« Yanıtla #20 : 10 Mart 2008, 04:28:42 » |
--
Ziyaretçi
|
Can senin bu tanımına bakarak 6. Adam belirlenecekse en güçlü aday Jason Maxiell olur o zaman..EFF olarakta Williams'ın önünde katkı bazında da sayı olarak Pistons sistemine göre iyi ribaunt katkısı ortada ve en önemlisi tam bir x faktör..Oyuna her girdiğinde yaptıklarını biliyoruz..Artı Pistons nerde biliyoruz.
Bir diğer aday yine senin tanımlamana göre David Lee olur..Knicks play-off potasında olsa Lee de bu ödül için çok güçlü bir aday zira onunda katkıları ortada..
Ama bu ödül o kadar derin anlamlar yüklenerek verilmeyecek...Sonuçta ödül ya Manu'ya gider ya Barbosa'ya..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #21 : 10 Mart 2008, 09:59:32 » |
|
TP
|
Ben şöyle baktım içinden çıkamadım; Kleiza: 11,1 sayı-4,3 ribaunt Harpling,Korver,Millsap: Yaptıkları ortada. Carlos Delfino: 9,6 sayı-4,6 ribaunt Yani bence Nba yönetimi en iyisini yapıyor bunlara girilirse,"Kime versen diğerine ayıp olur "durumu var.. Yani tartışmaya bile deymez,yine aynı şeyler olucak...Benim buraya attığım yoruma en büyük etken,Can'ın yaptığı tanıma Williams diyip çıkmasıydı...Yani o kadar çok kişi var ki ... Ama hiçte belli olmaz  Nba yönetimin neye göre ödülü vereceği 
|
|
|
|
|
|
Come Back Boozer! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
« Yanıtla #22 : 11 Mart 2008, 11:39:59 » |
|
NYK
|
İstatistikleri 48 dakikaya vurunca oluşan rakamalrı baz almak ya da Efficiency Rating'e göre kıyaslamak hatta ve hatta takım-konferans ayırımına kadar inmek,sadece içinden çıkılmaz bir dallanmaya götürür bizi.
Kabataslak ben yapayım tanımını : Sezonun çoğunluğunda yedekten gelen,maç başına aldığı süre 30 - 35 dakikaları bulabilen,rakamları ve rakamlara yansımayan etkileri ile takımına başarı kazandıran oyuncular bu ödülü alıyor.
Aslında Ginobili bir ilk 5 oyuncusu ama sistemde yedekten gelmesi daha uygun ve kendi performansı da böylece artıyor.Tabi bu diğer adaylara biraz haksızlık oluyor.Mesela Barbosa tam da bu tanıma uygun.Ama Ginobili alacak tabi...
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınYippi Ka Yey motherfucker...
|
|
|
« Yanıtla #23 : 11 Mart 2008, 15:21:10 » |
|
Can Çetin
|
Yok Kemal Abi bende olabilir diyorum zaten,bana kalırsa benim tanımıma göre verilmeli.Adam ilk 5 oyuncusu kadar süre alıyorsa cidden ne farkı oluyor ki?Lee konusunda da haklısınız.Ama Maxiell'ınki biraz zor gibi gözüküyor.Yok derseniz ki -ki dediniz- bir Kleiza,bir Delfino'da olabilir.Benim amacım sadece "Louis gibiler"in alması gerektiğini söylemekti...Bu Louis gibiler;Lee de olur,Maxiell'da,Kleiza'da...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #24 : 20 Mart 2008, 21:55:54 » |
|
emintd21
|
ginobili ipi gögüsler büyük ihtimalle spurs fanları olarak seviniriz bizde
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #25 : 06 Nisan 2008, 14:28:45 » |
duncan21spurs
No Trashtalk
Starter

Sadece duvarlar Dönmez.....
|
Utah maçında Kaan Kural güzel bir kelam etti ; 2000 deki Shaq ın MVP ödülünden sonra gördüğüm en açık ödül  OBI VAN GINOBILI 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #26 : 12 Nisan 2008, 11:34:29 » |
manu_spurs
NBA Draft'ında
|
Ginobili diyorum başka birşey demiyorum..
|
|
|
|
|
|
GO SPURS GO!
