+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » Play-Off Haber Merkezi (Moderatörler: Dağlar, TP)Konu:
 Son Mohikan Pierce

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Son Mohikan Pierce  (Okunma Sayısı 422 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 09 Haziran 2008, 15:25:55 »
--
Ziyaretçi

Son Mohikan Pierce

Boston Celtics'in süper starı Paul Pierce, Lakers serisinin ilk 2 maçına adeta damgasını vurdu ve imzasını attı. İlk maçta yazdığı kahramanlık hikayesinin ardından Paul Pierce;

Dün gecede müthiş bir maç çıkarttı. Kritik anlarda sorumluluk almaktan kaçınmayan, gerek içerden gerek dışardan sakatlığına rağmen kazanmak için her şeyi yapan Pierce gerçek bir lider gibi TD Banknorth Garden'da sahnesini aldı.

Pierce dün gecede;

4-4 üç sayı, 9-16 şut isabeti ile 28 sayı -8 asist - 4 ribauntla maçı tamamladı.

-------------------------------
NbaTr/KE
« Yanıtla #1 : 09 Haziran 2008, 16:53:10 »
MeaCulpa
The Lawyer
Yönetici
All-Star

Üyelik Bilgileri
Ynt: Son Mohikan Pierce

Boston sampiyonlugu kazanirsa MVP'nin PP'nin olacagini söylemistim.Cogu kisi KG den bu isi bekliyorlardi ama ben PP'den cünkü o bu takimin asil sahibiyse ve sampiyonlugu kazanmak istiyorlarsa böyle oynamali.Bakalim bu performansini Staples'da da sürdürebilecek mi

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!
« Yanıtla #2 : 09 Haziran 2008, 16:53:39 »
fadeaway86
Starter

Üyelik Bilgileri

Cok artistleşti bu piyırs arkadaş.. mafya kurşunu yemiş gibi yat.. sonra hoop.. 2 dakikada mesir yemiş gibi hopla zıpla gel.. staples'a dönüyor seri.. görecegiz bakalım.. kahraman mı olacak,şaklaban mı...
« Yanıtla #3 : 09 Haziran 2008, 16:55:08 »
--
Ziyaretçi

Eee yuh yani.. Söylediğin sözlere bak..
Neresi artist ya.. Veriyorlar gazı sonra böyle oluyor.
« Yanıtla #4 : 09 Haziran 2008, 16:56:24 »
Torres#9
" El Nino "
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Cok artistleşti bu piyırs arkadaş.. mafya kurşunu yemiş gibi yat.. sonra hoop.. 2 dakikada mesir yemiş gibi hopla zıpla gel.. staples'a dönüyor seri.. görecegiz bakalım.. kahraman mı olacak,şaklaban mı...
İlginç,ama Lakers'lı olman mesajın derinliklerini anlamamızı sağlıyor.
« Yanıtla #5 : 09 Haziran 2008, 16:57:02 »
fadeaway86
Starter

Üyelik Bilgileri

Kim kime gaz verdi abi ? Salona hoplar zıplar durumda girmedi mi.. suskun seyirci bu sayede ses cıkarmaya baslamadı mı... neyse 2-0 ondeler.. maç almadan daha fazla konusmam
« Yanıtla #6 : 09 Haziran 2008, 16:58:54 »
--
Ziyaretçi

Adam kendi taraftarına gaz verdi diye suçlu mu oldu ? Güldürmeyin adamı ya.
Lakers'lılar ki o da sen ve Çağatay bu adamı aldınız adamlıktan çıkardınız.. Başka bir oyuncu olsa amenna diyeceğim de Pierce'ın her tarafı artist olsa ne olur..Adamın bugüne kadar ki tavrı rakibe saygısı belli..
« Son Düzenleme: 09 Haziran 2008, 17:00:37 Gönderen: KE-Billz » Logged
« Yanıtla #7 : 09 Haziran 2008, 17:04:25 »
fadeaway86
Starter

Üyelik Bilgileri

Neyse dedigim gibi.. şovunu yaptı giden maçı getirdi.. bu maç 104-102yken vuja nın sacmalamasıyla gitti.. 3-4-5.maclara bakıyorum artık..
« Yanıtla #8 : 09 Haziran 2008, 17:27:30 »
solserit
Rookie
**

Hornets Fan!

Üyelik Bilgileri

O hücum Vuja ya çizilmişti sanırım.Ben de şaşırdım valla.

