« Yanıtla #180 : 27 Nisan 2008, 09:40:18 » |
Salvation
I'm Cool
Starter

Mr.Big Shot
|
Bu gelecek maç izlenilir çok süper zevkli olacak Shaq da inanılmaz bir performans gösterecekdir çünkü Kaan'ın dediğini Shaq da düşünmüş olmalı ben geldim bozuldu bu takım şeysinde daha iyi bi performans vermeliyim diye ama görecez
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #181 : 27 Nisan 2008, 11:14:18 » |
|
NYK
|
"Hack the Shaq" sonuna kadar mübahdır.Shaq 165 kiloluk vücuduyla sürekli topu içine vuracak adalet,serbest atışlarını geliştirmediği,çalışmadığı için oluşan zayıflığı kullanılınca yüzsüzlük hatta şerefsizlik demeye getirenler var.Yok öyle.Her türlü zayıflık kullanılır.Burası play-off.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınYippi Ka Yey motherfucker...
|
|
|
« Yanıtla #182 : 27 Nisan 2008, 11:58:39 » |
duncan21spurs
No Trashtalk
Starter

Sadece duvarlar Dönmez.....
|
Bende onu diyorum işte Bowen ın zayıflığı serbest atışları Don Nelson bunu onada yapmıştı...Hatta bir pozisyonda Finley gidip hakeme faul yapıcam dikka et demişti 2003 de...Aynısı Duncan ada yapılmıyor mu? İyi ki Shaq a yapıldı ha...Tamam ona yapılan fauller biraz sert görünüyor ama başka türlüde durdurulması mümkün değil. Kısaca Shaq ın fiziksel avantajı na ek olarak bir de serbest atış dezavantajı var..Pop da bunu kullanıyor playofflar da sürekli yapıla bir şey için Pop u suçlayamazsınız.. Yaşasın "Hack the Shaq" 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #183 : 27 Nisan 2008, 12:00:32 » |
|
sawash
|
Bence gönderilecek adamlardan çok, kadronun geliştirilmesine ihtiyaç var. Bu kadronun üzerine yedek olarak bi uzun getirilmeli ve hakları bizde olan Rudy Fernandez kadroya katılmalı. Kerr'in kesinlikle bi hamle yapması lazım. Bu sene regular season çok parlak geçmese de Shaq takasından sonra yine umutlandık, çünkü hep run&gun playoffta çöker deniyodu, en fazla batı finalini gördü. Shaq gelince en azından savunma yaparız diye umutlandık ama demek ki biraz da kafa değişimi gerekiyomuş. D'Antoni gider mi bilmem ama şampiyonluk hedefinde olan takım da 8 kişilik rotasyonla oynamamalı.
|
|
|
|
|
|
Get up, stand up, stand up for ur rights!! 
|
|
|
« Yanıtla #184 : 28 Nisan 2008, 00:46:59 » |
|
NYK
|
Flight : 12:00
Bus to Airport : 10:00
Maç öncesinde Suns taktik tahtasında yazanlar sadece bunlar.Ne bir diagram ne de başka birşey.
Olay bu.Afferin be D'Antoni.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınYippi Ka Yey motherfucker...
|
|
|
« Yanıtla #185 : 28 Nisan 2008, 01:19:58 » |
|
sawash
|
Helal olsun valla tüm takıma. Phoenix'in son 2 maçtaki takım olmadığın gösterdiler. Diaw muazzamdı. İnanılmazdı. Ancak Pop'un 4 kısayla oynaması onu aşırı rahatlattı. Arkasına bi Ginobili geldi, bi Finley geldi bi Udoka geldi, fizik olarak hepsinden uzundu. Popoviç'in şu 4+1 sevdası nerden geliyo bi türlü çözemedim. Neyse artık kaybedicek neyimiz kaldı. San Antonio'da da bu takım gerekeni yapıp en azından mücadele edecektir. Kötü ihtimal zaten elendik sayılır. Ama iyi ihtimal bi tarih yazarız belki belli mi olur. Şu San Antonio'daki maçı alırsak 3-3 yaparız seriyi eminim buna.
|
|
|
|
|
|
Get up, stand up, stand up for ur rights!! 
|
|
|
« Yanıtla #186 : 28 Nisan 2008, 01:29:02 » |
--
Ziyaretçi
|
Suns Bu Sefer Fark Attı (3-1)
Seride 3-0 geriye düşen ve maça böyle çıkan Phoenix Suns, US Airways Center'da San Antonio Spurs'ü 105-89 mağlup etti ve durumu 3-1'e getirdi. Amare Stoudemire'ın sustuğu gecede Shaquille O'Neal, Diaw ve Raja Bell'in gayretleri Suns'ı farklı bir şekilde galibiyete taşırken bir ara fark 30 sayıya kadar çıktı. Shaquille O'Neal 14 sayı-12 ribaunt yaparken, Raja Bell 27 sayı-6 ribaunt-5 asist yaptı. Amare Stoudemire 7 sayı-9 ribauntta kalırken, Steve Nash 15 sayı-4 asist, Boris Diaw 20 sayı-10 ribaunt-8 asistle maçı tamamladı. Spurs'te Tim Duncan 14 sayı-10 ribaunt yaparken, Tony Parker 18 sayı-4 ribaunt ve Manu Ginobili 10 sayı yaptı. Michael Finley 7 sayı, Damon Stoudamire 11 sayı ve Brent Barry 5 sayıyla maçı bitirdi. SAS (3-1) 13 30 22 21 86 PHO (1-3) 34 31 28 12 105 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın----------------------------------- NbaTr/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #187 : 28 Nisan 2008, 11:07:06 » |
muratkobe24
NBA Oyuncusu
Hiç Bir Şey İmkansız Değildirrr...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #188 : 28 Nisan 2008, 11:16:28 » |
|
MeaCulpa
|
Phoenix den böyle birsey bekliyordum dogrusu.Phoenix icin süpürülmek cok aci olurdu fakat Phoenix de inanilmaz oynadi takim savunmasi harikaydi. Ayrica bu Raja Bell diger maclarda nerdeydi Su an 5.mac cok önemli olurda phoenix kazanirsa 3-3 gelir bence bu seri
|
|
|
|
|
|
 CSKA FANS!!! 2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS 6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR CSKA!!!!
|
|
|
« Yanıtla #189 : 28 Nisan 2008, 11:22:00 » |
|
Beliar
|
Suns maçın başında spurs ü adeta şaşkına çevirdi.Belki de seri boyunca yaptıkları en iyi savunmayı yaptılar.SAS de tony parker gibi bir oyuncu olmasaydı bu maç daha büyük farklarla bitebilirdi.Suns direnmeye çalışsa da bu maçta gösterdikleri performansı ilerki 3 maç için göstermeleri biraz zor..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #190 : 28 Nisan 2008, 12:58:54 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Maçın sonunu getiremedim ama izlediğim kadarıyla..Sas'ın savunma adına pek bi hareketini göremedim. Geri dönemediler ilk yarıda 61 sayı yediler phx'ten phx zaten hızlı sürekli koşan bir takım 4 shaq olduğu zaman 4 kişiyle hızlı hücuma çıkıyorlar ama sonunda sayıyı buluyorlar bu maçtada bol bol boş pozizyonları vardı fark dahada giderdide sas kendine gelmiş son çeyrekte herhalde ama geç kalmış.
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #191 : 28 Nisan 2008, 13:08:09 » |
|
Kq5
|
En son maç Amare için iyi geçmedi ama diaw ile bell takımlarını sırtladılar şimdi suns önündeki maçların hepsini kazanması lazım ki NBA tarihinde 3 0 dan geri gelen takım yokmuş bakalım ilerki Maçlar suns'ın kaderini belirleyecektir.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #192 : 28 Nisan 2008, 15:03:29 » |
|
Kaan Mert
|
Suns çıktı babalar gibi oynadı ama geç kalındı bence.Bu oyunu serinin üçüncü maçında göstermeleri lazımdı en azından.Şu seriyi çevirmek hiç de kolay değil.Heleki rakip Spurs ise.Tamam iki sene önce Lakers'a karşı 3-1'den seriyi çeviren takım Suns'tu ama o zaman rakibin silahlarını etkisiz hale getirecek bir Marion vardı. Spurs hala seride avantajlı olan taraf bu yenilgi onlara birşey kaybettirmez. At&t'de en kötü ihtimal seri 7 maça uzasa iki maç var.Spurs'un evinde iki maç birden vereceğini hiç sanmıyorum. Suns bir şekilde turu geçecek olursa bu saatten sonra benim için büyük sürpriz olacaktır.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #193 : 28 Nisan 2008, 16:19:32 » |
|
MeaCulpa
|
Bence ufakta olsa bir ümit var.İmkansiz diye birsey yoktur  bence dedigim gibi kilit mac önümüzde ki mac bu mac kazanilirsa seri 3-3 gelir.Son macta da dügüm cözülür
|
|
|
|
|
|
 CSKA FANS!!! 2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS 6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR CSKA!!!!
|
|
|
« Yanıtla #194 : 28 Nisan 2008, 16:24:47 » |
sergen69
NBA Draft'ında
I LOVE THIS GAME NBA
|
Boris Diaw Shaq'ın Raja Bell'in bu performansı devam ederse Phoenix Suns bu seriyi alabilir hele dün akşamki maçta shaq bence elinden geleni yaptı önümüzdeki maçta Stoudemire de katkı yaparsa phoenix alır maçı.Dün akşam Tim duncan'ın maç sonundaki bir röportajını izledim önümüzdeki maçı alamak zorundayız diyor bence bunun için Duncan'ın dün akşamki maçtan daha iyi oynaması gerekiyor
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #195 : 29 Nisan 2008, 05:04:15 » |
|
solserit
|
Boris Diaw Shaq'ın Raja Bell'in bu performansı devam ederse Phoenix Suns bu seriyi alabilir hele dün akşamki maçta shaq bence elinden geleni yaptı önümüzdeki maçta Stoudemire de katkı yaparsa phoenix alır maçı.Dün akşam Tim duncan'ın maç sonundaki bir röportajını izledim önümüzdeki maçı alamak zorundayız diyor bence bunun için Duncan'ın dün akşamki maçtan daha iyi oynaması gerekiyor
Diaw,Raja Bell,Shaq aynı hatta daha iyi oynasa,hatta sürpriz başka katkılarda olsa,tüm takımda süper oynasa şu saatten sonra Spurs seri falan vermez.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #196 : 29 Nisan 2008, 05:13:52 » |
|
nbasopcast
|
Spurs bu saatten sonra seri vermez katılıyorum, 3-0dan geri gelen bir takım yok o da ayrı bi istatistik.. Ancak Phoenix deplasmandaki maçı kazanır ise, seri tekrardan kendi evlerine gelecek, onu kazanırsa 3-3 ve son maça kalır. Bunlar çok zor tabii ama Shaq'i de hiç böyle istekli görmemiştik ne zamandır. Ama bir de şu var ki son maçtan sonra Spurs fena halde bilenecektir, Phoenix'in işini ilk periyotta da bitirebilirler. Olanaklar çok yani, sonuç ne olursa olsun, ben demiştim diyebileceğim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #197 : 30 Nisan 2008, 00:16:06 » |
|
Suns Fan
|
Geldik dananın kuyruğunun kopacağı maça...
Bu gece kaybedersek tatil için, kazanırsak seriyi son maça taşımak için evimize döneceğiz. Kazandığımız takdirde büyük ihtimalle seriyi son maça taşırız. Son maçta da kimse ne olup biteceğini önceden kestiremez.
Umarım Amare veya Shaq faul problemine girmez. (Girdikleri zaman nasıl Parker ve Ginobili drive'larından sayı yediğimizi gördük.) Nash'in yine son maçtaki gibi savunmada biraz da olsa çabalaması gerek. Diaw'ın yine son maçta kullandığı ve inanılmaz işe yarayan ters eşleşme şeysini arayıp bulması gerek. Bell'in son maçtaki elinin sıcaklığının (fazla) düşmemesi gerek.
Biliyorum fazla şey gerekiyor ama aslında o kadar da zor gereksinimler de değil sanırım bunlar.
Takıma başarılar...
GO SUNS GO !!!
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #198 : 30 Nisan 2008, 00:21:49 » |
|
BuckéYé
|
Geldik dananın kuyruğunun kopacağı maça...
Bu gece kaybedersek tatil için, kazanırsak seriyi son maça taşımak için evimize döneceğiz. Kazandığımız takdirde büyük ihtimalle seriyi son maça taşırız. Son maçta da kimse ne olup biteceğini önceden kestiremez.
Umarım Amare veya Shaq faul problemine girmez. (Girdikleri zaman nasıl Parker ve Ginobili drive'larından sayı yediğimizi gördük.) Nash'in yine son maçtaki gibi savunmada biraz da olsa çabalaması gerek. Diaw'ın yine son maçta kullandığı ve inanılmaz işe yarayan ters eşleşme şeysini arayıp bulması gerek. Bell'in son maçtaki elinin sıcaklığının (fazla) düşmemesi gerek.
Biliyorum fazla şey gerekiyor ama aslında o kadar da zor gereksinimler de değil sanırım bunlar.
Takıma başarılar...
GO SUNS GO !!!
Heyecan var mı umut? Buradan hisseder gibiyim 3,5 leri... Spurs,bu maçı sittin sene de oynasa yine vermez gözüm...Bunu ''Onur abim dedi'' dersin. Suns da,Raja'nnı eski savunma gücünü kaybettiğini görüyorum.Keza Amare de baya pasif kalıyor pota altıdna müdafa da... Manu azarsa,otomatik olarak Duncan da azma potansiyeline ulaşabilir. 2sinden birisine ''iyi günlerinde olduklarından dolayı'' yapılacak 2li sıkıştırmalar,Parker gibi fırsatçı adamları da işin içine sokar. Keza Sunsta da artıkın bir Nash patlaması gelmesi alzım. Şöyle takımını sırtına alıp taşıyacak bir PG izlenimini veremedi açıkçası. Amare'yi de onun devreye sokması lazım ki,dengeyi sağlayabilsinler... Umut, ağlama ama..Dayanamam
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #199 : 30 Nisan 2008, 07:51:21 » |
--
Ziyaretçi
|
Spurs Yarı Finalde (4-1)AT&T Center'da 18.500 kişinin izlediği maçta son şampiyon San Antonio Spurs, Phoenix Suns'ı 92-87 ile geçerek seride durumu 4-1 yaptı ve adını Konferans Yarı Finaline yazdırdı. New Orleans Hornets'in Dallas Mavericks'i elemesiyle birlikte play-off'larda Yarı Final ilk eşleşmeside belli oldu. Hornets ve Spurs Konferans Yarı Finalinde karşı karşıya gelecek. Baştan sona çekişmeli geçen ve son ana kadar heyecanın hiç dinmediği maçta Spurs'ü zafere Duncan-Parker ikilisi taşırken, Suns'ta ise Boris Diaw'ın çabaları sonuçsuz kaldı. Tim Duncan 29 sayı-17 ribauntluk bir performans ortaya koyarken, Tony Parker 31 sayı-8 asist yaptı. Benchten gelen Manu Ginobili 8 sayıda kalırken, Bowen ve Finley ise maçı sayı atamadan tamamladı. Kurt Thomas 8 sayı-12 ribaunt ve Udoka 5 sayı-7 ribaunt yaptı. Suns'ta Boris Diaw'ın 22 sayı-8 asist-8 ribauntluk performansı yeterli olmazken, Steve Nash 11 sayı-3 asistle oynadı. Shaq 13 sayı-9 ribaunt yaparken, Amare 15 sayı-11 ribaunt ve Raja Bell 14 sayı-8 ribaunt yaptı. PHO (1-4) 26 19 27 15 87 SAS (4-1) 30 24 15 23 92 Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın--------------------------------------------- NbaTr/KE
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|