« Yanıtla #40 : 30 Nisan 2008, 20:31:02 » |
|
Nihat Emre
|
Oden ile Durant arasında geçmesi bekleniyordu ama Oden sezonu bile açamadı. Haliyle otomatikman Durant'da ROY'u aldı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #41 : 30 Nisan 2008, 20:35:32 » |
|
Kq5
|
Bu ödülü ya harford yada durant alıcaktı ikiside genç bu sezon iyi oyunları ile kendilerini gösterdiler benimde kafamda ikisinden biri geçiyordu durant aldı harford alsada bir şey değişmezdi benim için.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #42 : 30 Nisan 2008, 22:07:34 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Daha ilk senesinde takım ona teslim edildi.. Onun üzerine kuruldu.. Daha ilk senesinde olgunlaşmadan lider olması istendi büyük sorumluluklar yüklendi.. Bu performansı takımın yıldız oyuncusu için az gelebilir ama ilk senesinde bu kadar sorumluluk yüklenen bir oyuncu için bence çok çok iyi.. Sezon boyunca şut isabet oranı kötüydü çok eleştirildi ama bunun tecrübesizlik ve üstündeki baskının büyük etkisinin olduğunu düşünüyorum zaten bu sene ondan başka çıkış yapabilen oyuncuda yoktu ödülün sezon başından beri tek adayıydı.. Keşke Oden'da olsaydıda daha keyifli olsaydı..
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #43 : 30 Nisan 2008, 22:20:18 » |
|
Arda
|
Benim gözümde bu ödülün sezonun ortalarında belli oldu.Al Horford kötü oyuncu değil hatta gelecek yıllarda ligin en iyi pota altlarından biri olacağına eminim ama Kevin Durant çok ayrı bir sitatüye çıktı.Rakamsal anlamda baktığımızda Kevin Durant 20,3 sayı-4,40 ribaunt-2,4 asist ve + 15,61 efficiency istatistiklerine daha ilk senesinden ulaştı.Bu sene Sonics onun üzerine takım kurdu.Daha ilk seneden bu takımdan birşey beklemek zor ama bu senede drafttan alınacak iyi gençler + iyi off-season hamleleri ile seneye yepyeni bir KD ve Sonics izleyebiliriz.Son olarak Kevin Durant bu ödülü sonuna kadar haketti,doğru seçim..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #44 : 01 Mayıs 2008, 18:03:09 » |
|
Dağlar
|
Valla ne diyim Al Horford'da çok etkileyiciydi ama ödülü Durant aldı doğal olarak. Eee vermezlerse kimle sponsorluk yapacaklar? Boşa mı gidecek? Diğer tarafta canla başla savaşan adamlar da vardı. Yinede bu yaşta iyi istatistikler denilecek düzeyde. Tebrik ediyorum.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #45 : 01 Mayıs 2008, 19:38:41 » |
duncan21spurs
No Trashtalk
Starter

Sadece duvarlar Dönmez.....
|
Haketti hemde sonuna kadar bazı maçlarda performansı çok kötü olsada o bir çaylak hemde çok değerli bir çaylak hem onu onore etmek hemde seneye daha bir hırsla girmesi için iyi bir seçim...
Bakalım O yeni seyircisiyle neler başaracak..?
|
|
|
|
|
|
''sen boyle yaptikca o tekne ne bicim daha su aliyo haberin var mi? o tekne sana daha nerelerde lazim olacak, iki damla su doldu diye pes etmek var mi lan boyle!! senin tekneye darbe vuranlardan intikam almayi hele hic mi hic dusunme, tekne sadece yola devam etmek icin tamam mi? sadece yola devam et
|
|
|
« Yanıtla #46 : 01 Mayıs 2008, 21:27:25 » |
|
lordapo
|
Valla son kez sölüyorum harford un arkasında nike,adidas yada converse yok,asla dergilere kapak olmadı,hamal olduğu için ve sadece işine konsantre olduğu için umursanmadı kısaca odun aka oden oynasa gene durant alırdı nede olsa stern ne derse o itirazı olan ?
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #47 : 01 Mayıs 2008, 21:32:47 » |
|
Cpzai3
|
İtirazım var... Oden sakatlanmasa Oden'ın da arkasında bilimum marka olurdu..
|
|
|
|
|
|
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."
"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
|
|
|
« Yanıtla #48 : 01 Mayıs 2008, 21:33:52 » |
|
NYK
|
Haketti hemde sonuna kadar bazı maçlarda performansı çok kötü olsada o bir çaylak hemde çok değerli bir çaylak hem onu onore etmek hemde seneye daha bir hırsla girmesi için iyi bir seçim...
Horford küssin yani öyle mi?
|
|
|
|
|
|
 Everything fall apart,after your footprints...
|
|
|
« Yanıtla #49 : 01 Mayıs 2008, 23:11:18 » |
duncan21spurs
No Trashtalk
Starter

Sadece duvarlar Dönmez.....
|
Horford küssin yani öyle mi? Yok yav niye küssün...  Durant daha da istekli oynayacak dedim alamayanlar da şansına küsecek, demoralize olacak mı dedim?
|
|
|
|
|
|
''sen boyle yaptikca o tekne ne bicim daha su aliyo haberin var mi? o tekne sana daha nerelerde lazim olacak, iki damla su doldu diye pes etmek var mi lan boyle!! senin tekneye darbe vuranlardan intikam almayi hele hic mi hic dusunme, tekne sadece yola devam etmek icin tamam mi? sadece yola devam et
|
|
|
« Yanıtla #50 : 01 Mayıs 2008, 23:22:15 » |
|
Flash
|
YA bilmiyorum ama Hordford ve Thorton'nın takıma yaptığı etki daha yüksekti...Durant street maçındaki yetenekli çocuk kıvamındaydı..Ama Hordford ile Thornton daha NBA havasını anlamış kabullenmiş gibiydiler... Nike ile 70 Milyon Dolar anlaşma yapıp, NBA in geleceği kabul edilirsen, ve güzel istatistiklerde tutturursan elbette çocuk oyuncağı oldu Durant için  Hordford biraz daha ekmeğini taştan çıkartmış halde idi...Ve özellikle bibby takasından sonra S.Williams gidipte pachulia da sakatlanınca o kritik Play-Off virazjında çok akıllı ve takıma yararlı oynadı...Play-Offlarda da KG ile gayet korkmadan kapışıyor...Bilmiyorum...Hordford biraz daha göz kırpıştırıyor sanki bana!
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf 
|
|
|
« Yanıtla #51 : 01 Mayıs 2008, 23:36:58 » |
|
Langirt22
|
Evet horford ileride iyi bir pota alti oyuncusu olacak son macta yaptigi 5 assistle de oyunun her alaninda katki yapabilecegini göstermis oldu. Durant gelirsek tek yaptigi anlasma degil istatistik olarak bakarsak olaya durant horford dan önde(gerci MVP de takima bakiyorlar ROY da neden bakmiyorlar anlamadim) 1-Durant in 88 li oldugunu unutmayalim 2-Bu cocuk mevkisine göre uzun boylu 2.06 3-Fizigi zayif hakli burada herkes ama Hido nun NBA ye ilk geldigi hali ve su ana bakin.Durant da elbette kaliplasacaktir 4-3lük yüzdeleri haric bence yüzdeleri gayet iyi ama bi de onun acisindan bakin 88 li bir insansiniz ve koca bir takim sizin elinize bakiyor.Üstünde büyük bir yük var 5-Beyenmedigim tek yönü o koca boyuna ragmen ve yetenegine göre sayi haric takimina katki yapamiyor 6-Lebron da büyük anlasmalar yapmisti NBA ye adim atar atmaz Durant inda yapmasi normal sonucta potansiyel yildiz adayi 2 3 sene bekleyip ne olacagini görmek lazim Horford a gelirsek 1-NCAA de Durant a göre daha fazla zaman gecirdi ve florida da oynamasi kazanan bir takimda oynamasi ona winner özellikleri katti.Durant a göre su an daha tecrübeli 2-Pota altinda korkmadan savasiyor KG nin üzerine nasil gittik hepimiz gördük 3-Dogru sutlari seciyor ve ribaundlarda cok iyi bence önümüzdeki 3 4 sene icinde ribaund kralligina oynayacaktir 4-Oyunun her iki tarafinda katki yapan ve takim oyununu daha cok seven bir oyuncu tipinde Benim iki oyuncu icin gözlemledigim bunlar dogrusu
|
|
|
|
|
|
 CSKA FANS!!! 2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS 6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR CSKA!!!!
|
|
|
« Yanıtla #52 : 10 Mayıs 2008, 20:25:14 » |
|
BALKI
|
kuşkusuz kevin durant.greg oden sakatlanmasaydı işler değişirdi ama durant tek başına olunca çok net bi sonuç çıktı ortaya.horford da bi çaylak için fena oynamadı ama durantın daha ilk senesinden takımın yıldızı oldu (gerçi bu olayda takımın yeni bi oluşum içinde olması ve eski oyuncularının bi kısmını göndermesi etkili oldu)
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #53 : 05 Temmuz 2008, 01:14:39 » |
BlacK_SmokE
SixouL
Starter

Shooting... Shooting... Shooting...
|
haketti diye düşünüyorum, fiziksel olarak biraz gelişirse iyi olur, çok ince
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #54 : 06 Temmuz 2008, 20:01:15 » |
|
dwyane_wade
|
Horford,Thornton sezon başında o kadar iyi değillerdi play-off a girerken iyi oynamaya başladılar Durant haketti ama NBA de şu anlayışın biraz değişmesi lazım takımınıın sayı yükünü çekeni yıldız yapıyorlar(lafım durant'e değil yanlış anlamayın o haketti) mesela Haslem dallas serisinde ve o sene takımda görünmeyen katkıları çok yapıyordu...ama istatistilere yazılmayan şeyler
|
|
|
|
|
|
Dwyane Wade ....... Miami Heat
|
|
|
« Yanıtla #55 : 10 Temmuz 2008, 02:15:02 » |
ronartested
Life is money but Stern is love
Starter

De-fense!!! Sacto!!!
|
Bu ödülü kesinlikle Horford haketti.Onun sayı ortalamasının Durant'a oranla yarı yarıya olmasının sebebi takımlarıdır.Seattle'de bir tane adam gibi skorer yoktu e haliyle top Durant'ın eline kalıyodu o da maç başına 17 de 7 şut isabetiyle 20 sayı ortalamsı tutturdu.Al HOrford ne yaptı.Maç başına adam sadece 8 şut kullandı 4'ünde isabet buldu ve 10 sayı ortlaması tutturdu.Horford'ın yanında Johnson,Smith gibi skorerler vardı yane meydan boş değildi buna all-star arasından sonra Bibby de eklendi.Atlanta onunla beraber yeniden doğdu ,Atlanta'nın en büyük sorunlarından biri olan ribaunt sorununa ilaç gibi geldi,takımı 1998'den sonra ilk defa playoff yaptı.Horford kim nederse desin bu ödülü sonuna kadar haketti ama sonuçta ödül DUrant'a gitti.Stern efendi zaten bu ödülü Oden'ın sakatlanmasından sonra vermişti.  Resmi açıklamasını sezon sonunda yaptı.Pompadan başka birşey değil.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 11 Temmuz 2008, 01:30:55 Gönderen: ronartested »
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın$$ Life is Money $$
|
|
|
|