« Yanıtla #20 : 25 Haziran 2008, 13:12:43 » |
SaCtoKinGDoM
Life is money but Stern is love
Starter

De-fense!!! Sacto!!!
|
arkadaşlar dengesiz manyak diye bahsettiğiniz adam carmelo baron düzeyinde orta kalite bir star onun hakkında bişey yazarken lütfen biraz saygılı olun o gerçek bir yıldız savunma yapmaktan kaçan diğer starlar gibi değil bence NY ka gitmesi onun için pek iyi olmaz NY yerine Dallas gibi bir takıma giderse hem Dallas'ı şampiyonluk potasına sokar hem de bu haketmediği önyargılardan kurtulur
Valla kafasına garip saç modeli yapan,canım sıkıldı diyerek basketbolu bırakan soar dönen ve üstüne üstlük para önemli değil benim için en önemlisi huzur diyen ama çakallık edip kontrat opsiyonu kullanan ve kendini pazarlayıp sağlam bir kontrat kapmak isteyen adam mı dengeli töbe ya  Valla ny a da gitse dallas a da gitse fark etmez ronron hep aynı kalır. arkadaşım sende en kral sezonunda şampiyonluğa gidiyoken ben wallace adlı karakterli insan tarafından çıkarılan kavgaya zorla sokulsan üstüne üstlük david sternden bir sezon ceza yesen kavgayı çıkaran karakterli insan 5 maç ceza alsa doğal olarak seninde dengen bozulur basketi bırakmak istersin
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #21 : 25 Haziran 2008, 20:39:15 » |
|
lordapo
|
Bak ron artest benim için en değerli adamlardan biridir,nba de güçlü olan her zaman ön plandadır.Bak ron artest sorunlu hatta deli oldunu her nba yorumcusu söler keza benim yukarda yazdıklarımdan o adamı yerin dibine sokmak istemedimi anlamadıysan birşey diyemem.Yane ron artest en son yapacaklarını ilk yapan bir oyuncu keza onun gibiler nba in tadı tuzu.O mehşur kavgaya gelirsek wallace gibi ronron da suçluydu keza mazlum u oynamayı beceremediyse onun hatası.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #22 : 25 Haziran 2008, 21:31:32 » |
|
Murat
|
Artest profesyönel bir basketbolcumu??evet..madem evet tamam wallece ile kavga edersinde neden seyiricilere dalıp onlarının suratlarına yumruk atarsın  ? shaqta çogu kez kavga etti hatta bradin dişlerini kırdı ceza aldı mı aldı??artest kendi kuyusunu kendi kastı..Dengesizdir..İyi oyuncudur savunması delicedir,rakibi savunmasıyla boğutur ama çok dengesizdir..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #23 : 25 Haziran 2008, 21:35:04 » |
|
lordapo
|
Artest profesyönel bir basketbolcumu??evet..madem evet tamam wallece ile kavga edersinde neden seyiricilere dalıp onlarının suratlarına yumruk atarsın  ? shaqta çogu kez kavga etti hatta bradin dişlerini kırdı ceza aldı mı aldı??artest kendi kuyusunu kendi kastı..Dengesizdir..İyi oyuncudur savunması delicedir,rakibi savunmasıyla boğutur ama çok dengesizdir.. +1 ve ekliyorum adam olsa şu an kings d sürünmezdi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #24 : 26 Haziran 2008, 14:40:53 » |
emturk61
NBA Oyuncusu
DALLAS MAVERICKS///// MVP NOWITZKI
|
artest belkı delı belkı dengesız ama onu kullanabılecek iyi bı coach ve takım ıle şampiyonluk gorebılecek kalıtede..Su anda bu takım Dallas ve coach da carlisle gibi duruyoo ama nasıl gıder dallasa onu bılemem.Oyunculşarın karakterlerıne bakıcak olursak bowen-rasheed gıbı oyuncularda çirkef ve ıkısıde bırcok şampiyonluk gordu şampiyonluga oynayacak takımlarda bole çirkef,rakıbı delirticek,bazende dengesız oyunculara her zaman ıhtıyac vardır ki bırcok takım da bunun skıntısını yaşarken artest ın değerini varın sız bulun
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #25 : 26 Haziran 2008, 14:48:26 » |
|
Kq5
|
Artest çok ukala bir oyuncu oyununa saygım var ama başka bir yerde böyle diyip daha sonra başka bir yere şöyle demesi çok yanlış bir şey tabi takas olursa NYK için iyi olabilir ama artest'in ne yapacağını daha kimse açıkçası anlamış değil bakalım sonu nasıl olacak merakla beklemekteyim.
Ukala değil babacım dengesiz bir dediği bir dediğini tutmuyor,nyk ya gelsin çünkü adam için msg cami gibi yane kendini paralar orange-blue forma ile keza her new yorker giymek ister. Gelsin apo abi bizde öyle diyoruz ama adamın ne yapmak istediğini anlamış değilizki NYK'ye gelse hem kendi için iyi olacaktır hemde takım için nazlanmanın bir alemi yokki 1 sene daha kings'te kalmak istiyorum demiş yani boş vakit geçirip ne yapacak orda tek başına bilmiyorm gel NYK'e hem basketbolunu oyna zevk al hemde paranı kazan çokta yakışır yani diyorum NYK forması 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #26 : 26 Haziran 2008, 21:55:19 » |
--
Ziyaretçi
|
Artest Free-Agent Oluyor
Daha önce opisyonunu kullanmayacağını açıklayan Sacramento Kings'in yıldız oyuncusu Ron Artest'in, opsiyonunu kullanarak free-agent olacağı belirtildi.
Dallas Mavericks, Los Angeles Lakers ve San Antonio Spurs gibi takımların radarında olan Artest'in, free-agent olması bekleniyor.
--------------------------------- NbaTr/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #27 : 26 Haziran 2008, 22:12:31 » |
|
lordapo
|
Nerde lan o ronron a dengesiz dediğim için bana çıkışan zatı muhterem durum ortada gördün mü 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #28 : 26 Haziran 2008, 22:38:22 » |
|
MeaCulpa
|
Nerde lan o ronron a dengesiz dediğim için bana çıkışan zatı muhterem durum ortada gördün mü  Abi sen kafana takma yaw  RonRon'un dengesiz oldugunu cümle alem biliyor ki bu hareketi ile yine bu ispatlamis oldu.Ama ne kadar dengesiz olursa olsun bizim takima gelse Carlisle ile eski günlerine dönüp harikalar yaratabilir.
|
|
|
|
|
|
 CSKA FANS!!! 2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS 6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR CSKA!!!!
|
|
|
« Yanıtla #29 : 26 Haziran 2008, 22:53:39 » |
|
lordapo
|
Merak etme yakın zamanda size gelir bu arada bombalar başladı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #30 : 26 Haziran 2008, 23:34:47 » |
|
Kq5
|
Bir çok takım talip ron'a ama adam dengesiz yani bu bir gerçek  adam yaptığı hareketlerle yine kendini ispatlamış oldu boş ver apo abi kısmet değilmiş 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #31 : 26 Haziran 2008, 23:52:15 » |
emturk61
NBA Oyuncusu
DALLAS MAVERICKS///// MVP NOWITZKI
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #32 : 27 Haziran 2008, 02:28:55 » |
|
Murat
|
Lakersa gelsin odomuda takas ederziz iyi bir takım kurarız,ama arteste hala güvenmiyorum onuda söylelim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #33 : 27 Haziran 2008, 23:22:18 » |
SaCtoKinGDoM
Starter

De-fense!!! Sacto!!!
|
Burada Artest'in ağzından söylenmiş birşey yok ''belirtilidi'' kim belirtti onu da yazın biz de inanalım
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #34 : 27 Haziran 2008, 23:36:16 » |
|
TP
|
Burada Artest'in ağzından söylenmiş birşey yok ''belirtilidi'' kim belirtti onu da yazın biz de inanalım
Artest'in agzından söylenmemiş Allah'tan...Kesin yalan söylerde...Bunları belirten,Nba'le yatan kaynaklar...Ayrıca sen inanasın diye haber yapmıyoruz...Yabancı kaynaklarda neler dolaşıyorsa onları yapıyoruz...
|
|
|
|
|
|
Come Back Boozer! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
« Yanıtla #35 : 27 Haziran 2008, 23:48:31 » |
|
lordapo
|
İtirazın varsa burdaki yazanlara okumazsın yane biz fotogol yada fotospor gibi kafamızdan mı yazıyoruz herşeyi ki bu haberi geçen sitenin baş editörü ve admin i ona göre yorumunu yap.....Artı bir çok haber sitesi bizden alıntı yaıyor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #36 : 27 Haziran 2008, 23:55:26 » |
SaCtoKinGDoM
Starter

De-fense!!! Sacto!!!
|
İtirazın varsa burdaki yazanlara okumazsın yane biz fotogol yada fotospor gibi kafamızdan mı yazıyoruz herşeyi ki bu haberi geçen sitenin baş editörü ve admin i ona göre yorumunu yap.....Artı bir çok haber sitesi bizden alıntı yaıyor. Hayır ne demek istediğimi anlamadınız bu tür haberler zaten dedikodu türü haberler doğruluk payı yüksek olmayan haberler ben sadece bunu Artest'in söylediğine inanmadığımı belirtmek istedim yani bunun siteyle haberi buraya yazanla alakası yok
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #37 : 01 Temmuz 2008, 13:09:57 » |
--
Ziyaretçi
|
Ron Artest Kaldı
Ne yapacağı merak konusu olan Sacramento Kings'in deli çocuğu Ron Artest'in, takımda kalmaya karar verdiği açıklandı.
Bir çok kez kontratındaki opisyonu kullanarak free-agent olacağı ya da olmayacağı yönünde hakkında çeşitli haberler çıkan Artest'in kaldığı ve;
Takas da kullanılmaması halinde Kings'te oynayacağı belirtildi.
------------------------------------ NbaTr/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #38 : 01 Temmuz 2008, 14:08:28 » |
SaCtoKinGDoM
Starter

De-fense!!! Sacto!!!
|
Artest dengesiz bi dediği diğerini tutmuyo diyodunuz ama adam verdiği sözde durdu.O artık değişti bunu anlayın.O artık ligin ortasındaki bir takımın sakin yıldızı. Bundan sonra takas olma ihtimali de var tabi
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 01 Temmuz 2008, 14:17:59 Gönderen: ronartested »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #39 : 01 Temmuz 2008, 15:11:19 » |
|
Murat
|
İşte dengesizin babası artest bi free agent olcam bir opsiyonumu kullancam falan,sonunda kingste kaldı..Lakers artest konusunu bastırıyormuş,artesti almak için bencede yararlı olur ama adama pek güvenmiyorum..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|