|
|
|
« Yanıtla #27 : 12 Nisan 2008, 14:08:32 » |
|
Dağlar
|
Bu ödül hakkında fazla konuşmaya gerek yok bu saatten sonra. Kimin alacağı diğer ödüllere nazaran ortada gibi. Manu Ginobili götürecek yine bu ödülü bana göre de.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #28 : 20 Nisan 2008, 21:30:19 » |
-MvP-CP3
Yeni Üye
|
manu'nun alması %90 hatta 100.taramalı tüfek gibi bench den gelince her bi şutu sokuyo.fenerli semih gibi yani
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #29 : 21 Nisan 2008, 19:41:26 » |
|
Suns Fan
|
Beklenildiği gibi ödülü açık farkla Ginobili kazandı...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #30 : 21 Nisan 2008, 20:13:14 » |
|
Mustafa
|
bekliyordum, kutluyorum. o kadar çokta aday yoktu zaten.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #31 : 21 Nisan 2008, 20:19:06 » |
|
Torres#9
|
Sezonun En İyi Altıncı Adamı/Ginobili
Normal sezonun bitmesinin ardından yılın en iyilerini belirleyen ödüller açıklanmaya başlanırken,ilk sahibini bulan ödül en iyi altıncı adam ödülü oldu ve Emanuel Ginobili en iyi altıncı adam seçildi.
Sonuç açıklanmadan çoğu otoritenin ortak fikri olarak ön plana çıkan San Antonio Spurs'un Arjantin'li oyuncusu Emanuel Ginobili açık bir farkla kazandı.
Ginobili'ye 615 puan çıkarken,geçen sezonun en iyi altıncı adamı olan Barbosa'ya 283 puan çıktı ama bu Brezilya'lı oyuncu için yeterli olmadı.
Ginobili bu sene 74 maça çıkarken,bunların 51'inde benchten gelerek takımına katkı sağladı ve sezonu 19.5 sayı 4.8 ribaunt 4.5 asist ortalamaları ile bitirdi.
NbaTr//Hİ..
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #32 : 21 Nisan 2008, 22:48:47 » |
|
Dağlar
|
E çok rakibi olmayınca ödül sahibi çabuk açıklandı. Beklenildiği gibi de oldu. Kutluyorum. Ginobili 6. Adam tanımına yeni bir anlam kattı.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #33 : 21 Nisan 2008, 23:07:52 » |
|
sawash
|
Gordon da kenardan gelip çok süre alıyordu da Ginobili daha fena. Yine de kitabına uyduğu için hak ettiği ödülü aldı. Tebrikler Manu'ya
|
|
|
|
|
|
Get up, stand up, stand up for ur rights!! 
|
|
|
« Yanıtla #34 : 22 Nisan 2008, 13:14:36 » |
|
emintd21
|
Tebrik ediyorum. Sas fanları olarak bu ödülün Ginobili'ye verilmesini bekliyorduk zaten, beklentimiz boşa çıkmamış oldu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #35 : 22 Nisan 2008, 17:03:43 » |
|
DwyaneWadeCns
|
Tartışmasız.. Tek isim oydu başka alternatifi yoktu.. Barbosa olabilirdi bir ihtimal ama Phx'in inişli çıkışlı dönemlerinde oda arada gümledi.
|
|
|
|
|
|
 ''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.'' Henry James
|
|
|
« Yanıtla #36 : 22 Nisan 2008, 17:57:20 » |
|
Kaan Mert
|
Zaten ödülün başka birisine gitmeside beklenemezdi.Rakipsiz olarak aldı Manu ödülünü.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş YapınLinklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın girin uğrayın okuyun uleyn xD
|
|
|
« Yanıtla #37 : 22 Nisan 2008, 18:35:31 » |
duncan21spurs
No Trashtalk
Starter

Sadece duvarlar Dönmez.....
|
Uzun bir aradan sonra nihayet bir ödül aldı bu takım...Bowen a en iyi savunmacı ödülünü verselerdi bu kadar beklemek zorunda kalmazdık 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #38 : 22 Nisan 2008, 19:07:57 » |
|
TP
|
Eğer Ginobili bazı maçlarda ilk beş başlamasaydı diğer adaylara oy bile çıkmazdı.Çıksa bile çok az olurdu.Diğer adaylara oy verenler kesinlikle Ginobili'nin 6. adam rolüne inanmıyan kişiler.Yani bu ödülün kimliğinin Ginobili'ye uymadığını düşünenler.
Ama Ginobili'ye bu ödül az bile gelir.Çünkü yani takıma getirdiği direnç ve çeşitlik tartışılma.Bu ödülün niye ona verildiğide tartışılmaz.Sonuçta kurallara uyan alıyor,oda uydu aldı.
Korver'ın oy alması hoşuma gitti.En azından Utah'ın bu mükemmel benchine bir armağan olsa gerek.
|
|
|
|
|
|
Come Back Boozer! Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
|
|
|
« Yanıtla #39 : 22 Nisan 2008, 21:56:07 » |
|
lordapo
|
Bu ödülü almasında en büyük pay popovich in ama bence soradan oyuna alarak ondan maksiımum performans sağladı tebrik ederim bütün suns fanları ve manu yu.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|