0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
maçı izleyeceğiniz sırada şunu uygulayın:"ağ bağlantınıza sağ tıklayın özeliklerden internet erişim kuralarına girin (tcp). oradan dns sunuclarını manuel yapıp yukardakine 4.2.2.1 altakine 4.2.2.2 yazın."sopcast'i kapatınca tekrar orjinal ayarlara dönün.
benm sopcatı acmak ile ilgili bi sorunum war dediklerinizi yaptm login olmuyo..
bilindiği üzere sopcast mahkeme kararıyla yasaklandı ve login olmuyor. İŞTE ÇÖZÜM LÜTFEN DİKKATLİ OKUYUN VE AYNEN UYGULAYIN. ben denedim SOPCAST LOGİN oldu.YAPILACAK İŞLEMLER SIRASILA: başlat-->ayarlar-->ağ bağlantıları--->yerel ağ bağlantısı--->üzeinde sağ tıklayıp özellikler--->internet iletişim kuralı(TCP-İP)---->Aşağıdaki dns şunucusunu kullan'a tıklıyorsunuz ve altında yere aşağıda dns adreslerini yazıyorsunuz ve tamam diyip çıkıyorsunuz. sonra sopcast login oluyor.208.67.222.222208.67.220.220 ( BU DNS ADRESLERİNİ kopyala yapıştır yapmayın elle yazın.)(sadece maç saatlerinde kullanmanızı tavsiye ederim.sonra yukardaki işlemleri tekrar yaparak eski ayarlara dönün)şuan nets maçını izliyorum sopcast ile yeni myp2p siteside buldum buyrun ; http://charlie.cautela.nl/~myp2p/index.php?part=sports
arkadaslar kımsede lakers phoenıx macının sopcast lınkı yokmuu??
arkadaşlar size üzücü bir haber sopcast ta veya twu da lig tv yi izleyemiyoruz galiba ikisininde işini bitirmişler ikiside açmıyo.maçları izleyebileceğimiz başka bi program varsa bilenler söylesin bizde bakalım