« : 26 Haziran 2008, 22:48:06 » |
--
Ziyaretçi
|
New Jersey Nets ve Milwaukee Bucks arasında takas gerçekleştiği açıklanırken, Richard Jefferson'ın Milwaukee Bucks yolunu tuttuğu takas da;
Yi Jianlian ve Bobby Simmons, New Jersey Nets yolunu tuttu. Takas hakkında henüz resmi bir açıklama yapılmadı.
----------------------------------- NbaTr/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #1 : 26 Haziran 2008, 22:51:38 » |
|
lordapo
|
Vay be çinlinin gitmesi ersan a yaradı,Valla simmons ve ji lian kazık gibime geldi neyse sabaha kadar bomba çok olur.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #2 : 26 Haziran 2008, 23:05:48 » |
|
vence
|
Bildiğin tokat, Bucks gerile gerile vurmuş.
|
|
|
|
|
|
Cobarde Gallina Gasol ( Cesur Yürek Gasol )
|
|
|
« Yanıtla #3 : 26 Haziran 2008, 23:11:42 » |
|
the_apo_1
|
Böyle bi takas olduysa cidden...Nets sağlam kazık yemiş gibi duruyor takas elemanları bundan ibaret ise... Bobby Simmons= 1 sene patladı adam sonra gören oldu mu bilemiyorum  şahsen ben pek bi icraatını görmedim  Yi Jianlian= Bu adamında ne olduğunu söylemeye gerek yok heralde...Ne olduğu belli olmayan bi mahlukat iştek 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 26 Haziran 2008, 23:18:17 » |
|
lordapo
|
Valla nets fanlarına şimdiden geçmiş olsun joe alexander ı seçer şimdi bucks ersan da geliyor çakma deron da kaldı bunlarda ulan hammond un geldiği nası belli oldu pehhhhh.....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #5 : 26 Haziran 2008, 23:24:47 » |
|
MeaCulpa
|
Bence kazik en yaglisindan girmis.Valla bu sözlerime kimse alinmasin ama hakikat bu yönde.Bobby Simmons 2 sene oynadi gecen sene yatti bakalim bu sene Nets formasi ile ne yapacak ama benim öyle aman aman bir umudum yok. Ben burda ki arkadaslarimin tam tersi Jianlian'dan ileri de iyi bir görev adami olacagini düsünüyorum.Gerci her durumda bu takastan Bucks karli cikti.Ellerinde hem Redd hem R-Jeff olacak.Ayrica 3.adam olabilecek Villanueva var.Gerci hala Bucks'da defans icler acisi halde.
|
|
|
|
|
|
 CSKA FANS!!! 2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS 6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR CSKA!!!!
|
|
|
« Yanıtla #6 : 26 Haziran 2008, 23:29:38 » |
|
Kq5
|
Bende herkesin ortak görüşündeyim açıkçası büyük bir kazık yemiş nets bucks için çok iyi olmuş redd ile iyi ikili olabilirler hayır olsun netsli kardeşlerimise geçmiş olsun 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 27 Haziran 2008, 01:00:30 » |
|
Torres#9
|
R-Jeff Takası Resmileşti
Akşam saatlerinde Milwaukee Bucks'a takas olduğu açıklanan Richard Jefferson takası,resmi olarak açıklandı.
Bu takas sonunda,R-Jeff Bucks'a giderken,New Jersey Nets'e Yi Jianlian ve Bobby Simmons geldi.
Milwaukee Bucks Gm'si John Hammond yaptığı açıklamada,R-Jeff'in çalışkan,dinamik ve agresif bir oyuncu olduğunu,onun Bucks forması giyecek olmasından dolayı memnuniyet duyduğunu dile getirdi.
Bucks camiası olarak Yi ve Bobby'e teşekkürlerini ileten Hammond,onların yetenekli oyuncu olduğunu Nets'de başarılı olmalarını dilediklerini söyledi.
Richard Jefferson oynadığı yedi sezonda altı kez playoff yaparken,geçtiğimiz sezon New Jersey Nets formasıyla 82 maçta 22.6 sayı 4.2 ribaunt 3.1 asist ortalamaları yakalarken,göz doldurdu.
Nets'e giden Bobby,70 maçta 7.6 sayı 3.2 ribaunt ve 1.1 asist ortalamarı ile oynarken,Yi Jianlian,66 maçta 8.6 sayı 5.2 ribaunt ortalamaları ile oynadı.
NbaTr..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 27 Haziran 2008, 01:06:41 » |
|
Kq5
|
Carter tek kaldı bakalım ne yapacak işi çok zor tüm yük üstüne kaldı kidd gitti şimdide R-jeff bu hataları nasıl telefi ederler bilemem ama gelecek sezonda nasıl bir performans sergilerler merak ediyorum eğer bu boşluklar doldurulmassa Nets için gelecek sezon pek parlak geçmeyebilir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #9 : 27 Haziran 2008, 01:26:10 » |
|
PCLioN
|
Benim anladığım kadarıyla Nets LeBron'a oynuyor. Simmons'ı almalarının tek sebebi 2010'da biten kontratı gibi duruyor, başka akla mantığa uygun açıklama da yok zaten. Bucks iyi sömürmüş. Yalnız ben bu hamleden sonra Joe Alexander yerine üstlerden düşürebildikleri başka bir parçayı seçebileceklerini düşünüyorum, bakalım topu topu 1.5-2 saat var. 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #10 : 27 Haziran 2008, 02:20:08 » |
|
Murat
|
Yaw bu takası yapma amacı neydi ne düşünüyordu nets çok merak ediyorum,biz odomu vercektik adamlar boby smmions gibi ortalıklarda olmayan yi gib daha ham olan adamı aldılar,kazık ne kazık!!!...Bucks reddin yanına iyi bir skorer buldu ve bu takastan karlı cıkarak önümüzdeki sezona iyi gireceğinin sinyalini verdi..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #11 : 27 Haziran 2008, 10:37:43 » |
|
coskun
|
bu ne biçi bir hamle kardeşim yha ne yapmaya çalışılıyor anlamış deilim seneye full kaybedip drafttan mı bişey bekliyolar 2010 lebron umu bekliyolar bu nasıl saçmalık yha :S drafttan da lopez i seçtik bakalım neler olacak hiç umutlu deilim bu sezondan
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #12 : 27 Haziran 2008, 11:48:00 » |
|
mertsas
|
New jersey Jıanlian dan umutlu.Görecez bakalım nasıl olacak.İlk etapta baktığımda bucks'ı daha avantajlı görüyorum takasta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #13 : 27 Haziran 2008, 17:21:51 » |
|
Beliar
|
Alsınlar Kralı alabilirlerse tabi!!! bi taraflarına sok**nlar!!
Böyle bir takas olur mu ya!Kiki de bahane hazır hemen birkaç yıl içinde şampiyonluğa ulaşamayacağımızı biliyoruz ondan ileriyi düşündük vs dedi.Rj i kaliteli adamlarla takas etseydi en azından drafttan lopezi seçmiştik biraz bekleselerdi takası tamamlamayı daha iiy oyunculara karşı verebilirlerdi rj i.
Tek isteğim artık VC'nin de takas edilmesi.Amatör d-league takımının liderliğini yapacak bir ''hıyar'' bulsunlar!Nets mets artık tanımam bu kadar kötü takas olur yi de potansiyel varmış para kazanmak için alıyoruz demiyorda potansiyeli varmış görürüz o potansiyeli seneye..
VC bu takımdan kurtulmalı bir şekilde.Denver mı olur neresi olur bilemem celtics gibi gitsin bir süperstarı olan bir takıma birleşşin yaşlı yıldızlar şampiyonluğa oynasın.Bu yeteneğe bu istatistiklere dandik bir takımda son vermek hiç doğru değil!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 27 Haziran 2008, 18:17:42 » |
|
lordapo
|
Carter magic in teklifini kabul etmediği için pişmandır kesin,valla artık kaçar mı kovarlar mı bilemem de burda işi zor artık bobcats den farkları yok ve brooklyn deki stadı başka amaçlar için kullanırlar artık keza new york seyircisine yıldız getirmezlerse kimse bakmaz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : 27 Haziran 2008, 20:11:53 » |
|
bangkook61
|
lavuk lan bu nets yönetimi.İnşallah alamazlar james ide patlar bi yerlerinde bu risk.Carter inş hakettigi saygıyı görebilecegi bi ortam bulur tek dilegim bu.Bu adamı playoffta izlemek istiyorum.
|
|
|
|
|
|
a little Half Man Half Amazing
|
|
|
« Yanıtla #16 : 28 Haziran 2008, 02:07:17 » |
|
NYK
|
Simmons'ın yıllık 11 milyonluk kontratı 2010 yazında bitiyor.Nets Jefferson'un maximum kontratını bozdurdu ve üstüne bir de Jianlian'ı aldı.
Sorun nedir anlamadım? Neye kızıyorsunuz?
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınYippi Ka Yey motherfucker...
|
|
|
« Yanıtla #17 : 28 Haziran 2008, 02:19:53 » |
--
Ziyaretçi
|
Hedefleri LeBron James. Artık aleni yazılıyor çizliyor vs vs. Aynı şekilde Knicks'te James için salary boşaltma derdinde ki o da bir şekilde bulur çaresini. James de Knicks varken Nets'e asla gitmez. Hoş James gidecek mi kalacak mı belli değil. Kısaca James'in olmama olasığıda var. O zaman bir çuval incir berbat olur. Kaç tane James ayarı oyuncu var ligde. Hani bir hamle yapılacaksa biraz daha mantık çerçevesinde yapılır. R-Jeff'i çok daha iyi bir takas da kullanabilirlerdi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : 28 Haziran 2008, 02:25:29 » |
|
magic mania
|
James eğer gidicekse kesinlikle New York'a gider. Ki ben New York'a gideceğine inanıyorum. Tabi Nets'in Brooklyn'e taşınma olasılığı yüksek olmasına rağmen şimdilik esgeçerek bu yorumu yapıyorum. Neden New York? En önemli sebebi mükemmel bir pazar olma nedeni. Cleveland'la New Jersey'in pazar olarak pek bir farkı yok. Yani LeBron bu konuda "Nj'de ne varsa Cleveland'da da var niye gidiyim ki" diyebilir , akıllıysa der yani. Ancak New York farklı ; medyası olsun , Msg olsun. Tam LeBron'un istediği gibi olacak , adam göz önünde olacak. Msg'de efsane performanslar olacak , o performanslar Reed'le Ewing'le karşılaştırılacak. Hangisi daha dominattı tartışmaları olacak. Amerikan medyası büyük oranda New York'ta falan filan. Eğer LeBron paşa gidicekse New York'a gider. (ki bence gidicek 2010'da. benim öss senem demi lan off ..)
off topic olmuş biraz. kusura bakmayın.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : 30 Haziran 2008, 12:49:27 » |
--
Ziyaretçi
|
R-Jeff Mutsuz
New Jersey Nets'ten, Milwaukee Bucks yolunu tutan Richard Jefferson'ın, takasından dolayı mutsuz olduğu belirtildi.
Nets Başkanı Rod Thorn, yaptığı açıklamada;
''O mutlu gözükmedi. Bu onun için zor olacak. Sonuçta yeni bir yere gidiyorsun ve yeni arkadaşların olacak.'' dedi.
---------------------------------------- NbaTr/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|