+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » Play-Off Haber Merkezi (Moderatörler: Dağlar, TP)Konu:
  Staples'da ''Boston'' Destanı

Kullanıcı Adı: Beni Hatırla?
Şifre:
Sayfa: [1]   Yukarı git
Konu: Staples'da ''Boston'' Destanı  (Okunma Sayısı 258 defa) Seçenekler Arama
0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.
« : 13 Haziran 2008, 12:23:13 »
--
Ziyaretçi

NBA final serisinin 4. maçında uzun yıllar unutulmayacak bir maç oynanırken Boston Celtics, Staples Center'da destan yazarken müthiş bir geri dönüşle imza attı.

Lakers'ı en güvendiği kalesi olan Staples Center'da deviren Boston Celtics, tam 24 sayı geriden geldi ve maçı 6 sayı farkla kazandı. (97 - 91)

Maça fırtına gibi başlayan Lakers olsada, Celtics o rüzgarı çabuk atlattı ve Staples Center'da destan yazdı.

---------------------------------------------

Garnett: Şampiyon Olacağız

Boston Celtics'in dün gece müthiş bir geri dönüş yaparak LA Lakers'ı 97-91 yendiği maç sonrası Kevin Garnett açıklamalarda bulundu.

Kariyerinde en çok istediği şey olan şampiyonluğa çok yaklaşan Garnett yaptığı açıklamada;

''Evet. Artık şampiyonluğu tadabilirim.'' derken, en azından Boston'da bir maç alarak şampiyon olacaklarını söyledi.

--------------------------------------------

Pierce: Nefesimizi Tuttuk

Boston Celtics'in süper starı Paul Pierce yaptığı açıklamada şampiyon olmak istediklerini söylerken, şuan bundan başka birşey düşünmediğini sözlerine ekledi.

Pierce, Lakers'ı 24 sayı geriden gelerek 97-91 mağlup ettikleri maç sonrası yaptığı açıklamada;

''Kesinlikle büyük bir galibiyet aldık ve ilerde çocuklarımızla izleyebileceğimiz bir zafer. Ama ben şuan hiçbir şeyi şampiyonluk kadar istemiyorum.'' dedi.

Pierce ayrıca ''Babalar gününde kazanmak için oynayacağız. Ben o zaman nefes alabileceğim. Ben nefes vermeyi bekliyorum.'' dedi.

----------------------------------------------
NbaTr/KE
« Son Düzenleme: 13 Haziran 2008, 12:44:38 Gönderen: the_apo_1 » Logged
« Yanıtla #1 : 13 Haziran 2008, 14:45:31 »
MeaCulpa
The Lawyer
Yönetici
All-Star

Üyelik Bilgileri
Ynt: Staples'da ''Boston'' Destanı

Forumda ki önceki mesajlarimda da Boston'in Staples dan bir mac alacagini tahmin ettigimi söylemistim ama bu kadar sayi farkindan geri gelecekleri tahmin edemezdim.Dogrusu neti acip mac skoruna ve yorumlara baktigimda epey bir sasirdim

CSKA FANS!!!
2 TİMES EUROLEAGUE CHAMPS
6 TİMES EUROLEAGUE FİNAL-FOUR
CSKA!!!!
« Yanıtla #2 : 13 Haziran 2008, 15:03:11 »
Kaan Mert
Zep (çıtır :P )
MVP

Why So Serious ?

Üyelik Bilgileri WWW

Bu kadar sayı farkından gelmek başarıdır hak edilen bir galibiyettir. Lakers'ta özellikle Odom maça çok iyi bir giriş yapabilmesine rağmen kritik anlarda hiç sahne alamadı ve yanlış tercihler yaptı keza Fisher'da zaman zaman yanlış tercihler yaptı. Eşleşme sorunu yaratmak adına boşta olan Kobe değilde Odom tercih edildi. Odom maçın başında iyiydi ancak ilerleyen dakikalarda o aktifliğini sürdüremedi. Boston şampiyonluğa çok yakın artık buradan da vermezler artık.
Linklerin Görülmesine İzin Verilmiyor
Linkleri görebilmek İçin Üye Olun veya Giriş Yapın
« Yanıtla #3 : 13 Haziran 2008, 15:48:33 »
Dağlar
spontaneously sportsman
Yönetici
MVP

Üyelik Bilgileri WWW

Daha önce de söylemiştim. Celtics'in Staples Center'da 1 maç alması halinde şampiyonluğa Lakers'dan 2-3 adım daha yakın olacaklarını. Seri 3-1 oldu ve Lakers'ın bu oyunla dönüş yapması çok zor olacak. Tabiki imkansız demiyorum herşey olabilir ama Celtics artık çok rahat. Rahat diyorum ama aşırı rahatlık da zararlı. Garnett 'Artık şampiyonluk yaşayabilirim' demiş. Erken konuşmak her zaman kötüdür.

İlham al, bu sözlerin sahibi bir hamal, varlığı hayal! Kahramanı olmak istediğim bir masal var.
Düşündükçe sulara batar benim sal! Kader beni sal...
« Yanıtla #4 : 13 Haziran 2008, 16:08:21 »
Kq5
CaptaiN Jac'K
Superstar

WeLcoMe To BostoN CeltiCs DariuS MiLeS

Üyelik Bilgileri

İki yıldızda gerçekten çok iyi konuşmuş yani kendilerine yakışan lafları söylemişler ne olursa olsun garnett emin konuşmuş orada ufak bir yanlış var ama bu demektir kendisine ve takımına güveniyor çünkü 24 sayı geriden gelen bir takım var arkadaşlar hemde lakers'e karşı garnett'i anlamak lazım bu konuda yaşayabilirim demiş yaşarım dememiş zaten yaşamak bir ihtimal olarak vermiş çokta abartılacak kadar emin konuşmamış her neyse buraya kadar gelmişken yorulduk bizden bu kadar diyeceklerini sanmıyorum ne allen'in oda aynı şekilde nede pierce'nin nede tüm ekibin yanlış anlaşılmasın şampiyon havalarında filan değiliz staplers center'da 24 sayıdan geri gelmek hemde lakers'a karşı gerçekten çok zor Go Celtics Go smiley
« Yanıtla #5 : 13 Haziran 2008, 17:03:59 »
c_marlowe
Starter

Üyelik Bilgileri

ikinci maçtaki geri dönüşün bir benzeri...
artık boston şampiyonluğa çok yakın...
bir sonraki maçta staples centerda şampiyonluğu kazanabilirler...
en büyük rakibinin senin sahanda şampiyonluk kupasını kaldırması çok acı bir şey olsa gerek...en azından buna kobe'nin izin vermeyeceğini tahmin ediyorum...
« Yanıtla #6 : 13 Haziran 2008, 17:40:44 »
duncan21spurs
No Trashtalk
Starter

Sadece duvarlar Dönmez.....

Üyelik Bilgileri

Boston Celtics'in dün gece müthiş bir geri dönüş yaparak LA Lakers'ı 97-91 yendiği maç sonrası Kevin Garnett açıklamalarda bulundu.

Kariyerinde en çok istediği şey olan şampiyonluğa çok yaklaşan Garnett yaptığı açıklamada;

''Evet. Artık şampiyonluğu tadabilirim.'' derken, en azından Boston'da bir maç alarak şampiyon olacaklarını söyledi.

Çok talihsiz bir açıklama bence...Kobe yi gaza getirmeye hiç gerek yoktu daha yumuşak ve iddiasız bir açıklama yeterli olurdu seri bitiminde istediği gibi açıklama yapsın KG ama şu an bu açıklama olmamış...
« Yanıtla #7 : 13 Haziran 2008, 18:26:37 »
Salvation
I'm Cool
Starter

Mr.Big Shot

Üyelik Bilgileri

bu o Cümleyi Sezon başında Sölüyordu..

« Yanıtla #8 : 13 Haziran 2008, 18:34:55 »
vence
Persona non grata
Yönetici
Starter

Üyelik Bilgileri

Çok talihsiz bir açıklama bence...Kobe yi gaza getirmeye hiç gerek yoktu daha yumuşak ve iddiasız bir açıklama yeterli olurdu seri bitiminde istediği gibi açıklama yapsın KG ama şu an bu açıklama olmamış...

bu saatten sonra Kobe'nin her tarafı gaz olsa ne olur?
Cobarde Gallina Gasol ( Cesur Yürek Gasol )

« Yanıtla #9 : 13 Haziran 2008, 21:20:20 »
mertsas
Warlord
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

Ya gerçekten bu saatten sonra kobe gazlansa ne olur ki.Maçı Lakers nası  kaybettii hala anlamış değilim şu saate kadar.
Bir de boston'da playoff içinde Cle serisinden sonra gerçekten bir şeylerin değiştiğini düşünüyorum.Kendilerine olan güvenleri arttı  bence.En önemlisi de Atlantaya ve Cleye karşı deplasmanda 0 çeken takım 3 tane deplasman maçı aldı.Ve son 2 deplasman galibiyetinde geriden geldiler.
« Yanıtla #10 : 13 Haziran 2008, 21:34:09 »
duncan21spurs
No Trashtalk
Starter

Sadece duvarlar Dönmez.....

Üyelik Bilgileri

Sonuçta oynamadan kazanmayacaklar (hoş bitti seri ama) Ben diyorum ki bunun yerine daha soğukkanlı bir açıklama daha uygun olurdu...Rakibe saygı meselesi birazda...

Ha tabi açıklamamyı yapan Garnett, hoş karşılamak lazım...
« Yanıtla #11 : 13 Haziran 2008, 21:35:20 »
fadeaway86
Starter

Üyelik Bilgileri

son 2 deplasman galibiyetinde geriden geldiler.
Son 2 deplasman derken ? Staples'da 1-1 durum Huh
« Yanıtla #12 : 13 Haziran 2008, 21:36:49 »
Murat
Lifeless#24
All-Star

Kes Sesini..!!!

Üyelik Bilgileri

Pistonsu kastetti sanırım ama yanlıiş tellafuz etti yani yanlış açıkladı arkadaş..
« Yanıtla #13 : 14 Haziran 2008, 11:43:31 »
Scuzzlebut
NBA Oyuncusu
*

M-Beasley

Üyelik Bilgileri

artık Boston şampiyon ünvanına çok yakın...Seride Lakers'a karşı 3-1 öne geçtiler ve pazartesi sabah oynanacak maçta yenilseler bile kendi evlerinde yenerler ve seriyi 4-2 bitirirler.Finallerin ilk 2 maçında da gördüğümüz gibi Boston evinde çok çok iyi oynuyor,staples'ta da artık pek bi işleri kalmadı:)
« Yanıtla #14 : 14 Haziran 2008, 17:47:17 »
mertsas
Warlord
Rookie
**

Üyelik Bilgileri

Pistonsu kastetti sanırım ama yanlıiş tellafuz etti yani yanlış açıkladı arkadaş..

evet pistons'ı kastettim .ordada 10 sayı farktan dönmüşlerdi.
« Son Düzenleme: 14 Haziran 2008, 17:54:02 Gönderen: the_apo_1 » Logged
Sayfa: [1]   Yukarı git
+ NBA Tr Forum » NbaTr Forum Arşivi » 2008 Yılı Arşivi » Play-Off Haber Merkezi (Moderatörler: Dağlar, TP)Konu:

Gitmek istediğiniz yer:  

Arşiv