« Yanıtla #9 : 09 Haziran 2008, 17:34:08 »
Michael 23 JORDAN
Majesteleri
Moderatör
Starter

Let Your Game Speak

Üyelik Bilgileri WWW

Zuha saçmalığa bak herif artist yaptınız adam hakkını verdimi maçı verdi yendimi boston yendi ee yani sonuc belli zaten şimdiye kadar hiç bir artsitliğini görmedim herifin ona bakarsan geçen play-off'ların bazı maçlarında fisher 2 yarı giriyodu maça odamı artist  grin

Mїcħąęl 23 ЈσяĐĄŊ
« Yanıtla #10 : 09 Haziran 2008, 17:38:09 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Kaan Kural bahsetti çizilmiş bir hücum olabilir dedi ama tekrarını izlersek hücum Sasha üzerine çizilmemiş. Kobe topu alabilmek için bi tarafını yırtıyor Ray Allen'dan bir şekilde kurtuluyor, dün gece gösterdiği performansla maçı satan adam Radmanovic yanına kadar sokulan Kobe yerine topu Sasha'ya veriyor. Kobe'de pozison sonrası baya bi yakındı zaten. Pozisyon olduğu gibi çizilmiş olsa bu kadar yakınmazdı.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #11 : 09 Haziran 2008, 17:46:58 »
fadeaway86
Starter

Üyelik Bilgileri

Aklıma gelen durum Bulls döneminde son topu Kukoc un kullanması oldu.. ama sonu benzemedi Cheesy
« Yanıtla #12 : 09 Haziran 2008, 18:30:16 »
Ty
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

Adam kendi taraftarına gaz verdi diye suçlu mu oldu ? Güldürmeyin adamı ya.
Lakers'lılar ki o da sen ve Çağatay bu adamı aldınız adamlıktan çıkardınız.. Başka bir oyuncu olsa amenna diyeceğim de Pierce'ın her tarafı artist olsa ne olur..Adamın bugüne kadar ki tavrı rakibe saygısı belli..
Yahu adamliktan cikarmak nedir?

A-) Neredeyse herkes sakatlik pozisyonunda rol yaptigini soylemis... Cagatay ise katilmadigini soylemis.
B-) Cagatay sakatlik pozisyonundan sonra yaptigi sovu gereksiz bulmus, bunu elestirmis.

Allahaskina, kim adamliktan cikariyor su durumda? Sakatlanma olmadigi iddia edip, herifin rol yaptigini, maci ancka boyle cevirdigini iddia edenler mi; yoksa sakatlikta bir yanlis olmadigini ama sonrasinda yaptigi kahraman taklidini elestiren mi?

Hala ayni sey, sanki ben Pierce'a omrum boyunca laf etmisim gibi davraniliyor... Kaldi ki ikinci mac hakkinda agzimi acmadim, acamam da, ailevi problemlerden oturu seyredemedim, boxscore'dan da sallayamadim. Baskalarinin soylediklerini elestirirken arada karistirilmak istemiyorum, ben gidip de Pierce'in 'hophop' yurumesine laf etmedim; attigi 5-10 sayiyi Jordan'in 60'i gibi kutlamasina, oyundan yoruldugu icin alinmasina karsin orada bisiklet cevirmesine ettim o lafi. Tum medya mensuplari ayni seyleri yazip ciziyor. Suclu tek ben mi oluyormusum?

Pierce'in sakatliginin cakma olmadigini dusundugumu soyledim, 'objektif olmaya calismissin, olmamis' dendi.
Daha sonra Pierce'i baska bir konuda elestirdim, 'aha apaci apaci apaci, Lakers'lisin sen' dendi.
Ne diyeyim peki laf yememek icin, soyleyin, bir akil fikir verin, anlayamiyorum. Boston desek 'hede', Lakers desek 'hodo'... Ee? Boston-Lakers arasindaki durumda Bush'u mu haksiz bulayim, secenek nedir elestirilmeyecegim. Icimi filan mi goruyorsunuz da boyle duygulari farkedebiliyorsunuz. Herkesin olaya bakis acisi farklidir, ben de bu aciyla Pierce'i ilk pozisyonda haksiz bulmadim ama ikinci pozisyonda buldum. Suc buysa, koyun ban'i, konusmayayim.

Amac nedir yahu? Yani herkesin tuttugu takim icin soyledigi pozitif seylerin altina laf mi atmami istiyorsunuz? Yok bunun aciklamasi filan, sacmaliktan ote bir sey degil, vurun kahpeye gibi, komik.
« Yanıtla #13 : 09 Haziran 2008, 18:32:28 »
--
Ziyaretçi

Amma demogoji yaptın ya..Ban koyun falan..Bu kadar gereksiz sözler kullanılırdı onuda kullanmışsın..Bir yönetici böyle ağlıyorsa vah vah..Sözlerinin yarısı sırf iş olsun diye söylenmiş sözler..Sen ilk maçta adamı şovmen yaptın vs vs bu maçtada hala Pierce'a şovmen deniliyor..Ne yani yutalım mı bizde susalım mı..Bizde eleştiriyoruz..Senin sözlerin ayet mi?
« Son Düzenleme: 09 Haziran 2008, 18:34:20 Gönderen: KE-Billz » Logged
« Yanıtla #14 : 09 Haziran 2008, 19:37:19 »
koobee24
NBA Oyuncusu
*

Üyelik Bilgileri

final kötü gidiyor bizim için pierce da süperstar havalarına girdi artık. kobe'nin yarınki maçta kenisine gelmesi lazım.
« Yanıtla #15 : 10 Haziran 2008, 06:41:14 »
TP
Turkish Delight
Moderator
Superstar

...

Üyelik Bilgileri WWW

Lakers yenildiğinde 'Murat Kosova'ya,çembere,Pierce'nin yaptıklarına,Kaan Kural'a,son topa(MJ atmasa şampiyonduk bir zamanlar:)'

İsyanlar midemi bulandırıyor...

Adam kritk anlarda orataya çıktı mı ?Çıktı.Garnett'in yattığı dakikalarda,eller titrerken takımını ayaklandır mı?Ayaklandırdı.Öyle veya böyle ilk maçların kahramanı Pierce.Bir şov yaptı diye yerlere sokmaya gerek yok.Benim sevmediğimi herkes bilir ama hakkını vermek lazım kazanmak için herşeyi yapar oldu.

Come Back Boozer!

« Yanıtla #16 : 10 Haziran 2008, 12:17:36 »
solserit
Rookie
**

Hornets Fan!

Üyelik Bilgileri

Kaan Kural bahsetti çizilmiş bir hücum olabilir dedi ama tekrarını izlersek hücum Sasha üzerine çizilmemiş. Kobe topu alabilmek için bi tarafını yırtıyor Ray Allen'dan bir şekilde kurtuluyor, dün gece gösterdiği performansla maçı satan adam Radmanovic yanına kadar sokulan Kobe yerine topu Sasha'ya veriyor. Kobe'de pozison sonrası baya bi yakındı zaten. Pozisyon olduğu gibi çizilmiş olsa bu kadar yakınmazdı.

Evet öyleymiş izleyince farkettim.

« Yanıtla #17 : 11 Haziran 2008, 13:28:17 »
üemlgnc
NBA Draft'ında

Üyelik Bilgileri

bencede pp  gercekten ıkı mactada cok ıyı oynadı takımının 2-0 skorda en onemlı faktro ama sımdı bu ıkımac ıcın pol pıerce gercekten kobe bryantın yapamadıklarını yapıyo bence boyle devam ederse gercekten fınallerın mvp hemde takımın mvp sı olacaktır bakalım lakerstakı macta neler yapacak

Edit:Yani Paul Pierce o kadar efsane olacak performans göstermiyor,zaten efsane olacak kadar yıldız oyuncu olduğunu düşünmüyorum.İlk iki maçta ki performansını görünce şaşırtmıştı beni ama sabaha karşı oynanan 3.maçta gördük ki çok abartılacak bir yanı yok.Bence efsane bir oyuncu değil iyi bir oyuncu Paul Pierce.
« Son Düzenleme: 11 Haziran 2008, 14:24:29 Gönderen: the_apo_1 » Logged
« Yanıtla #18 : 11 Haziran 2008, 16:05:20 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

Kim ne derse desin bazıları pierce artislik yaptı bazı şöyle böyle der ama orada saygı duyulması gereken bir kişi var oda pierce tabiki adam keyfinden çıkıp girecek kadar af edersiniz salak değil izlediğiniz gibi topallaya topallaya oynadı ve takımını galibiyete taşıdı ondan sonraki maçlarda ise pek fazla etkili olamadı zaten belli ediyordu dizindeki sakatlık.
Sayfa: [1]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » Play-Off Haber Merkezi (Moderatörler: Dağlar, TP)Konu:
 Son Mohikan Pierce

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv