+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber ArşiviKonu:
 Sixers, Smith'e Teklif Yapıyor

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Konu: Sixers, Smith'e Teklif Yapıyor  (Okunma Sayısı 435 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 02 Temmuz 2008, 12:41:52 »
--
Ziyaretçi

Off-season'un en hareketli takımlarından biri olması beklenen ve Philadelphia Sixers, bugün verilen bilgilere göre Josh Smith'e kontrat teklif edecek.

Atlanta Hawks'ın, takımda tutmak istediğini açıkladığı ve teklif edilecek herhangi bir kontrata denk bir kontrat önereceği Josh Smith'e Sixers'ın;

5 yıl için 66 milyon dolar önereceği belirtildi...

-----------------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #1 : 02 Temmuz 2008, 12:46:39 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri
Ynt: Sixers, Smith'e Teklif Yapıyor

En sonunda sixers bi hamle yaptı çünkü gelecek için daha iyi bir performans göstermeleri lazımdı ellerindeki mevcut kadro ile play off'lara girme başarısını yükselltiler sixers'a takviye yapılması şartı olmuştu josh smith gibi bu sezona damgasını vuran ve sesini istediği gibi duyuran bir isime teklif yapmaları güzel olmuş ama hawks'ın onu bırakmak istemediğide söz konusu yinede belli olmaz ama sixers'ta josh smith olmassa gelecek sezon için takıma bir kaç tane iyi oyuncu getirmesi iyi olur.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #2 : 02 Temmuz 2008, 12:48:11 »
NYK
The Doc
MVP

McClaaaaaaaane!!!!!

Üyelik Bilgileri

Sund akıllı adamdır.Smith'i kadroda tutacaktır.

6 yıl,80 milyon dolarlık bir kontrata Smith'in de "hayır" diyeceğini sanmıyorum.Bu miktar da gerçekçi bir miktar.Philly de bu miktarı veremez.

Yippi Ka Yey motherfucker...
« Yanıtla #3 : 02 Temmuz 2008, 13:01:53 »
D-WILL
Starter

bErKaN

Üyelik Bilgileri

Smith giderse atlanta biter bence takımın herşeyi zaten atlanta da açıkladı smith' e ne teklif gelirse biz de aynısını verip onu takımda tutacağız die o yüzden sorun çıkacağını sanmıyorum smith atlanta dakalacaktır

« Yanıtla #4 : 02 Temmuz 2008, 13:22:35 »
Anto James
Brotherhood
Rookie
**

T-mac LeBron Fan

Üyelik Bilgileri

Smith sixers'a giderse sg mi oynayacak?Yedeğe koyulacağını zannetmem.
Hepimiz Jordan'ın yetenekleriyle doğabilirdik;ama çalışmadan asla gerçek Jordan olamazdık...   By Anto James

« Yanıtla #5 : 02 Temmuz 2008, 13:30:47 »
MeaCulpa
The Lawyer
Yönetici
All-Star

Üyelik Bilgileri

Atlanta'nin aciklamasi vardi 'Ne olursa olsun Smith'i kadroda tutacağiz'.Bu aciklamanin arkasainda duracaklardir.Sixers muhakkak sansini deneyecektir ama bu kontrata denk kontrat vermesi Atlanta icin akıllı bir hamle olacaktir
Anto James arkadasim.Smith'in guard pozisyonunda oynamayacaği kesin gibi.O mevki de Iguodala oynayacaktir.Onun icin Smith bu takimda cok is yapar ama dedigim sebeblerden gelmesi cok zor.

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!
« Yanıtla #6 : 02 Temmuz 2008, 13:35:34 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

İgoudala yı 2 yede çekersin yeri gelince hatta josh smith rahat 4 de oynar poyu paso yerinde ve sırtı dönük oyunuda mevcut,rick sund bırakmaz josh smith i yaşı genç tecrübede kazandı ilersi için çok lazım olucak takıma.

« Yanıtla #7 : 02 Temmuz 2008, 13:35:53 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

Smith Sf gerektiğinde Pf oynar Aİ ise sg gerektiğinde sf oynar benim bildiğim böyle yanılmıyorsam doğrudur.
« Yanıtla #8 : 02 Temmuz 2008, 14:41:56 »
SaCtoKinGDoM
Life is money but Stern is love
Starter

De-fense!!! Sacto!!!

Üyelik Bilgileri

Sixers slam dunk team oluşturmaya çalışıyor heralde grin Smith+ Igoudala.Eğer bu transfer gerçekleşirse sixers'ın her maçı slam dunk yarışması gibi geçer .Bu ikisi hangimiz daha iyi vuruyoz diye kapışır grin Şaka bi yana Atlanta'nın Smith'i bırakıcağını sanmam.
« Yanıtla #9 : 02 Temmuz 2008, 14:51:19 »
Murat
Lifeless#24
All-Star

Kes Sesini..!!!

Üyelik Bilgileri

BEnde atlantanın joshı bırakcağını sanmam atlanta iyi ye giden bir takım,ve geleceği düşünüyorsa ve ileride başarı sağlamak istiyorsa josh kalmak zorunda..
« Yanıtla #10 : 02 Temmuz 2008, 15:23:13 »
SaCtoKinGDoM
Life is money but Stern is love
Starter

De-fense!!! Sacto!!!

Üyelik Bilgileri

Gerçekten de Atlanta iyi bir takım kurdu..Josh Smith de bu takımın en değerli parçalarından biri belki de en değerlisi.Onu vermeleri büyük aptallık olur ama zaten adam açıklamış vermicez diye..Smith-Johnson-Horford genç bir üçlü ve ileride özellikle Smith ve Horford'un oyunlarını geliştireceklerini düşünürsek onlardan önümüzdeki iki-üç yıl içinde en azından bi doğu finali bekliyorum..Smith şu boş şutaları bi sokabilse büyük ihtimal önümüzdeki yıl all-star olucak ama önünde uzun yıllar var yanılmıyosam yaşı 21 yda 22 ne yapıp ne edip şutlarını en kısa zmanda geliştirmesi gerekir.
« Yanıtla #11 : 02 Temmuz 2008, 16:59:50 »
Murat
Lifeless#24
All-Star

Kes Sesini..!!!

Üyelik Bilgileri

Bence sixers sorunlarında bir tanesi stör guard sıkıntısı,üçlük atacak ve şut atacak bir oyuncuları yok ben gordon,redd gibi oyuncuları..Birde pota altı sıkıntısı var sixersin..Smithi alıp 4numaraya koyabilirler ama brandi almak daha mantıklı bence..
« Yanıtla #12 : 02 Temmuz 2008, 19:26:06 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Bence sixers sorunlarında bir tanesi stör guard sıkıntısı,üçlük atacak ve şut atacak bir oyuncuları yok ben gordon,redd gibi oyuncuları..Birde pota altı sıkıntısı var sixersin..Smithi alıp 4numaraya koyabilirler ama brandi almak daha mantıklı bence..

Baron geldi brand gitmez bence başka kapıya gitsin sixers.

« Yanıtla #13 : 02 Temmuz 2008, 22:13:45 »
Murat
Lifeless#24
All-Star

Kes Sesini..!!!

Üyelik Bilgileri

Evet haklısın baron gelmesi brandin kalma olasılığını bana  göre arttırdı,hem brandle baron iyi bir ikili oluştuturlar..

O zamanda sixers randolpha kapı çalsın hazır nyk ta bu kadar vermeye hevesliyken..Yada sütör eksiğini gidersin..
« Yanıtla #14 : 02 Temmuz 2008, 23:29:48 »
PCLioN
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

Josh Smith gerçekten çok yönlü, sağlam bir oyuncu ama Ben Gordon'a verilecek 10 milyon civarı bir kontrat sanki 76ers için daha iyi olabilir gibime geliyor benim, zaten Smith'i getirebileceklerini pek sanmıyorum.
« Yanıtla #15 : 02 Temmuz 2008, 23:49:18 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Baron geldi brand gitmez bence başka kapıya gitsin sixers.

Brand'in Sixers'ı düşüneceğimi sanmıyorum. Baron Davis'in de takıma gelmesiyle her ne kadar Free Agent'da olsa Clippers'da kalacaktır. İlk görüşmeyi Clippers yönetimiyle yapacağını biliyoruz.
Josh Smith konusuna da olumsuz bakıyorum. Hawks'dan ayrılacağını düşünmüyorum. Orda iyi bir hava yakaladı. Ateşleyici ve patlayıcı bir güç olarak Sixers'da büyük iş görürdü ancak zor görünüyor.
« Yanıtla #16 : 04 Temmuz 2008, 13:47:35 »
TP
Turkish Delight
Superstar

...

Üyelik Bilgileri WWW
Smith,Philly'den Teklifsiz Döndü

Geçtiğimiz günlerde ziyaret amaçlı Philladelphia'ya giden free-agent Josh Smith 76ers'ten teklif almadan ayrıldı.

76ers'i cezbeden Smith,kontrat için gittiği Philly'den boş döndü.Ancak 76ers'in Smith'e önümüzdeki günlerde bir teklif yapması bakleniyor.

Dönüşü sonrası soruları cevaplayan Smith,"Henüz bir teklif almadım.Ancak ilerleyen günlerde bekleyip göreceğiz" dedi.

Smith,geçtiğimiz sezonu Atlanta'da tamamlarken,oynadığı 81 maçta 17,2 sayı-8,2 ribaunt-2,8 blok-3,4 asist ortalamalarını tutturdu.

Come Back Boozer!

« Yanıtla #17 : 04 Temmuz 2008, 14:10:30 »
Anto James
Brotherhood
Rookie
**

T-mac LeBron Fan

Üyelik Bilgileri

Geçtiğimiz günlerde ziyaret amaçlı Philladelphia'ya giden free-agent Josh Smith 76ers'ten teklif almadan ayrıldı.

76ers'i cezbeden Smith,kontrat için gittiği Philly'den boş döndü.Ancak 76ers'in Smith'e önümüzdeki günlerde bir teklif yapması bakleniyor.

Dönüşü sonrası soruları cevaplayan Smith,"Henüz bir teklif almadım.Ancak ilerleyen günlerde bekleyip göreceğiz" dedi.

Smith,geçtiğimiz sezonu Atlanta'da tamamlarken,oynadığı 81 maçta 17,2 sayı-8,2 ribaunt-2,8 blok-3,4 asist ortalamalarını tutturdu.

76ers'ın Smith'i alması güzel olabilir,ancak iggy mi sg oynayacak yoksa smith mi?Ayrıca Smith sf olmasına rağmen uzun gibi ribaunt toplamış istatistiklere bak neredeyse double-double bloklara denecek laf yok zaten.
Hepimiz Jordan'ın yetenekleriyle doğabilirdik;ama çalışmadan asla gerçek Jordan olamazdık...   By Anto James

« Yanıtla #18 : 04 Temmuz 2008, 14:40:45 »
Murat
Lifeless#24
All-Star

Kes Sesini..!!!

Üyelik Bilgileri

iggy zaten sg oynucakta smithin sg oynamasını nerden çıkardın??..SMith gelirde  ya sf yada pf oynar..Ama sixersin sorunu pf olduğu için ben brandi görmek isterim,almaya çalışırım..Zaten atlanta bırakmaz smith..
« Yanıtla #19 : 04 Temmuz 2008, 15:01:30 »
lordapo
| Knickerbocker |
MVP

SG-Turk Tau'ri

Üyelik Bilgileri WWW

Anto james@ Senin bu yorumuna şöle bir sorum olucak senin tapındığın lbj pg oynar mı sence?

Sayfa: [1] 2   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA Genel Tartışmalar » NBA -Haber Merkezi- » Haber ArşiviKonu:

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv