Zaten Artest'in ipini uzun tutup da karlı çıkabilecek iki Koç tanırım biri jackson baba, Diğeri de Rick Carlise diğerleri ile Artest iyi de gider kötü de gider...Belli olmaz...
Artest'i istiyorum demek..Josh Howard bu takımda tutulmasa da olur demek oluyor ki bu çok ilginç işte...
Carlise'ın oyun sisteminde forvetler ve oyun kurucular coşar...SG dış şutördür çok işi yoktur, Pivotda hep ince işleri yapan maç başına 6+ 8+ yapan bir tipdir..Yani Carlise için yetrlidir...ama Carlise sisteminde 1, 3 ve 4 numaralar şaha kalkar bakınız Tinsley, harrington, JO, Artest bu 4 lü Carlise hariç başka bir koçla(Harrington hariç) koçla onla oynadıkları kadar verimli olabildi mi? Hayır!...
Yani diyorsun k Carlisle'in aklinda olan sistem Kidd,Artest,Nowitzki iyi bir dis atici olan Terry ve pivot da 6+ 8+ katki yapabilecek Dampier.Ama Artest'i takima almak demek Howard'a yol verilmesi demek gerci ben Howard yerine Artest gelse seve seve kabul ederim.
Herkes diyor ki Artest yasli Howard genc daha olgulasack iyi olucak felan ama takimda ki iki yildizdan Kidd neredeyse kariyeri bitecek Nowitzki ise 30a dayandi yasi.Bence böyle kritik bir hamle ile 2 3 sene daha sampiyonluk kovalayabiliriz ama Howard ile pek sansimiz oldugunu düsünmüyorum