Bu sinir bozucu durumla ilgili bende bir kaç şey söyleyeyim ki içimdekileri dökeyim.Site kapalı iken de her gün msn'de oldum zaten msn'im de ekli olan arkadaşlar biliyorlar.Site'nin yokluğunda en çok dert eden çözüm arayan yine bizleriz..Cidden oturduğumuz yerde çektiğimiz stresi kimse bilemez..Gerçi bana yakın olan arkadaşlar bilirler yaşadığım stresi.
Sabah kalktığımda ilk bilgisayarı açıyorum bakıyorum site var mı diye.İşe gidiyorum bilgisayarın başında yarım saatte bir bakıyorum acaba açıldı diye.Keza akşam eve geliyorum aynı..Yani çekilen sıkıntılar bizim içinde geçerli olduğu gibi stres etkisi bizde çok daha fazla.
Ve inanın Onur'da söylemiş gerçi her gün site için uğraşıldı.Hatta öyle ki Onur'la birbirimizi yedik daha doğrusu ben abi olduğumdan ben onu yedim

Neyse sonuçta site için hep uğraşılıyor uğraşılmaya devam edilecek.Kimseyi mağdur etmek bize yakışmaz ki sorumluluğumuzu bilen insanlarız.Umarız bir daha böyle uzun süreli arızalar yaşanmaz..Büyük yerin derdi de düşmanı da çok olur