah..
51  NbaTr Forum Arşivi / Maç Takibi / Ynt: NBA -Canlı- Maç Topici : 11 Mayıs 2008, 23:09:01
sakatlar,fauller,üçlükler bakalım nasıl devam edecek.bu arada kobe'nin sakatlığı şut attığı parmağında değilmiydi ya?
52  NbaTr Forum Arşivi / Maç Takibi / Ynt: NBA -Canlı- Maç Topici : 11 Mayıs 2008, 22:52:47
Utah coşmuştu ilk dakikalar ama kobe sorumluluk aldı farkı indirdiler takımcana.. Ama brewer ve kirilenko kobe'yi harbi harbi iyi savunuyorlar.. Kobe'nin brwer'ı hücumda durdurması lazım,daha dikkatli olması lazım
53  NbaTr Forum Arşivi / Maç Takibi / Ynt: NBA -Canlı- Maç Topici : 11 Mayıs 2008, 22:49:50
deron coştu ha 20 sayı 20 ass ı geçer böyle olursa Cheesy
54  NbaTr Forum Arşivi / Yarı Final Eşleşmeleri / Ynt: Boston Celtics (2) - Cleveland Cavaliers (0) : 11 Mayıs 2008, 11:25:37
En garip serilerden biri bu olacak herhalde.. Bu sefer Boston rezil oynamış gene isabet oranları düşük ayakta kalan isim Garnett,cavs ise takım olarak iyi hücum etmişler.. 2-1' e getirdiler bakalım 4.maç ne olacak. Tahmin etmesi güç her iki takımında ne zaman ne yapacağı belli olmuyor Cheesy
55  NbaTr Forum Arşivi / Yarı Final Eşleşmeleri / Ynt: Detroit Pistons (3) - Orlando Magic (1) : 11 Mayıs 2008, 11:24:19
Yenilmekten çok 1 sayıyla kaybetmek kritik bir hata yaparak kaybetmek moralleri çok bozuyor.. ilk yarı normal sakin bir maç geçti.. Orlando 2.çeyrek 11 sayıyla öne geçti ev sahipliğini iyi değerlendiriyordu.. Detroit herzaman yaptığını yaptı 3.çeyrek 13-0 gibi seriler yakalayarak 3.çeyreği kafa kafaya getirdi. 4.çeyrek ise ilk 5 dk maç her iki takım arasında gitti geldi. son dakikarlarda hidayet gene o müthş 4.çeyrek performansını gösterdi ama sonunu getiremedi.Çok üzücü bir durum 2-2 yapsaydı çok daha iyi olucaktı Orlando için Detroit burdan sonra artık seriyi vermez diye düşünüyorum. Bu arada Billups'sız Hamilton işleri çok iyi yürüttü.
56  NbaTr Forum Arşivi / Maç Takibi / Ynt: NBA -Canlı- Maç Topici : 11 Mayıs 2008, 01:53:55
detroit'in her zaman yaptığı 3.çeyrek bitti maç kafa kafa ya..
57  NBA Genel Tartışmalar / Haber Arşivi / Ynt: Knicks'in Yeni Coachu D'Antoni !!! : 11 Mayıs 2008, 01:15:54
Antoni'nin nereye gideceğini aradaki para farkı belirleyecek.. her iki takım içinde uygun bir seçim.. Bulls'u koşturup gene fırtınalar yaratabilir.. Disipliniyle Bulls'u normale getirip,sistem içine uyumlu hale sokabilir..Knicks'te hızlandırıp düzene sokabilir tabiki aynı şekilde.
58  NbaTr Forum Arşivi / Maç Takibi / Ynt: NBA -Canlı- Maç Topici : 11 Mayıs 2008, 00:47:21
Cheesy Cheesy Cheesy Cheesy
59  TBL-Avrupa-Diğer Organizasyonlar / Türkiye Basketbolu Genel Arşivi / Ynt: Beko Basketbol Ligi - Play-Off 2008 - : 10 Mayıs 2008, 22:24:22
Antalya büyükşehir Fb maçına gittim kameralar tam karşımızdaydı habire bizi çekmiş üstümde kobe resimli mor uzun kollu vardı Cheesy benim yüzümü bilenler bol bol görmüşlerdir beni Cheesy inanılmaz bir maç oldu. küçüçük bir salon olmasına rağmen fb li ve antalyalılar hiç susmadılar.. evimizin avantajını kullanarak maçtan hiç kopmadık hiç farkta açmadık çekişmeli bir maç sürdük. Can akın'ın ilk çeyrek 3 faul alması maçı koparabilirdi ama izin vermedik. ayrıca 2 ve 3. fauller aptalca faullerdi rezillikti sinir ettiler adamı.. Cemal can olmadığı zamanlarda savunması ve hızlı ayaklarıyla büyük katkı sağladı.. Dooooooouit ve Marsh mükemmellerdi. Lucas'ın mükemmel smaç denemeleri ve smaçları vardı inanılmaz eğlendim özellikle son 5 dk da sesim kısıldı Cheesy pazartesi gene antalyada maç onuda kaçırmıcam Cheesy
60  NBA Genel Tartışmalar / Haber Arşivi / Ynt: Davis, Warriors'la Çıkmazda : 10 Mayıs 2008, 19:53:46
Golden Ellis'in ellerine kalacak gibime geliyor ama hayırlısı..
Sayfa: 1 2 [3] 4 5 ... 251
Arşiv