+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » NBA Play Off 2008 » 1. Tur Eşleşmeleri (Moderatör: TP)Konu:
 San Antonio Spurs (4) - Phoenix Suns (1)

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Anket
Soru: Seri Nasıl Sonlanır ?
Spurs 4-0 Suns
Spurs 4-1 Suns
Spurs 4-2 Suns
Spurs 4-3 Suns
Suns 4-3 Spurs
Suns 4-2 Spurs
Suns 4-1 Spurs
Suns 4-0 Spurs

Sayfa: 1 ... 10 11 [12]   Yukarı git
Konu: San Antonio Spurs (4) - Phoenix Suns (1)  (Okunma Sayısı 3682 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« Yanıtla #220 : 01 Mayıs 2008, 22:28:51 »
NYK
The Doc
Yönetici
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri
Ynt: San Antonio Spurs (4) - Phoenix Suns (1)

nyk isimli şahıs sanki düşmanınmışım gibi sözler demişsin ayıp olmuş biraz
-o seride diaw ve amare olsaydıda yine duncan'ı savunamıyorlardı şampiyonluk için mutlak son şampiyonla eşleşiceklerdi bu yüzden duncan'ı savunsun die shaq alındı ve şuandaki durumlarını gördük
-ayrıca marion kirilenko takasını nba stüdyoda k.kural'dan duydum oda öle bişeyler demişti de suns sonradan vazgeçmiş miş ordan aktardım
-boylarına bakarak tabiki savunma yapılmaz ben sadece en basit şekilde duncan'ın karşısında marion'a oranla daha iyi duracağı için söyledim
-yazının hiçbir yerinde marion hızlı tempoda oynayamaz demedim aksine en çabuk geri koşan o olur bile demişim sadece kirilenkoda avrupalı olmasına karşın atlet bir isim ve hızlı hücumda aksamaz die söledim tabiki marion o alanda açık ara önde olur
-kirilenko asist özelliğiyle çeşitlilik getirir hızlı hücumda oynar savunmada yapar shaq ın alınmasından çok daha iyi bi takas olurdu diye yorumladım

Böyle sorumsuzca yazılar,bu şekilde karşılık bulmuştur ve bulacaktır.Kimseye farklı muamele de olmaz.Sezai de bunu kastetmiş.

- Mesele Duncan'ı savunmak değil.Adam savunulamıyor zaten.Diğer oyuncuları durdurabilecek takım savunmasını ve direnci gösteremedi Suns.Bunu gösteren tek oyuncuyu da postaladılar.Olay budur.

- İster burada,ister uzayda,kime sorarsan sor,Marion Krilenko'dan daha iyi savunur Duncan'ı.

- Shaq'dan daha iyi olurdu Krilenko,orası kesin ama Marion'dan daha iyi olacağını iddia etmek hayalcilik.Hele o zayıf fiziğiyle.

Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın

Yippi Ka Yey motherfucker...
« Yanıtla #221 : 01 Mayıs 2008, 22:42:51 »
imbadigo
Flameman
All-Star

ben lost adasından 12 saatte kurtulurum nokta

Üyelik Bilgileri
Ynt: San Antonio Spurs (4) - Phoenix Suns (1)

zaten bende phoenix'in hiç takas yapmamasından yanaydım miami'de marion olmadı bence ama madem marion yollandı yerine niye shaq alındı onu sorguladım ben

birde sorumsuz yazılar derken anlamadım ben herşeyi biyere bağlarım öle yazarım ama neyse uzamasın şurda 2-3 haftalık üyeyiz
Sayfa: 1 ... 10 11 [12]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » NBA Play Off 2008 » 1. Tur Eşleşmeleri (Moderatör: TP)Konu:
 San Antonio Spurs (4) - Phoenix Suns (1)

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv