+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » NBA Play Off 2008 » 1. Tur Eşleşmeleri (Moderatör: TP)Konu:
 San Antonio Spurs (4) - Phoenix Suns (1)

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Anket
Soru: Seri Nasıl Sonlanır ?
Spurs 4-0 Suns
Spurs 4-1 Suns
Spurs 4-2 Suns
Spurs 4-3 Suns
Suns 4-3 Spurs
Suns 4-2 Spurs
Suns 4-1 Spurs
Suns 4-0 Spurs

Sayfa: 1 ... 9 10 [11] 12   Yukarı git
Konu: San Antonio Spurs (4) - Phoenix Suns (1)  (Okunma Sayısı 3753 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #200 : 30 Nisan 2008, 11:18:06 »
MeaCulpa
The Lawyer
All-Star

Üyelik Bilgileri
Ynt: San Antonio Spurs (4) - Phoenix Suns (1)

Nash seri boyunca ortalikta pek yoktu bu macta iyice azitti 1/6 üclük 4/16 saha yüzdesi en kötüsü 3 assist ne yaw!Bahsettigimiz adam yakin zamanda 2 defa MVP oldu.Amare play-off öncesi cosmustu 4 numaraya cekilerek o da en önemli maclarda fıssss oldu.Phoenix icin bu seride bekleneni veren bence 3 adam oldu Diaw,Raja Bell ve Shaq da cok kötü degildi.
Spurs ise 3 kisilik bir takim ama ne 3 kisi hepsi üst düzey all-star oyuncusu(Duncan daha absürd bisey)yaninda da caliskan oyuncular mükemmel savunma,müthis tecrübeleri de var.Play-off baslamadan önce sampiyonluk adayim Boston di ama bakiyorum da Spurs bu sene sampiyon olacak gibi.

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!
« Yanıtla #201 : 30 Nisan 2008, 11:21:16 »
fadeaway86
Starter

Üyelik Bilgileri

Yani yuh diyorum..Shaq 20de 9 serbest atıs.. nasıl bir sistemdir bu Spurs'ünki...
« Yanıtla #202 : 30 Nisan 2008, 11:24:17 »
solserit
Rookie
**

Hornets Fan!

Üyelik Bilgileri

Rakibin zayıf noktasını bulup ordan vurmanın ne ayıplığı var anlamıyorum?Shaq kötü serbest atış atmasaydı o zaman.Madem rakip takımın böyle bir zaafı var tabi kullanacaksın.

« Yanıtla #203 : 30 Nisan 2008, 12:57:50 »
Elbereth
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

Hack the shaq sonuna kadar kullanılmalı hatta regular sezonda bile 10-15 kere faul yapılmalı shaqa

Adam 10 küsür senedir nba de ve geldiğinden beri serbest atış atamıyor kendini geliştirmedi çalıştırmadıysa bu onun suçu rakibin zayıflıgını kullananların değil.

Ona bakarsanız diawda kendisinden kısa oyuncuyu arkasında bulunca sırtını verip gitmesi adilik şerefsizlik ve çirkeflik. Ben bir fark göremiyorum. Rakibin zayıf yanını bulunca kazanmak için vuracaksın.

Sonuçta parayıda kupayıda kazanan alıyor
« Yanıtla #204 : 30 Nisan 2008, 13:02:56 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
Moderatör
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Phx 1 maç olarak ortalığı hareketlendirdi ama o bi maçı almakta geç kaldılar seri 2-0 ken falan alsalardı işleri daha kolay olabilirdi ama..Sas'ın tecrübesi kazandı seriyi..

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #205 : 30 Nisan 2008, 14:23:14 »
sawash
Rookie
**

Suns Fan

Üyelik Bilgileri

Herkes hack a Shaq'in ne kadar güzel olduğundan bahsediyor bakıyorum. Orası NBA Avrupa değil bunu hatırlatmak isterim. En azından benim NBA'i sevme nedenim takımların hücum etmek istemesi, en azından Avrupa'daki gibi abuk subuk faullerle hızlı hücumları kesmemesi, oyunu güzel oynamak istemeleri, son hücumlarda rakibe taktik faul yapmak yerine savunarak durdurmak istemeleriydi. O zaman Ben Wallace'a falan da hack yapsınlar. Buna direk bir önlem alınmalı kesinlikle. Oyunu kirletmekten başka hiçbişey değil. Bunu Dallas yaparken de söylemiştim ama onlar en azından bu kadar suyunu çıkarmamıştı.

