+ NBA Tr Forum » NBA 2008/09 Sezonu » NBA -Haber Merkezi- » Haber Arşivi (Moderatörler: Tweener, kidvcmişel, bird_41, Alexi Utkan, Knicks_Lee_Wolkii, Prestij)Konu:
 Sixers Miller'a Yeni Kontrat Verebilir

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Sixers Miller'a Yeni Kontrat Verebilir  (Okunma Sayısı 142 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 21 Ağustos 2008, 04:41:26 »
--
Ziyaretçi

Önce Elton Brand bombasını patlatan ve geçtiğimiz günlerde Andre Iguodala ile 6 yıl için 80 milyon dolara anlaşan Philadelphia 76ers'ın;

Takımın point guardı Andre Miller ile yeni bir kontrat için görüşmelere başlayabileceği ifade edildi. Henüz ortada net bir durum olmamasına rağmen,

Sixers'ın oyuncuyla yeniden anlaşma zemini arayabileceği ifade edildi. Miller'ın şuan için menajeri ise bulunmuyor.

------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #1 : 21 Ağustos 2008, 13:17:04 »
MeaCulpa
The Lawyer
Yönetici
All-Star

Üyelik Bilgileri
Ynt: Sixers Miller'a Yeni Kontrat Verebilir

Andre Miller her ne kadar bu sene 32 yasına girecek olsa da Sixers'a geldiğinden beri bir adım öteye tasıdığı bir gercek.Hatta ve hatta Miller Denver'dan gitdikten sonra ki durumu da belli.
Bu sene Miller kariyerinin en dikkat ceken performansını verdi.Igy ile birlikte takımı sırtlayan ve skor opsiyonu olan ayrica oynatmayı seven sevdiğim bir oyuncu.
Su an icin Sixers'dan 9 milyon alan Miller bu rakama kontratını uzatırsa her ne kadar yaslanmaya baslasa da oyun kurucuların gec yasa kadar iyi perfromans verdiğinden dolayı kontrat uzatılması mantıklı olur.Hele ki bu sene pota altından skor üretecek Brand'in de gelmesi sayesinde skor yönünden bir azalma sağlasa da assist yönünden gelisme kaydedecektir gecen seneye nazaran.Ondan ben bu sene 14-15 sayı 9-10 assist civarı bir katkı bekliyorum.

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!
« Yanıtla #2 : 21 Ağustos 2008, 13:29:55 »
2pac
<THUG|LİFE>
Rookie
**

2PAC İS LEGEND AND LEGEND'S NOT DEAD

Üyelik Bilgileri

sixerste kaçana uçana kontrat yenilemeye başladı.parada cap a kadar lüks vergininde bi sınırı var
« Son Düzenleme: 21 Ağustos 2008, 13:47:59 Gönderen: irfunk » Logged
LİFE BY THE GUN-DİE BY THE GUN
« Yanıtla #3 : 21 Ağustos 2008, 14:33:35 »
SaCtoKinGDoM
Life is money but Stern is love
Starter

De-fense!!! Sacto!!!

Üyelik Bilgileri

sixerste kaçana uçana kontrat yenilemeye başladı.parada cap a kadar lüks vergininde bi sınırı var
Miller uçan kaçan sıradan bir oyuncumu huh Geçen yıl neler yaptığını herkes gördü. Bana onun kalibresinde kaç tane guard sayabilirsin huh Miller Sixers adına kontrat uzatılması gereken adamların başında gelir.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #4 : 21 Ağustos 2008, 16:33:18 »
2pac
<THUG|LİFE>
Rookie
**

2PAC İS LEGEND AND LEGEND'S NOT DEAD

Üyelik Bilgileri

ben kötü demiyorum ama sixers sürekli kontrat yeniliyor ileride cap sorunu yaşabilirler
LİFE BY THE GUN-DİE BY THE GUN
« Yanıtla #5 : 21 Ağustos 2008, 18:23:36 »
tmacfatih
Rookie
**

geç artıq şu ilk turu!!!!

Üyelik Bilgileri

Bence o çok iyi bir oyun kurucu Kidd,Nash,Paul,Deron gibi takımını oynatmayı seviyor Sixers çekirdeği korumaya çalışıyor gayetde mantıklı iyi bir PG

« Yanıtla #6 : 21 Ağustos 2008, 19:36:51 »
BlacK_SmokE
Ayın Üyesi / SixouL
All-Star

Üyelik Bilgileri

Para sorunu olmazsa kesinlikle Miller'ı takımda tutacaklarını düşünüyorum. Takımın en önemli parçalarından biri, her takımın isteyeceği türden bir guard. Gelecek sezon Brand takıma geldiğinde onu paslarıyla besleyecektir. Bence de takımda tutmalılar.
« Yanıtla #7 : 21 Ağustos 2008, 20:16:49 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Bu havada a miller kalitesinde hangi pg a imza attıracaklar ? Adamların cap durumu ortada ve daha önce cap i aştıklarını biliyorum ama a miller ın 32 yaşında olmasından dolayı makul bir kontrat ile anlaşmalarıda mümkün neyse iki taraf anlaşıcaktır sonuçta brand ve iggy tek başına takımı şampiyon yapamaz.

« Yanıtla #8 : 21 Ağustos 2008, 20:25:44 »
DaviD#Villa
Flameman
All-Star

ben lost adasından 12 saatte kurtulurum nokta

Üyelik Bilgileri

abi zaten baktın verim alamıyosun a.miller'dan her zaman takas piyasası olur bu pg kıtlığında o yüzden vericeksin kontratı

ancak playoff'larda takımın üst turlara çıkabilmesine yardım edebilecek kritik anların adamı dediğimiz clutch player eksikliği yüzünden ne boston'a ne detroit'i ne toronto'yu nede cavs'i elerler. yani ilk turdan ötesi olmaz
« Yanıtla #9 : 21 Ağustos 2008, 20:37:05 »
Murat
Lifeless#24
All-Star

Kes Sesini..!!!

Üyelik Bilgileri

A.Miller oynamaktan çok oynatmayı seven PGlerin belkide bir kaç örneğinden biri NBA da..Saha okuyuşu,pasları,pas kanallarını iyi görmesi,sezgisi gerçekten iyi..Geçen yıl hariç daha çok asistleri ile ön planda olan bir guarddı..Ama geçen yıl Skor da da gereken katkıları yaptı,skorlarda sorumluluk aldı..

Bu yıl A.Miller-E.Brand kombinasyonu verimli olacaktır..Hem Brand Miller gibi oynatması seven guardan gereken pasları ve verimliliği alacak hemde Brand Millerin istediği pas kanalları açsında yararlı olacaktır..Yani bu yıl A.Millerin asistlerinde gereken artış olacaktır,geçen yıla nazaran skordan çok bu yıl asistleri ile gene ön planda olacak pota altını besliyecektir..

Zaten böyle bir guardın her zaman piyasası olur,sakatlanmadığı sürece..
« Yanıtla #10 : 21 Ağustos 2008, 22:46:31 »
--
Ziyaretçi

Ligin bana göre elit oyun kurucularından biri Miller. Ve ligde boşta bir point guard zaten yok. Sixers Miller harici onun ayarında ya da üzerinde bir adam da alamaz şu etapta. Eldekini ne diye kaybetsin. 4-5 yıl daha idare eder Miller. Ha belki ilerleyen yıllarda bu zamanki kadar maximum verim veremeyebilir ancak zekasıyla o açığıda kapatır. Olum bir hamle olur Sixers adına.
« Yanıtla #11 : 22 Ağustos 2008, 19:01:40 »
wiltchamberlain
Last Sixer Fan
Starter

Basketbol tarihinin en büyük oyuncusu

Üyelik Bilgileri WWW

Kontrat yapılacaksa uzun soluklu bir kontrat olmamalı. Mağlum yaşlanıo. Hep aynı verimi veremeyecek. Bunu göz önüne almalı Ed Stefanksi

I LOVE SIXERS

Elton Brand WELCOME TO PHILLY
Sayfa: [1]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA 2008/09 Sezonu » NBA -Haber Merkezi- » Haber Arşivi (Moderatörler: Tweener, kidvcmişel, bird_41, Alexi Utkan, Knicks_Lee_Wolkii, Prestij)Konu:

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv