+ NBA Tr Forum » NBA 2008/09 Sezonu » NBA -Günün Maçları- » NBA Günlük Maç Arşivi (Moderatörler: Tweener, kidvcmişel, bird_41, Alexi Utkan, Knicks_Lee_Wolkii, Prestij)Konu:
 Spurs:87 Suns:94

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
Konu: Spurs:87 Suns:94  (Okunma Sayısı 751 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 05 Mart 2008, 06:50:21 »
Torres#9
" El Nino "
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Phoenix Suns-San Antonio Spurs

9 Mart Pazar
23.55 (Banttan)
-----------------------------------------------------

US Airways Center'da 18.500 taraftarının önünde San Antonio Spurs'ü konuk eden Phoenix Suns bu sefer mesajını verdi ve maçtan 94-87 galip ayrıldı.

Shaq'ın gelişiyle birlikte bir türlü istediği sonuçları alamayan ve eleştiri oklarının hedefi olan Suns, Batı'daki en büyük rakiplerinden biri olan Spurs'ü mağlup etmeyi başardı.

Shaquille O'Neal 14 sayı-16 ribaunt'la double-double yaparken, Steve Nash'te 19 sayı-14 asist-5 ribaunt'la galibiyette önemli rol oynadı.

Amare Stoudemire 16 sayı-11 ribaunt, Grant Hill 18 sayı-6 ribaunt, Raja Bell 11 sayı-5 ribaunt ve benchten gelen Leandro Barbosa 10 sayı-4 ribaunt yaptı.

Spurs'te Tim Duncan 17 sayı-10 ribaunt'la double-double yaparken, Tony Parker 21 sayı-5 asist, Kurt Thomas 11 sayı-7 ribaunt ve benchten gelen Manu Ginobili 22 sayı-5 ribaunt yaptı.

SAS (43-19) 25 23 22 17 87                        
PHO (41-22) 22 23 24 25  94
----------------------------------------------------
« Son Düzenleme: 10 Mart 2008, 00:19:14 Gönderen: KE-Billz » Logged
« Yanıtla #1 : 05 Mart 2008, 06:53:04 »
Torres#9
" El Nino "
MVP

Üyelik Bilgileri WWW
Ynt: Spurs @ Suns

Hey Allah'ım !!!
Boca-İndependiente maçı yüzünden bizim maçı banttan verecekler,işe bak..
« Yanıtla #2 : 05 Mart 2008, 13:11:08 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Çok geç izleyememki aman beee... bu maçı bekliyordum.. byle işin..

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #3 : 05 Mart 2008, 13:30:22 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Boca reklamını gördüğümde direk bu maçı düşündüm ama NBA maçlarının tekrarlarını Pazartesi 20.00 gibi veriyorlar zaten bunun da tekrarı  verilir pazartesi akşamı.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #4 : 05 Mart 2008, 19:55:56 »
Salvation
I'm Cool
Starter

Mr.Big Shot

Üyelik Bilgileri

vay be iyi maç olacak da Bant dan olmasaydı ya..püf

« Yanıtla #5 : 06 Mart 2008, 07:16:19 »
--
Ziyaretçi

Boca reklamını gördüğümde direk bu maçı düşündüm ama NBA maçlarının tekrarlarını Pazartesi 20.00 gibi veriyorlar zaten bunun da tekrarı  verilir pazartesi akşamı.
Çıtır yine ben  grin Sorun tekrarını verip vermemekte değil Çıtırım  grin Sorun madem maç koyuyorsunuz hayır işliyorsunuz o zaman canlı verin şu maçları..Boca Boca'na banttan verilecek maç
« Yanıtla #6 : 06 Mart 2008, 13:35:47 »
Kaan Mert
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Ya NTV geçen yıl play-off'lar da da bu tip şeylere imza atıyordu.Bi belgesel yayınlamak uğruna Spurs-Suns serisinde bir maçı taa 24.00'a almıştı yine bir pazar günü.Neyse tabi ki de kötü bir durum ama izlemek isteyenler için yine tekrarı var.
« Yanıtla #7 : 06 Mart 2008, 22:23:20 »
DwyaneWadeCns
Gizli Admin :P
MVP

Kişiiişellll Meşajjjj :)

Üyelik Bilgileri

Tekrarını izlicem artık pzt leri 20.00 demi 

''Hayattan korkmayın,hayatın yaşamaya değer olduğuna inanın.İnancınız gerçeği yaratmanıza yardım edecektir.''      Henry James
« Yanıtla #8 : 07 Mart 2008, 06:58:28 »
Kaan Mert
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Genelde o saatte oluyor.
« Yanıtla #9 : 09 Mart 2008, 22:51:15 »
Torres#9
" El Nino "
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Boca maçının ben..Şimdi ne güzel Tv'nin karşısına geçmiş,kolamızı elimize almış,ayaklarımızı uzatmış bir şekilde maçı izliyor olacaktık.Ama şimdi bilgisayar başında izliyoruz,olmadı Ntvspor,bizim Suns maçına bu sekte vurulur mu..
« Yanıtla #10 : 09 Mart 2008, 23:20:30 »
MCGRaDYMaNia
Rookie
**

"Wild Wild West"

Üyelik Bilgileri WWW

Hey Allah'ım !!!
Boca-İndependiente maçı yüzünden bizim maçı banttan verecekler,işe bak..

vallaha şu maç verilmez mi kardeşim? bize ne Boca-Independiente maçından sanki izleyeni var Arjantin liginin Türkiye'de. NBA maçlarının Arjantin ligi maçlarından daha fazla ilgi çektiğini düşünemiyor galiba bunlar... Sad
« Yanıtla #11 : 09 Mart 2008, 23:23:07 »
TP
Turkish Delight
Superstar

...

Üyelik Bilgileri WWW

Maç başlayınca bir mesaj atarsınız kaçırmayayım ..

Come Back Boozer!

« Yanıtla #12 : 10 Mart 2008, 00:02:40 »
the_apo_1
_ThE__ThUG_
Superstar

Üyelik Bilgileri

Adamlar banttan bile zamanında giremiyor şu maçı gelde sövme aq.
« Yanıtla #13 : 10 Mart 2008, 00:19:54 »
--
Ziyaretçi

Shaq-Nash Spurs'e Yetti

US Airways Center'da 18.500 taraftarının önünde San Antonio Spurs'ü konuk eden Phoenix Suns bu sefer mesajını verdi ve maçtan 94-87 galip ayrıldı.

Shaq'ın gelişiyle birlikte bir türlü istediği sonuçları alamayan ve eleştiri oklarının hedefi olan Suns, Batı'daki en büyük rakiplerinden biri olan Spurs'ü mağlup etmeyi başardı.

Shaquille O'Neal 14 sayı-16 ribaunt'la double-double yaparken, Steve Nash'te 19 sayı-14 asist-5 ribaunt'la galibiyette önemli rol oynadı.

Amare Stoudemire 16 sayı-11 ribaunt, Grant Hill 18 sayı-6 ribaunt, Raja Bell 11 sayı-5 ribaunt ve benchten gelen Leandro Barbosa 10 sayı-4 ribaunt yaptı.

Spurs'te Tim Duncan 17 sayı-10 ribaunt'la double-double yaparken, Tony Parker 21 sayı-5 asist, Kurt Thomas 11 sayı-7 ribaunt ve benchten gelen Manu Ginobili 22 sayı-5 ribaunt yaptı.

----------------------------------------
NBATR/KE
« Yanıtla #14 : 10 Mart 2008, 00:24:57 »
Can Çetin
CAN Evimden
All-Star

Engelsiz Aslanlar...

Üyelik Bilgileri
Ynt: Spurs:87 Suns:94

Hey gidi hey,şimdi yola gelsin bakalım herkes grin İşte artık bu tip skorlar ile bitecek Suns maçları...Ve böyle oynadıkça kazanacak Suns...Biz zaten hep boş konuşuruz,neyse mesajı Suns verdi artık bizim en azından benim bir şeyleri söylemek adına burada konuşmama pek de gerek kalmadı wink smiley
« Yanıtla #15 : 10 Mart 2008, 00:34:53 »
--
Ziyaretçi

Walla Can, Shaq konusunda yazdığım yazılarıda biliyorsun  grin Neyse ben D'Antoni elleşmezse ve fantezi yapmaya kalkmazsa Suns'tan umutluyum..Ama D'Antoni garip bir adam..Gider lüzumsuz işler yapmaya kalkar yine takımın ritmini bozar  grin Shaq'a göre oynadıkları sürece problem yok..Ama Shaq'ı sistemi uydurmaya kalkarsa yine eski tas eski hamam olurlar..
« Yanıtla #16 : 10 Mart 2008, 00:48:08 »
Ty
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

Suns'i kucumseyenlerden degilim, hatta sinir oluyorum bunu yapanlardan. Takasi elestirenlerin bir kere bile "Gasol-Duncan-Nowitzki-Boozer-Yao" faktorunu dusunmemeleri hele, Kerr'un tek amacini anlamayip ta elestiri bombardimanina tutmak. Komik... Suns'in basari ihtimali artmistir ama basariya ulasamayacaklarini dusunuyorum. Dallas'in da, Lakers'in da, onun da, bunun da artti basari sansi. Suns'da bir hamle yapmak istedi ki pota altini Shaq gibi bir oyuncu ile kapatmak akillica bir hamleydi ve guclendiler elbette. Hucumdaki hayvani performanslari gitti, bir daha da gelmeyecek. Ama Playoff'ta pota altini es gecmeleri buyuk bir yanlisti, son 3 senede de gorduk bunu zaten. Bugun de goruldugu uzere, Duncan-Ginobili-Parker uclusu rahat edemedi Suns boyali alaninda. Duncan'in kritik hucumunu kesen de Shaq'in vucuduydu hatirlarsaniz. Ama yetersiz iste... Suns bir yerden aldi, bir yere koydu, sonucu pek degistirecegini dusunmuyorum. Dallas - Lakers gibi takimlar Suns'i rahat eler, Spurs'de bunlara dahil kesinlikle.

@ Can Cetin;

"Hesap verin haydi" diyebilecegin bir mac degildi bu. Shaq'in geldiginden beri 2 kere hirsli oynadigini gordum; biri Lakers maci, digeri de bu mac. Mac seciyor anlayacagin, secmeli de. Yasi-vucudu-dizi ancak bunu kaldirabiliyor. Playoff'larda boyle bir performans gosterirse ya uyeligimi silerim, ya kopruden atlarim, ya da bikini giyerim.

"Suns mesaji verdi, artik bu tip skorlarla bitecek" demen komedi olmus, kusura bakma. Suns'in son 10-15 mactir ezilmesini gormezden gelip, Spurs galibiyetinden sonra bu sozleri soylemek ne kadar saglikli bilemeyecegim. Sadece sukrediyorum Houston taraftari olmadigin icin. Dusunebiliyorum da, Suns sonraki 17 macini kazanip bir "Houston serisi" olustursa, kim bilir neler derdin... Suns'in kucumsendigi dogrudur, ben de gordum burada baya bir kucumseyenleri ama Suns'in da bir raddesi var. Spurs'u ezdiklerini filan da dusunmuyorum, hos ezseler bile bu dusunceye kapilmamak lazim. Zaman verin biraz takimlara, bir 5-10 mac daha gecsin, oyle yorum yapalim. Tek maca kalsaydi Lakers-Houston sampiyon olurdu, Kobe 81 sayi ortalamayla oynardi, Shaq her mac ziplayip-atlardi. Ama olmuyor iste...

@ KE-Billz;

Shaq'i sisteme uydurmaya kalkmalari "esseklik" olur tabiri yerindeyse. Aslinda simdiye kadar uydurmaya calismadilar Shaq'i. Sadece moral-motivasyon saglamak adina bir "Shaq resitali" sunmaya calistilar, Nash-Barbosa gibi adamlarin hizlarini kestiler Shaq'in hucuma gitmesini beklemek adina. Bunu surdurmeyecekleri belliydi, salak olmak lazim zaten boyle birseyi uygulamak icin. Dedigim gibi; Shaq hucumdan ne kadar aldiysa, savunmada da o kadar verdi. Playoff'larda Gasol-Nowitzki-Bynum-Boozer-Duncan-Yao gibi oyunculari Marion'la savunmak istemedikleri icin bu ise giristiler. Goruyoruz faydalarini; ribaund rakamlari artti, pota alti savunmasi artti. Hucumda zaten ekstra bir takimdi Suns, idare etmeye calisacaklar. Hee tabii bir de Diaw-Hill ikilisi yuzunden oldu bu olay. Marion gibi olamayacak ama Marion'i kismen aratmayacak iki isim Hill-Diaw...
« Yanıtla #17 : 10 Mart 2008, 00:52:33 »
--
Ziyaretçi

Shaq'ı sisteme uydurma olayını açayım Ty;

Marion varmış gibi oynadılar her maç..En azından benim seyrettiğim maçlarda ben öyle gördüm..Ben yanlış görmüşümdür olabilirde.. Ama bana görünen Marion var gibi oynadıkları ve D'Antoni'nin kenarda buna seyirci kalması..Suns ne zaman temposunu düşürdü o zaman maça ortak oldu..Utah maçında da Marion var gibi oynamaya kalktılar son çeyrek ne olduğunu gördük..Artık bi sen at bi ben at devri bitti..Buna alışmaları zaman alacak..

Edit;
Moral-motivasyon kazanmak için kimse evinde 30 sayı fark falan yemez..Moral kazanmak maç kazanarak olur kaybederek değil..Kaybettikleri her maç eleştiriler ağırlaştı..

Artı alıştıkları bir sistemden pat diye vazgeçmeleri ve bu alışkanlıklarını bir anda silip attıklarını iddia etmek olur senin dediğin ki bu imkansız işte..Onların Marion var gibi oynamalarıda bir anlamda Shaq'ı sisteme uydurmaktır wink
« Son Düzenleme: 10 Mart 2008, 01:04:53 Gönderen: KE-Billz » Logged
« Yanıtla #18 : 10 Mart 2008, 01:07:30 »
Can Çetin
CAN Evimden
All-Star

Engelsiz Aslanlar...

Üyelik Bilgileri

Ty!!!birincisi Wizards taraftarıyım Suns değil...Shaq'ı severim orası ayrı...İkincisi "hesap verin haydi" gibi bir şey ben ağzımdan çıktığını hatırlamıyorum.Sen "mesaj maçı" nedir bilir misin?Shaq zaten bu tip maçlarda oynar...Diğer maçları almak için Shaq'ın bu maç gibi oynamasa da olur,Suns'ın kalitesi diğer maçları almaya yeter ama bu tip maçlar da "büyük"lerin er meydanına çıkması gerekir.

Bu tip skorlarla bitecekten ne anladığın da garip,zira ben bu tip "düşük(!)" skorlarla bitecek anlamını söyledim,belki yanlış anlaşılmışımdır.Öyle eskisi gibi "koşkoş"la 110-137-123 sayılar atmayıp,daha az atıp,daha az yiyecekler onu diyorum wink Gülmeden bir anlamaya çalış istersen benim dediklerim he ne dersin?Ayrıca Shaq'lı bir kadro ile aynı sistemle oynadıklarını veya oynayabileceklerini düşünmen benim sana gülme nedenim olur...

« Yanıtla #19 : 10 Mart 2008, 07:16:28 »
Ty
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

Ty!!!birincisi Wizards taraftarıyım Suns değil...Shaq'ı severim orası ayrı...İkincisi "hesap verin haydi" gibi bir şey ben ağzımdan çıktığını hatırlamıyorum.Sen "mesaj maçı" nedir bilir misin?Shaq zaten bu tip maçlarda oynar...Diğer maçları almak için Shaq'ın bu maç gibi oynamasa da olur,Suns'ın kalitesi diğer maçları almaya yeter ama bu tip maçlar da "büyük"lerin er meydanına çıkması gerekir.

Bu tip skorlarla bitecekten ne anladığın da garip,zira ben bu tip "düşük(!)" skorlarla bitecek anlamını söyledim,belki yanlış anlaşılmışımdır.Öyle eskisi gibi "koşkoş"la 110-137-123 sayılar atmayıp,daha az atıp,daha az yiyecekler onu diyorum wink Gülmeden bir anlamaya çalış istersen benim dediklerim he ne dersin?Ayrıca Shaq'lı bir kadro ile aynı sistemle oynadıklarını veya oynayabileceklerini düşünmen benim sana gülme nedenim olur...

Wizards taraftari oldugunu unutmadim, bunak degilim...

Heee sunu da unutmadim;
Hey gidi hey,şimdi yola gelsin bakalım herkes grin İşte artık bu tip skorlar ile bitecek Suns maçları...Ve böyle oynadıkça kazanacak Suns...Biz zaten hep boş konuşuruz,neyse mesajı Suns verdi artık bizim en azından benim bir şeyleri söylemek adına burada konuşmama pek de gerek kalmadı wink smiley
Yola gelsin herkes demen, artik bu skorlarla bitecek Suns maclari demen, hep bos konusuruz ama Suns mesaji verdi-konusmama gerek kalmadi demen... Agzindan cikmadigini iddia etmezsen sevinirim Can.

Shaq'in bu tip maclarda oynayacak olmasi sorun zaten iste. Lakers macinda da boyle atlayip, zipladi... Simdi bu gece Spurs macinda da ayni Shaq vardi. Bunu ancak 10'da, 20'de 2 kere yapabiliyor. Yani herkesin seyrettigi maclara konsantre olabiliyor, daha dogrusu enerjisini ancak boyle kullaniyor. O cussedeki ve yastaki bir adamdan daha fazlasini bekleyemezsin zaten ama soylemeye calistigim da bu. Suns birincilikten altinciliga dustu Can. Fark ettin mi bilemiyorum... Bir Spurs macini kazandilar diye sampiyon muamelesi gormemeliler. Diger maclari almak icin Shaq'a gerek olmadigini da belirtmissin ama Suns'in son 15 macindaki derecelerine bir bak derim, maglubiyet kismina bak yalniz - galibiyet kisminda birsey goremeyebilirsin.

Anlama kapasitemi sorgulamisin, "garip" diye nitelendirmissin. Sonra da yanlis anlasilabilecegini de araya sokmusun. "Artik maclar bu tip skorlarla bitecek" diyip atarsan boyle anlasilir... Benim bir sorunum yok bu yanlis anlasilmada, neyse.

Gulmeden anlamaya calisacakmisim da, anlamaya calisacagim kisi dogru anlatabilecek miymis bakalim. Yani boyle laflar edip, araya da "yanlis anlasilmisimdir belki" dersen olmaz.

Ayrıca Shaq'lı bir kadro ile aynı sistemle oynadıklarını veya oynayabileceklerini düşünmen benim sana gülme nedenim olur...
Burada dur iste.

Bunu nerede soylemisim ben, bir gosterir misin zahmet olmazsa?

Suns'da bir hamle yapmak istedi ki pota altini Shaq gibi bir oyuncu ile kapatmak akillica bir hamleydi ve guclendiler elbette. Hucumdaki hayvani performanslari gitti, bir daha da gelmeyecek.
Burada mi demisim?

Playoff'ta pota altini es gecmeleri buyuk bir yanlisti, son 3 senede de gorduk bunu zaten. Bugun de goruldugu uzere, Duncan-Ginobili-Parker uclusu rahat edemedi Suns boyali alaninda. Duncan'in kritik hucumunu kesen de Shaq'in vucuduydu hatirlarsaniz. Ama yetersiz iste... Suns bir yerden aldi, bir yere koydu, sonucu pek degistirecegini dusunmuyorum.
?

Shaq'i sisteme uydurmaya kalkmalari "esseklik" olur tabiri yerindeyse.
Alla alla...

Dedigim gibi; Shaq hucumdan ne kadar aldiysa, savunmada da o kadar verdi. Playoff'larda Gasol-Nowitzki-Bynum-Boozer-Duncan-Yao gibi oyunculari Marion'la savunmak istemedikleri icin bu ise giristiler. Goruyoruz faydalarini; ribaund rakamlari artti, pota alti savunmasi artti. Hucumda zaten ekstra bir takimdi Suns, idare etmeye calisacaklar. 
...

Eh be kardesim; nerede ben Run&Gun'a devam edecekler, Shaq'da onlara uyacak dedim? Shaq'in hucumdan aldigini, savunmaya verdigini belirtiyorum; ribaund rakamlari artti takimin, pota alti savunmasi guclendi diyorum. Sen bana gelmis "Ayni sistemle oynayacaklarini belirtmen benim sana gulme nedenim olur" diyorsun. Uzuluyorum vallaha. Duzgun duzgun tartisiyoruz surada, salak yerine konuyoruz. Soylenenleri anlamayacaksak...

@KE-Billz;

Kemal abi, zaten ayni yerlere cikiyor soyledigimiz. Ben sana karsi soylemedim orada birsey. Aksine sirf sana katildigimi belirtmek icin alinti yaptim...

Edit yapmissin, ona da birsey soyleyeyim: Suns'in yeteri kadar macini seyrettigimi dusunuyorum abi. Shaq'i hucumda esantiyon gorevde kullaniyorlar. Suns'in sistemi iyidi, guzeldi. Ama evet, sistem vazgectiklerini iddia ediyorum. Shaq o sisteme uydurulmayacak bir oyuncu. Nedenleri var elbette. Oncelikle hucuma gec gelmesi... Bunu "at gozlugu" takan biri bile gorebilir ama aslinda bu en ufak neden. Phoenix'in en buyuk ozelligi high post'ta oynadiklari ikili oyunlarla alan yaratmak ve topu hizli dondurerek, ekstra pasi ulastirarak bos ucluk bulmayi saglamakti. Tabii bunu rahat yapmalarinin sebebi de 4 numaraya guard niteligindeki Marion'i monte etmeleriydi kuskusuz. Zira pozisyonundaki diger oyunculara gore ayaklari daha hizliydi, sutu daha iyiydi, daha atletikti. Suns'in hucum sistemini konusmaya gerek yok, kusursuz bir sekilde isliyordu. Shaq gelince Shaq'i Marion niyetine kullandiklarini, sisteme devam ettiklerini goremedim ben.

Shaq geldiginden beri gordugum seyler sunlar; Amare 4'e kaydigindan beri savunmada cok daha buyuk bir rol oynamaya basladi. Rakibin atletik oyuncularina gecit vermiyor boyali alanda. Bunu Marion varken yapamiyordu zira rakibin pivotunu tutmasi gerekiyordu ayrica ribaundu da kovalamasi gerekiyordu. Simdi arkasinda Shaq gibi bir emniyet kemeri var; boyali alanda yer kaplayan, ribaundu alan. Zaten ribaund rakamlarini evvelki durumla karsilastirirsaniz rahatlikla anlarsiniz bunu.

Hucuma gelirsek; Shaq'la sistem devam etmezdi, edemezdi. Shaq'i sisteme uyduramazlardi, sistemin ana hususu carpitilmis olurdu. Yani ben gidip 4-4-2 taktigiyle oynarken oyuna savunmaci oyuncu alip, 5-3-2 yada 5-4-1'e donmeden 4-4-2'ye devam edemem. Bunun gibi birsey... Sistemdeki herkes pozisyonuna gore acayip hizliydi Suns'ta, hizli hucumlarla cikiyorlar, 5-10 saniyede bitiriyorlardi. Herkes de sutordu. Simdi 4 numaralari Amare, 5 numaralari Shaq. Eski hallerindeyken Amare pivot oldugu icin mid-range'den rahatlikla sayi bulabiliyor, Marion'da disaridan atiyordu. Boyle bir durum soz konusu degil suan tabii ki. Shaq'i esantiyon olarak kullaniyorlar hucumda. Eski Shaq olsa Pick&Roll'lara devam ederlerdi diye dusunmustum ama D'Antoni bunu yapti. Belki de seni bu dusunceye iten de buydu Kemal abi. Shaq'i hucuma gitmek icin bekleyebilme sanslari yok. O yuzden suan bunu urettiler; Shaq birazcik kosuyor ucluk cizgisine kadar, Nash'le bir ikili oyun kuruyorlar. Kosedeki Diaw-Hill ikilisi ve high-post'taki Amare'de bitirici gorevdeler.

Suan Suns hala olgunlasmis degil. Sistemlerini ariyorlar, dogruyu bulabilmis degiller. Daha cok mac kaybedecekler, sasirmayin hic. Cok degil, 5-6 mac sonra tekrardan bakmak lazim bu olaya, her mac farkli birsey denemeye calisiyorlar ama on plana cikmis bir olay yok henuz.
Sayfa: [1] 2   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NBA 2008/09 Sezonu » NBA -Günün Maçları- » NBA Günlük Maç Arşivi (Moderatörler: Tweener, kidvcmişel, bird_41, Alexi Utkan, Knicks_Lee_Wolkii, Prestij)Konu:

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv