Gönderen Konu: Sopcast Nasıl Kullanılır?  (Okunma sayısı 89787 defa)

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Çevrimdışı Mustafa

• El-Nino
  • Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
Ynt: Sopcast Nasıl Kullanılır?
« Yanıtla #25 : 10 Kasım 2007, 00:06:07 »
maçı izleyeceğiniz sırada şunu uygulayın:

"ağ bağlantınıza sağ tıklayın özeliklerden internet erişim kuralarına girin (tcp). oradan dns sunuclarını manuel yapıp yukardakine 4.2.2.1 altakine 4.2.2.2 yazın."

sopcast'i kapatınca tekrar orjinal ayarlara dönün.

Çevrimdışı DwyaneWadeCns

• Gizli Admin :P
  • MVP
  • Kişiiişellll Meşajjjj :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #26 : 10 Kasım 2007, 11:58:23 »
Bu ağ ayarlarını ille yapmak zorundamıyız sopcatsla maç izlemek için diğer tv programlarıyla olmaz mı? ağ ayarlarını değiştiremiyorum çünkü net ortak.. net gidiyor..

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James

Çevrimdışı nAoNnGaEmLe

• Kaf_Kef
  • All-Star
  • Yaradanımız bence yaralamzdı,Özgr iradeydi şeytanm
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #27 : 11 Kasım 2007, 00:33:49 »
o saatte senin ortak  ayakta oluyormu :)  olmuyorsa değiştir, sonra tekrar eski hale dön maç bitiminde...
İmza kural dışı- çok büyük-

-benim imza nolmuş sana la ?
imza: nolmuş ?
-bende onu diyorum nolmuş la
 :Dzzagzagazgzagaazaag:)

sopcast ten nasıl maç izlenir:

http://www.nbatr.com/forum/ynt-sopcast-nasil-kullanilir-t22188.0.html;msg164728#msg164728

Çevrimdışı DwyaneWadeCns

• Gizli Admin :P
  • MVP
  • Kişiiişellll Meşajjjj :)
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #28 : 11 Kasım 2007, 11:21:42 »
değiştiremem işte bir kere değiştirince tüm ayarlar gidiyor sonra ordaki pc den tekrar düzenlemek gerekiyor..

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James

Çevrimdışı bek

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #29 : 23 Kasım 2007, 22:31:18 »
benm sopcatı acmak ile ilgili bi sorunum war dediklerinizi yaptm login olmuyo.. :(

Çevrimdışı Suns Fan

• Bilgi Yarışması 1.si
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #30 : 23 Kasım 2007, 22:23:16 »
benm sopcatı acmak ile ilgili bi sorunum war dediklerinizi yaptm login olmuyo.. :(

Beleş League Pass varken Sopcast mi kullanıyorsun  :?

Çevrimdışı ukafadar

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #31 : 27 Kasım 2007, 23:21:27 »
arkadaşlar ben de ağ ayarlarıyla oynıyamam yani sopcast e giremiyorum peki ben nasıl izliye bilirim TVU programı var ama orda espn kanallarını göremiyorum kaldırdılar heralde sizin dediğiniz Tvkoo yu nasıl indiricez site japonca(çince de olabilir) bana acil çözüm lazım günlerdir biyerde bulamadım. biliyosanız yardım edermisin

Çevrimdışı great_gfb

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #32 : 08 Aralık 2007, 04:52:13 »
bilindiği üzere sopcast mahkeme kararıyla yasaklandı ve login olmuyor. İŞTE ÇÖZÜM LÜTFEN DİKKATLİ OKUYUN VE AYNEN UYGULAYIN. ben denedim SOPCAST LOGİN oldu.
YAPILACAK İŞLEMLER SIRASILA: başlat-->ayarlar-->ağ bağlantıları--->yerel ağ bağlantısı--->üzeinde sağ tıklayıp özellikler--->internet iletişim kuralı(TCP-İP)---->Aşağıdaki dns şunucusunu kullan'a tıklıyorsunuz ve altında yere aşağıda dns adreslerini yazıyorsunuz ve tamam diyip çıkıyorsunuz. sonra sopcast login oluyor.
208.67.222.222
208.67.220.220 ( BU DNS ADRESLERİNİ kopyala yapıştır yapmayın elle yazın.)(sadece maç saatlerinde kullanmanızı tavsiye ederim.sonra yukardaki işlemleri tekrar yaparak eski ayarlara dönün)

şuan nets maçını izliyorum sopcast ile :)

yeni myp2p siteside buldum buyrun ;  http://charlie.cautela.nl/~myp2p/index.php?part=sports
bilindiği üzere sopcast mahkeme kararıyla yasaklandı ve login olmuyor. İŞTE ÇÖZÜM LÜTFEN DİKKATLİ OKUYUN VE AYNEN UYGULAYIN. ben denedim SOPCAST LOGİN oldu.
YAPILACAK İŞLEMLER SIRASILA: başlat-->ayarlar-->ağ bağlantıları--->yerel ağ bağlantısı--->üzeinde sağ tıklayıp özellikler--->internet iletişim kuralı(TCP-İP)---->Aşağıdaki dns şunucusunu kullan'a tıklıyorsunuz ve altında yere aşağıda dns adreslerini yazıyorsunuz ve tamam diyip çıkıyorsunuz. sonra sopcast login oluyor.
208.67.222.222
208.67.220.220 ( BU DNS ADRESLERİNİ kopyala yapıştır yapmayın elle yazın.)(sadece maç saatlerinde kullanmanızı tavsiye ederim.sonra yukardaki işlemleri tekrar yaparak eski ayarlara dönün)

şuan nets maçını izliyorum sopcast ile :)

yeni myp2p siteside buldum buyrun ;  http://charlie.cautela.nl/~myp2p/index.php?part=sports

biz burdan türkiye ligini seyredebilir miyiz?

Çevrimdışı kobe-burak

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #33 : 24 Aralık 2007, 22:59:25 »
25 aralık günü lal-pho macının sopcast lınkı nedır lutfen cok acele bılen yazsın arkadaslar

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #34 : 24 Aralık 2007, 23:01:51 »
Maç günü seyreden arkadaşlar linkleri koyuyor..
Forumda linkleri bilen arkadaşlar ekliyorlar..Elbet denk gelirsin..

Çevrimdışı kobe-burak

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #35 : 25 Aralık 2007, 00:26:35 »
arkadaslar kımsede lakers phoenıx macının sopcast lınkı yokmuu??

--

• Ziyaretçi
« Yanıtla #36 : 25 Aralık 2007, 00:29:30 »
arkadaslar kımsede lakers phoenıx macının sopcast lınkı yokmuu??
Arkadaşım maç zaten yarın..Bu saate kim nerden link verecek..Yukarda yazdım maç zamanı linkler verilir..

Çevrimdışı wingwang

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #37 : 10 Şubat 2008, 16:10:33 »
arkadaşlar size üzücü bir haber sopcast ta veya twu da lig tv yi izleyemiyoruz galiba ikisininde işini bitirmişler ikiside açmıyo.maçları izleyebileceğimiz başka bi program varsa bilenler söylesin bizde bakalım

Çevrimdışı Suns Fan

• Bilgi Yarışması 1.si
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #38 : 10 Şubat 2008, 18:10:00 »
arkadaşlar size üzücü bir haber sopcast ta veya twu da lig tv yi izleyemiyoruz galiba ikisininde işini bitirmişler ikiside açmıyo.maçları izleyebileceğimiz başka bi program varsa bilenler söylesin bizde bakalım

Hayır izleniyor.

Ufak bir araştırmayla bulabilirsin...

Çevrimdışı hayki403

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #39 : 13 Şubat 2008, 19:51:02 »
ya ben her şeyi yaptım bi 4.2.2.1,4.2.2.2 ile diğerini de denedim olmuyo ya login diyo kalıyo öyle sonra tekrar eski haline donuyo açılmıyo yani  YARDIM PLS!!! delircem ya

Çevrimdışı s2000

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #40 : 26 Nisan 2008, 17:26:41 »
birileri varsa yardımcı olurmu bende kurdum açtım ama maçları bulamıyorum  saygılar

Çevrimdışı aiguodala

• Rookie
  • **
    • Profili Görüntüle
    • Kaliteli Spor Makaleleri
« Yanıtla #41 : 29 Nisan 2008, 00:30:16 »
http://www.myp2p.eu/

Live Sport bölümündeki basketball butonuna tıklarsan orda yayınlanacak maçlar çıkar.Tabi hepsi sopcast'de olmuyo farklı p2ptv programlarıda gerekebiliyo bazen.
Ayrıca myp2p forumlarında da Nba için özel bi başlık var, orda League Pass adında farklı bi sistemde var ama ben henüz çalıştırmayı başaramadım.

Çevrimdışı MeaCulpa

• The Lawyer
  • All-Star
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #42 : 29 Nisan 2008, 10:55:00 »
League Pass dan mac izlemek icin o macin hicbir ulusal kanal da verilmemesi gerekiyor yani bu play-off icin imkansiz her mac veriliyor ama regular sezonda bazi maclardan ordan yayinlaniyor.Benim bildigim kadari ile böyle bu

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!

Çevrimdışı sedat003

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #43 : 05 Mayıs 2008, 00:49:15 »
tvu da lig tv hangi kanal bulamadım yavf kacıncı sıra

Çevrimdışı vacter

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #44 : 12 Ağustos 2008, 16:41:20 »
ya lütfen biri bana şu sopcast programının kullanımını anlatsın yani loginden sonra adress i yazıoyrum bi yazı çıkıyor ok diorum açmıyor ve hiç bir yer açılmıyor yani ben kullanmayı bilmiyorum ve gs-steu maçını izlemem lazım
yardımları bekliyorum...

Çevrimdışı Suns Fan

• Bilgi Yarışması 1.si
  • Starter
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #45 : 12 Ağustos 2008, 22:20:30 »
Hotspot Shield adlı program gerekiyor Sopcast - Tvu gibi programları çalıştırmak için..

Çevrimdışı oğuzz

• NBA Draft'ında
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #46 : 12 Ekim 2008, 21:39:01 »
kesinlikle harika bi forum maçları artık buradan takip ederim çünkü ben internet cafe çalışanıyım 24 saat netteyim bu iyi olmuş:D

Çevrimdışı money in the bank

• NBA Oyuncusu
  • *
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #47 : 16 Ekim 2008, 23:51:12 »
Abiler slm ben hotspotu yükledim sonrada sopcasti, hotspot ve sopcasti aynı anda aktifleştirmem yeterli mi? hotspotta bana verilen IP numarasını nasıl kullancağım? kısacası hiçbir bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim. Teşekkürler
LIFE OFF GAME ON

Çevrimdışı nAoNnGaEmLe

• Kaf_Kef
  • All-Star
  • Yaradanımız bence yaralamzdı,Özgr iradeydi şeytanm
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #48 : 17 Ekim 2008, 14:29:51 »
Hotspot Shield Launch  çalıştır o sana ip vericek otomatik, sadece çalıştır yeter,  sonra sopcast linkine tıkladınmı otomatik sopcast bağlanır...
İmza kural dışı- çok büyük-

-benim imza nolmuş sana la ?
imza: nolmuş ?
-bende onu diyorum nolmuş la
 :Dzzagzagazgzagaazaag:)

sopcast ten nasıl maç izlenir:

http://www.nbatr.com/forum/ynt-sopcast-nasil-kullanilir-t22188.0.html;msg164728#msg164728

Çevrimdışı iverson_rip

• Yeni Üye
    • Profili Görüntüle
« Yanıtla #49 : 13 Kasım 2008, 19:12:19 »
arkadaşlar  dediğiniz herşeyhi yaptım ama olmuyor... lütfen yardım edin ağ bağlantılarından ayarları değiştirmeden nasıl maç izleyebilirim?