« Yanıtla #20 : 25 Aralık 2007, 09:21:06 » |
|
TP
|
Gerçekten Durant genç yaşına rağmen iyi istatistikler yakaladı önümüzdeki seneler çok iyi yerlere gelecektir.Ama bu listede Oden'ıda görmek isterdim açıkçası.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 25 Aralık 2007, 11:55:09 Gönderen: the_apo_1 »
|
|
Come Back Boozer! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
« Yanıtla #21 : 25 Aralık 2007, 20:02:33 » |
--
Ziyaretçi
|
Eh zaten listeye baktığımızda Oden'ın da yokluğunda Durant'ın yanına yaklaşan birini göremiyoruz..Rakamsal anlamda. Bu ödül de sonuçta rakamlara bakılarak verilecek..Öyle ya da böyle sezonun başında sakatlık olmazsa Durant alacak ödülü. Allah korusun Durant sakatlanırsa mesela bu ödül için yarış kızışır 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #22 : 28 Ocak 2008, 01:00:45 » |
NBA Oyuncusu
He isn't a Team Player...
|
Herkes Durant'a yuklenmis ama Oynadıı takıma da bi bakın S.sonic... Adam daha caylak sezonunda Liderlige gecti. Gecmesnin nedeni Coo...k super bi performans koydugu deil sadece takımının vasıfsızlıgı bide bunun ustune Durant'tan girmeyen shootlar olunca Sonic dibe vuruo... Ama herkesin Ortak gorusu Durant ROY olucak ama Keske olmasa  Bencede... Ama adama bu kadr yuklenmeyin daha caylak sezonunda bu kadar yuk zaten agır...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #23 : 30 Ocak 2008, 17:11:06 » |
IPcI
NBA Draft'ında
|
Durant 1-2 seneye kadar Lebron gibi bişi olur bu gidişle bence iyi oynuyor ödülüde ona verirler zaten.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 31 Ocak 2008, 19:52:45 Gönderen: the_apo_1 »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #24 : 01 Şubat 2008, 11:16:15 » |
|
berk91
|
<seattle>sene başında 2 büyük aday vardı zaten oden ile durant.oden sakatlanınca meydan durant a kaldı.büyük ihtimalle durant alcaktır.alamazsada durant e yazık olur 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #25 : 02 Şubat 2008, 22:06:01 » |
|
Lebron James Koray
|
bu sene bence durant olcak iyi bir yetenek henüz daha alışma aşamasında ama ilerki yıllarda iyi yerlere gelceğini tahmin ediyorum...allen ın yerini rahatlıkla doldurur bence
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #26 : 02 Şubat 2008, 22:10:54 » |
|
Kaan Mert
|
bu sene bence durant olcak
Cavs'ın bir çaylağının olmayışı ne acı ..
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #27 : 02 Şubat 2008, 22:16:09 » |
|
|
|
« Yanıtla #28 : 13 Mart 2008, 19:08:12 » |
|
Nihat Emre
|
Diğer sayfalara bakıyorum da özellikle Can Çetin, Durant'a 10 yıllık profesyonel oyuncuymuş gibi bakıyor, onu yerden yere vuruyor.Merak ediyorum da o duurmda olsanız ne yapardınız..?Tamam, Durant'a çok çok iyi demiyorum ama el insaf ya bu kadar da eleştrilmezki.Tutupta daha 19 yaşında olan bu adama NBA'deki en parlak dönemlerini yaşayan oyuncu gibi(en olgun dönemlerinden bahsediyorum)eleştriyorusunuz.Durant'ın sizlerin takdirini kazanması için her maç 30-40 sayı atıp, 10 ribaund-5 asist yapması gerekiyorsa merak etmeyin diyorum.2 yıl sonra onlar da olacak.Eleştrirken biraz daha empati kursanız daha iyi olacak.O adamın yerinde siz olsanız ne yapardınız, nasıl oynardınız onları düşünerek kişi ya da kavramlar hakkında yorum yapmak bana kalırsa daha mantıklı.
Şimdi, bu adam 19 yaşında NBA'e geliyor.Ki sene başında tarihin en iyi draftları olarak gösterilen bir draftta 2.sırada seçiliyor.Sonrasında tüm gözler bu adamın üzerinde.O, ilk yılını oynamış olup NCAA MVP'si olan tek oyuncu.Sonra NBA'de de çok kötü bir performans çıkarmadı yani.20 küsür sayı 5 ribaund 3 asist ve birkaç blok sığdırıyor her maça.Ama bunları yaparken biraz daha az şut kullanması gerekiyor.Biraz daha paylaşımcı olmalı, pozisyonları zorlamamalı.Ama tabi o ileri de 1 numara olacak.
Kısacası ROY Durant.Ama acımasızca da eleştrilmemeli bu genç adam.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #29 : 13 Mart 2008, 19:16:32 » |
|
Flash
|
Bu seneki çaylaklar kabak tadında zaten, Durant,Hordford,Thornton hariç sıkı bir aday yok Thorton da sonradan azdı...Ama benim gönlüm istikararı ve oyun mantalitesi açısından Horford....
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf 
|
|
|
« Yanıtla #30 : 13 Mart 2008, 19:21:43 » |
|
TP
|
Thornton'da dengesiz bir adam bir maç 35 atıyor bir maç 3 sayı atıyor  garip bir insan .
|
|
|
|
|
|
Come Back Boozer! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
« Yanıtla #31 : 13 Mart 2008, 19:32:30 » |
|
lordapo
|
Durant daha rahat oynucağı ve bir duayen ile beraber oynasa (mesela ray allen takımda kalsaydı) o zaman daha rahat performans sergileyecekti.Yane bu takım sil baştan kuruldu ki eskilerden kalan luke ridnour forma yüzü görmüyor ve bütün yük durant ın üstünde yane lbj,jordan hatta magic bile ilk sezonlarında süperstar modunda oynamadılar ki bu çocuk daha freshman (ilk ncaa senesindeki oyunculara verilen ad) iken profesyonel oldu ki hatta o j mayo ile alakalı konuda yazdım bunu yane bir basketbolcunun en olgun dönemi 25-30+ arasıdır ki 25-30 arası maksimum verim alır oyunundan yane hemen durant ı çarmaha germek yanlış olur yane merak ediyorum oden sakatlanmasa durant belki bu kadar ön planda olmucaktı ki diğer draft seçimlerinden hangisi doğru düzgün istatistikler tutturdu ve nbdl ye yollanmaktan kurtuldu Açıkcası bence ncaa de en az 2-3 sene oynamadan profesyonel olmaları hem organizasyona hemde oyuncuların gelişimine zarar vermekten öteye gitmiyor bu benim fikrim aksini savunana saygım sonsuz....
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #32 : 10 Nisan 2008, 22:16:04 » |
|
emintd21
|
Durant'ın aslında shot yüzdeleri iyi değil.. Kötü bir takıma draft edildi.. Edildiği günden itibaren takımın lideri olarak başladı lige bu açıdanda her maç takımda en çok shot kullanan isim o en az 15-20 shot'u var her maç..Büyük ihtimalle o seçilecektir.. Oden'ın sakatlanmasıyla durant seçilecektir.. Ama bencede ona verilmemeli çünkü bence yılın çaylağı seçilecek oyuncunun takımınında iyi bir grafik çizmesi gerekir.. Bu seneki çaylaklar geçen seneye oranla pek tatmin edici değil Kemal Abi'min dediğine katılıyorum iyi yada kötü şu an için tek seçenek Durant gibi gözüküyor..
çok haklısın duranta vermeseler kime verecekler. Gerçi Al Thorton son zamanlardaki performansını sene başından beri sürdürebilseydi ödülü zorlardı ama durant alcak gibi duruyor ödülü.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #33 : 14 Nisan 2008, 09:09:49 » |
|
airborn91
|
Herkesin çaylak sezonu biraz kötü geçebilir..Durant fizik olarak cok yetersiz geldi bana...Bence bu yaz onu iice bi şişirecekler önce (kas olarak)...sonra top teknigini arttırma calısmaları yapıp,birazda oyun görüşü artarsa durant'ta bi lebron havası görüyorum...abartılı gelebilir ama bence durant ii bi oyuncu...Bu yaz deyimi yerindeyse pestil edecekler durant'ı...ama seneye cok başka bi durant izleyeceksiniz emin olun...bence bu ödülüde durant alacak.çünkü başka rakibi yok..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #34 : 30 Nisan 2008, 18:56:23 » |
--
Ziyaretçi
|
Yılın Çaylağı Kevin Durant
2007/08 normal sezonunda ''Rookie Of Year'' (Yılın Çaylağı) oylaması sonucunda beklenen oldu ve Seattle SuperSonics'in yıldızı Kevin Durant Yılın Çaylağı seçildi.
Oden'ın sezonu başlamadan kapatmasıyla birlikte daha maçlar oynanamadan Yılın Çaylağı olacağına kesin gözüyle bakılan Durant bu sezon;
20.3 sayı-4.3 ribaunt-2.4 asist yaptı.
------------------------------------------ NbaTR/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #35 : 30 Nisan 2008, 19:13:55 » |
|
demircibaris
|
durant mı. çok şaşırdım yahu. kimse beklemiyordu heralde dermişim. hakediyordu valla. özellikle mart-nisan performansı ve son maçta kariyer rekorunu kırmasıyla.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #36 : 30 Nisan 2008, 19:19:23 » |
|
MeaCulpa
|
evet durant haketti belki ama benim gönlümden Hordford geciyordu.Durant a göre daha savasci daha olgun gibi geliyor bana.Hordford gercek gücünü 2 3 sene icinde gösterecektir
|
|
|
|
|
|
 CSKA FANS!!! 2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS 6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR CSKA!!!!
|
|
|
« Yanıtla #37 : 30 Nisan 2008, 19:36:52 » |
|
NYK
|
Boş-beleş takımın süperstarı aldı ödülü.
Şimdi ben şunun peşindeyim : bu elemanı seçen ve MVP'yi seçecek elemanlar aynı ise,James MVP olmalı kardeşim.Seçilen çaylaklar içinde 25 dak. üzeri süre alıp,takımı bu kadar yukarıda olan,Horford'dan başka adam yok.Yaptığı katkı da aşikar.
Daha fazla sayı atıyor diye,daha çok medyada adı geçiyor diye,takımının 41 yıllık tarihindeki en kötü sezonda bu ödülü alması yanlış değil mi?
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 30 Nisan 2008, 20:46:36 Gönderen: NYK »
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınYippi Ka Yey motherfucker...
|
|
|
« Yanıtla #38 : 30 Nisan 2008, 19:52:38 » |
|
TP
|
Boş-beleş takımın süperstarı aldı ödülü.
Şimdi ben şunun peşindeyim : bu elemanı seçen ve MVP'yi seçecek elemanlar aynı ise,James MVP olmalı kardeşim.Seçilen çaylaklar içinde 25 dak. üzeri süre alıp,takımı bu kadar yukarıda olan başka adam yok.Yaptığı katkı da aşikar.
Daha fazla sayı atıyor diye,daha çok medyada adı geçiyor diye,takımının 41 yıllık tarihindeki en kötü sezonda bu ödülü alması yanlış değil mi?
Kesinlikle... Eğer MVP'de takımın durumuna bakılıyorsa,bu seçimdede bakılmalı.Atlanta'ya play-off yaptıran Horford mu?Lottery'e oynayan takımın lideri Durant mı? Ama popülerlik,reklam,birde iyide bir yüz olunca al sana ROY. Yanlız diğer çaylaklarında ödülü alacak performansları yok.(Horford hariç)
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 30 Nisan 2008, 19:54:35 Gönderen: Deron Williams »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #39 : 30 Nisan 2008, 19:55:56 » |
|
Cpzai3
|
Durant'ın bu ödülü ne kadar hakettiğini önümüzdeki 2-3 sene gösterecek.Ama şu anki görüntüde benim oyum çalışkan Horforda giderdi.
|
|
|
|
|
|
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."
"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
|
|
|
|