Seriye gelirsek elenmemizin nedenlerinden biri elbette ki hack a Shaq ama ilk 2ye girmez. İlki Nash'in rezalet performansı ki 2 kere back2back MVP olmuş bi oyuncuya hiç yakışmadı. Hele son maçın son hücumunda yaptığı top kaybını ben  bile yapmam. 2. önemli sebep ise bana kalırsa kesinlikle kadrodaki olmayan derinlik ve Shaq'ın oyun yapısını değiştirmesi. Artık re-building zamanı yavaş yavaş geliyor. Nash, Bell, Shaq, Hill. 8 kişilik rotasyonun 4ü 34-35 yaş ve üstünde. Off-season hareketli geçecektir bizim adımıza ama çok da büyük bi değişiklik olacağını sanmam. Koç değişikliği olabilir belki, biraz daha oturaklı bi oyun oynatan bi koç daha iyisini yapabilir bu kadroya yapılacak 1-2 takviyeyle.
Get up, stand up, stand up for ur rights!!

« Yanıtla #206 : 30 Nisan 2008, 17:03:24 »
BuckéYé
Mad ''Sexy'' Buck
All-Star

Üyelik Bilgileri

Suns da,Raja'nnı eski savunma gücünü kaybettiğini görüyorum.Keza Amare de baya pasif kalıyor pota altıdna müdafa da...
Manu azarsa,otomatik olarak Duncan da azma potansiyeline ulaşabilir.
2sinden birisine ''iyi günlerinde olduklarından dolayı'' yapılacak 2li sıkıştırmalar,Parker gibi fırsatçı adamları da işin içine sokar.
Keza Sunsta da artıkın bir Nash patlaması gelmesi alzım.
Şöyle takımını sırtına alıp taşıyacak bir PG izlenimini veremedi açıkçası.
Amare'yi de onun devreye sokması lazım ki,dengeyi sağlayabilsinler...

Umut, ağlama ama..Dayanamam  cry  cry  cry

Ahanda abi bak yazdığım bu.
Görünen köy kılavuz istemiyor hiç bir zaman...
Tim Duncan, Shaq ve Amare'nin olduğu bir pota altıdna 9 hücum ribaundu yapıp,yaşlanmış vücuduna rağmen inanılmaz bir enerji ile oraları dağıtıyorsa ve bariz üstünlük göze çarpıyorsa, beni öpsen, yine kazanamaz Susn maçı.

Son hücum mon hücum geçicez bunları.

Nash de sanki kolpa bir guarmış da sanki,bu playoff larda dökülüyor,hiç klas değilmişde sanki sıvalar dökülüyor...
Böyle pasif bir guard ile Spurs'ü nasıl yeneceksiniz abi?

Ahan da bak karşı takımın guardına.Manu'nun  da suskun kaldığı günde çıktı yine çatır çatır oynadı.
Kritik basketlere imza attı.

« Yanıtla #207 : 30 Nisan 2008, 18:51:24 »
NYK
The Doc
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri

Keza Sunsta da artıkın bir Nash patlaması gelmesi alzım.

Hıııı ... Patladı Nash.Yokuş aşağı giden kamyonun freni gibi patladı yalnız.

Burada sayfalarca yazdık,sistemde Marion'un işgal ettiği yer hakkında,Shaq hakkında vs... Sonucun ne olduğunu görüyoruz.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

Yippi Ka Yey motherfucker...
« Yanıtla #208 : 30 Nisan 2008, 19:39:56 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri

Hack the shaq sonuna kadar kullanılmalı hatta regular sezonda bile 10-15 kere faul yapılmalı shaqa

Adam 10 küsür senedir nba de ve geldiğinden beri serbest atış atamıyor kendini geliştirmedi çalıştırmadıysa bu onun suçu rakibin zayıflıgını kullananların değil.

Ona bakarsanız diawda kendisinden kısa oyuncuyu arkasında bulunca sırtını verip gitmesi adilik şerefsizlik ve çirkeflik. Ben bir fark göremiyorum. Rakibin zayıf yanını bulunca kazanmak için vuracaksın.

Sonuçta parayıda kupayıda kazanan alıyor
Kesinlikle katılıyorum.Shaq'ı durdurmak için faul yapılması gerekiyorsa, yapacaksın arkadaş.
Yapmazsan Spurs gibi sevinen değil, Suns gibi üzülen olursun.Shaq inli cinli filmler çekerken, bi beş dakikasını da serbest atışa harcasaymış ya zamanında..
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
« Yanıtla #209 : 30 Nisan 2008, 19:41:42 »
RaRe
forumun Ender'i
MVP

Rütbeliler gelir geçer üyelerin ruhu bize yeter!

Üyelik Bilgileri

bi de bizlerle ta*ak geçer gibi afedersiniz,istediğim zaman sokarım diyo...sok ulan o zaman...er meydanı orası...sadece sen top ve pota...

TİLL I collapse... I am what I am...
Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
« Yanıtla #210 : 30 Nisan 2008, 19:43:04 »
Dağlar
spontaneously sportsman
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Seri 3-0'a geldiğinde bitmişti zaten. Erken bitti bu seri. Halbuki ilk maç bu Playoffların en güzel maçıydı. O maçtan sonra Suns koptu. Geçmiş olsun.

Duncan-Amare karşılaştırmaları yapanlar utansın.
« Yanıtla #211 : 30 Nisan 2008, 19:46:22 »
RaRe
forumun Ender'i
MVP

Rütbeliler gelir geçer üyelerin ruhu bize yeter!

Üyelik Bilgileri

Dağlar'cım onlar utanmazlar...Ama bi link vereyim de Amare'nin söylediklerini kendiniz okuyun...

TİLL I collapse... I am what I am...
Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
« Yanıtla #212 : 01 Mayıs 2008, 00:16:09 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

Suns'ın seri 3 0 a geldikten sonra bu seriye ortak olması bile imkansız gibiydi 3 0'dan sonra suns bir maç kazanıp biraz ışık göstermiş olsada yine son sözü tecrübeli spurs söyledi Nuggets gibi suns'ta hayral kırıklığı yarattı.
« Yanıtla #213 : 01 Mayıs 2008, 04:35:36 »
DaviD#Villa
Flameman
All-Star

ben lost adasından 12 saatte kurtulurum nokta

Üyelik Bilgileri

takım sezon ortasında bu sene yine kaybedeceklerini anlamıştı en azından son 2 sezon elendikleri spurs için bi çare bulmaya çalışacaklardı amare ve marion'ın arası iyi değildi haklı olarak marion'ı takas etmeye çalıştılar shaq takası gerçekleşmeden 1hafta felan önce kirilenko'nun suns'a marion'ın utah'a gitmesi için görüşmeler yapılmış hatta utah'ın tamam dediği suns'ın vermediği bu gerçekleşmeyen takas bana göre suns'ı şampiyonluktan etti

kirilenko marion'ın suns savunmasına kattığı her şeyi fazlasıyla yerine getirebilecek bi adamda ayrıca kendisi duncan gibi uzunları savunmada marion dan bikaç gömlek üstündü(marion=2.01,kirilenko=2.07) ayrıca hücumda çok daha iyi bi pasör ve fundamental olarak açık ara üstündü marion kadar iyi bi bitirici olamasada boozer'ı beslediği bacak arası paslarına kadar amareyide beslerdi hucuma çeşitlilik kazandırırdı hızlı hücumada yatkın bi oyuncu

böyle bi güzellik düşünülmeyip shaq alındı ve sistem değişti ta sezon ortasında potaaltında ribaunttan bloklara kadar tüm rakiplere üstünlük kurması beklenen takım seride ginobiliyle parker la delik deşik oldu + fast break yerken en önce geri dönen marion 'da gitmişti ve açık üstüne açık

ha ortaya olumlu olarak amarenin 30 sayı ort. ile oynaması gibi patlayıcı bi güç bu takas olmasa nası ortaya çıkacaktı derseniz bu patlama shaq'ın takıma gelmesi ile değil marion'ın gitmesi ile ortaya çıktı zaten ikiside aynı şekilde sayı bulan oyunculardı fast break ve alley up sonrası smaçlar nash ile ikili oyundan bulunan sayılar bunlarmarion'ın gitmesiyle otomatikman amareye kaldı shaq ta o tarz bi oyuncu olmadığından amarenin patlaması normal bişeydi shaq'ın gelişiyle amare sadece savunmayı kasmadı

şimdi kirilenko olsaydı düşünün phoenix'in durumunu bide şuankine bakın enazından bu seride böle bi sonuç kesinlikle olmazdı
« Yanıtla #214 : 01 Mayıs 2008, 07:15:07 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Maçı dün gece izledim. Suns hiç maça ağırlığını koyamadı öne geçti etti ama asla maçın kontrolü elinde değildi.İki kere MVP olmıuş Nash bile ilk asistini 3. periyodun ortasında yaptı. Shaq desen oyuna girmesi bela takım adına.Allahtan yine kendie göre iyi bir yüzde tutturdu.Spurs'un seriyi geçmesi dpğal ilk maç ve dördüncü maç dışında tamamiyle üstünde Suns'a karşı.

girin uğrayın okuyun uleyn xD
« Yanıtla #215 : 01 Mayıs 2008, 14:06:24 »
emintd21
Rookie
**

T I M D U N C A N

Üyelik Bilgileri

Dağlar'cım onlar utanmazlar...Ama bi link vereyim de Amare'nin söylediklerini kendiniz okuyun...

abi verdiğin linkte yazanlar herşeyi adamların ağzından açıkça söylüyor. Tecrübemiz,savunmamız,kazanma isteğimiz seriyi rahat bir şekilde geçmemizi sağladı son şampiyonun kim olduğunu. TIM DUNCAN'ın kim olduğunu unutanlara acı bir şekilde hatırlatmış olduk.

« Yanıtla #216 : 01 Mayıs 2008, 21:23:26 »
NYK
The Doc
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri

takım sezon ortasında bu sene yine kaybedeceklerini anlamıştı en azından son 2 sezon elendikleri spurs için bi çare bulmaya çalışacaklardı amare ve marion'ın arası iyi değildi haklı olarak marion'ı takas etmeye çalıştılar shaq takası gerçekleşmeden 1hafta felan önce kirilenko'nun suns'a marion'ın utah'a gitmesi için görüşmeler yapılmış hatta utah'ın tamam dediği suns'ın vermediği bu gerçekleşmeyen takas bana göre suns'ı şampiyonluktan etti

kirilenko marion'ın suns savunmasına kattığı her şeyi fazlasıyla yerine getirebilecek bi adamda ayrıca kendisi duncan gibi uzunları savunmada marion dan bikaç gömlek üstündü(marion=2.01,kirilenko=2.07) ayrıca hücumda çok daha iyi bi pasör ve fundamental olarak açık ara üstündü marion kadar iyi bi bitirici olamasada boozer'ı beslediği bacak arası paslarına kadar amareyide beslerdi hucuma çeşitlilik kazandırırdı hızlı hücumada yatkın bi oyuncu

böyle bi güzellik düşünülmeyip shaq alındı ve sistem değişti ta sezon ortasında potaaltında ribaunttan bloklara kadar tüm rakiplere üstünlük kurması beklenen takım seride ginobiliyle parker la delik deşik oldu + fast break yerken en önce geri dönen marion 'da gitmişti ve açık üstüne açık

ha ortaya olumlu olarak amarenin 30 sayı ort. ile oynaması gibi patlayıcı bi güç bu takas olmasa nası ortaya çıkacaktı derseniz bu patlama shaq'ın takıma gelmesi ile değil marion'ın gitmesi ile ortaya çıktı zaten ikiside aynı şekilde sayı bulan oyunculardı fast break ve alley up sonrası smaçlar nash ile ikili oyundan bulunan sayılar bunlarmarion'ın gitmesiyle otomatikman amareye kaldı shaq ta o tarz bi oyuncu olmadığından amarenin patlaması normal bişeydi shaq'ın gelişiyle amare sadece savunmayı kasmadı

şimdi kirilenko olsaydı düşünün phoenix'in durumunu bide şuankine bakın enazından bu seride böle bi sonuç kesinlikle olmazdı

Şu yazdığın saçmalıklardan hangi birine cevap vereceğimi şaşırdım :

1-) Nereden anlamışlardı yine eleneceklerini? Adamlar takas yaptıklarında Batı'nın tepesindeydiler.Geçen yıl kavga olayı olmasa ve Diaw ile Amare oynasa,belki de çok farklı olacaktı o seri.

2-) Şu Marion-Amare sürtüşmesi laflarını da bırakın.Sanki beraber yiyip - içiyorsunuz.4 yıldır birşey yoktu,son sene sorun çıktı ha?

3-) Krilenko - Marion olayı da sadece söylenti.Direkten dönmüş gibi konuşma.Bunu doğrulayan kimse olmadı.Mesela Randolph'un Bucks'a gideceği ama son anda Kohl'un engellediği bir senaryo,daha sonra takım sahibi Kohl'un bizzat kendisi tarafından doğrulandı.Oysa bu konu hakkında kimse çıkıp tek laf etmedi.

4-) Sırf boylarına bakarak,Krilenko'nun uzunları daha iyi savunduğu söyleyen adama bir organımla gülerim ve bu kesinlikle ağızım olmaz.

5-) Krilenko hızlı hücuma yatkın,Marion değil ha? Dayanamıyorum söyleyeceğim,g.tümle glüyorum sana.

6-) Krilenko'dan ziyade Marion olsaydı,ne ilk turda bu seriyi izlerdik,ne de bu seri böyle olurdu.

Yippi Ka Yey motherfucker...
« Yanıtla #217 : 01 Mayıs 2008, 21:27:15 »
utah-mania
NBA Oyuncusu
*

JaZZ b0ys on the BLOCK

Üyelik Bilgileri WWW

böyle iyi kadrosu var takım bir türlü başaramıyor...sorunun savunma olduğu çok belli neyse seneye inşallah suns spurs ise resmen spürdü ve bu sene bu kadro için son şans olabilir...ne kadar iyi oyuncular da olsalar 2yıl sonra bir huzur evine döneceği belli olan bir takımla ancak alay konusu olurlar..brava duncan&parker ve bruce bowen!
senin alnını karışlarım tony!Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
« Yanıtla #218 : 01 Mayıs 2008, 21:47:04 »
DaviD#Villa
Flameman
All-Star

ben lost adasından 12 saatte kurtulurum nokta

Üyelik Bilgileri

nyk isimli şahıs sanki düşmanınmışım gibi sözler demişsin ayıp olmuş biraz
-o seride diaw ve amare olsaydıda yine duncan'ı savunamıyorlardı şampiyonluk için mutlak son şampiyonla eşleşiceklerdi bu yüzden duncan'ı savunsun die shaq alındı ve şuandaki durumlarını gördük
-ayrıca marion kirilenko takasını nba stüdyoda k.kural'dan duydum oda öle bişeyler demişti de suns sonradan vazgeçmiş miş ordan aktardım
-boylarına bakarak tabiki savunma yapılmaz ben sadece en basit şekilde duncan'ın karşısında marion'a oranla daha iyi duracağı için söyledim
-yazının hiçbir yerinde marion hızlı tempoda oynayamaz demedim aksine en çabuk geri koşan o olur bile demişim sadece kirilenkoda avrupalı olmasına karşın atlet bir isim ve hızlı hücumda aksamaz die söledim tabiki marion o alanda açık ara önde olur
-kirilenko asist özelliğiyle çeşitlilik getirir hızlı hücumda oynar savunmada yapar shaq ın alınmasından çok daha iyi bi takas olurdu diye yorumladım

« Yanıtla #219 : 01 Mayıs 2008, 21:50:28 »
Cpzai3
TheOnlyHornetsFan
Superstar

Van Gölü Squirtle'ı

Üyelik Bilgileri

nyk isimli şahıs sanki düşmanınmışım gibi sözler demişsin ayıp olmuş biraz

Salih abi beni zamanında az rencide etmedi..
Sever de döver de rahat ol sen Cheesy
"Ölüme sayılan günler özgürlüğe sayılsın diye düştü yola Mahir.Bastı tetiğe..."

"Erdal EREN gülümseyerek avukatına göz kırptı.Sonra çatılmış üç direğe baktı.Dimdik sehpaya yürüdü.Tıpkı Deniz gibi.Tıpkı hücre arkadaşı, Necdet gibi."
Sayfa: 1 ... 9 10 [11] 12   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » NBA Play Off 2008 » 1. Tur Eşleşmeleri (Moderatör: TP)Konu:
 San Antonio Spurs (4) - Phoenix Suns (1)

Gitmek istediğiniz yer: