Adam kendi taraftarına gaz verdi diye suçlu mu oldu ? Güldürmeyin adamı ya.
Lakers'lılar ki o da sen ve Çağatay bu adamı aldınız adamlıktan çıkardınız.. Başka bir oyuncu olsa amenna diyeceğim de Pierce'ın her tarafı artist olsa ne olur..Adamın bugüne kadar ki tavrı rakibe saygısı belli..
Yahu adamliktan cikarmak nedir?
A-) Neredeyse herkes sakatlik pozisyonunda rol yaptigini soylemis... Cagatay ise katilmadigini soylemis.
B-) Cagatay sakatlik pozisyonundan sonra yaptigi sovu gereksiz bulmus, bunu elestirmis.
Allahaskina, kim adamliktan cikariyor su durumda? Sakatlanma olmadigi iddia edip, herifin rol yaptigini, maci ancka boyle cevirdigini iddia edenler mi; yoksa sakatlikta bir yanlis olmadigini ama sonrasinda yaptigi kahraman taklidini elestiren mi?
Hala ayni sey, sanki ben Pierce'a omrum boyunca laf etmisim gibi davraniliyor... Kaldi ki ikinci mac hakkinda agzimi acmadim, acamam da, ailevi problemlerden oturu seyredemedim, boxscore'dan da sallayamadim. Baskalarinin soylediklerini elestirirken arada karistirilmak istemiyorum, ben gidip de Pierce'in 'hophop' yurumesine laf etmedim; attigi 5-10 sayiyi Jordan'in 60'i gibi kutlamasina, oyundan yoruldugu icin alinmasina karsin orada bisiklet cevirmesine ettim o lafi. Tum medya mensuplari ayni seyleri yazip ciziyor. Suclu tek ben mi oluyormusum?
Pierce'in sakatliginin cakma olmadigini dusundugumu soyledim, 'objektif olmaya calismissin, olmamis' dendi.
Daha sonra Pierce'i baska bir konuda elestirdim, 'aha apaci apaci apaci, Lakers'lisin sen' dendi.
Ne diyeyim peki laf yememek icin, soyleyin, bir akil fikir verin, anlayamiyorum. Boston desek 'hede', Lakers desek 'hodo'... Ee? Boston-Lakers arasindaki durumda Bush'u mu haksiz bulayim, secenek nedir elestirilmeyecegim. Icimi filan mi goruyorsunuz da boyle duygulari farkedebiliyorsunuz. Herkesin olaya bakis acisi farklidir, ben de bu aciyla Pierce'i ilk pozisyonda haksiz bulmadim ama ikinci pozisyonda buldum. Suc buysa, koyun ban'i, konusmayayim.
Amac nedir yahu? Yani herkesin tuttugu takim icin soyledigi pozitif seylerin altina laf mi atmami istiyorsunuz? Yok bunun aciklamasi filan, sacmaliktan ote bir sey degil, vurun kahpeye gibi, komik.