« Yanıtla #200 : 17 Şubat 2008, 21:45:27 » |
|
KE-Billz
|
Bu arada o süperman kıyafetini giydikten sonra,sıradan bir smaçla bile 50 alabilirdi herkes o kadar çıldırmıştı.
 Ya ben koptum orda yeminle ayağa fırladım ya  ayakta izledim smacı.. Onu vurgulamak istedim zaten süperman olayında..İnanılmaz derecede gaza getirdi herkesi..O kenarda Kobe'lerin, Wade'lerin vs vs yüz ifadeleri nasıldı  Herkes gaza geldi..Bu iş şovsa şov deyip durunlara şovun alasını sundu..Smaçsa smaçlarıda ortada zaten.. Ben bu kadar keyif almadım daha önce..Ama bu yarışmaya bu kadar övgüyü sadece Howard'ın yaptıkları nedeniyle yapıyorum..Moon falanda iyiydi elbette ama Howard başka 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #201 : 18 Şubat 2008, 00:36:26 » |
|
|
|
« Yanıtla #202 : 18 Şubat 2008, 02:23:09 » |
The_Wadé
NBA Draft'ında
|
Süperdi ya Kobe falan hepsi çok şaşırdı kıyafetle görünce  Gerald Green'in yaptığıda ayıp yani bu kadarda çirkef olunmaz geçen senede haksız bir ödül bu senede yaptığı terbiyesizlikler. Birde Dwight tamam ancak Jamario Moon bence Gerald Green'den 2 kat daha iyi smaçlar yaptı. J-Moon ve Dwight ikilisini finalde izlemek isterdim açıkçası.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #203 : 18 Şubat 2008, 04:25:25 » |
|
Kaan Mert
|
Özellikle Moon'un ilk smacı harikaydı ikinci smacıda tek başına yapabildiğini biliyoruz zaten o uzaklıktan basabiliyor ama takım arkadaşı olayını ikinci smacın hemen öncesinde duyunca apar topar Kapono geldi elbette bant havada kaldı.Kapono'da zaten adam gibi pas veremedi ya yine iyi tuttu topu son smacında Moon.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınwww.nbatr.com/kaanmert
|
|
|
« Yanıtla #204 : 18 Şubat 2008, 05:05:46 » |
|
SmEaGoL
|
aslında orda basmasaydı daha iyi olurdu kendisi için ama milisaniyelik bir karar vererek belki de refleks bastı smacı. bir daha deneseydi ve iyi bir pas atabilseydi kapono o zaman bandın ordan zıplayabilirdi
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #205 : 18 Şubat 2008, 05:08:12 » |
|
TP
|
Valla ben bandın oradan zıplıyacağını tahmin etmiyorudum.Hiç bir şekilde..5 metre var yani...Çok zor..Önceden bastımı bilmiorum ama çok zor.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #206 : 18 Şubat 2008, 05:11:27 » |
|
Kaan Mert
|
Ee önceden bastı birazda çalıştıysa neden yapamasın.Yapardı da son anda takım arkadaşı olayı çıktı.Oda o smacın ilk turda vurulacağını bilmiyordum demiş zaten.Yoksa tek başına bu smacı yapardı.
|
|
|
|
|
|
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapınwww.nbatr.com/kaanmert
|
|
|
« Yanıtla #207 : 18 Şubat 2008, 18:31:51 » |
IPcI
NBA Draft'ında
|
ama yazık oldu adama o smacla en az 46-47 puan almalıydı
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #208 : 18 Şubat 2008, 22:28:26 » |
|
lordapo
|
Ee önceden bastı birazda çalıştıysa neden yapamasın.Yapardı da son anda takım arkadaşı olayı çıktı.Oda o smacın ilk turda vurulacağını bilmiyordum demiş zaten.Yoksa tek başına bu smacı yapardı.
Valla youtube da yapıyordu keza kapano da 28 atmıştı youtube da bunu doğruladı all star yarışmasında ama moon kazansa ilk kez iki takım oyuncusu all star etkinliğinde kazanmış olcaktı ama eski zamanlarda varsa bilemem.
|
|
|
|
|
|
  ''Donnie Walsh is A Fuckin Idiot ''
|
|
|
« Yanıtla #209 : 19 Şubat 2008, 16:35:35 » |
|
Kq5
|
Ben Moon un kazanmasını Çok istiyordum ama olmadı Şimdi bu konu hakkında söylenecek bir sürü şey var ama kazanan howard tebrikler alnın akı ile kazandı Moon hata etti etiketi yapıştırmakta.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #210 : 19 Şubat 2008, 16:38:29 » |
canugur67
NBA Oyuncusu
Forever I Love ATLANTA
|
Dwıgth howard beni kopardı ama smacları güzeldi 
|
|
|
|
|
|
atlanta forever 
|
|
|
« Yanıtla #211 : 20 Şubat 2008, 15:42:14 » |
|
Flayer
|
dilerim moon seneyede girer ve hakkını alır.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #212 : 21 Şubat 2008, 18:15:34 » |
TuNc@rTeR
NBA Draft'ında
๑۩۞۩๑...тυη¢...๑۩۞۩๑
|
ya dwight howard süpermen nasıl oldu ama. ya aslında ona 10 10 10 10 10 vermeleri yanlış smaz basmadı orda:D:D
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #213 : 26 Şubat 2008, 22:08:01 » |
new_devil13
Yeni Üye
işte bu benim iyisi ile kötüsü ile:)))
|
ya busene all star hiç mi hiç zevk vermedi kötü idi bir kaç haraket dışında tabii estetik yok fazla bundan sonra da böle olursa pek yakında ilgi kalmaz diyorum ben
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #214 : 29 Şubat 2008, 20:19:28 » |
meLo_koLik
NBA Oyuncusu
Nba Best Player CARMELO ANTHONY
|
ben gecen senenin intikamını howard alır demiştim 
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #215 : 06 Mart 2008, 21:37:22 » |
|
-Curtis-
|
ya dwight howard süpermen nasıl oldu ama. ya aslında ona 10 10 10 10 10 vermeleri yanlış smaz basmadı orda:D:D
Orda smaç olmuş olmamış önemli değil. Pelerini giydiği anda salon ve tüm basketbol severlerin ayağa kalkıp gülerek tepki vermesi, Dwight Howard'a 10 puan'ı kazandırdı zaten. Howard düm düz gelip tek smaç bassa bile 10'u hakediyor. Demek istediğim yaratıcıktan kazandı o puanı. ya busene all star hiç mi hiç zevk vermedi kötü idi bir kaç haraket dışında tabii estetik yok fazla bundan sonra da böle olursa pek yakında ilgi kalmaz diyorum ben
All-Star'ı sadece basketbol severler değil, sporu severler izliyor. İlgi kalmaz demişsin. Bence yanılmışsın. Kimse o eski 2000 yılındaki gibi Vince Carter'ın kolunu potaya soktuğu günleri beklemesin. Basketbol yanlızca smaç demek değildir. Google'a ya da YouTube'a Larry Bird yazarsan demek istediğimi anlarsın. NBA All-Star bir NBA bayramı. NBA severlerin en çok eğlendiği an Play-Off'lar. Eğer birisi sadece All-Star'ı izleyip ben NBA'i seviyorum ve takip ediyorum diyorsa doğru olmaz.
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #216 : 09 Mart 2008, 10:24:46 » |
King_23_James
Yeni Üye
|
benim farklı görüşlerim var bu smaç yarışması konusunda. artık biyerden sonra yapılacak hareketler bitiyo ve monatonlaşıyo  katılmıyorum basketbolcular yeni yeni hareketler buluyo sen merak etme
|
|
|
|
|
|
|
|
|
« Yanıtla #217 : 09 Mart 2008, 10:34:15 » |
Mustafa
El-Nino
NBA Oyuncusu
|
benim farklı görüşlerim var bu smaç yarışması konusunda. artık biyerden sonra yapılacak hareketler bitiyo ve monatonlaşıyo  katılmıyorum basketbolcular yeni yeni hareketler buluyo sen merak etme hareketler demek yanlış..howard'ın giydiği kostüm, green'in potaya koyduğu pastada mı hareket? yaratıclık dönemi oldu artık bu yarışma...
|
|
|
|
|
|
|
|
|
|