« : 17 Nisan 2008, 07:01:43 » |
|
Torres#9
|
Batı Konferansı Play-Off İlk Turu San Antonio Spurs vs Phoenix Suns1. Cts, 19 Nis – at SA, 22.00 2. Çar, 23 Nis – at SA, 04.30 3. Cts, 26 Nis – at Pho, 05.30 4. Paz, 27 Nis – at Pho, 22.30 *5. Çar, 30 Nis – at SA *6. Cum, 2 May – at Pho *7. Paz, 4 May – at SA ..:: İstatistikler ::..  56-26  55-27  M.Ginobili = 19.5 pts 4.8 reb 4.5 ass T.Duncan = 19.3 pts 11.3 reb 2.8 ass T.Parker = 18.8 pts 3.2 reb 6.0 ass  A.Stoudemire = 25.2 pts 9.1 reb 1.5 ass S.Nash = 16.9 pts 3.5 reb 11.1 ass S.O'Neal = 12.9 pts 10.6 reb 1.7 ass  95.4 pts 41.3 reb 21.0 ass 12.0 to 6.4 stl  110.1 pts 41.5 reb 26.7 ass 13.9 to 6.5 stl
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 30 Nisan 2008, 07:50:34 Gönderen: KE-Billz »
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınailecek takip edebileceğiniz iki blog,eheh =) bekleriz çaya,kahveye.
|
|
|
« Yanıtla #1 : 17 Nisan 2008, 07:36:13 » |
|
Torres#9
|
San Antonio Spurs 4-2 Phoenix Suns
Hiç kolay bir eşleşme olmayacak..İlk turdan zorlanacağız ancak 6 maçta ya da en kötü ihtimal 7 maçta bu işi bitireceğimizi düşünüyorum.. Tek mesele Oberto ve Kurt Thomas'ın oyunda kalma süreleri ve verimleri olacak..Yani 4+1 oynamamız lazım,iki sene önce Dallas'a bu nedenden elenmiştik,bu sene bazı maçları Pop'un bu hastalığı yüzünden kaybettik ve bir yenisi daha iyi olmaz ki zaten Pop'da bu seride beş numaraların bizim için önemini biliyordur.. Kısacası Oberto-Kurt ikilisi beş numarayı idare edebilirse,altı maçta bu işi bitirir,bir sonraki turdaki rakibimize bakarız.Yok idare etmezse,seri 7 maça gider.Son maça seyirci desteği ile bir adım önde başlar,maç içerisindeki aktrasyona göre ivme ya Suns'a gider ya bize ama ben bir şekilde bu turu alacağımızı düşünüyorum ve sonrada ver elini Batı finali diyorum..En önemli adım ilk adım şuan playoff tablosunda bana göre bizim açımızdan..
Neyse yüzeysel olarak serinin bizim Oberto-Kurt'da bittiğini dile getirdim,detaylı analizimi daha bol bir vaktim olduğunda yaparım..
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınailecek takip edebileceğiniz iki blog,eheh =) bekleriz çaya,kahveye.
|
|
|
« Yanıtla #2 : 17 Nisan 2008, 12:24:50 » |
|
sawash
|
Bu sefer olmayacak. Turu geçicez diye düşünüyorum. Shaq asıl etkisini burda göstericektir. Tabi Amareye de çok iş düşüyo Duncan'ı tutma konusunda.
4-2 Phoenix diyorum çünkü bu seri 4-3le biterse geçen Spurs olur %90 son maçı sahalarında kaybetmezler.
|
|
|
|
|
|
Get up, stand up, stand up for ur rights!! 
|
|
|
« Yanıtla #3 : 17 Nisan 2008, 13:18:53 » |
|
emintd21
|
İşimiz bu seride hiç kolay değil. Suns'ın derin bir kadrosu var eskiden pota altı zayıftı rahat geçiyorduk adamları ama bu sefer bir Shaq faktörü ile karşı karşıyayız. Shaq takastan sonra adeta küllerinden doğdu ve son maçlarda iyi oynadı. Duncan'ın işi hiç kolay olmayacak. Freezer'in dediği gibi Kurt ve Oberta'ya çok iş düşecek. Ayrıca Finley ve Udoka'nın bench katkılarına çok ihtiyacımız olacak. Son haftalarda ikisi de formda bir görüntü veriyor. Ginobili çok şükür zamanında döndü. Her iki takım içinde çok zor olacak olan bu seride Spurs saha avantajını da kullanarak 4-3 galip ayrılacaktır diye düşünüyorum.
|
|
|
|
« Son Düzenleme: 17 Nisan 2008, 13:28:31 Gönderen: emintd21 »
|
|
|
|
|
« Yanıtla #4 : 17 Nisan 2008, 13:25:16 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Oyumu Sas 4 Phx 3 olarak verdim..Erken final niteliğinde büyük olayların yaşanacağı bir seri. Phx'ten başlıyayım.. Phx bu sene inişli çıkışlı zor anlar yaşadı.. Shaq'ı aldılar,onu iyileştirdiler sakatlığını ortadan kaldırdılar,Amare'yi 4 e çektiler..Shaq takıma başlarda zorluk çıkardı her ne kadar iyi performanslar sergilesede..Amare kendi mevkisi olan 4 numaraya dönünce rahatladı potaya yüklenebileceği istediği zamanda orta mesafeden shot bulabileceği bir yere geldi performansı arttı.. Nash uzun süre ortalıkta gözükmesede tecrübesiyle playofflara yakın performansını arttırdı.. PHX bu seriyi geçicek güce sahip ama bench'ini yeterli bulmadığım için Sas geçer dedim.. Sas'a gelincede 2 senedir phxle karşılaşıyorlar.. Bu konuda tecbüreliler.. her iki takımda birbirlerini çok iyi tanıyor ama Shaq'lı phx'in playofflarda nasıl oynayacağını daha kimse bilmiyor bu Sas'ın zorlayan faktörler arasında yer alabilir.. Bu yüzden seri 7 maça uzayabilir.. Ben Sas'ın bench'ini Phx'ten daha üstün görüyorum bu yüzden Sas zorlanacaktır ama bir sonraki tura geçen tarafta Sas olacaktır.. Mükemmel bir seri olacak gene.. Olaylar,Hakemler,cezalar
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #5 : 17 Nisan 2008, 13:32:45 » |
|
Kq5
|
Ben Suns'tan başlamak istiyorum Shaq'In takıma katılmasıyla birlikte amare kendi pozisyonuna geçti(pf)böylelikle performansı arttı Shaq Suns sağlık ekibinin yardımı ile eski günlerine tam dönemesede yinede güzel performanslar sergiliyor amare shaq ikilisini zaten pota altında Nash gibi bir usta asistçi beslemekte onun yanında ekstra katkı yapan barbosa ve raja bell'i de katarsak suns pek kolay kaybetmeyeceğinin sinyalini veriyor Spurs ise bir kaç yıldır suns ile eşleşiyor bunun için pek sıkıntı çekeceklerini sanmıyorum Manu sahalara geri döndü tony parker son maçlarda güzel performans segiliyor duncan takımı adına herşeyi yapmaya gününden hazır finley olsun udako olsun ben spurs tarafındayım ama suns'ı geçmeleri kolay olmacaktır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #6 : 17 Nisan 2008, 17:38:17 » |
|
MCGRaDYMaNia
|
Spurs: 4-3 :Suns
bana göre ilk turun en heyecan verici eşleşmesi. geçen seneki hesap yeniden açılıyor. müthiş bir seri izleyeceğiz. zor olan Suns adına AT&T'de maç kazanmak tabii iç sahadaki maçlarınıda kazanarak. Spurs içinse bench katkıları çok önemli olacak. Suns'ın en büyük avantajı bana göre Shaq'in de form tutmasıyla artık pota altında yer kaplayan iki tane uzunun olması. Stat'tan bahsetmeye gerek bile yok o zaten bunu bekliyordu. pimi çekilmiş bomba gibi serinin başlamasını iple çekiyordur eminim. ancak bana göre en kritik eşleşme burada Nash ve Parker arasında olacak. Parker'ın son dönemlerdeki inanılmaz yükselişi acaba playoff'ta da devam edecek mi merak ediyorum. keza playofflarda geçtiğimiz yıllarda bazı maçları çok durgun geçirdi. Nash ise bu sezon biraz düşüşler yaşadı. ancak bence Nash'te artık playoffa odaklandı. Duncan'ın Shaq ve Amare'ye karşı olan savaşı eğer ki tek başına olursa yani Oberto, Thomas gibi isimlerden destek alamazsa Suns bu işi Spurs adına zorlaştıracak. Spurs 4-3 kazanır diyorum ama son şampiyonun ilk turda elenmesi de kimseyi şaşırtmamalı...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #7 : 17 Nisan 2008, 18:32:47 » |
bordo-beyaz
NBA Draft'ında
|
son şampiyon ve saha avantajına sahip olan spurs bu eşleşmenin favorisidir.önce phx başlıyalım normal sezondaki gibi hızlı tempoda bir sen at,bir siz atalım mantığı ile oynarsa spurs rahat eler.phx yapacağı iş yavaş tempoda oynaması ve shaq maç içinde etkin kullanmasıdır.spurs de ise duncan shaq karşısında etkili olmayabilir.ginobili,parker,bowen ve uzun oyuncuları spurs açısından maçın kaderini etkileyebilecek oyunculardır.phx bu seriyi kazanmak istiyorsa; -yavaş tempoda oynamalıdır. -shaq hücumda daha fazla kullanılmalıdır. -amare nash le yaptığı pikenrollerden sonra boş oyuncuyu görmelidir. -nash müdafada bowen tutarak dinlendirilmesi sağlanmalıdır. -amare nin ribauntlara konsantre olması ve müdafada istekli olması gerekir. -phx rol oyuncuları hücumda ve müdafada ekstra bir katkı ile oynamalıdır. -nash hücumda sorumluluk alması şart.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #8 : 18 Nisan 2008, 11:49:39 » |
Endles_Rain
NBA Draft'ında
Endles_Rain
|
Valla ne olcağını bilmiyorum Spurs savunma Suns da hücum ağırlıklı takımlar nası olcak şimdi bu Turu kim geçer bilmiyorum
|
|
|
|
|
|
Gözlerime bak ve yalanını söyle evlat eleştir wizards ı dilini kilide vurma...
|
|
|
« Yanıtla #9 : 18 Nisan 2008, 12:13:14 » |
|
Flash
|
Burada ben Spurs'den ve onların savunmasından, Popovich ve Duncan ikilisinden çook eminim ve 4-2 Spurs diyorum..Fakat işte Shaq burada ne tarz bir avantaj olduğunu gösterece açıkcası, Shaq turu geçerse Suns geçer yoksa dieğr oyuncuları Spurs karşılayacaktır.... Ve Finley ninde kendine bu seride gelmesi lazım hem savunma hem dış şut, hem de topsuz oyun anlamında....
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın''Beni zirveye yeteneğim getirmiştir, Ancak hala burada olmamı sağlayan karakterimdir!'' Michael Jordan İşte günümüz zıp çıktı yıldızlarına örnek bir laf 
|
|
|
« Yanıtla #10 : 19 Nisan 2008, 01:59:19 » |
|
Kaan Mert
|
San Antonio Spurs vs Phoenix Suns
08 Play-off’larında ilk turda en merak ettiğim seri bu olacak benim adıma.4 yıldır playoff’ta eşleşen iki takım bu sefer biraz erken olsa da bir kez daha eşleşti. Bu sefer Suns rakibi karşısında dersini iyi çalışmış olarak çıkmakta zira sezon ortasında büyük ses getiren Shaq hamlesi Spurs’un işinin kolay olmayacağının göstergesi.
Shaq’lı ve Amare’li pota altı Duncan’ı çok yıpratacaktır. Her ne kadar Shaq eski gücünde olmasa da pota altında oldukça etkili olacaktır. Shaq’ın takıma kazandırdığı yeni sistemin Spurs’u sezon içinde ne kadar zorladığını gördük. Shaq’ta bunu bilerek extra motivasyon ile sahada olacak. Onun gelişi ile Amare’de inanılmaz bir yükselişe geçti. 4 numarada oldukça rahat ve kendisinden tam randımanı alan Amare Spurs’un başına büyük bela olacak seri boyunca. Ancak Marion’un gidişi dıştaki savunmayı aksattı Suns’ta. Manu’yu savunabilecek yegane isim olarak Bell gözüküyor ki oda ne kadar dayanabilecek meçhul. Manu-Bell eşleşmesi seri için krtik nokta olabilir. Suns’un bir diğer yumuşak noktası ise Nash. Savunmadaki kötü Nash’i zaten biliyoru fakat Shaq’ın gelişi onda bir düşüş başlattı sanki. Bakalım play-off’ta kendine gelebilecek mi ?
Spurs’te ise Kurt Thomas ve Udoka Duncan’ın arkasında benchte hazır kıta olarak bulunmakta ancak Suns’un korkutucu ikilisi karşısında baklaım ne kadar dayanabilecekler. Yine de bu Duncan kolay kolay yılmayacaktır. Udoka’da hem iyi bir savunmacı hem de hücum yönlü bir silah olacaktır Spurs adına. Nash’in savunmasından bahsettik bu noktada devreye Parker’ın girmesi lazım, zira seride şaha kalkabilir ancak bu Spurs’un Suns’u elemesine yeter mi sanmıyorum.
Tahmin = 4-2 Suns
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #11 : 19 Nisan 2008, 02:03:30 » |
|
NYK
|
4-2 Spurs dedim ama niye dedim? Çok uzun sürecek ve kafamı toplamam lazım evvela.Yarın yazacam inşallah...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınYippi Ka Yey motherfucker...
|
|
|
« Yanıtla #12 : 19 Nisan 2008, 11:33:43 » |
|
TP
|
Valla izlemesi güzel olucak ve son şampiyona ilk turdan veda edeceğiz gibime geliyor:4-2 Suns; Şöyleki Ginobili çok formsuz.Olsa dahi bu seride bir baş belası var;Raja Bell.Tekme toka,kafa göz...(Tabi Parker'ı tutabilir.) Duncan'ı Shaq alıcaktı büyük ihtimalle.Duncan'ında Big-Z,Shaq,Yao gibi yer kaplayan uzunlarda zorlandığını biliyoruz.Onun Spurs hucumu için önemi büyük skor az yapsada sahadaki varlığı,organizasyon açısından yeter.. Burada kilit isim Parker olucak Spurs adına.Ama Parker'ın bu yükü kaldıracağına inanmıyorum.Yine takımının en skoreri olucaktır bu seride.Fakat işler kızıştığında yine bir kenarı geçip hucümü izliyecekti(huyudur). Eğer Spurs'ta Duncan'ın yanında sağlam bir uzun olsa bu seri için başka şeyler konuşabilirdim.Kurt Thomas'ın hücümda kısıtlı olduğunu söylemeye gerek yok. Suns açısından Amare çok formda.Duncan'ı ve diğer Spurs uzunlarını çok zorluyacaktır.Shaq son zamanlarda hiç görmediğim kadar aktif tabi bire playoff olunca... Bunların doğrultusunda ibre Suns'a doğru gidiyor gibi.Ama karşılarında tecrübe abidesi var.Ne yapacakları balli olmaz diyip; 4-2 Suns' diyorum 
|
|
|
|
|
|
Come Back Boozer! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
« Yanıtla #13 : 19 Nisan 2008, 12:44:14 » |
Salvation
I'm Cool
Starter

Mr.Big Shot
|
İlk Önce her maçlar harika olacakdır süper zevk alacağız izlerken Amare Duncan da bana göre bi adım önde Amare Duncan'ı çok iyi savunur ve Duncan'ın Hücumda Amare'ye bir yapamaz diye düşünüyorum Duncan yorulur Amare ye karşı ve PHX Pota altında inanılmazbi adam var onu tutmak gerekir Shaq rahatca oradan sayı üretebilir Ginobili sayı üretmeli çizgden Spurs ise RB almalı o da zor bana göre izliyip göreceğiz süper olacak her maçları
bana göre Seri 4-2 PHX
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #14 : 19 Nisan 2008, 13:46:37 » |
|
Torres#9
|
Burada kilit isim Parker olucak Spurs adına.Ama Parker'ın bu yükü kaldıracağına inanmıyorum.Yine takımının en skoreri olucaktır bu seride.Fakat işler kızıştığında yine bir kenarı geçip hucümü izliyecekti(huyudur).
Eskiden deseydin hadi de,şimdi bu görüşe katılmak benim adıma imkansız Tugi.Eskiden Parker'ın hücum gücü sınırlı ve çekingen bir elemandı,çekingenlikten kastım önemli dakikalarda sahadan silinmesiydi ancak şuan bu Parker'ın hem hücum gücü sınırlı değil,hem de çekingen değil.Hayli hayli maçın sonunda sorumluluğu alabilecek bir oyuncu.Herhalde ben farklı maçların maç sonlarını izlemişim şu son bir kaç senedir. Seriye gelirsek ise,çok yükseklerde olan heyecan katsayım bugün itibariyle tavan yapmış durumda.Önemli bir gün ve ilk maçı almak her iki takım adına da kritik olacak,eğer şu Texas'daki iki maçı kaybetmezsek altı maçta bitiririz diye düşünüyorum,ilk iki maçtan bir tane verirsek yedinci maçta Texas'da işi alırız diye tahmin ediyorum. Seri hakkında artılarımı,eksilerimi akşama yazacağım.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #15 : 19 Nisan 2008, 13:52:58 » |
|
Cpzai3
|
Spursde kilit isim Kurt Thomas bence.Onun Shaq'e yapacağı savunma önemli. Suns tahminen Duncan'ın karşısına belalısı sayılabilecek Shaq'ı koyacak ve Amareyi savunmada yormayacaktır. Suns Shaq'ı almanın faydalarını bu seride çok görecektir.Hele ki Parkerın penetrelerine karşı.Fakat Shaq'ın eskisi kadar atletik olmadığı bir gerçek.Hem Duncan'ı savunup hem Parker'ı ne kadar korkutabilecek göreceğiz. 4-3 bitecektir seri ama kim kazanır söylemek çok zor.Ben yine de şansımı Sunsdan yana kullanıyorum.
|
|
|
|
|
|
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."
"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
|
|
|
« Yanıtla #16 : 19 Nisan 2008, 15:03:58 » |
|
TP
|
Burada kilit isim Parker olucak Spurs adına.Ama Parker'ın bu yükü kaldıracağına inanmıyorum.Yine takımının en skoreri olucaktır bu seride.Fakat işler kızıştığında yine bir kenarı geçip hucümü izliyecekti(huyudur).
Eskiden deseydin hadi de,şimdi bu görüşe katılmak benim adıma imkansız Tugi.Eskiden Parker'ın hücum gücü sınırlı ve çekingen bir elemandı,çekingenlikten kastım önemli dakikalarda sahadan silinmesiydi ancak şuan bu Parker'ın hem hücum gücü sınırlı değil,hem de çekingen değil.Hayli hayli maçın sonunda sorumluluğu alabilecek bir oyuncu.Herhalde ben farklı maçların maç sonlarını izlemişim şu son bir kaç senedir. Geçen sene playofflarda ne kadar iyi olsada ara ara oyundan silindi.Ben bu senede öyle olucağı kanatindeyim.Benim düşüncem bu...Ama Suns'ın guard savunmasına cezasını kesicektir orası ayrı ama turu getirecek isim tek başına olamıyacaktır.Naçizene 
|
|
|
|
|
|
Come Back Boozer! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
« Yanıtla #17 : 19 Nisan 2008, 23:08:07 » |
|
Torres#9
|
Duncan haricindekileri çıkarın atın,Duncan olmasa sayı bulamayacaz neredeyse.Kısalardan verim alamıyor,sadece Duncan'a bakıyoruz..Bu arada Pop'un zaman zaman uyguladığı 4+1'den ben bıktım o bıkmadı,iki sene önce Dallas'a elenmemize neden olan,bu sene uygulandığında verim alınamayan 4+1'i istemiyoruz.Kötü de oynasalar,hiç bir halt yapmasalar bile Kurt ya da Oberto dursun,Duncan'da dörtte oynasın..
Parker ! Manu ! Finley ! Wake Up..Uyanın Çocuklar..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #18 : 19 Nisan 2008, 23:11:19 » |
|
Suns Fan
|
Boxscore'dan takip ettiğim kadarıyla, Shaq 3 faul almasa olabilecekleri düşünemiyorum.
Neyse böyle devam...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #19 : 19 Nisan 2008, 23:15:56 » |
|
lordapo
|
Galiba bu seri süpriz ile başlıcak ,shaq 3 faul almasa fark artardı ama geçen seneden kalan heap suns ı hırslandırmış gibi.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|