+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber ArşiviKonu:
 Saunders: Değerimi Bilmediler

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Saunders: Değerimi Bilmediler  (Okunma Sayısı 151 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 21 Haziran 2008, 05:27:28 »
--
Ziyaretçi

Detroit Pistons'la yolları ayrılan Flip Saunders, uzun süren bir aradan sonra Pistons konusunda ilk kez konuştu ve kırgın olduğunu söyledi.

Saunders yaptığı açıklamada Pistons'ın değerini bilmediğini ima ederken şunları söyledi;

''3 yılda 179 zafer yaşadık. Takım olarak iyi bir performans gösterdik. Ama onların beni NBA Şampiyonluğu için uygun bir Coach olarak görmemesi ve yollarını ayırması beni hayalkırıklığına uğrattı.

Gönderiliş şeklim beni gerçekten şaşırttı. Ben bir çok durumda iyi işler yaptım ama buna rağmen bazı insanlar beni bir türlü beğenmedi. Ama benim yaptığım işlerin değerini gittiğim ana kadar anlayamazlar.'' dedi.

------------------------------------
NBATR/KE
« Yanıtla #1 : 21 Haziran 2008, 10:19:28 »
c_marlowe
Starter

Üyelik Bilgileri
Ynt: Saunders: Değerimi Bilmediler

kendiside çok güzel açıklamış...
"Ama onların beni NBA Şampiyonluğu için uygun bir Coach olarak görmemesi" takımdan gitmesinin sebebi tamamen buydu...
saunders'ın pek çok takıma kademe atlatabilecek bir tecrübesi var...ama elindeki kadroya göre kaybedecek bir senesi daha olmadığını düşünen detroit için başka birisi ile yeni bir heyecan yakalaması gerekiyordu...
saunders coach arayacak takımlar için iyi bir alternatif olarak GM lerin aklındaki ilk isimlerden birisi olacaktır...
« Yanıtla #2 : 21 Haziran 2008, 10:31:20 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Gercekler acidir saunders efendi,neyse artik baska bahara dicem de joe d seni kapidan iceri sokmaz artik.

« Yanıtla #3 : 21 Haziran 2008, 10:58:22 »
vence
Persona non grata
Yönetici
Rookie

Üyelik Bilgileri

Dumars geçen senenin sonunda Cavs mağlubiyetinin ardından şöyle demişti; "Saunders'ın konferans finalinin Detroit için başarı olmadığını anlaması lazım". Hala anlayamamış...
Cobarde Gallina Gasol ( Cesur Yürek Gasol )

« Yanıtla #4 : 21 Haziran 2008, 19:30:07 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Valla joe d nin oynadığı zamanlar gibi 2 şampiyonluk alsaydı en az saunders hala klüpteydi ,keza konferans finali ile şampiyon olmuyor takımlar ne yazık ki.Bence joe d ye inat başka takıma gitsin şampiyon yapsında o kapasite var mı zatı muhteremde onu bilemiyorum.

« Yanıtla #5 : 21 Haziran 2008, 20:05:20 »
Torres#9
" El Nino "
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

''Ama onların beni NBA Şampiyonluğu için uygun bir Coach olarak görmemesi ve yollarını ayırması beni hayalkırıklığına uğrattı.
'' dedi.
Güzel kardeşim,sen diyorsun işte beni şampiyonluk için uygun bulmuyorlar diye,daha hayal kırıklığına uğramanın alemi yok ki.Sonuçta kaç yıl geçirdin kulüpte ama hala yok elinde yüzük bir Piston olarak sende,bu da patronu kızdırmıştır tabii ki.Ben olsam,bende kızar,kulüpten yollarım seni.

Saunders'ın mailini bulup,vence'nin yazdığını İngilizce'ye çevirip yollamak lazım ona.

Dumars geçen senenin sonunda Cavs mağlubiyetinin ardından şöyle demişti; "Saunders'ın konferans finalinin Detroit için başarı olmadığını anlaması lazım". Hala anlayamamış...
« Yanıtla #6 : 22 Haziran 2008, 21:35:20 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

Saunders bir kaç yıldır takımı hep aynı yere taşıdı zaten fazla ileri götüremedi takımda buna bir son verdi ikisininde yolu açık olsun.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #7 : 22 Haziran 2008, 22:39:49 »
--
Ziyaretçi

Saunders'a sormuşlar ''Neren eğri ?''

''Nerem doğru ki..'' demiş gibi bişey demiş.

Ulan Allah belanı versin hala daha değerimi bilmediler diyorsun. Aynı yerde sayıklayıp durdun. Kaybettiğin serilerin rakamlarında bile oynama olmadı. 4-2'ci Saunders . .
« Yanıtla #8 : 23 Haziran 2008, 00:32:27 »
RaRe
forumun Ender'i
MVP

Rütbeliler gelir geçer üyelerin ruhu bize yeter!

Üyelik Bilgileri

tavlada 4-2 iyidir mesela kapı alırsın Cheesy

Adamın normal sezon performansına söleyeceğim bişi yok...Gayet iyi performansı var...
Fakat play-offlar başlayınca vites düşürüyor...Normal sezonda ki gibi yumuşak yönetemezsin takımını play-offlarda...hamlelerin daha dikkatli olmalı...her maç önemli olduğu için iyi hisseden bi adamı yanına alamazsın...
Kim iyiyse o devam eder...Aynı zamanda play-off larda deplasmanda maç kazanmaya önem vermelisin...

Ama zaten oyuncular pek takmadı bu adamı geldiğinden beri...Zamanı öle ya da böle dolmuştu...
uğurlar olsun...

TİLL I collapse... I am what I am...
Adı daha önce konmuş finallere karşı Takım Ruhu...
Sayfa: [1]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber ArşiviKonu:

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv